Θα του έλεγα ότι λες γιατί αυτό "πρέπει" να πω. Χωρίς φυσικά να το πιστεύω γιατί ξέρω τι θα έκανα κι εγώ στην ηλικία του.
Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Κοιτα,το σιγουρο ειναι οτι στο αγορακι σηκωνοταν επειδη ηθελε φυσιολογικο σεξ με την συγκεκριμενη.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:26Πρώτον, το φυσιολογικό σεξ το ορίζει το ζευγάρι. Δηλαδή, αν ο άλλος γουστάρει το στραπ ον, είναι για το ζευγάρι μέρος του φυσιολογικού σεξ τους και δεν παίζει ρόλο. Το ζήτημα εδώ είναι ότι το 13χρονο δεν έχει την ικανότητα να διαχειριστεί με κριτική σκέψη το τί ειναι φυσιολογικό και τί όχι και γι'αυτό και από όποια πλευρά και να το πάρεις είναι ξεκάθαρη περίπτωση χειρισμού.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
stergiosbik έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 18:30Από μέσα του ο πατέρας θα λέει "Ρε το κωλοπαιδο τι μουνι γαμουσε"!

Ξερεις πολλους αντρες που να μην γουσταρουν καποια και να τους σηκωνεται ;Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:27Σοβαρά μιλάς;under έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:24Γω δεν ξερω αντρα να μην θελει και να του σηκωνεται (χωρις χαπια πχ)Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:22Αυτό που λες είναι τρελή μαλακία. Εδώ σε καταγεγραμμένους βιασμούς, έχει υπάρξει ερεθισμός και ολοκλήρωση. Δεν παύει να είναι βιασμός.
- Cecily Anne
Το σχόλιο που σου έγραψα παραπάνω για τους βιασμούς, δεν αφορά μόνο γυναίκες. Μπορεί να σε διεγείρει κάποιος, χωρίς να τον θες, διότι δεν έχεις τον έλεγχο των νευρικών απολήξεών σου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Περιμένεις να καταλάβει κάτι απο αυτό που έγραψες;Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:34Το σχόλιο που σου έγραψα παραπάνω για τους βιασμούς, δεν αφορά μόνο γυναίκες. Μπορεί να σε διεγείρει κάποιος, χωρίς να τον θες, διότι δεν έχεις τον έλεγχο των νευρικών απολήξεών σου.
Υπο φυσιολογικες συνθηκες,μια 35χρονη Γεωργια Βασιλεαδου,δεν θα διεγειρε τον πιτσιρικα.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:34Το σχόλιο που σου έγραψα παραπάνω για τους βιασμούς, δεν αφορά μόνο γυναίκες. Μπορεί να σε διεγείρει κάποιος, χωρίς να τον θες, διότι δεν έχεις τον έλεγχο των νευρικών απολήξεών σου.
Τι σημαινει φυσιολογικες συνθηκες ; Οτι την πλησιαζει αυτοβουλως,οτι καθεται αυτοβουλως,οτι την αφηνει να τον αγγιξει αυτοβουλως.
- Cecily Anne
Μα δεν είναι "φυσιολογικές οι συνθήκες", αυτό σου εξηγώ τόση ώρα. Είναι χειριστικές συνθήκες, διότι δεν υπάρχει ισότητα μεταξύ του ζεύγους.under έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:37Υπο φυσιολογικες συνθηκες,μια 35χρονη Γεωργια Βασιλεαδου,δεν θα διεγειρε τον πιτσιρικα.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:34Το σχόλιο που σου έγραψα παραπάνω για τους βιασμούς, δεν αφορά μόνο γυναίκες. Μπορεί να σε διεγείρει κάποιος, χωρίς να τον θες, διότι δεν έχεις τον έλεγχο των νευρικών απολήξεών σου.
Τι σημαινει φυσιολογικες συνθηκες ; Οτι την πλησιαζει αυτοβουλως,οτι καθεται αυτοβουλως,οτι την αφηνει να τον αγγιξει αυτοβουλως.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Awesomatic έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:27Θα του έλεγα ότι λες γιατί αυτό "πρέπει" να πω. Χωρίς φυσικά να το πιστεύω γιατί ξέρω τι θα έκανα κι εγώ στην ηλικία του.
Δηλαδή δεν θα σου δημιουργούσε ανησυχία το γεγονός ότι μια 35χρονη που έρχεται σε επαφή με το παιδί σου να του κάνει μαθήματα, θα του έστελνε σεξουαλικά μνμτα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
... καροδοκωAwesomatic έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:22Πάντα έτσι ήτανε, κι εγώ πριν πολλά χρόνια που ήμουν παιδί (δεν λέμε πόσα γιατί ο ΑΙΝΙΑΝ καραδοκεί) έβλεπα (ωραία) 35αρα και έτρεχαν τα σάλια... Άλλο αν δεν είχα την τύχη ποτέ να γίνει κάτι, θα το ήθελα όμως.

Προσπαθησε να το φανταστεις.Μπορει μια Γεωργια Βασιλειαδου να παιξει με το μυαλο του πιτσιρικα και να τον διεγειρει ;Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:38Μα δεν είναι "φυσιολογικές οι συνθήκες", αυτό σου εξηγώ τόση ώρα. Είναι χειριστικές συνθήκες, διότι δεν υπάρχει ισότητα μεταξύ του ζεύγους.
Εγω λεω οχι.Γιατι πολυ απλα ο πιτσιρικας θα νιωθει αποστροφη.
Αντιθετα,ενας ασχημος αντρας,ναι,μπορει να διεγειρει ενα κοριτσι,να παιξει με το μυαλο της.Γι αυτο λεμε οτι η ψυχολογια μεταξυ των δυο φυλων ειναι διαφορετικη.
ισοτητα δεν υπαρχει και μεταξυ 18 χρονης και 30 αρη η 26 χρονης με 17 χρονοCecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:38Μα δεν είναι "φυσιολογικές οι συνθήκες", αυτό σου εξηγώ τόση ώρα. Είναι χειριστικές συνθήκες, διότι δεν υπάρχει ισότητα μεταξύ του ζεύγους.under έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:37Υπο φυσιολογικες συνθηκες,μια 35χρονη Γεωργια Βασιλεαδου,δεν θα διεγειρε τον πιτσιρικα.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:34Το σχόλιο που σου έγραψα παραπάνω για τους βιασμούς, δεν αφορά μόνο γυναίκες. Μπορεί να σε διεγείρει κάποιος, χωρίς να τον θες, διότι δεν έχεις τον έλεγχο των νευρικών απολήξεών σου.
οποτε τι κανουμε ;
βαζουμε κανονα οι επαφες μονο μεταξυ συνομηλικων ;

- Cecily Anne
Ιδανικά μεταξύ ενηλίκων. Ακόμα κι εκεί, όμως, οι σχέσεις μεταξύ καθηγητή/φοιτητή σε άπειρα πανεπιστήμια οδηγεί σε απόλυση.Paris έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:43ισοτητα δεν υπαρχει και μεταξυ 18 χρονης και 30 αρη η 26 χρονης με 17 χρονοCecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2021, 19:38Μα δεν είναι "φυσιολογικές οι συνθήκες", αυτό σου εξηγώ τόση ώρα. Είναι χειριστικές συνθήκες, διότι δεν υπάρχει ισότητα μεταξύ του ζεύγους.
οποτε τι κανουμε ;
βαζουμε κανονα οι επαφες μονο μεταξυ συνομηλικων ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γνώμη έχετε για τον φιλόλογο Διαμαντή Κούτουλα;
από έργο_μακέτο » 29 Μάιος 2024, 16:57 » σε Φιλοσοφία - 1 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_72
02 Ιουν 2024, 14:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50