Εχω κάνει λίγο σεξ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Εχω κάνει λίγο σεξ.
Γιατί υπάρχουν πουτανες και όχι πουτάνοι; Σκεφτείτε και απαντήστε
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Cecily Anne
Υπάρχουν ζιγκολό. Ξεκουβάλα με τις εκφράσεις απέναντι στις γυναίκες, έχεις αρχίσει και γίνεσαι μισογύνης.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:41Γιατί υπάρχουν πουτανες και όχι πουτάνοι; Σκεφτείτε και απαντήστε
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Γενιά της Αμαρτίας
Κι εσύ κακιά.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:43Υπάρχουν ζιγκολό. Ξεκουβάλα με τις εκφράσεις απέναντι στις γυναίκες, έχεις αρχίσει και γίνεσαι μισογύνης.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:41Γιατί υπάρχουν πουτανες και όχι πουτάνοι; Σκεφτείτε και απαντήστε
Τι αναλογία υπάρχει ανάμεσα σε ζιγκολό και πουτάνες άραγε;
Φίλε μου Σόθαν, μη στεναχωριέσαι. Σκέψου οτι υπάρχουν και χειρότερα. Εδώ άλλοι ταξίδεψαν όλο τον κόσμο με τα καράβια, μεγάλωσαν, και δεν έχουν κάνει καθόλου.Sothan έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 20:03Είμαι 33,4 χρονών. Σχετικά μικρός. Εχω όλη τη ζωή μπροστά μου. Εχω φίλους αλλά έχω και προσωπικά προβλήματα που όμως αντιμετωπίζω. Το παράπονο μου είναι οτι δεν κάνω πολύ σεξ. Δηλαδή είχα κάποιες εμπειρίες που ήταν καλούτσικες οι περισσότερες (για μένα τουλάχιστον) αλλά αυτές ήταν κάτω του δέκα. Η ζωή μου είναι αρκετά δύσκολη και δεν καταφέρνω να μείνω αδύνατος για πολύ καιρό. Ετσι περιορίζονται οι επιλογές μου. Τι θα με συμβουλεύατε;

- Cecily Anne
Δεν γίνομαι κακιά, απλά δε γαμείς που δε γαμείς, έχεις βρει το πχόρουμ να ξαλαφρώνεις τα αρχίδια σου και γίνεσαι γραφικός. Γι'αυτό σου λέω, άραξε με τις εκφράσεις για το γυναικείο φύλο σύντομα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:45Κι εσύ κακιά.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:43Υπάρχουν ζιγκολό. Ξεκουβάλα με τις εκφράσεις απέναντι στις γυναίκες, έχεις αρχίσει και γίνεσαι μισογύνης.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:41Γιατί υπάρχουν πουτανες και όχι πουτάνοι; Σκεφτείτε και απαντήστε
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Γενιά της Αμαρτίας
Κοίταξε αν το στυλ σου είναι προσβολές και συκοφαντίες δεν μπορώ να κάτι γι αυτό. Δεν απαντάω σε προσβολές.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:46Δεν γίνομαι κακιά, απλά δε γαμείς που δε γαμείς, έχεις βρει το πχόρουμ να ξαλαφρώνεις τα αρχίδια σου και γίνεσαι γραφικός. Γι'αυτό σου λέω, άραξε με τις εκφράσεις για το γυναικείο φύλο σύντομα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:45Κι εσύ κακιά.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:43
Υπάρχουν ζιγκολό. Ξεκουβάλα με τις εκφράσεις απέναντι στις γυναίκες, έχεις αρχίσει και γίνεσαι μισογύνης.
Υπάρχουν και είναι πολλοίΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:41Γιατί υπάρχουν πουτανες και όχι πουτάνοι; Σκεφτείτε και απαντήστε
- Cecily Anne
Ξεκίνα με το δικό σου στυλάκι και άσε το δικό μου.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:47Κοίταξε αν το στυλ σου είναι προσβολές και συκοφαντίες δεν μπορώ να κάτι γι αυτό. Δεν απαντάω σε προσβολές.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:46Δεν γίνομαι κακιά, απλά δε γαμείς που δε γαμείς, έχεις βρει το πχόρουμ να ξαλαφρώνεις τα αρχίδια σου και γίνεσαι γραφικός. Γι'αυτό σου λέω, άραξε με τις εκφράσεις για το γυναικείο φύλο σύντομα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:45
Κι εσύ κακιά.
- Γενιά της Αμαρτίας
Βασικά σε γράφω κανονικά. Δεν θα μου κάνει υποδείξεις μια γυναίκα σαν και του λόγου σου.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:48Ξεκίνα με το δικό σου στυλάκι και άσε το δικό μου.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:47Κοίταξε αν το στυλ σου είναι προσβολές και συκοφαντίες δεν μπορώ να κάτι γι αυτό. Δεν απαντάω σε προσβολές.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:46
Δεν γίνομαι κακιά, απλά δε γαμείς που δε γαμείς, έχεις βρει το πχόρουμ να ξαλαφρώνεις τα αρχίδια σου και γίνεσαι γραφικός. Γι'αυτό σου λέω, άραξε με τις εκφράσεις για το γυναικείο φύλο σύντομα.
Για αυτό σε συμπαθούσα πάντα ρε Kauldron. Δηλαδή μπορεί να ανήκεις στη κατηγορία "ναζιστικά σκουλίκια" αλλά δεν είσαι τελείως. Εχεις τους λόγους σου.Kauldron έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:46Φίλε μου Σόθαν, μη στεναχωριέσαι. Σκέψου οτι υπάρχουν και χειρότερα. Εδώ άλλοι ταξίδεψαν όλο τον κόσμο με τα καράβια, μεγάλωσαν, και δεν έχουν κάνει καθόλου.Sothan έγραψε: ↑16 Ιαν 2021, 20:03Είμαι 33,4 χρονών. Σχετικά μικρός. Εχω όλη τη ζωή μπροστά μου. Εχω φίλους αλλά έχω και προσωπικά προβλήματα που όμως αντιμετωπίζω. Το παράπονο μου είναι οτι δεν κάνω πολύ σεξ. Δηλαδή είχα κάποιες εμπειρίες που ήταν καλούτσικες οι περισσότερες (για μένα τουλάχιστον) αλλά αυτές ήταν κάτω του δέκα. Η ζωή μου είναι αρκετά δύσκολη και δεν καταφέρνω να μείνω αδύνατος για πολύ καιρό. Ετσι περιορίζονται οι επιλογές μου. Τι θα με συμβουλεύατε;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- Cecily Anne
Σαν και του λόγου μου; Α εννοείς αυτές που θα σου έκαναν τη μούρη μπλαβί, αν σε άκουγαν από κοντά να λες τις παπαριές που λες;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:49Βασικά σε γράφω κανονικά. Δεν θα μου κάνει υποδείξεις μια γυναίκα σαν και του λόγου σου.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:48Ξεκίνα με το δικό σου στυλάκι και άσε το δικό μου.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:47
Κοίταξε αν το στυλ σου είναι προσβολές και συκοφαντίες δεν μπορώ να κάτι γι αυτό. Δεν απαντάω σε προσβολές.

Εγώ δεν λέω ότι ο καθένας είναι υποχρεωμένος να του αρέσει κάτι.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:37Οι δικοί μου γονείς παντρεύτηκαν από έρωτα, οπότε δεν γνωρίζω για προξενιά, λυπάμαι. Πρέπει να καταλάβεις ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στα γούστα του. Αν δε θέλει κάποια τον υδραυλικό, δικαίωμά της, όπως έχει δικαίωμα κάποια άλλη να τον θέλει.
Απλά φαντάσου για λίγο ότι είμαστε εξωγήινοι και ότι παρατηρούμε το ανθρώπινο είδος απο μια μακρινή γωνία του σύμπαντος.
Και όπως δεν γνωρίζεις από προξενιά, γιατί απλούστατα στις μέρες μας κανένας δεν παντρεύεται ή συνάπτει σχέση με προξενιό,
γιατί ακριβώς όλοι είναι ελεύθεροι να επιλέξουν κατά την δική τους αρεσκεία, πες μου, υπέδειξε μου ένα ζευγάρι όπου η γυναίκα
να ανήκει σε κατά πολύ ανώτερη κοινωνική τάξη απ' τον άντρα ή η διαφορά στην εμφάνιση να είναι τεράστια.
- EKPLIKTIKOS
- Cecily Anne
Πάροτ, οι διαφορές στα ζευγάρια μπορεί να είναι άπειρες. Η ουσία είναι να τον θέλεις και να σε θέλει το ίδιο ο άλλος. Μην κολλάς στα λεφτά μόνο, στην κοινωνική τάξη μόνο ή στην εμφάνιση μόνο αποκλειστικά σαν μία συνιστώσα, υπάρχει συνισταμένη και βγάζει το διάνυσμα και πρέπει αυτή η συνισταμένη και των δύο να ταιριάζει.Parrot έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:57Εγώ δεν λέω ότι ο καθένας είναι υποχρεωμένος να του αρέσει κάτι.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιαν 2021, 13:37Οι δικοί μου γονείς παντρεύτηκαν από έρωτα, οπότε δεν γνωρίζω για προξενιά, λυπάμαι. Πρέπει να καταλάβεις ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στα γούστα του. Αν δε θέλει κάποια τον υδραυλικό, δικαίωμά της, όπως έχει δικαίωμα κάποια άλλη να τον θέλει.
Απλά φαντάσου για λίγο ότι είμαστε εξωγήινοι και ότι παρατηρούμε το ανθρώπινο είδος απο μια μακρινή γωνία του σύμπαντος.
Και όπως δεν γνωρίζεις από προξενιά, γιατί απλούστατα στις μέρες μας κανένας δεν παντρεύεται ή συνάπτει σχέση με προξενιό,
γιατί ακριβώς όλοι είναι ελεύθεροι να επιλέξουν κατά την δική τους αρεσκεία, πες μου, υπέδειξε μου ένα ζευγάρι όπου η γυναίκα
να ανήκει σε κατά πολύ ανώτερη κοινωνική τάξη απ' τον άντρα ή η διαφορά στην εμφάνιση να είναι τεράστια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για ψαχτείτε λίγο
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 19 Μάιος 2024, 18:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 635 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
19 Μάιος 2024, 18:20
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 825 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 20:14
-