Κύριοι, γουστάρετε τα καλά κορίτσια;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Κύριοι, γουστάρετε τα καλά κορίτσια;
δεν υπάρχουν καλά κορίτσια

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 21:51Λίγα λόγια για τη μαύρη μοίρα μου.
Νιώθω σαν αρπακτικό ζώο που του έχουν βγάλει τα νύχια. Την τελευταία φορά που ερωτεύτηκα και την έχασα αποφάσισα να δώσω πανελλήνιες.
Βλέπετε, στα μαθήματα είμαι σίγουρος, στα μαθήματα της ζωής καθόλου: σκράπας. Ο έρωτας είναι παιχνίδι και ιστορία. Και η ιστορία χρειάζεται δύο.
Πέρα απ' αυτές τις μαλακίες που λέω, τουλάχιστον έχω κατασταλάξει, έγινα κύριος κανονικός, ίσως μελλοντικός οικογενειάρχης, σίγουρα μικροαστός και αντι-επαναστάτης και φρονιμος.
Ψάχνω μια καλη κοπέλα, χωρίς να έχει προίκα εκτός από την αρετή της, και με μονογαμικές βλέψεις για οικογένεια. Η μονογαμία είναι ψυχική υγεία, λέει ο γιατρός. Να αγαπάει άδολα και να μην πολυσκέφτεται. Γιατί οι σκέψεις γεννάνε τέρατα. Και όχι πανεπιστημίου, δε χρειάζεται, δε μετράει αυτό.
Ίσως πρέπει να βάλω αγγελία στο πχώρουμ, αλλά δεν είμαι έτοιμος ακόμη.
Δεν αποκλείεται να συμβεί όπως το θέλω, στην πραγματική ζωή δηλαδή. Να βρω μία μελαχρινή, με καμπύλες που γουστάρω γύρω στο 1.70. Δεν ξέρω, έτσι σκέφτομαι πλέον, τόσο πεζά, δεν θέλω άλλες εκπλήξεις. Ή να βρω μία που να είναι ασύλληπτη, να είναι εκείνη που θα με σύρει από το χέρι να πετάξουμε στην φαντασία, σε μια νέα ζωή. Μία που εχω ονειρευτεί και ποτέ δεν έχω ονειρευτεί, μία τρελίτσα, μία παρανοϊκή, μία που θα με βγάλει από τα ρούχα μου και θα γονατίσω να της φιλήσω τα πόδια. Καλύτερα μήπως μια σωστή τύπισσα, μια που να είναι στρέιτ και ταυτόχρονα αντι-γκέι, αντι-αριστερή, αντι-προοδευτική. Μπορεί κιόλας να θέλω μία που να είναι τόσο καταπιεσμένη, τόσο τσακισμένη, τόσο σκληραγωγημένη από ψυχοφάρμακα και αυτοκαταστροφικές μαλακίες. Σίγουρα θέλω να είναι δυναμική, να είναι το πουτανάκι μου, να θέλει εμένα και να σιχτιρίζει τη μοίρα της, να παίρνει ναρκωτικά, να μη θελει τη ζωή της, να την κρατάω με το ζόρι, να την κυνηγάω και πάλι πίσω.
Απλές σκέψεις.
διαφωνω.Cecily Anne έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 20:33Η μονη διαφορά στο καλό από το κακό κρεβάτι είναι το πόσο θες τον άλλο. Όλα τα κακά κρεβάτια ξεκινάνε από το ότι ο άλλος/άλλη ειναι meh. Κάντε μια ανασκόπηση σε ποσοστό και σκεφτείτε με πόσες από αυτές που θέλατε άπειρα και σας ήθελαν άπειρα δεν ήταν καλό το σεξ. Σαφώς υπάρχουν και κακοί και καλοί, απλά λίγο σαν ποσοστό λέω να το αναλογιστείτε.
υπαρχουν πολλα αλλα, ντροπες, ανασφαλειες, φετιχ, κλπ που μπορουν να καταστρεψουν η να απογειωσουν ενα γαμησι. ακομη και αναμεσα στους ιδιους ανθρωπους, δεν ειναι παντα το ιδιο πετυχημενο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Γιατί υποβιβαζεις ετσι τους τριζοντες την όπισθεν;Καραμελίτσα έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 13:58Τύπε, αυτοί ξέρουν ακόμα λιγότερο από σχέσεις από τους συνήθεις άντρες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 12:22Οι καλύτερες σχέσεις της Ιστορίας έχουν γίνει μεταξύ αντρών τύπισσα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 12:18Αντρικοί προβληματισμοί πάνω στις σχέσεις. Πώς λέμε ο πίθηκος προσπαθεί να μάθει να οδηγά αυτοκίνητο;
Νάνε, άρχισες να ψήνεις το ψάρι και από την άλλη πλευρά;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 12:22Οι καλύτερες σχέσεις της Ιστορίας έχουν γίνει μεταξύ αντρών τύπισσα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 12:18Αντρικοί προβληματισμοί πάνω στις σχέσεις. Πώς λέμε ο πίθηκος προσπαθεί να μάθει να οδηγά αυτοκίνητο;
My Life had stood, a Loaded Gun
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ισως διαβαζει Ιλιαδα αυτον τον καιροaljawn έγραψε: ↑12 Νοέμ 2020, 02:36Νάνε, άρχισες να ψήνεις το ψάρι και από την άλλη πλευρά;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 12:22Οι καλύτερες σχέσεις της Ιστορίας έχουν γίνει μεταξύ αντρών τύπισσα.Καραμελίτσα έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 12:18Αντρικοί προβληματισμοί πάνω στις σχέσεις. Πώς λέμε ο πίθηκος προσπαθεί να μάθει να οδηγά αυτοκίνητο;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αν πρόκειται για σχέσεις, τότε με καλά κορίτσια και οι είκοσι. Οι καργιόλες δεν είναι για σχέση, μόνο για καμιά ξεπέτα, και αν.
Σέξι μπορούν να είναι και οι μεν και οι δε, αυτό δεν έχει να κάνει με καλοσύνη.
Σωστό αυτό. Μπορεί να γουστάρεστε με κάποιον αλλά στο σεξ να μην είναι όπως περίμενες να είναι.Ασέβαστος έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 11:08διαφωνω.Cecily Anne έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 20:33Η μονη διαφορά στο καλό από το κακό κρεβάτι είναι το πόσο θες τον άλλο. Όλα τα κακά κρεβάτια ξεκινάνε από το ότι ο άλλος/άλλη ειναι meh. Κάντε μια ανασκόπηση σε ποσοστό και σκεφτείτε με πόσες από αυτές που θέλατε άπειρα και σας ήθελαν άπειρα δεν ήταν καλό το σεξ. Σαφώς υπάρχουν και κακοί και καλοί, απλά λίγο σαν ποσοστό λέω να το αναλογιστείτε.
υπαρχουν πολλα αλλα, ντροπες, ανασφαλειες, φετιχ, κλπ που μπορουν να καταστρεψουν η να απογειωσουν ενα γαμησι. ακομη και αναμεσα στους ιδιους ανθρωπους, δεν ειναι παντα το ιδιο πετυχημενο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ξέρω από ποιά ταινία είναι αυτό

Την βρήκα καλή, μου άρεσε.
Εχει μια καποια βαση αυτο η αλήθεια είναι.Ασέβαστος έγραψε: ↑11 Νοέμ 2020, 11:08διαφωνω.Cecily Anne έγραψε: ↑10 Νοέμ 2020, 20:33Η μονη διαφορά στο καλό από το κακό κρεβάτι είναι το πόσο θες τον άλλο. Όλα τα κακά κρεβάτια ξεκινάνε από το ότι ο άλλος/άλλη ειναι meh. Κάντε μια ανασκόπηση σε ποσοστό και σκεφτείτε με πόσες από αυτές που θέλατε άπειρα και σας ήθελαν άπειρα δεν ήταν καλό το σεξ. Σαφώς υπάρχουν και κακοί και καλοί, απλά λίγο σαν ποσοστό λέω να το αναλογιστείτε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν έχω κάποιο στερεότυπο κατά νου για το "κακό κορίτσι".
Αν ορίζουμε έτσι τις μη παρθένες, που δεν έχουν ταμπού στο σεξ και που έχουν πάει με πολλούς, τότε ναι, αυτές γουστάρω. Εχω αυτό το βίτσιο.
Αν ορίζουμε έτσι τις μη παρθένες, που δεν έχουν ταμπού στο σεξ και που έχουν πάει με πολλούς, τότε ναι, αυτές γουστάρω. Εχω αυτό το βίτσιο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Eθνικοκοινωνιστης
α οι μη παρθενες,μαλιστα 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γουστάρετε να μυρίζετε τις κλανιές σας;
από Μαδουραίος » 22 Ιούλ 2023, 16:37 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 324 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
22 Ιούλ 2023, 16:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καλά τα λέει ο Κουμουτσάκος. Τους ψηφίσατε, άρα γουστάρετε να ψοφάτε αβοήθητοι.
από Μαδουραίος » 08 Ιουν 2023, 17:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
08 Ιουν 2023, 17:55
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 378 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vag_el
04 Δεκ 2023, 15:10
-
-
Νέα δημοσίευση Όπα, όπα, όπα! Κουνίστε τον πωπό σας να σας δουν οι κύριοι!
από Juno » 04 Ιουν 2023, 22:39 » σε Εθνικά Θέματα - 265 Απαντήσεις
- 8021 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
24 Ιούλ 2024, 13:35
-