Θλιβερό είναι ενήλικες να εκμεταλλευονται σεξουαλικά ανήλικα παιδιά λόγω του νεαρού της ηλικίας. Επίσης σε κάποιες χώρες είναι νόμιμο να παντρευτούν κορίτσια από τα 9 τους. Just saying.
Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!
Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Winston Smith
- Winston Smith
Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!
Και γιατί είναι κακό αν κάποιος δεν έχει την ταιριαστη όψη και αντοχές; Δηλαδή αν είναι να κρίνουμε ποιος θα πάει με ποιον με βάση την όψη τότε θεωρείς βάλιντ κριτική να πούμε αα η τάδε είναι χοντρή είναι αηδιαστικό/όχι νορμάλ να θέλει κάποιον αδύνατο. Γενικά τι λες;Naida έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 11:06Μην ταράζεται καλέ μου. Έτσι είναι η φύση. Τι να κάνει το 20χρονο με έναν 50χρονο μπάρμπα; μήπως έχει την όψη; τις αντοχές; το σκεπτικό κάποιου της ηλικίας της; οχι. Είναι θλιβερό να νομίζει ένας άντρας αυτής της ηλικίας ότι του πρέπει μια 19χρονη. Παρακαλώ να επανέλθεις στην πραγματική σου ηλικία.Sid Vicious έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 11:0019 να πω την αλήθεια, το απόλυτο ταίριασμα.
Για την σχέση του Μακρόν με την Μπριτζιτ έχεις πάλι το ίδιο μισανθρωπο ρατσιστικο σκεπτικό συντηρητική μου φίλη;
Δεν προχωράω προς την Δύση, είμαι η Δύση, η Ευρώπη θα νικήσει.
Έχω αναφέρει παραπάνω για ποιο λόγο θεωρώ θλιβερό και αηδιαστικό κάποιος στην ηλικία του παππού ενός κοριτσιού ή ενός αγοριού να έλκεται σεξουαλικά από αυτή την ηλικία και να επιδιώκει συνευρεσεις με αυτή την ηλικία.Winston Smith έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 13:21Βέβαια το τι θεωρεί κάποιος αηδιαστικό κάτι δεν σημαίνει ότι είναι και λάθος. Όπως το ότι σαν στρειτ αντρας θεωρείς αηδιαστικό το σεξ μεταξύ δύο αντρών, δεν το κάνει και αντικειμενικά λάθος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατί ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσει θα είναι ανήθικος.Winston Smith έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 13:25Και γιατί είναι κακό αν κάποιος δεν έχει την ταιριαστη όψη και αντοχές; Δηλαδή αν είναι να κρίνουμε ποιος θα πάει με ποιον με βάση την όψη τότε θεωρείς βάλιντ κριτική να πούμε αα η τάδε είναι χοντρή είναι αηδιαστικό/όχι νορμάλ να θέλει κάποιον αδύνατο. Γενικά τι λες;Naida έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 11:06Μην ταράζεται καλέ μου. Έτσι είναι η φύση. Τι να κάνει το 20χρονο με έναν 50χρονο μπάρμπα; μήπως έχει την όψη; τις αντοχές; το σκεπτικό κάποιου της ηλικίας της; οχι. Είναι θλιβερό να νομίζει ένας άντρας αυτής της ηλικίας ότι του πρέπει μια 19χρονη. Παρακαλώ να επανέλθεις στην πραγματική σου ηλικία.Sid Vicious έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 11:00
19 να πω την αλήθεια, το απόλυτο ταίριασμα.
Για την σχέση του Μακρόν με την Μπριτζιτ έχεις πάλι το ίδιο μισανθρωπο ρατσιστικο σκεπτικό συντηρητική μου φίλη;
Δεν προχωράω προς την Δύση, είμαι η Δύση, η Ευρώπη θα νικήσει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Να πω την αλήθεια το μόνο θλιβερό που βλέπω είναι που η Naida θέλει να μπουν κανόνες τι θα επιλέξουν και με τι κριτήρια ενήλικοι άνθρωποι στις προσωπικές ζωές τους
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Winston Smith
Είναι όντως θλιβερό όταν συμβαίνει.
Και σε κάποιες χώρες σε λιθοβολούν επειδή κοίταξες άντρα, ανεξαρτήτως ηλικίας. Εκεί, δηλαδή, που η ηθικολογία της κλειδαρότρυπας παράγει νόμους.Επίσης σε κάποιες χώρες είναι νόμιμο να παντρευτούν κορίτσια από τα 9 τους. Just saying.
Η ελληνική νομοθεσία είναι αρκετά ισορροπημένη.
Για να είμαστε ακριβείς, δεν αναφέρεται κυρίως σε ενήλικους.Sid Vicious έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 13:36Να πω την αλήθεια το μόνο θλιβερό που βλέπω είναι που η Naida θέλει να μπουν κανόνες τι θα επιλέξουν και με τι κριτήρια ενήλικοι άνθρωποι στις προσωπικές ζωές τους
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το πιθανότερο είναι ότι της τρώνε τα τυχερα τα πιπίνια.Sid Vicious έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 13:36Να πω την αλήθεια το μόνο θλιβερό που βλέπω είναι που η Naida θέλει να μπουν κανόνες τι θα επιλέξουν και με τι κριτήρια ενήλικοι άνθρωποι στις προσωπικές ζωές τους
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Sid Vicious
Όταν λέει για 19 και 20 και τα αναφέρει ως θλιβερά όπως έκανε πριν αναφέρεται σε ενηλίκους. Στα των παιδιών σαφώς συμφωνώ μαζί της, αλλά δεν είναι απλά θλιβερό όταν εμπλέκονται παιδιά, έγκλημα είναι.stavmanr έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 13:39Για να είμαστε ακριβείς, δεν αναφέρεται κυρίως σε ενήλικους.Sid Vicious έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 13:36Να πω την αλήθεια το μόνο θλιβερό που βλέπω είναι που η Naida θέλει να μπουν κανόνες τι θα επιλέξουν και με τι κριτήρια ενήλικοι άνθρωποι στις προσωπικές ζωές τους
Ήδη έχω εξαιρέσει τις περιπτώσεις που όντως μια κοπέλα 20 ετών έλκεται από έναν 65χρονο είτε λόγω διαστροφής, είτε λόγω ο τύπος είναι εξαιρετικά γοητευτικός ή μοιάζει πολύ μικρότερος.Winston Smith έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 13:37Αυτό είναι έξτρα υπόθεση, δεν προκύπτει από κάπου αυτόματα λόγω της διαφοράς ηλικίας, καθώς υποθέτουμε συναινούντες ενήλικες στο σενάριο μας.
Κανόνες δεν θέλω να βάλω στους ενήλικες. Αλλά την γνώμη μου για την σιχαμαρα που προκαλούν 65αρηδες που λιγουρευονται 19χρονες και 20χρονες πιτσιρίκες, τις οποίες ξέρουμε πως θα δελεάσουν, για να ξανανιωσουν την χαμένη τους νιότη, με την υποβοήθηση της επιστήμης βεβαίως βεβαίως θα την λέω σ αρέσει δεν σ αρέσειSid Vicious έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 13:36Να πω την αλήθεια το μόνο θλιβερό που βλέπω είναι που η Naida θέλει να μπουν κανόνες τι θα επιλέξουν και με τι κριτήρια ενήλικοι άνθρωποι στις προσωπικές ζωές τους

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τα τυχερά είναι οι 50+ που έλκονται από τα 19χρονα και 20χρονα παιδια τους; εχμ δεν νομίζω.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 13:40Το πιθανότερο είναι ότι της τρώνε τα τυχερα τα πιπίνια.Sid Vicious έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 13:36Να πω την αλήθεια το μόνο θλιβερό που βλέπω είναι που η Naida θέλει να μπουν κανόνες τι θα επιλέξουν και με τι κριτήρια ενήλικοι άνθρωποι στις προσωπικές ζωές τους
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Αρχίσαμε και με τις ηθικιστικες σοφιστειες, από που και ως που παιδιά τους τα 20χροναNaida έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 13:51Τα τυχερά είναι οι 50+ που έλκονται από τα 19χρονα και 20χρονα παιδια τους; εχμ δεν νομίζω.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 13:40Το πιθανότερο είναι ότι της τρώνε τα τυχερα τα πιπίνια.Sid Vicious έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 13:36Να πω την αλήθεια το μόνο θλιβερό που βλέπω είναι που η Naida θέλει να μπουν κανόνες τι θα επιλέξουν και με τι κριτήρια ενήλικοι άνθρωποι στις προσωπικές ζωές τους
Σωστά μπορεί ναι είναι και εγγόνια τους.Sid Vicious έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 13:53Αρχίσαμε και με τις ηθικιστικες σοφιστειες, από που και ως που παιδιά τους τα 20χρονα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...