Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
sakisku

Re: Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sakisku » 03 Φεβ 2021, 19:19

stergiosbik έγραψε:
03 Φεβ 2021, 19:16
sakisku έγραψε:
03 Φεβ 2021, 19:05
stergiosbik έγραψε:
03 Φεβ 2021, 19:02

Ε και;
Η φύση δεν κινείται με τους νόμους των ανθρώπων.
Ο πιτσιρικάς άρπαξε την ευκαιρία και μέχρι τα βαθιά του γεράματα θα θυμάται την ηδονή που του χάρισε η σεξυ καθηγήτρια του.
Φυσικά και η καθηγήτρια θα τιμωρηθεί σύμφωνα με τον νόμο αλλά δε σημαίνει ότι αυτό που έγινε ειναι ανωμαλο.
Η Φυση ειναι παντα ατυχες αλλοθι. Η Φυση και για την 13χρονη τα ιδια προβλεπει.
Και μην πιασουμε γενικα τι προβλεπει η Φυση γιατι θα προκειται για εφιαλτικο χαος.
Όχι η φύση δεν προβλέπει το ίδιο όσο και αν θέλετε ορισμένοι να εξισώνετε τα πράγματα.
Άλλος ο ρόλος των ανδρών και άλλος των γυναικών.
Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.
Και γιατι τοτε η φυση τις εχει κανει δυνατο να κυοφορησουν στην αναλογη ηλικια; Φυσιολατρης α λα καρτ, εκ του πονηρου και εσυ;

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 03 Φεβ 2021, 19:19

Maspoli έγραψε:
03 Φεβ 2021, 19:17
Εχεις κάνει κορίτσι;
Μέχρι όχι πολύ παλιά και επί πολλούς αιώνες 13 ετών παντρεύονται τα κορίτσια. Θα συμφωνούσες;
Οχι δεν εχω κανει κοριτσι αλλα ολοι γνωριζουμε τα κοριτσακια και ξερουμε οτι η ψυχολογια τους ειναι διαφορετικη απο αυτη των αγοριων.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 03 Φεβ 2021, 19:20

under έγραψε:
03 Φεβ 2021, 19:18
Cecily Anne έγραψε:
Άμα η 35χρονη σε στραπόνιαζε με διάφορα δέλεαρ, τι θα έκανες;
Θα μπορουσε να με εξαπατησει και να με καψει ζωνταντο,να με διαμελισει,να με εκτελεσει με μπαζουκας.
Αυτο δεν θα αλλαζε το γεγονος οτι εγω ως 13χρονος πηγα μαζι της γιατι μου σηκωνοταν.
Δεν είναι το θέμα ότι έκανες σέξ, αλλά ότι εγκεφαλικά δεν μπορείς να διαχειριστείς σε αυτήν την ηλικία τη διαφορά ηλικίας, διότι ο άλλος σε κάνει ό,τι θέλει, στην παρούσα πχ τον κώλο τάληρο. Στην πράξη, για να σου απαντήσω τί θα έκανες, τίποτα δε θα έκανες, θα σε έπειθε για πλάκα να σε γαμήσει και μετά θα σε τραβάγανε από ψυχίατρο σε ψυχίατρο οι δικοί σου, μπας και πάρουν πρέφα, τί σου συμβαίνει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 03 Φεβ 2021, 19:21

Cecily Anne έγραψε:
03 Φεβ 2021, 19:19
Εν τω μεταξύ στα 13χρονα τους σηκώνεται με το φύσημα του αέρα. Από τη στύση μέχρι την ερωτική πράξη έχουμε δρόμο.
Σωστο.Το οτι δεν του επεσε σημαινει οτι γουσταρε.
Να το πω και διαφορετικα : αν η 35χρονη ηταν σαν την Βασιλειαδου,δεν θα του σηκωνοταν καν.Ουτε θα την πλησιαζε.

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 03 Φεβ 2021, 19:22

Naida έγραψε:
03 Φεβ 2021, 19:13
Δεν ξέρω, αλλά διαβάζω απόψεις πολύ περίεργες. Ή που σας έχει βαρέσει η αγαμια, βαρεμάρα, τσοντες με teens και milfs ή που υπάρχει τρελή γενικευμένη ανώμαλια στην κοινωνία και αρχίζει και σκάει ανερυθριαστα.
Πάντα έτσι ήτανε, κι εγώ πριν πολλά χρόνια που ήμουν παιδί (δεν λέμε πόσα γιατί ο ΑΙΝΙΑΝ καραδοκεί :003:) έβλεπα (ωραία) 35αρα και έτρεχαν τα σάλια... Άλλο αν δεν είχα την τύχη ποτέ να γίνει κάτι, θα το ήθελα όμως.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 03 Φεβ 2021, 19:22

under έγραψε:
03 Φεβ 2021, 19:21
Cecily Anne έγραψε:
Εν τω μεταξύ στα 13χρονα τους σηκώνεται με το φύσημα του αέρα. Από τη στύση μέχρι την ερωτική πράξη έχουμε δρόμο.
Σωστο.Το οτι δεν του επεσε σημαινει οτι γουσταρε.
Να το πω και διαφορετικα : αν η 35χρονη ηταν σαν την Βασιλειαδου,δεν θα του σηκωνοταν καν.Ουτε θα την πλησιαζε.
Αυτό που λες είναι τρελή μαλακία. Εδώ σε καταγεγραμμένους βιασμούς, έχει υπάρξει ερεθισμός και ολοκλήρωση. Δεν παύει να είναι βιασμός.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

sakisku

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sakisku » 03 Φεβ 2021, 19:22

Γενικα η επικληση της Φυσεως ως αλλοθι ειναι εκ του πονηρου και οποιοι την επικαλουνται παντα α λα καρτ οπως τους βολευει

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 03 Φεβ 2021, 19:23

Paris έγραψε:
stergiosbik έγραψε:
03 Φεβ 2021, 19:02
Paris έγραψε:
03 Φεβ 2021, 18:57

υπαρχει ενα μικρο θεματακι
η νομοθεσια δεν κανει διαχωρισμο φυλων
Ε και;
Η φύση δεν κινείται με τους νόμους των ανθρώπων.
Ο πιτσιρικάς άρπαξε την ευκαιρία και μέχρι τα βαθιά του γεράματα θα θυμάται την ηδονή που του χάρισε η σεξυ καθηγήτρια του.
Φυσικά και η καθηγήτρια θα τιμωρηθεί σύμφωνα με τον νόμο αλλά δε σημαίνει ότι αυτό που έγινε ειναι ανωμαλο.
ενω συγχρονως ειναι ανωμαλο να πηδιεται πιτσιρικα με 35 χρονο που αρπαξε την ευκαιρια για γαμησια μαζι του και θα της μεινει μονο μια σιχαμερη εμπειρια που θα της δημιουργει εφιαλτες για μια ζωη

ρε δεν γαμιεστε να μου κρατησετε ενα λιαρο κοκκινοκεφαλο κουταβι τεσσαροματικο με ουρα βιτσα ;
Μη συγχυζεσαι και σου πέσει το παιδί γλυκειά μου.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 03 Φεβ 2021, 19:23

Cecily Anne έγραψε:
03 Φεβ 2021, 19:20
Δεν είναι το θέμα ότι έκανες σέξ, αλλά ότι εγκεφαλικά δεν μπορείς να διαχειριστείς σε αυτήν την ηλικία τη διαφορά ηλικίας, διότι ο άλλος σε κάνει ό,τι θέλει, στην παρούσα πχ τον κώλο τάληρο. Στην πράξη, για να σου απαντήσω τί θα έκανες, τίποτα δε θα έκανες, θα σε έπειθε για πλάκα να σε γαμήσει και μετά θα σε τραβάγανε από ψυχίατρο σε ψυχίατρο οι δικοί σου, μπας και πάρουν πρέφα, τί σου συμβαίνει.
Μα δεν καταλαβαινεις τι λεω.
Το αγορι ακολουθησε το ενστικτο του.Αυτη ειναι η φυση του.
Το οτι μια 35χρονη που πηγαινει με 13χρονους εχει θεματα,ειναι προφανες.Και προφανεστατα τιθεται θεμα ασφαλειας του παιδιου.
Εν προκειμενω ομως,δεν του εκανε κατι κακο.Εκαναν φυσιολογικο σεξ.

Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας » 03 Φεβ 2021, 19:24

Naida έγραψε:
Awesomatic έγραψε:
03 Φεβ 2021, 19:09
Naida έγραψε:
03 Φεβ 2021, 19:06
Έχω την εντύπωση ότι πολλοί μιλάνε βάσει των δικών τους φαντασιωσεων ως ενήλικες και όχι σαν ενήλικες που αντιμετωπίζουν μια περίπτωση ενός 13χρονου παιδιού που μια 35χρονη το επέλεξε για σεξ. 35χρονη με ένα 13χρονο. Και λένε είναι οκ. Δεν ξέρω. Τι διαολο τους έχει βαρέσει; αγαμια;
Μια ζωή πάντως (και σαν παιδιά) τις ίδιες φαντασιώσεις είχαμε με μεγαλύτερες :p2:
Δεν ξέρω, αλλά διαβάζω απόψεις πολύ περίεργες. Ή που σας έχει βαρέσει η αγαμια, βαρεμάρα, τσοντες με teens και milfs ή που υπάρχει τρελή γενικευμένη ανώμαλια στην κοινωνία και αρχίζει και σκάει ανερυθριαστα.
:078: μιλάει η ελλεϊνίδα για περίεργες απόψεις,αγαμια και βαρεμαρα

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 03 Φεβ 2021, 19:24

Cecily Anne έγραψε:
03 Φεβ 2021, 19:22
Αυτό που λες είναι τρελή μαλακία. Εδώ σε καταγεγραμμένους βιασμούς, έχει υπάρξει ερεθισμός και ολοκλήρωση. Δεν παύει να είναι βιασμός.
Γω δεν ξερω αντρα να μην θελει και να του σηκωνεται (χωρις χαπια πχ)

likosmokeses

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από likosmokeses » 03 Φεβ 2021, 19:25

Οι άντρακλες του phorum έχουν συμπεράνει οτι ο πιτσιρικάς διείσδυσε (δηλ. η 35χρονή έπεσε στα τέσσερα για χάρη του :smt005: .)
Ο μόνος άτυχος μικρός είναι αυτός στην Αγγλία που λέει οτι μετά απο κάθε επαφή αιμορραγούσε. :a108:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος likosmokeses την 03 Φεβ 2021, 19:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 03 Φεβ 2021, 19:25

Cecily Anne έγραψε:
Naida έγραψε:
03 Φεβ 2021, 19:17
under έγραψε:
03 Φεβ 2021, 19:14

Η ψυχολογια του θηλυκου ειναι διαφορετικη απο αυτην του αρσενικου.Η φυση που λεγαμε.
Η ψυχολογία δεν είναι φύση. Φύση είναι οι ορμόνες.
under έγραψε:
03 Φεβ 2021, 19:15

Οταν ημουν 13 μου σηκωνοταν για 35χρονες.
Με 13χρονα σου σηκώνεται ;
Μιλάμε διαβάζουμε επικά πράγματα. Βλέπουν την εμπειρία σαν ενήλικες. Δεν αντιλαμβάνονται τι σήμαινει 35χρονη/ος με 13χρονο/η. Το βλέπουν ως πωωω ο πιτσιρικάς γαμησε την καθηγήτρια.
Awesomatic έγραψε:
Naida έγραψε:
Πάντα έτσι ήτανε, κι εγώ πριν πολλά χρόνια που ήμουν παιδί (δεν λέμε πόσα γιατί ο ΑΙΝΙΑΝ καραδοκεί :003:) έβλεπα (ωραία) 35αρα και έτρεχαν τα σάλια... Άλλο αν δεν είχα την τύχη ποτέ να γίνει κάτι, θα το ήθελα όμως.
Αν το 13χρονο παιδί σου ερχόταν και σου έλεγε η 35χρονη δασκάλα μου, μου στέλνει σεξουαλικά μνμτα τι θα του έλεγες; μπέσα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 03 Φεβ 2021, 19:26

under έγραψε:
03 Φεβ 2021, 19:23
Cecily Anne έγραψε:
03 Φεβ 2021, 19:20
Μα δεν καταλαβαινεις τι λεω.
Το αγορι ακολουθησε το ενστικτο του.Αυτη ειναι η φυση του.
Το οτι μια 35χρονη που πηγαινει με 13χρονους εχει θεματα,ειναι προφανες.Και προφανεστατα τιθεται θεμα ασφαλειας του παιδιου.
Εν προκειμενω ομως,δεν του εκανε κατι κακο.Εκαναν φυσιολογικο σεξ.
Πρώτον, το φυσιολογικό σεξ το ορίζει το ζευγάρι. Δηλαδή, αν ο άλλος γουστάρει το στραπ ον, είναι για το ζευγάρι μέρος του φυσιολογικού σεξ τους και δεν παίζει ρόλο. Το ζήτημα εδώ είναι ότι το 13χρονο δεν έχει την ικανότητα να διαχειριστεί με κριτική σκέψη το τί ειναι φυσιολογικό και τί όχι και γι'αυτό και από όποια πλευρά και να το πάρεις είναι ξεκάθαρη περίπτωση χειρισμού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 03 Φεβ 2021, 19:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 03 Φεβ 2021, 19:27

under έγραψε:
03 Φεβ 2021, 19:24
Cecily Anne έγραψε:
Γω δεν ξερω αντρα να μην θελει και να του σηκωνεται (χωρις χαπια πχ)
Σοβαρά μιλάς; :o

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών