Κύριοι, γουστάρετε τα καλά κορίτσια;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
the Bachelor

Re: Κύριοι, γουστάρετε τα καλά κορίτσια;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the Bachelor » 10 Νοέμ 2020, 23:10

δεν υπάρχουν καλά κορίτσια

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu » 10 Νοέμ 2020, 23:32

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
10 Νοέμ 2020, 21:51
Λίγα λόγια για τη μαύρη μοίρα μου.
Νιώθω σαν αρπακτικό ζώο που του έχουν βγάλει τα νύχια. Την τελευταία φορά που ερωτεύτηκα και την έχασα αποφάσισα να δώσω πανελλήνιες.
Βλέπετε, στα μαθήματα είμαι σίγουρος, στα μαθήματα της ζωής καθόλου: σκράπας. Ο έρωτας είναι παιχνίδι και ιστορία. Και η ιστορία χρειάζεται δύο.
Πέρα απ' αυτές τις μαλακίες που λέω, τουλάχιστον έχω κατασταλάξει, έγινα κύριος κανονικός, ίσως μελλοντικός οικογενειάρχης, σίγουρα μικροαστός και αντι-επαναστάτης και φρονιμος.
Ψάχνω μια καλη κοπέλα, χωρίς να έχει προίκα εκτός από την αρετή της, και με μονογαμικές βλέψεις για οικογένεια. Η μονογαμία είναι ψυχική υγεία, λέει ο γιατρός. Να αγαπάει άδολα και να μην πολυσκέφτεται. Γιατί οι σκέψεις γεννάνε τέρατα. Και όχι πανεπιστημίου, δε χρειάζεται, δε μετράει αυτό.
Ίσως πρέπει να βάλω αγγελία στο πχώρουμ, αλλά δεν είμαι έτοιμος ακόμη.
Δεν αποκλείεται να συμβεί όπως το θέλω, στην πραγματική ζωή δηλαδή. Να βρω μία μελαχρινή, με καμπύλες που γουστάρω γύρω στο 1.70. Δεν ξέρω, έτσι σκέφτομαι πλέον, τόσο πεζά, δεν θέλω άλλες εκπλήξεις. Ή να βρω μία που να είναι ασύλληπτη, να είναι εκείνη που θα με σύρει από το χέρι να πετάξουμε στην φαντασία, σε μια νέα ζωή. Μία που εχω ονειρευτεί και ποτέ δεν έχω ονειρευτεί, μία τρελίτσα, μία παρανοϊκή, μία που θα με βγάλει από τα ρούχα μου και θα γονατίσω να της φιλήσω τα πόδια. Καλύτερα μήπως μια σωστή τύπισσα, μια που να είναι στρέιτ και ταυτόχρονα αντι-γκέι, αντι-αριστερή, αντι-προοδευτική. Μπορεί κιόλας να θέλω μία που να είναι τόσο καταπιεσμένη, τόσο τσακισμένη, τόσο σκληραγωγημένη από ψυχοφάρμακα και αυτοκαταστροφικές μαλακίες. Σίγουρα θέλω να είναι δυναμική, να είναι το πουτανάκι μου, να θέλει εμένα και να σιχτιρίζει τη μοίρα της, να παίρνει ναρκωτικά, να μη θελει τη ζωή της, να την κρατάω με το ζόρι, να την κυνηγάω και πάλι πίσω.
Απλές σκέψεις.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Nandros έγραψε:
09 Ιουν 2024, 15:48
Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 11 Νοέμ 2020, 11:08

Cecily Anne έγραψε:
10 Νοέμ 2020, 20:33
Βλήμα έγραψε:
10 Νοέμ 2020, 20:30
νύχτα έγραψε:
10 Νοέμ 2020, 19:01

υπάρχει κανα κουμπάκι που ενεργοποιείς όταν θες να κάνεις καλό σεξ;

κάτι έχετε αντιληφθεί λάθος, αγαπητέ
Είναι θέμα μελέτης. Ούτε κουμπάκι για να γίνεις καλή αθλήτρια υπάρχει, ούτε κουμπάκι για να γίνεις καλή στην κιθάρα. Επιλέγεις να αφιερώσεις χρόνο και να μελετήσεις ώστε να βελτιωθείς.
Η μονη διαφορά στο καλό από το κακό κρεβάτι είναι το πόσο θες τον άλλο. Όλα τα κακά κρεβάτια ξεκινάνε από το ότι ο άλλος/άλλη ειναι meh. Κάντε μια ανασκόπηση σε ποσοστό και σκεφτείτε με πόσες από αυτές που θέλατε άπειρα και σας ήθελαν άπειρα δεν ήταν καλό το σεξ. Σαφώς υπάρχουν και κακοί και καλοί, απλά λίγο σαν ποσοστό λέω να το αναλογιστείτε.
διαφωνω.

υπαρχουν πολλα αλλα, ντροπες, ανασφαλειες, φετιχ, κλπ που μπορουν να καταστρεψουν η να απογειωσουν ενα γαμησι. ακομη και αναμεσα στους ιδιους ανθρωπους, δεν ειναι παντα το ιδιο πετυχημενο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas » 12 Νοέμ 2020, 01:57

Καραμελίτσα έγραψε:
10 Νοέμ 2020, 13:58
Dwarven Blacksmith έγραψε:
10 Νοέμ 2020, 12:22
Καραμελίτσα έγραψε:
10 Νοέμ 2020, 12:18
Αντρικοί προβληματισμοί πάνω στις σχέσεις. Πώς λέμε ο πίθηκος προσπαθεί να μάθει να οδηγά αυτοκίνητο;
Οι καλύτερες σχέσεις της Ιστορίας έχουν γίνει μεταξύ αντρών τύπισσα.
Τύπε, αυτοί ξέρουν ακόμα λιγότερο από σχέσεις από τους συνήθεις άντρες.
Γιατί υποβιβαζεις ετσι τους τριζοντες την όπισθεν;

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 12 Νοέμ 2020, 02:36

Καραμελίτσα έγραψε:
Αντρικοί προβληματισμοί πάνω στις σχέσεις. Πώς λέμε ο πίθηκος προσπαθεί να μάθει να οδηγά αυτοκίνητο;
Νάνε, άρχισες να ψήνεις το ψάρι και από την άλλη πλευρά;
My Life had stood, a Loaded Gun

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 12 Νοέμ 2020, 02:50

:giggle::giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 12 Νοέμ 2020, 02:53

aljawn έγραψε:
12 Νοέμ 2020, 02:36
Καραμελίτσα έγραψε:
Νάνε, άρχισες να ψήνεις το ψάρι και από την άλλη πλευρά;
Ισως διαβαζει Ιλιαδα αυτον τον καιρο
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 12 Νοέμ 2020, 15:13

Βλήμα έγραψε:
10 Νοέμ 2020, 00:01
GoBack έγραψε:
09 Νοέμ 2020, 23:59
Ο εγκεφαλος μου με εμποδιζει να δω το βιντεο και να διαβασω το ποστ σου.Απο τον τιτλο και μονο θα πω ναι.
Έστω ότι ξέρεις ότι στην ζωή σου θα κάνεις είκοσι σχέσεις.
Θα προτιμούσες είκοσι σχέσεις με καλά κορίτσια ή δεκαεννιά με σέξι καργιόλες και την μία, την τελευταία, αυτή που καταλήγει σε γάμο με καλό κορίτσι;
Αν πρόκειται για σχέσεις, τότε με καλά κορίτσια και οι είκοσι. Οι καργιόλες δεν είναι για σχέση, μόνο για καμιά ξεπέτα, και αν.

Σέξι μπορούν να είναι και οι μεν και οι δε, αυτό δεν έχει να κάνει με καλοσύνη.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 13 Νοέμ 2020, 17:04

Ασέβαστος έγραψε:
11 Νοέμ 2020, 11:08
Cecily Anne έγραψε:
Βλήμα έγραψε:

Είναι θέμα μελέτης. Ούτε κουμπάκι για να γίνεις καλή αθλήτρια υπάρχει, ούτε κουμπάκι για να γίνεις καλή στην κιθάρα. Επιλέγεις να αφιερώσεις χρόνο και να μελετήσεις ώστε να βελτιωθείς.
Η μονη διαφορά στο καλό από το κακό κρεβάτι είναι το πόσο θες τον άλλο. Όλα τα κακά κρεβάτια ξεκινάνε από το ότι ο άλλος/άλλη ειναι meh. Κάντε μια ανασκόπηση σε ποσοστό και σκεφτείτε με πόσες από αυτές που θέλατε άπειρα και σας ήθελαν άπειρα δεν ήταν καλό το σεξ. Σαφώς υπάρχουν και κακοί και καλοί, απλά λίγο σαν ποσοστό λέω να το αναλογιστείτε.
διαφωνω.

υπαρχουν πολλα αλλα, ντροπες, ανασφαλειες, φετιχ, κλπ που μπορουν να καταστρεψουν η να απογειωσουν ενα γαμησι. ακομη και αναμεσα στους ιδιους ανθρωπους, δεν ειναι παντα το ιδιο πετυχημενο.
Σωστό αυτό. Μπορεί να γουστάρεστε με κάποιον αλλά στο σεξ να μην είναι όπως περίμενες να είναι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 17 Νοέμ 2020, 12:42

the Bachelor έγραψε:
10 Νοέμ 2020, 23:10
δεν υπάρχουν καλά κορίτσια

Εικόνα
Ξέρω από ποιά ταινία είναι αυτό :wink

Την βρήκα καλή, μου άρεσε.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 27 Νοέμ 2020, 11:37

Ασέβαστος έγραψε:
11 Νοέμ 2020, 11:08
Cecily Anne έγραψε:
Βλήμα έγραψε:

διαφωνω.

Εχει μια καποια βαση αυτο η αλήθεια είναι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 27 Νοέμ 2020, 11:44

Δεν έχω κάποιο στερεότυπο κατά νου για το "κακό κορίτσι".

Αν ορίζουμε έτσι τις μη παρθένες, που δεν έχουν ταμπού στο σεξ και που έχουν πάει με πολλούς, τότε ναι, αυτές γουστάρω. Εχω αυτό το βίτσιο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 27 Νοέμ 2020, 11:47

α οι μη παρθενες,μαλιστα :giggle::giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών