Οι κανονικοί άνθρωποι κάνουμε ντουζ κάθε μέρα ,λουζόμαστε ,ξυριζόμαστε,πλένουμε δόντια σε 15' λεπτά το πολύ , γιατί τρέχουμε να προλάβουμε άλλος τα παιδιά, άλλος τρένο ,άλλος λεωφορείο κλπΚαραμελίτσα έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 18:41Αυτό, κανονικό μπάνιο οι περισσότεροι άντρες κάνετε μια φορά την πενταετία και αν.
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
- hellegennes
Καμμιά έρευνα δεν λέει 2 τ.μ. για γυναικείο σώμα. Δεν ξέρεις ούτε να διαβάζεις τα αποτελέσματα της γκουγκλιάς σου. Εκτός κι αν παίρνεις σαν πρότυπο την Καμπαγιέ.Καραμελίτσα έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 23:09γυναικείο σώμα έβαλα. αν θες ανδρικό, πρόσθεσε όσο προαιρείσαι για το πουλί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ντουζ κάνεις το πρωί που βιάζεσαι, λογικό. Και το βράδυ κάνεις μπάνιο να χαλαρωωωωσειςΣτύγιος έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 23:20Οι κανονικοί άνθρωποι κάνουμε ντουζ κάθε μέρα ,λουζόμαστε ,ξυριζόμαστε,πλένουμε δόντια σε 15' λεπτά το πολύ , γιατί τρέχουμε να προλάβουμε άλλος τα παιδιά, άλλος τρένο ,άλλος λεωφορείο κλπΚαραμελίτσα έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 18:41Αυτό, κανονικό μπάνιο οι περισσότεροι άντρες κάνετε μια φορά την πενταετία και αν.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Νο οφενς αλλά αυτό που έγραψες είναι πολύ #χόμο και δεν έβαλες καν ένα #νοχόμο από κάτω.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑29 Σεπ 2020, 10:07Αυτη η μαλακια που οι κ καλα αντρες ξενερωνουν με τη γκομενα τους που τους αγοράζει μποξερακια ή οτιδήποτε αλλο απο που έχει προκύψει; Μονο εγω το βλεπω θετικά δλδ, οτι η αλλη σου δείχνει οτι νοιαζεται για σένα; αντι να πειτε κ ευχαριστω γκρινιαζετε τι μιναρες είστε εσεις μωρε
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Καραμελίτσα έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 23:09γυναικείο σώμα έβαλα. αν θες ανδρικό, πρόσθεσε όσο προαιρείσαι για το πουλί.
Πουλί; πόσο πουλί;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 02 Οκτ 2020, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
.
Δεν κάνω και το βράδυ ωρέ ,πάει το ph του δέρματος μετά.Naida έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 23:25Ντουζ κάνεις το πρωί που βιάζεσαι, λογικό. Και το βράδυ κάνεις μπάνιο να χαλαρωωωωσειςΣτύγιος έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 23:20Οι κανονικοί άνθρωποι κάνουμε ντουζ κάθε μέρα ,λουζόμαστε ,ξυριζόμαστε,πλένουμε δόντια σε 15' λεπτά το πολύ , γιατί τρέχουμε να προλάβουμε άλλος τα παιδιά, άλλος τρένο ,άλλος λεωφορείο κλπΚαραμελίτσα έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 18:41Αυτό, κανονικό μπάνιο οι περισσότεροι άντρες κάνετε μια φορά την πενταετία και αν.
Από 40 λεπτά πως φτάνουμε τις 2 ώρες, γυναίκα μαθηματικέ;Καραμελίτσα έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 21:01
Γκούγκλισα. Το εμβαδόν της παλάμης είναι περίπου 0,05 τμ. Το εμβαδόν του ανθρώπινου σώματος είναι 2 τμ. Αν θέλεις ένα λεπτό να πλύνεις τα χέρια, θες 40 λεπτά για το σώμα. Και οι παλάμες δεν έχουν τρίχες (πολλές τέλος πάντων), ούτε εκκρίσεις.
Οι άντρες ξέρουν από μαθηματικά σου λέει μετά.
Κανονικό μπάνιο σε λιγότερο από δίωρο δεν υφίσταται. Μία ώρα αν βιάζεσαι με το μαχαίρι στο λαιμό.
Οι παλάμες μπορεί να μην έχουν τρίχες αλλά και το τριχωτό σώμα δεν πιάνει 1002 πράγματα, αλλά καλύπτεται από ρούχα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 18:46Τι είναι κανονικό μπάνιο, αυτό που αντί να πλενεσαι, ξαπλώνεις και σκέφτεσαι τι έπρεπε να είχες απαντήσει στον Κωστακη από το Δ τμήμα όταν ήσουν 9 και σου τράβηξε το κοτσιδι;Καραμελίτσα έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 18:41Αυτό, κανονικό μπάνιο οι περισσότεροι άντρες κάνετε μια φορά την πενταετία και αν.
Και παρεξηγείστε αν σας το λέμε.

Λίτσα, μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου.
.
.
αμα εισαι 15 χρονο και θες να τον παιξεις (η να βαλεις δαχτυλο) 3 φορες, ισχυει.Καραμελίτσα έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 21:01
Κανονικό μπάνιο σε λιγότερο από δίωρο δεν υφίσταται. Μία ώρα αν βιάζεσαι με το μαχαίρι στο λαιμό.
αν θες απλως να ξεβρωμισεις, κανα τεταρτακι χρειαζεται , αντε λιγο παραπανω με το ξυρισμα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
και πεφτεις για υπνο με ολη τη μπιχλα της μερας πανω σου;
το βραδυνο μπανιο ειναι το απολυτα απαραιτητο. να βρεις ωραιος και δροσερος, να γαμησεις, και τουφα. το πρωινο δεν ειναι και τοσο απαραιτητο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Καραμελίτσα
Ε, καλά κι εγώ δεν κάνω μπάνιο κάθε μέρα. Την καθημερινή αρκούμαι σε ντους. Μπάνιο μόνο μία ή δυο φορές τη βδομάδα.Στύγιος έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 23:20Οι κανονικοί άνθρωποι κάνουμε ντουζ κάθε μέρα ,λουζόμαστε ,ξυριζόμαστε,πλένουμε δόντια σε 15' λεπτά το πολύ , γιατί τρέχουμε να προλάβουμε άλλος τα παιδιά, άλλος τρένο ,άλλος λεωφορείο κλπΚαραμελίτσα έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 18:41Αυτό, κανονικό μπάνιο οι περισσότεροι άντρες κάνετε μια φορά την πενταετία και αν.
Αυτό που λέω είναι γελοίο να πιστεύει τον εαυτό του καθαρό ενώ κάνει μόνο ντους.
Z
- Καραμελίτσα
Τα 40 είναι εκτίμηση με 1 λεπτό πλύσιμο χεριών που είναι λίγο. Και είναι κάτω όριο αν έχεις πολλά μαλλιά, πλάτη και λοιπά. Μια ώρα θες το καθάρισμα, ας το δεκτώ. Και μετά δε θα κάνεις μια απολέπιση; (Ας το αφήσουμε αν υφίσταται καθαριότητα χωρίς απολέπιση.) Αν έχεις φύκι δε θέλει κανά μισάωρο; Και δε θα κάνεις και διάλειμμα;vagabondo έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 23:32Από 40 λεπτά πως φτάνουμε τις 2 ώρες, γυναίκα μαθηματικέ;Καραμελίτσα έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 21:01
Γκούγκλισα. Το εμβαδόν της παλάμης είναι περίπου 0,05 τμ. Το εμβαδόν του ανθρώπινου σώματος είναι 2 τμ. Αν θέλεις ένα λεπτό να πλύνεις τα χέρια, θες 40 λεπτά για το σώμα. Και οι παλάμες δεν έχουν τρίχες (πολλές τέλος πάντων), ούτε εκκρίσεις.
Οι άντρες ξέρουν από μαθηματικά σου λέει μετά.
Οι παλάμες μπορεί να μην έχουν τρίχες αλλά και το τριχωτό σώμα δεν πιάνει 1002 πράγματα, αλλά καλύπτεται από ρούχα.
Z
- Καραμελίτσα
Αν θες να φαντάζεσαι οτι ξεβρωμίζεις, ναι.Ασέβαστος έγραψε: ↑03 Οκτ 2020, 09:20αμα εισαι 15 χρονο και θες να τον παιξεις (η να βαλεις δαχτυλο) 3 φορες, ισχυει.Καραμελίτσα έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 21:01
αν θες απλως να ξεβρωμισεις, κανα τεταρτακι χρειαζεται , αντε λιγο παραπανω με το ξυρισμα.
Εδώ είναι ένα θεματάκι που οι άντρες όντω επιδεικνύουν φαντασία.
Z
ισχύει. αν δε μουλιάσεις μια ώρα μεσα στα απόνερα σου που μεταφέρουν ο,τι ακαθαρσιες και σκονη εχεις μαζεψει πανω σου στη μερα δεν καθαριζεις πραγματικά. οι άγγλοι που ειναι ο πιο καθαρος λαος του κοσμου κανουν μπανιο καθε κυριακκη (bath sunday)Καραμελίτσα έγραψε: ↑03 Οκτ 2020, 13:17Ε, καλά κι εγώ δεν κάνω μπάνιο κάθε μέρα. Την καθημερινή αρκούμαι σε ντους. Μπάνιο μόνο μία ή δυο φορές τη βδομάδα.Στύγιος έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 23:20Οι κανονικοί άνθρωποι κάνουμε ντουζ κάθε μέρα ,λουζόμαστε ,ξυριζόμαστε,πλένουμε δόντια σε 15' λεπτά το πολύ , γιατί τρέχουμε να προλάβουμε άλλος τα παιδιά, άλλος τρένο ,άλλος λεωφορείο κλπΚαραμελίτσα έγραψε: ↑02 Οκτ 2020, 18:41Αυτό, κανονικό μπάνιο οι περισσότεροι άντρες κάνετε μια φορά την πενταετία και αν.
Αυτό που λέω είναι γελοίο να πιστεύει τον εαυτό του καθαρό ενώ κάνει μόνο ντους.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
από kongrosian » 23 Μαρ 2024, 14:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
18 Απρ 2025, 15:26
-
-
- 34 Απαντήσεις
- 841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
29 Σεπ 2024, 19:41
-
-
Νέα δημοσίευση Σύλληψη πρώην π/θ (πακισταν)
από Orion22 » 09 Μάιος 2023, 17:05 » σε Διεθνής πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 604 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
09 Μάιος 2023, 17:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ( πρώην ) Δάσος της Δαδιάς
από Λόρδος Ταντρίδης » 29 Αύγ 2023, 20:11 » σε Οικολογία & Φύση - 66 Απαντήσεις
- 3831 Προβολές
-