Όλα τα περί νο-θείας, απ' ότι είμαι σε θέση να καταλάβω, είναι μόνιμα προβλήματα της USA - όχι προβλήματα που δημιουργήθηκαν εν όψει της εκλογικής αναμετρήσεως Τραμπ-Μπάϊντεν.
Οι Μεξικάνοι, τα έτοιμα πακέτα με ψήφους και ότι άλλο υπάρχει.
Αλλά ποιός ήταν πρόεδρος τέσσερα χρόνια ; Εγώ ;
Για νο-θεία Παπανδρέου εις βάρος Καραμανλή συζητάμε τώρα ! Επειδή χα-χάσαμε βεβαίως βεβαίως.
Πρόκειται για αμιγή Βροχοπούλειο κατάσταση.
Ειναι Ομοσπονδια οι ΗΠΑ
Δεν κανει οτι γουσταρει ο Προεδρος
Οι Πολιτειες εχουν πολυ μεγαλη δυναμη
Υπάρχει σίγουρα πρόβλημα με τις επιστολικές, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό:
Εκλογές ΗΠΑ : Ερευνα για κλοπή επιστολικών ψήφων στην Αριζόνα
Οι αρχές στην Αριζόνα ερευνούν την κλοπή τουλάχιστον 18 επιστολικών ψήφων από γραμματοκιβώτια ψηφοφόρων, ύστερα από την ανακάλυψή τους την περασμένη εβδομάδα σε ένα αγρόκτημα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Όλα τα περί νο-θείας, απ' ότι είμαι σε θέση να καταλάβω, είναι μόνιμα προβλήματα της USA - όχι προβλήματα που δημιουργήθηκαν εν όψει της εκλογικής αναμετρήσεως Τραμπ-Μπάϊντεν.
Για νο-θεία Παπανδρέου εις βάρος Καραμανλή συζητάμε τώρα ! Επειδή χα-χάσαμε βεβαίως βεβαίως.
Κανείς δεν είπε οτι δεν υπήρχε νοθεία και πριν την μάχη τραμπ-μπάιντεν.Απλά τώρα το πρόβλημα είναι πιο έντονο.
Οι αρχές στην Αριζόνα ερευνούν την κλοπή τουλάχιστον 18 επιστολικών ψήφων από γραμματοκιβώτια ψηφοφόρων, ύστερα από την ανακάλυψή τους την περασμένη εβδομάδα σε ένα αγρόκτημα.
Ειναι Ομοσπονδια οι ΗΠΑ
Ωραία, δεν είχε δύναμη προκειμένου να διορθώσει κάποια πράγματα και/ή να κάνει τη δικιά του νοθεία.
Αν και πάλι δεν καταλαβαίνω.
Εν πάσει περιπτώσει τι είναι διαφορετικό από το 2016 και από το 2012 - εκτός ότι χάνει ο Τραμπ ;
Κανείς δεν είπε οτι δεν υπήρχε νοθεία και πριν την μάχη τραμπ-μπάιντεν.Απλά τώρα το πρόβλημα είναι πιο έντονο.
Γελοιότητες. Αν είναι παράνομοι οι Μεξικανοί μετανάστες, προφανώς δεν έχουν εγγραφεί στα μητρώα.
Μόνο που δεν τα λέω εγώ αυτά. [siz=150]Αυτά τα στοιχεία,οι αριθμοί και οι αποδείξεις(μαζί με άλλα παράδοξα) κυκλοφορούν στα σοσιαλ[/size].Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι εγγεγραμένοι στα μητρώα αλλα εγγράφηκαν(σίγουρα με βοήθεια των δημοκρατικών αποκλείεται να το κατάφεραν μόνοι τους).Εδώ σε ολόκληρες πολιτείες ο αριθμός όσων ψήφισαν είναι μεγαλύτερος απο τους εγγεγραμένους ψηφοφόρους(σηκώθηκαν να ψηφίσουν και οι νεκροί για να μην μιλήσουμς για διπλές ψήφους).
Ειναι Ομοσπονδια οι ΗΠΑ
Ωραία, δεν είχε δύναμη προκειμένου να διορθώσει κάποια πράγματα και/ή να κάνει τη δικιά του νοθεία.
Αν και πάλι δεν καταλαβαίνω.
Εν πάσει περιπτώσει τι είναι διαφορετικό από το 2016 και από το 2012 - εκτός ότι χάνει ο Τραμπ ;
Δεν το γνωριζω
Θεωρητικα θα επρεπε να ειχε κανει κατι για αυτο απο τη στιγμη που εχει προαναγγειλει δημοσια εδω και καιρο οτι περιμενε να συμβει αυτο
Γι αυτό δεν θα έπρεπε να επιτραπούν επιστολικες ψήφοι για να μην γίνει μπάχαλο μπερδέματος και νοθείας.Θέλεις φίλε να ψηφίσεις;Πολύ ωραία.Σήκω απο την πολυθρώνα σου και τράβα στο εκλογικό κέντρο που είσαι εγγεγραμμένος όπως γίνεται σχεδόν σε κάθε χώρα του κόσμου.
Από την ώρα που γύρισε το Γουισκόνσιν ;
Απο την ώρα που άρχισαν οι επιστολικές ψήφοι(που σε αυτές τις εκλογές ξεπερνούν σχεδόν σε αριθμό τις μη επιστολικές ψήφους).
Μόνο που δεν τα λέω εγώ αυτά. [siz=150]Αυτά τα στοιχεία,οι αριθμοί και οι αποδείξεις(μαζί με άλλα παράδοξα) κυκλοφορούν στα σοσιαλ[/size].Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι εγγεγραμένοι στα μητρώα αλλα εγγράφηκαν(σίγουρα με βοήθεια των δημοκρατικών αποκλείεται να το κατάφεραν μόνοι τους).Εδώ σε ολόκληρες πολιτείες ο αριθμός όσων ψήφισαν είναι μεγαλύτερος απο τους εγγεγραμένους ψηφοφόρους(σηκώθηκαν να ψηφίσουν και οι νεκροί για να μην μιλήσουμς για διπλές ψήφους).
Απο την ώρα που άρχισαν οι επιστολικές ψήφοι(που σε αυτές τις εκλογές ξεπερνούν σχεδόν σε αριθμό τις μη επιστολικές ψήφους).
Τις πρωτοάκουσα το 2000, με τα Florida recounts.
Κάτι έλεγε και η θεία μου που ήταν Αμερικάνα ότι ψήφιζε με γράμμα αλλά δεν θυμάμαι τη χρονολογία.
Και εγώ τα έχω ακούσει και παλιότερα αλλα σε αυτές τις εκλογές που οι επιστολικές ψήφοι σχεδόν ξεπερνούν σε αριθμό τις μη επιστολικές ψήφους σίγουρα υπάρχει πολύ μεγαλύτερο θέμα.
Τις πρωτοάκουσα το 2000, με τα Florida recounts.
Κάτι έλεγε και η θεία μου που ήταν Αμερικάνα ότι ψήφιζε με γράμμα αλλά δεν θυμάμαι τη χρονολογία.
Και εγώ τα έχω ακούσει και παλιότερα αλλα σε αυτές τις εκλογές που οι επιστολικές ψήφοι σχεδόν ξεπερνούν σε αριθμό τις μη επιστολικές ψήφους σίγουρα υπάρχει πολύ μεγαλύτερο θέμα.
Δε λέει τίποτα αυτό.
Κι εμένα δεν μου άρεσε κάποτε που αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός με το εκτός έδρας γκολ αλλά ισχύει από το 1964.
Ο Μπάιντεν θεωρεί βασικό εχθρό την Ρωσία.Συνεπώς θα κάνει οτιδήποτε για να κρατήσει την Τουρκία στο δυτικό/ΝΑΤΟικο στρατόπεδο.Θα κάνει πολλές υποχωρήσεις προς όφελος του καταρέοντα σουλτάνου αν(ο μη γένειτο) γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ.Καλα μόλις φύγει ο Ενρτογάν και έρθει ο Ιμάμογλου εκεί να δεις.
Δεν ξέρω αλλά με Δημοκρατικούς έγινε το πραξικόπημα στην Τουρκία.
Με Δημοκρατικούς έγινε το επεισόδιο με τους σωματοφύλακες και η μη συνάντηση του ερντογάν με τον Οπάμα.
Με Δημοκρατικούς έγινε η πρώτη συμμαχία με τους Κούρδους που τους εκμεταλεύτηκε ο Τραμπ μετά.
Με τους Δημοκρατικούς γράφτηκε το άρθρο για τον διαμελισμό της Τουρκίας.
Με τους Δημοκρατικούς ξεκίνησε το kick Turkey out of NATO.
Αυτά τα θυμάμαι γιατί ακόμα είναι πρόσφατα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 05 Νοέμ 2020, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.