Και γιατι τοτε η φυση τις εχει κανει δυνατο να κυοφορησουν στην αναλογη ηλικια; Φυσιολατρης α λα καρτ, εκ του πονηρου και εσυ;stergiosbik έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:16Όχι η φύση δεν προβλέπει το ίδιο όσο και αν θέλετε ορισμένοι να εξισώνετε τα πράγματα.sakisku έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:05Η Φυση ειναι παντα ατυχες αλλοθι. Η Φυση και για την 13χρονη τα ιδια προβλεπει.stergiosbik έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:02
Ε και;
Η φύση δεν κινείται με τους νόμους των ανθρώπων.
Ο πιτσιρικάς άρπαξε την ευκαιρία και μέχρι τα βαθιά του γεράματα θα θυμάται την ηδονή που του χάρισε η σεξυ καθηγήτρια του.
Φυσικά και η καθηγήτρια θα τιμωρηθεί σύμφωνα με τον νόμο αλλά δε σημαίνει ότι αυτό που έγινε ειναι ανωμαλο.
Και μην πιασουμε γενικα τι προβλεπει η Φυση γιατι θα προκειται για εφιαλτικο χαος.
Άλλος ο ρόλος των ανδρών και άλλος των γυναικών.
Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.
Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Οχι δεν εχω κανει κοριτσι αλλα ολοι γνωριζουμε τα κοριτσακια και ξερουμε οτι η ψυχολογια τους ειναι διαφορετικη απο αυτη των αγοριων.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Cecily Anne
Δεν είναι το θέμα ότι έκανες σέξ, αλλά ότι εγκεφαλικά δεν μπορείς να διαχειριστείς σε αυτήν την ηλικία τη διαφορά ηλικίας, διότι ο άλλος σε κάνει ό,τι θέλει, στην παρούσα πχ τον κώλο τάληρο. Στην πράξη, για να σου απαντήσω τί θα έκανες, τίποτα δε θα έκανες, θα σε έπειθε για πλάκα να σε γαμήσει και μετά θα σε τραβάγανε από ψυχίατρο σε ψυχίατρο οι δικοί σου, μπας και πάρουν πρέφα, τί σου συμβαίνει.under έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:18Θα μπορουσε να με εξαπατησει και να με καψει ζωνταντο,να με διαμελισει,να με εκτελεσει με μπαζουκας.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:16Άμα η 35χρονη σε στραπόνιαζε με διάφορα δέλεαρ, τι θα έκανες;
Αυτο δεν θα αλλαζε το γεγονος οτι εγω ως 13χρονος πηγα μαζι της γιατι μου σηκωνοταν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σωστο.Το οτι δεν του επεσε σημαινει οτι γουσταρε.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:19Εν τω μεταξύ στα 13χρονα τους σηκώνεται με το φύσημα του αέρα. Από τη στύση μέχρι την ερωτική πράξη έχουμε δρόμο.
Να το πω και διαφορετικα : αν η 35χρονη ηταν σαν την Βασιλειαδου,δεν θα του σηκωνοταν καν.Ουτε θα την πλησιαζε.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Πάντα έτσι ήτανε, κι εγώ πριν πολλά χρόνια που ήμουν παιδί (δεν λέμε πόσα γιατί ο ΑΙΝΙΑΝ καραδοκεί

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Cecily Anne
Αυτό που λες είναι τρελή μαλακία. Εδώ σε καταγεγραμμένους βιασμούς, έχει υπάρξει ερεθισμός και ολοκλήρωση. Δεν παύει να είναι βιασμός.under έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:21Σωστο.Το οτι δεν του επεσε σημαινει οτι γουσταρε.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:19Εν τω μεταξύ στα 13χρονα τους σηκώνεται με το φύσημα του αέρα. Από τη στύση μέχρι την ερωτική πράξη έχουμε δρόμο.
Να το πω και διαφορετικα : αν η 35χρονη ηταν σαν την Βασιλειαδου,δεν θα του σηκωνοταν καν.Ουτε θα την πλησιαζε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γενικα η επικληση της Φυσεως ως αλλοθι ειναι εκ του πονηρου και οποιοι την επικαλουνται παντα α λα καρτ οπως τους βολευει
-
Μη συγχυζεσαι και σου πέσει το παιδί γλυκειά μου.Paris έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:16ενω συγχρονως ειναι ανωμαλο να πηδιεται πιτσιρικα με 35 χρονο που αρπαξε την ευκαιρια για γαμησια μαζι του και θα της μεινει μονο μια σιχαμερη εμπειρια που θα της δημιουργει εφιαλτες για μια ζωηstergiosbik έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:02Ε και;
Η φύση δεν κινείται με τους νόμους των ανθρώπων.
Ο πιτσιρικάς άρπαξε την ευκαιρία και μέχρι τα βαθιά του γεράματα θα θυμάται την ηδονή που του χάρισε η σεξυ καθηγήτρια του.
Φυσικά και η καθηγήτρια θα τιμωρηθεί σύμφωνα με τον νόμο αλλά δε σημαίνει ότι αυτό που έγινε ειναι ανωμαλο.
ρε δεν γαμιεστε να μου κρατησετε ενα λιαρο κοκκινοκεφαλο κουταβι τεσσαροματικο με ουρα βιτσα ;
Μα δεν καταλαβαινεις τι λεω.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:20Δεν είναι το θέμα ότι έκανες σέξ, αλλά ότι εγκεφαλικά δεν μπορείς να διαχειριστείς σε αυτήν την ηλικία τη διαφορά ηλικίας, διότι ο άλλος σε κάνει ό,τι θέλει, στην παρούσα πχ τον κώλο τάληρο. Στην πράξη, για να σου απαντήσω τί θα έκανες, τίποτα δε θα έκανες, θα σε έπειθε για πλάκα να σε γαμήσει και μετά θα σε τραβάγανε από ψυχίατρο σε ψυχίατρο οι δικοί σου, μπας και πάρουν πρέφα, τί σου συμβαίνει.
Το αγορι ακολουθησε το ενστικτο του.Αυτη ειναι η φυση του.
Το οτι μια 35χρονη που πηγαινει με 13χρονους εχει θεματα,ειναι προφανες.Και προφανεστατα τιθεται θεμα ασφαλειας του παιδιου.
Εν προκειμενω ομως,δεν του εκανε κατι κακο.Εκαναν φυσιολογικο σεξ.
-
Naida έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:13Δεν ξέρω, αλλά διαβάζω απόψεις πολύ περίεργες. Ή που σας έχει βαρέσει η αγαμια, βαρεμάρα, τσοντες με teens και milfs ή που υπάρχει τρελή γενικευμένη ανώμαλια στην κοινωνία και αρχίζει και σκάει ανερυθριαστα.Awesomatic έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:09Μια ζωή πάντως (και σαν παιδιά) τις ίδιες φαντασιώσεις είχαμε με μεγαλύτερεςNaida έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:06Έχω την εντύπωση ότι πολλοί μιλάνε βάσει των δικών τους φαντασιωσεων ως ενήλικες και όχι σαν ενήλικες που αντιμετωπίζουν μια περίπτωση ενός 13χρονου παιδιού που μια 35χρονη το επέλεξε για σεξ. 35χρονη με ένα 13χρονο. Και λένε είναι οκ. Δεν ξέρω. Τι διαολο τους έχει βαρέσει; αγαμια;

Γω δεν ξερω αντρα να μην θελει και να του σηκωνεται (χωρις χαπια πχ)Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:22Αυτό που λες είναι τρελή μαλακία. Εδώ σε καταγεγραμμένους βιασμούς, έχει υπάρξει ερεθισμός και ολοκλήρωση. Δεν παύει να είναι βιασμός.
-
Οι άντρακλες του phorum έχουν συμπεράνει οτι ο πιτσιρικάς διείσδυσε (δηλ. η 35χρονή έπεσε στα τέσσερα για χάρη του
.)
Ο μόνος άτυχος μικρός είναι αυτός στην Αγγλία που λέει οτι μετά απο κάθε επαφή αιμορραγούσε.

Ο μόνος άτυχος μικρός είναι αυτός στην Αγγλία που λέει οτι μετά απο κάθε επαφή αιμορραγούσε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος likosmokeses την 03 Φεβ 2021, 19:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μιλάμε διαβάζουμε επικά πράγματα. Βλέπουν την εμπειρία σαν ενήλικες. Δεν αντιλαμβάνονται τι σήμαινει 35χρονη/ος με 13χρονο/η. Το βλέπουν ως πωωω ο πιτσιρικάς γαμησε την καθηγήτρια.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:19Εν τω μεταξύ στα 13χρονα τους σηκώνεται με το φύσημα του αέρα. Από τη στύση μέχρι την ερωτική πράξη έχουμε δρόμο.
Αν το 13χρονο παιδί σου ερχόταν και σου έλεγε η 35χρονη δασκάλα μου, μου στέλνει σεξουαλικά μνμτα τι θα του έλεγες; μπέσα.Awesomatic έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:22Πάντα έτσι ήτανε, κι εγώ πριν πολλά χρόνια που ήμουν παιδί (δεν λέμε πόσα γιατί ο ΑΙΝΙΑΝ καραδοκεί) έβλεπα (ωραία) 35αρα και έτρεχαν τα σάλια... Άλλο αν δεν είχα την τύχη ποτέ να γίνει κάτι, θα το ήθελα όμως.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Πρώτον, το φυσιολογικό σεξ το ορίζει το ζευγάρι. Δηλαδή, αν ο άλλος γουστάρει το στραπ ον, είναι για το ζευγάρι μέρος του φυσιολογικού σεξ τους και δεν παίζει ρόλο. Το ζήτημα εδώ είναι ότι το 13χρονο δεν έχει την ικανότητα να διαχειριστεί με κριτική σκέψη το τί ειναι φυσιολογικό και τί όχι και γι'αυτό και από όποια πλευρά και να το πάρεις είναι ξεκάθαρη περίπτωση χειρισμού.under έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:23Μα δεν καταλαβαινεις τι λεω.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:20Δεν είναι το θέμα ότι έκανες σέξ, αλλά ότι εγκεφαλικά δεν μπορείς να διαχειριστείς σε αυτήν την ηλικία τη διαφορά ηλικίας, διότι ο άλλος σε κάνει ό,τι θέλει, στην παρούσα πχ τον κώλο τάληρο. Στην πράξη, για να σου απαντήσω τί θα έκανες, τίποτα δε θα έκανες, θα σε έπειθε για πλάκα να σε γαμήσει και μετά θα σε τραβάγανε από ψυχίατρο σε ψυχίατρο οι δικοί σου, μπας και πάρουν πρέφα, τί σου συμβαίνει.
Το αγορι ακολουθησε το ενστικτο του.Αυτη ειναι η φυση του.
Το οτι μια 35χρονη που πηγαινει με 13χρονους εχει θεματα,ειναι προφανες.Και προφανεστατα τιθεται θεμα ασφαλειας του παιδιου.
Εν προκειμενω ομως,δεν του εκανε κατι κακο.Εκαναν φυσιολογικο σεξ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 03 Φεβ 2021, 19:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Σοβαρά μιλάς;under έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:24Γω δεν ξερω αντρα να μην θελει και να του σηκωνεται (χωρις χαπια πχ)Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:22Αυτό που λες είναι τρελή μαλακία. Εδώ σε καταγεγραμμένους βιασμούς, έχει υπάρξει ερεθισμός και ολοκλήρωση. Δεν παύει να είναι βιασμός.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γνώμη έχετε για τον φιλόλογο Διαμαντή Κούτουλα;
από έργο_μακέτο » 29 Μάιος 2024, 16:57 » σε Φιλοσοφία - 1 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_72
02 Ιουν 2024, 14:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50