Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Βλήμα
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Βλήμα » 06 Δεκ 2020, 23:23
Naida έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 23:21
Μα δε λέει ότι μας στερειτε το σεξ για να πετύχετε κάτι. Λέει ότι προτιμάτε να κάνετε σεξ επί πληρωμή γιατί φοβάστε μη σας δαγκώσουμε

Άντε πάλι
Από τον σχολιασμό της τύπισσας που ανάρτησε το άρθρο
Εγώ πάντως, αν όντως συμβαίνει αυτό, το βλέπω ως έναν εκβιασμό από τον αντρικό φύλο, δηλαδή λένε οι άντρες: “Σεξ θα κάνουμε μαζί σας μόνο αν είστε φοβισμένες και ντροπιασμένες και αγχωμένες για το σεξ. Αν είστε χαρούμενες και ήρεμες με την σεξουαλικότητα σας, τότε εμείς δεν θα κάνουμε σεξ μαζί σας και θα πηγαίνουμε μόνο με πόρνες."
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 06 Δεκ 2020, 23:28
Βλήμα έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 23:23
Naida έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 23:21
Μα δε λέει ότι μας στερειτε το σεξ για να πετύχετε κάτι. Λέει ότι προτιμάτε να κάνετε σεξ επί πληρωμή γιατί φοβάστε μη σας δαγκώσουμε

Άντε πάλι
Από τον σχολιασμό της τύπισσας που ανάρτησε το άρθρο
Εγώ πάντως, αν όντως συμβαίνει αυτό, το βλέπω ως έναν εκβιασμό από τον αντρικό φύλο, δηλαδή λένε οι άντρες: “Σεξ θα κάνουμε μαζί σας μόνο αν είστε φοβισμένες και ντροπιασμένες και αγχωμένες για το σεξ. Αν είστε χαρούμενες και ήρεμες με την σεξουαλικότητα σας, τότε εμείς δεν θα κάνουμε σεξ μαζί σας και θα πηγαίνουμε μόνο με πόρνες."
Βάσει του σχολιασμού του ψυχ λέει μια πραγματικότητα. Το λέει κιόλας" αν ισχύει αυτό "
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Naida την 06 Δεκ 2020, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Καραμελίτσα
από Καραμελίτσα » 06 Δεκ 2020, 23:28
Βλήμα έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 23:22
Καραμελίτσα έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 23:19
Στο θέμα της υποκρισίας έχει 100% δίκιο. Για να το μεταφράσω σε άλλη γλώσσα: Μη μας το παίζεις υπερασπιστής της εργατικής τάξης, άμα ο ρόλος σου μέσα στο σύστημα είναι να εισπράτεις την υπεραξία.
Ο ρόλος είναι κάτι που επιλέγεις στην ζωή σου. Με τ' αρχίδια γεννιέσαι.
Μα για ρόλο μιλάει το κείμενο. Άνδρες που έχουν κάνει καριέρα εκμεταλλευόμενοι τις συνθήκες ανισότητας. Αυτών τα δάκρυα είναι κροκοδείλια.
Z
-
Βλήμα
από Βλήμα » 06 Δεκ 2020, 23:30
Καραμελίτσα έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 23:28
Μα για ρόλο μιλάει το κείμενο. Άνδρες που έχουν κάνει καριέρα εκμεταλλευόμενοι τις συνθήκες ανισότητας. Αυτών τα δάκρυα είναι κροκοδείλια.
Κι ως λύση προτείνει να σταματήσουν οι άνδρες να φιλοδοξούν να κάνουν καριέρα. Αυτό δεν οδηγεί σε ισότητα, αλλά σε ανισότητα υπέρ των γυναικών.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 06 Δεκ 2020, 23:32
Que Sera, Sera...
-
Καραμελίτσα
από Καραμελίτσα » 06 Δεκ 2020, 23:35
Βλήμα έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 23:30
Κι ως λύση προτείνει να σταματήσουν οι άνδρες να φιλοδοξούν να κάνουν καριέρα. Αυτό δεν οδηγεί σε ισότητα, αλλά σε ανισότητα υπέρ των γυναικών.
Είναι η δέουσα απάντηση σε πολλούς "αλληλέγγυους", στην ίδια λογική με τον πλούσιο νεανία που ήθελε τη Βασιλεία των Ουρανών.
Z
-
Βλήμα
από Βλήμα » 06 Δεκ 2020, 23:38
Naida έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 23:28
Βάσει του σχολιασμού του ψυχ λέει μια πραγματικότητα. Το λέει κιόλας" αν ισχύει αυτό "
Το αν θα κάνεις σεξ είναι (κι έτσι πρέπει) για άνδρες και γυναίκες το πιο απενοχοποιημένα αμοραλιστικό πράγμα που υπάρχει. Δεν γίνεται να κρίνεις ένα φύλλο για τα σεξουαλικά του κριτήρια, το "δεν κάνω σεξ μαζί με κάποια γιατί έτσι γουστάρω" οφείλει να είναι αρκετό. Το να δημοσιεύεις τα κριτήριά σου ώστε να κάνεις ανθρώπους να νιώσουν άσχημα για να επιβληθείς είναι καταδικαστέο με τον ίδιο τρόπο που είναι καταδικαστέο το να πας σε κάποιον άγνωστο χωρίς να σε ρωτήσει και να του πεις "δεν θα σε πηδούσα ποτέ γιατί είσαι έτσι" αλλά τώρα αυτή δεν λέει ότι ο Γιωσαφάτ θέλει να καταπιέσει τις γυναίκες με αυτά που λέει, αλλά ότι οι άνδρες τους στερούν το σεξ (που δεν ισχύει) γιατί θέλουν να τις καταπιέσουν.
-
Βλήμα
από Βλήμα » 06 Δεκ 2020, 23:41
Καραμελίτσα έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 23:35
Είναι η δέουσα απάντηση σε πολλούς "αλληλέγγυους", στην ίδια λογική με τον πλούσιο νεανία που ήθελε τη Βασιλεία των Ουρανών.
Ο Χριστός δεν αναγνώριζε σε κανέναν το δικαίωμα να είναι πλούσιος, δεν του είπε "είναι άδικο να είσαι εσύ πλούσιος γιατί είναι πιο δίκαιο να γίνει κάποιος άλλος".
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 06 Δεκ 2020, 23:46
Βλήμα έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 23:38
Naida έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 23:28
Το αν θα κάνεις σεξ είναι (κι έτσι πρέπει) για άνδρες και γυναίκες το πιο απενοχοποιημένα αμοραλιστικό πράγμα που υπάρχει. Δεν γίνεται να κρίνεις ένα φύλλο για τα σεξουαλικά του κριτήρια, το "δεν κάνω σεξ μαζί με κάποια γιατί έτσι γουστάρω" οφείλει να είναι αρκετό. Το να δημοσιεύεις τα κριτήριά σου ώστε να κάνεις ανθρώπους να νιώσουν άσχημα για να επιβληθείς είναι καταδικαστέο με τον ίδιο τρόπο που είναι καταδικαστέο το να πας σε κάποιον άγνωστο χωρίς να σε ρωτήσει και να του πεις "δεν θα σε πηδούσα ποτέ γιατί είσαι έτσι" αλλά τώρα αυτή δεν λέει ότι ο Γιωσαφάτ θέλει να καταπιέσει τις γυναίκες με αυτά που λέει, αλλά ότι οι άνδρες τους στερούν το σεξ (που δεν ισχύει) γιατί θέλουν να τις καταπιέσουν.
Μα βάσει τον Γιωσαφατ αυτό που λέει αυτή ισχύει. Οι άντρες θέλουν τις γυναίκες έτσι κι επειδή οι γυναίκες δεν είναι όπως τις θέλουν αυτοί (να ενισχύουν την πατριαρχική τους θέση δηλαδή) στρέφονται στο επί πληρωμή. Δεν έχουν δηλαδή κριτήρια ουσιαστικά.
Είναι σαν να έχουν οι γυναίκες κριτήρια του στιλ θέλουμε οι άντρες να είναι όλοι δουλοπρεπεις(όχι σεξουαλικά) αν δεν είναι στρεφόμαστε στους πόρνους.
Que Sera, Sera...
-
gassim
από gassim » 06 Δεκ 2020, 23:47
blackpaint έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:32
Βλήμα έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:22
blackpaint έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:10
Ειμαι σε σχεση εδω και ενα μιση χρονο και τον περισσοτερο καιρο τον περναμε σπιτι μου, οποτε οπως καταλαβαινεις, ολα αυτα τα κανω πολυ συχνα. Την καραντινα την περασαμε μαζι και μοιραστηκαμε ολες τις δουλειες δικαια. Κανεις δεν εχει παραπονο απο τον αλλον.
Αν και το δείγμα είναι λειψό χωρίς την δική της άποψη, το δέχομαι.
Μου χει πει πως για αντρας, ειμαι πολυ τακτικος και καθαρος. Οταν μειναμε μαζι καταλαβα τι εννοουσε, μου βαλε τα γυαλια. Δεν το αφησα ομως ετσι, εβαλα τα δυνατα μου και τα μοιραστηκαμε. Εαν υπαρχει αγαπη, αυτα ειναι μικρολεπτομερειες.
τι σημαίνει "για άντρας";
-
gassim
από gassim » 06 Δεκ 2020, 23:49
blackpaint έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:32
Βλήμα έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:22
blackpaint έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 23:10
Ειμαι σε σχεση εδω και ενα μιση χρονο και τον περισσοτερο καιρο τον περναμε σπιτι μου, οποτε οπως καταλαβαινεις, ολα αυτα τα κανω πολυ συχνα. Την καραντινα την περασαμε μαζι και μοιραστηκαμε ολες τις δουλειες δικαια. Κανεις δεν εχει παραπονο απο τον αλλον.
Αν και το δείγμα είναι λειψό χωρίς την δική της άποψη, το δέχομαι.
Μου χει πει πως για αντρας, ειμαι πολυ τακτικος και καθαρος. Οταν μειναμε μαζι καταλαβα τι εννοουσε, μου βαλε τα γυαλια. Δεν το αφησα ομως ετσι, εβαλα τα δυνατα μου και τα μοιραστηκαμε. Εαν υπαρχει αγαπη, αυτα ειναι μικρολεπτομερειες.
Βλέπω η ανοχη σου στον σεξισμό μεγαλώνει όταν αφορά το δικό σου φύλο.
-
Καραμελίτσα
από Καραμελίτσα » 06 Δεκ 2020, 23:51
Βλήμα έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 23:41
Καραμελίτσα έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 23:35
Ο Χριστός δεν αναγνώριζε σε κανέναν το δικαίωμα να είναι πλούσιος, δεν του είπε "είναι άδικο να είσαι εσύ πλούσιος γιατί είναι πιο δίκαιο να γίνει κάποιος άλλος".
Για να πω εκεί που εγώ εστίασα, το θέμα είναι όταν ακούς από κόσμο "αχ, τι άδικο είναι αυτό που σου συμβαίνει, εγώ μαζί σου είμαι" όταν ο ίδιος έχει επωφεληθεί σε άλλη στιγμή από το ίδιο άδικο.
Z
-
Βλήμα
από Βλήμα » 06 Δεκ 2020, 23:51
Naida έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 23:46
Είναι σαν να έχουν οι γυναίκες κριτήρια του στιλ θέλουμε οι άντρες να είναι όλοι δουλοπρεπεις(όχι σεξουαλικά) αν δεν είναι στρεφόμαστε στους πόρνους.
Δηλαδή αν βρω κάποιον ψυχολόγο να υποστηρίζει αυτό ακριβώς (όχι οπωσδήποτε για πόρνους, αλλά για το σεξ) και πω "αν αυτό ισχύει τότε οι γυναίκες μας καταπιέζουν μπλα μπλα μπλα" δεν θα με πεις τελειωμένο ίνσελ;
Έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις βέβαια, αλλά δεν γίνεται να το λες για εμένα, να μην το λες για την σχολιάστρια, και να λες ότι είσαι υπέρ της ισότητας. Το θέμα δεν είναι αν ισχύει αυτό που είπε ο Γιωσαφάτ, το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να κατηγορείς ένα φύλο για τα κριτήριά του όταν κάνει σεξ.
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 402 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
14 Ιαν 2024, 13:23
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 209 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
20 Μαρ 2024, 00:07
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.