Και βάσει ποιας λογικής συμπεραίνεται ότι αν κάνει τα ίδια ένας εμφανίσιμος ηθοποιός, δεν είναι ξεφτίλας;Lord Brum έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 18:14μαλακία ομολογημένη ουκ έστι αμαρτία.
Δεν ξέρω αν αυτό είναι παρενόχληση ή απλά αυτοεξευτελισμός.
Για να μπούμε λίγο στη θέση των χαικάληδων και των φιλιππίδιδων όμως. Ταλαντούχοι και επιτυχημένοι αλλά άσχημοι κυκλοφορούν σε χώρο με μουνάρες που θα λεγε ο daje. Πόσο να αντέξουν? Καλά να είσαι ο γκλέτσος ή ο τζωρτζογλου ή κάποιος λιγότερο ή περισότερο εμφανίσιμος και να κυκλοφορείς σε τέτοιους χώρους αν όμως έχεις τα μούτρα του χαικάλη τι κάνεις? Ό,τι έκανε ο χατζηχρήστος ή ο ρίζος αλλα δεν χρειάστηκε να κάνει π.χ.ο μπάρκουλης ή ο αλεξανδράκης καθώς η εμφάνισή τους τους βοηθούσε να έχουν επιτυχίες χωρίς να γίνονται πέφτουλες.
Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Είμαι αρσενικό παλιάς κοπής, όταν μου λέει μια γυναίκα όχι δεν τα παρατάω εύκολα....
με ό,τι έχει ο καθένας πορεύεται. Τεσπα άλλο ο πέφτουλας που το κόβει αν του πεις να σταματήσει, άλλο ο πέφτουλας/ενοχλητικός άλλο ό πέφτουλας σιχαμένος, άλλο ο πέφτουλας που δεν αρκείται στο λεκτικό πέσιμο και άλλο ο βιαστής. Υπάρχουν διαβαθμίσεις. Όπως υπάρχουν διαβαθμίσεις στις σταρτείτσες που θα πάνε να παίξουν με τον πέφτουλα για να πάρουν ρόλο, που θα του δώσουν ελπίδες, που θα του κάτσουν ή που απλά θα τον γειώσουν με κίνδυνο να μην επιτύχουν τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες. Επιλογές είναι αυτά αν δε μιλάμε για βιασμό. Κανείς δεν αναγκάζει την σερβιτόρα γουοναμπι ηθοποιό να πάει με κάποιον για να πάρει τον ρόλο πέρα από τις φιλοδοξίες τους ή να μην καταγγείλει τον πέφτουλα πυο πάει να βάλει χέρι.Cecily Anne έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 18:18Αυτός είναι ο κλασικός μουνάκιας σε συνδυασμό με καράμπαζο που "λέγε-λέγε" θα του κάτσει και καμιά κακομοίρα στο τέλος για το ρόλο. Από αυτό μέχρι το βιασμό και τις άλλες υποθέσεις που συζητιούνται, έχουμε πολύ δρόμο. Και τεσπα. τώρα περιμέναμε το Χαϊκάλη, για να τον πούμε ρόμπα. Τα ρεζιλίκια επί Καμμένου έχουν ξεχαστεί;Lord Brum έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 18:14μαλακία ομολογημένη ουκ έστι αμαρτία.
Για να μπούμε λίγο στη θέση των χαικάληδων και των φιλιππίδιδων όμως. Ταλαντούχοι και επιτυχημένοι αλλά άσχημοι κυκλοφορούν σε χώρο με μουνάρες που θα λεγε ο daje. Πόσο να αντέξουν? Καλά να είσαι ο γκλέτσος ή ο τζωρτζογλου ή κάποιος λιγότερο ή περισότερο εμφανίσιμος και να κυκλοφορείς σε τέτοιους χώρους αν όμως έχεις τα μούτρα του χαικάλη τι κάνεις? Ό,τι έκανε ο χατζηχρήστος ή ο ρίζος αλλα δεν χρειάστηκε να κάνει π.χ.ο μπάρκουλης ή ο αλεξανδράκης καθώς η εμφάνισή τους τους βοηθούσε να έχουν επιτυχίες χωρίς να γίνονται πέφτουλες.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
δείχνει αλλιώς
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ψέμα.
Η κακοποίηση απ' όποιο πρίσμα και να την δεις, δεν αλλάζει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δείχνει αλλιώς αλλά είναι ακριβώς το ίδιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σέλευκας έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 18:21δεν έγινε έτσι μην είσαι πεζός
μιλούσε στην αγάπη του στο τηλέφωνο και όταν διαπίστωσε πως αυτή δεν ανταποκρινόταν , δεν άντεξε και τον έπαιξε ως κύκνειο άσμα του έρωτά του. Απεγνωσμένα.

Προφανώς και είναι. Αλλά ο εμφανίσιμοςΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 18:22Και βάσει ποιας λογικής συμπεραίνεται ότι αν κάνει τα ίδια ένας εμφανίσιμος ηθοποιός, δεν είναι ξεφτίλας;Lord Brum έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 18:14μαλακία ομολογημένη ουκ έστι αμαρτία.
1) θα του την πέφτουν και δεν θα έχει χρόνο να την πέφτει ο ίδιος
2) δεν θα χρειαστεί να κάνει χοντρό πέσιμο καθώς εύκολα θα βρίκσει ανταπόκριση και σε απλό φλερτ
3) και να κάνει τα ίδια τα θύματα θα τον δουν με άλλο μάτι
Την έχεις ακούσει την ατάκα ότι αν ο τύπος στις 50 αποχρώσεις του γκρι ήταν φτωχαδάκι θα τον λέγανε ανώμαλο βιαστή. Κάπως έτσι πάει κι εδώ. Χωρίς να λέω ότι δεν υπάρχουν και κοπέλες που κοιτάνε τη δουλειά τους και μόνο και θα έριχναν χυλόπιτα στον οποιονδήποτε δεν βλέπω τον λόγο γιατί π.χ. ο κούρκουλος ή ο γεωργίτσης θα γινόταν εμετικοί πέφτουλες σε μια κοπέλα όταν είχαν στρατούς από άλλες ηθοποιούς ή θαυμάστριες να τους παρακαλάνε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σπυρόπουλος.
Δεν νομίζω ότι ο σπυρόπουλος έκανε ότι έκανε επειδή είναι ηθποιός. Άλλο το πεσιμο (γνωρίζεις μια κοπέλα που σου αρέσει και γίνεσαι φορτικός ζητώντας της να βγείτε, να έρθει σπίτι σου, να πάτε για ποτό ενώ σου έχει ήδη πει επανειλλημένως όχι) και άλλο η ανωμαλία (γνωρίζεις μια κοπέλα που σου αρέσει και τον παίζεις μπροστά της). Πιστεύω ότι και οδοκαθαριστής να ήταν τα ίδια θα έκανε. Ο τύπος είναι ανώμαλος.Το ότι είναι ηθποιός απλά κάνει δυσκολότερο για τον ίδιο να διαχειριστεί την ανωμαλία του.
Πιο πολύ αναφερομουν σε φιλιπίδηδες και λοιπούς πέφτουλες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 08 Φεβ 2021, 18:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για κάποιες είναι ωραίος. Γιου νοου, εμφανίσιμος.Lord Brum έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 18:54Δεν νομίζω ότι ο σπυρόπουλος έκανε ότι έκανε επειδή είναι ηθποιός. Άλλο το πεσιμο και άλλο η ανωμαλία. Πιστεύω ότι και οδοκαθαριστής να ήταν τα ίδια θα έκανε. Ο τύπος είναι ανώμαλος.Το ότι είναι ηθποιός απλά κάνει δυσκολότερο για τον ίδιο να διαχειριστεί την ανωμαλία του.
- Dwarven Blacksmith
Αυτό ακριβώς το πράγμα είναι η μπουμερική ομερτά.Cavaliere έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 17:40Ναι, γνωρίζω, από τότε που πρωτοβγήκα, αλλά εννοείται πως δεν λέγεται. Όλοι σχεδόν ξέρουμε. Ο Χαϊκάλης περίτεχνα όμως έκανε ένα καμουφλάζ στην ιστορία.Cecily Anne έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 17:38Αυτό που λέει ο Χαϊκάλης στην συνέντευξη για παλιό ηθόποιο που έβαζες τις ηθοποιούς στη σειρά και έλεγε "Ποιά δεν έχω πηδήξει; Να κάνει ένα βήμα μπροστά! Και δεν έκανε καμιά", σε ποιόν αναφέρεται, μήπως ξέρεις;
Μόνο από μιλλένιαλς και κάτω θα μάθετε αλήθειες.

Σωστό.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 18:56Αυτό ακριβώς το πράγμα είναι η μπουμερική ομερτά.Cavaliere έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 17:40Ναι, γνωρίζω, από τότε που πρωτοβγήκα, αλλά εννοείται πως δεν λέγεται. Όλοι σχεδόν ξέρουμε. Ο Χαϊκάλης περίτεχνα όμως έκανε ένα καμουφλάζ στην ιστορία.Cecily Anne έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 17:38
Αυτό που λέει ο Χαϊκάλης στην συνέντευξη για παλιό ηθόποιο που έβαζες τις ηθοποιούς στη σειρά και έλεγε "Ποιά δεν έχω πηδήξει; Να κάνει ένα βήμα μπροστά! Και δεν έκανε καμιά", σε ποιόν αναφέρεται, μήπως ξέρεις;
Μόνο από μιλλένιαλς και κάτω θα μάθετε αλήθειες.
Ordem e Progresso.
Συμφωνούμε ότι το να τον βγάλει έξω και να τον παίξει ένας άντρας μπροστά σε μια κοπέλα και μάλιστα σε χώρο εργασίας δεν είναι φλερτ/πέσιμο αλλά ανωμαλία (επιδειξιομανία)?Gherschaagk έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 18:55Για κάποιες είναι ωραίος. Γιου νοου, εμφανίσιμος.Lord Brum έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 18:54Δεν νομίζω ότι ο σπυρόπουλος έκανε ότι έκανε επειδή είναι ηθποιός. Άλλο το πεσιμο και άλλο η ανωμαλία. Πιστεύω ότι και οδοκαθαριστής να ήταν τα ίδια θα έκανε. Ο τύπος είναι ανώμαλος.Το ότι είναι ηθποιός απλά κάνει δυσκολότερο για τον ίδιο να διαχειριστεί την ανωμαλία του.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είτε είναι εμφανίσιμος είτε όχι.Lord Brum έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 19:02Συμφωνούμε ότι το να τον βγάλει έξω και να τον παίξει ένας άντρας μπροστά σε μια κοπέλα δεν είναι φλερτ/πέσιμο αλλά ανωμαλία (επιδειξιομανία)?Gherschaagk έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 18:55Για κάποιες είναι ωραίος. Γιου νοου, εμφανίσιμος.Lord Brum έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 18:54
Δεν νομίζω ότι ο σπυρόπουλος έκανε ότι έκανε επειδή είναι ηθποιός. Άλλο το πεσιμο και άλλο η ανωμαλία. Πιστεύω ότι και οδοκαθαριστής να ήταν τα ίδια θα έκανε. Ο τύπος είναι ανώμαλος.Το ότι είναι ηθποιός απλά κάνει δυσκολότερο για τον ίδιο να διαχειριστεί την ανωμαλία του.
προφανώς.Gherschaagk έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 19:03Είτε είναι εμφανίσιμος είτε όχι.
Αλλά αυτό δεν είναι πεσιμο όπως πεσιμό δεν είναι και ο βιασμός. Και ο παπαχρόνης εμφανίσιμος ήταν αλλά δεν ήταν πέφτουλας απλά βιαστής/άρρωστος/ανώμαλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Με καυλώνει τόσο αυτή η γυναίκα μ'αυτά που λέει.
από Εκτωρ » 08 Αύγ 2023, 03:02 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 468 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
08 Αύγ 2023, 07:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εξαφανίζεται το χρωμόσωμα Υ που καθορίζει το αρσενικό βιολογικό φύλο
από omg kai 3 lol » 23 Αύγ 2024, 10:33 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 9 Απαντήσεις
- 506 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
04 Σεπ 2024, 22:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2870 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως ακολουθούσανε το ISIS τόσο εύκολα;
από Niki » 08 Αύγ 2024, 12:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 83 Απαντήσεις
- 1091 Προβολές
-