τον εκφοβιζαν στο σχολειο,
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: τον εκφοβιζαν στο σχολειο,
Οι αστικές ''ευγένειες'' - τρόποι - κσξυπνιοερωτησοαπαντήσεις πιστεύεις οτι σου ταιριάζουν ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Στην πράξη και γενικότερα στην κοινωνία?
ΟΧΙ
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Μια ήταν η λύση και για τους δυο σας (αλλά τώρα πέταξε το πουλάκι):enterprise-psi έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 15:14Cecily Anne έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 14:55SpoilerShowΔεν είναι εύκολο. Εγώ ήμουν σατανάς μεταμορφωμένος. Αν είχα παιδί σαν και μένα, ίσως συμβουλευόμουν ειδικό. Πχ πέταξα το γραφείο μου από τον όροφο στο ισόγειο, για να μη διαβάσω ή πχ είχα περάσει φάση που ήμουν πυρομανής και έπαιζα με αναπτήρες και κεριά και είχα βάλει φωτιά στο κρεβάτι μια φορά και κόντεψα να καώ ζωντανή ή πχ είχα περάσει φάση που έπαιζα "το μπαρ" και πότιζα την αδερφή μου και μένα σφηνάκια λικέρ και μας βρήκε η μάνα μου κουδούνια και άλλα πολλά ωραία που δεν έχει νόημα να τα γράψω, διότι παίζει να μην είχα πιάσει καν τη τετάρτη δημοτικού.SpoilerShowυπάρχουν και άλλοι
Highlights δικα μου
Φωτιά στην κούνια του ενός χρόνου αδερφού μου όταν εγω ήμουν 3.
Δεν μου έδινε ο πατέρας μου τα αεροπλάνα που έφτιαχνε , γιατί είναι μοντέλα δεν είναι παιχνίδια. Μαρμάρινο τασάκι στο σύνθετο και γκρέμισμα όλα.
Σε άσχετη στιγμή, ντου στην μπαλκονόπορτα με το κεφάλι, και γκρέμισμα όλης της τζαμαρίας. Πως ζω ακόμα κανείς δεν ξέρει.
Σκαρφάλωμα στην κάσα σαν μαϊμούδες, μαζί με τον αδερφό μου, κρύψιμο στο πατάρι, και μετά να ακούμε πανικόβλητη την μάνα, πάνε τα παιδιά
Απόπειρα ηλεκτροπληξίας του αδερφού μου απέτυχε γιατί είχε ρελε το σπίτι.
Απόπειρα προσπέρασης του ρελε δεν ολοκληρώθηκε γιατί με προλάβανε
Απόπειρα μεταφοράς ρεύματος από τον μετασχηματιστή υπερύψηλης της τηλεόρασης , προκειμένου ο πολυέλαιος να δράσει σαν πηνίο τεσλα, απέτυχε, και έκαψε και την τηλεόραση.* (ο φαδερ ειναι ηλεκτρολόγος, και τα παιδιά ρουφάνε γνώση σαν σφουγγάρια)
Αυτα μέχρι να πάμε δημοτικό
*αυτό πρέπει να το ξαναεπισκεφτώ

γουοναμπί χριστιανοί, παραδίδουν μαθήματα
κατά του μπούλινγκ, προτείνοντας ξύλο
κι όλοι οι άλλοι είναι οι δήθεν
(ξέρεις τί λένε για τις τρελές, ε;
)
κατά του μπούλινγκ, προτείνοντας ξύλο

κι όλοι οι άλλοι είναι οι δήθεν
(ξέρεις τί λένε για τις τρελές, ε;

- Βινόσαυρος
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που με ποσταρες
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Ωραία πράματα. Ξεκίνησα νήμα ξεχωριστό να πούμε όλοι τα δικά μας κατορθώματα από τότε που ήμασταν αξιολάτρευτα αγγελούδια.enterprise-psi έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 15:14Cecily Anne έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 14:55
Δεν είναι εύκολο. Εγώ ήμουν σατανάς μεταμορφωμένος. Αν είχα παιδί σαν και μένα, ίσως συμβουλευόμουν ειδικό. Πχ πέταξα το γραφείο μου από τον όροφο στο ισόγειο, για να μη διαβάσω ή πχ είχα περάσει φάση που ήμουν πυρομανής και έπαιζα με αναπτήρες και κεριά και είχα βάλει φωτιά στο κρεβάτι μια φορά και κόντεψα να καώ ζωντανή ή πχ είχα περάσει φάση που έπαιζα "το μπαρ" και πότιζα την αδερφή μου και μένα σφηνάκια λικέρ και μας βρήκε η μάνα μου κουδούνια και άλλα πολλά ωραία που δεν έχει νόημα να τα γράψω, διότι παίζει να μην είχα πιάσει καν τη τετάρτη δημοτικού.υπάρχουν και άλλοι
Highlights δικα μου
Φωτιά στην κούνια του ενός χρόνου αδερφού μου όταν εγω ήμουν 3.
Δεν μου έδινε ο πατέρας μου τα αεροπλάνα που έφτιαχνε , γιατί είναι μοντέλα δεν είναι παιχνίδια. Μαρμάρινο τασάκι στο σύνθετο και γκρέμισμα όλα.
Σε άσχετη στιγμή, ντου στην μπαλκονόπορτα με το κεφάλι, και γκρέμισμα όλης της τζαμαρίας. Πως ζω ακόμα κανείς δεν ξέρει.
Σκαρφάλωμα στην κάσα σαν μαϊμούδες, μαζί με τον αδερφό μου, κρύψιμο στο πατάρι, και μετά να ακούμε πανικόβλητη την μάνα, πάνε τα παιδιά
Απόπειρα ηλεκτροπληξίας του αδερφού μου απέτυχε γιατί είχε ρελε το σπίτι.
Απόπειρα προσπέρασης του ρελε δεν ολοκληρώθηκε γιατί με προλάβανε
Απόπειρα μεταφοράς ρεύματος από τον μετασχηματιστή υπερύψηλης της τηλεόρασης , προκειμένου ο πολυέλαιος να δράσει σαν πηνίο τεσλα, απέτυχε, και έκαψε και την τηλεόραση.* (ο φαδερ ειναι ηλεκτρολόγος, και τα παιδιά ρουφάνε γνώση σαν σφουγγάρια)
Αυτα μέχρι να πάμε δημοτικό
*αυτό πρέπει να το ξαναεπισκεφτώ

μου θύμησες εαν φίλο πλακατζή της παρέας πριν χρόοοοονιααα (μιλαμε επίσης για μαλακισμένη ηλικία), μερικά πιτσιρίκια δημοτικού παραδίπλα τα έχουν κάνει όλα άνω κάτω, τα πλησιάζει με ένα μανταλάκι δεν θυμαμαι τι πράγμα, και με σοβαρό ύφος και στόμφο τους λέει:
είμαι ο θείος Ηρώδης και ετοιμάζομαι να σας σφάξω όλααα
αρχίσανε τα κακόμοιρα να αλαλιάζουν και όπου φύγει φύγει

ΥΓ: τον ψιλομπινελίκωσα
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Αυτό είναι δικό σου, αυθαίρετο συμπέρασμα. Εγω, τα αδέρφια μου, τα ξαδέρφια μου οι φίλοι μου, όλοι τρωγαμε ξύλο από τους γονείς μας (σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία από τα 2) και κανένας δεν έκανε ποτέ μπουλιγκ.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- hellegennes
Τελείως λάθος. Αν δεν σηκώσεις χέρι στον άλλον που σου επιτίθεται, επειδή είναι πιο αδύναμος, καλλιεργείς μέσα του την πεποίθηση ότι αυτός έχει το δικαίωμα να επιτίθεται σε όποιον δυνατότερο γουστάρει, γιατί ο δυνατότερος οφείλει να μην ανταποδώσει και να γυρίσει και το άλλο μάγουλο ή να βάλει την ουρά στα σκέλια και να φύγει.enaon έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 10:31και τί σημασία έχει, δεν το σηκώνεις διότι είναι αδύναμο. Αν τιμωρούμε την πρόθεση, μπορεί να εκνευρίσεις τον άλλο με τα λόγια, γιατί να μην σε φυτέψει;
Στην τελική, σιγά μην μετράμε και τις μπάρες ενέργειάς μας πριν ανταποδώσουμε ένα χτύπημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ρε γαμώτο, σε διαβάζω και με πιάνει άγχος μερικές φορές, τώρα που με παρατήρησε η σουβλίτσα το έχω και πρόχειρο, σκέφτομαι οτι ίσως σου μοιάζω κάπως στο τα ξέρω όλα που βγάζεις, και στεναχωριέμαι.
κατα τα άλλα ναι, δίκιο θα έχεις προφανώς, οπότε τι να λέμε.

υγ. παιδιά του συντονισμού, ένα ποστ που έλεγα ιστορίες καταστροφής κάτω απο την σεσιλι και τον πσι σβήστηκε, σαχλαμάρες ήταν οκ, αλλα αν γίνεται μπορεί να μου πει κάποιος αν ήταν από λάθος ή είχε κάτι κακό μέσα, απλά να ξέρω να μην το ξανακάνω κλπ;
Αφήνω αυτό εδώ, σφαχτείτε ελεύθερα, εγώ θα δω μουντιάλ.
http://www.iefimerida.gr/news/429750/ex ... nomata-exi
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν τον 15χρονο μαθητή από την Αργυρούπολη στην αυτοκτονία.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε πριν από την αυτοκτονία υπάρχουν αναφορές σε έξι αλλοδαπούς.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, πρόκειται για μαθητές που δρούσαν στην Αργυρούπολη και ασκούσαν ψυχολογική και σωματική βία σε άλλα άτομα. Σύμφωνα με καταθέσεις συμμαθητών και φίλων του νεαρού, στο σχολείο κάποια άτομα κορόιδευαν τον 15χρονο και τον αποκαλούσαν «φυτό», επειδή ήταν άριστος μαθητής.
Μάλιστα, ήταν τέτοια η ψυχολογική πίεση που είχε δεχθεί το παιδί ώστε σε μια από τις σελίδες του ημερολογίου εξέφραζε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.
Εν τω μεταξύ, οι Αρχές αναμένουν και την άρση του απορρήτου, προκειμένου να μάθουν με ποιους είχε συνομιλήσει ο νεαρός πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.
Πάντως, από την ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για μια ιδιαίτερη και δύσκολη περίπτωση, αφού οι σκέψεις και οι αναφορές δεν είναι εύκολο να στοιχειοθετήσουν κατηγορία.
the end
Πάνα, στη συγκεκριμένη φάση δεν έχει και τόση σημασία αν είναι αλλοδαποί.
Ακόμη και αν είναι έτσι, τα ελληνάκια ήταν τρεις φορές κότες.
Κατά τα άλλα ακόμα όταν αρθεί το απόρρητο, μην περιμένεις διευκρινήσεις, το θέμα πάει μάλλον αρχείο για λόγους προσήκουσας ευαισθησίας σε λεπτεπίλεπτα θέματα.
Ακόμη και αν είναι έτσι, τα ελληνάκια ήταν τρεις φορές κότες.
Κατά τα άλλα ακόμα όταν αρθεί το απόρρητο, μην περιμένεις διευκρινήσεις, το θέμα πάει μάλλον αρχείο για λόγους προσήκουσας ευαισθησίας σε λεπτεπίλεπτα θέματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί σε αυτή την ηλικία δεν εκμυστηρεύονται τίποτα στους γονείς.
Και μη μου πείτε να θυμηθώ τον εαυτό μου στην εφηβεία.
Και μη μου πείτε να θυμηθώ τον εαυτό μου στην εφηβεία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 106 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
11 Μαρ 2025, 18:33
-
-
Νέα δημοσίευση Μακελειό με πυροβολισμούς σε σχολείο στη Σουηδία...
από student » 04 Φεβ 2025, 19:40 » σε Εγκληματικότητα - 195 Απαντήσεις
- 3549 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
05 Φεβ 2025, 22:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση 2 γυφταιοι θώπευσαν 5χρονο παιδι σε σχολειο
από Vardos » 29 Μαρ 2025, 19:56 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 153 Προβολές
-