Δε λέω αυτό, άρρωστο χιούμορ υπάρχει.
Λέω ποιός θέλει να τουιτάρει τα δύο δίδυμα αγκαλιά στον Τσίπρα και στον Δήμαρχο Μαραθώνα και να φάει μπαν
--να του έρθει και η αστυνομία στο σπίτι ε
Μηχανικός έγραψε: ↑29 Ιούλ 2018, 09:53Σιγά να μην ανέβαζαν τα δενδρύλια με μουλάρια όπως πήγαιναν τα πυρομαχικά στα βουνά της Αλβανίας
άλλη δουλειά δεν είχε τότε ο κόσμος, όλοι στο φύτεμα των βουνών.
2018, τα τούβλα (=χομο σαπιενς) κατηγορούν τα ξύλα απελέκητα (=πεύκα) για τον θάνατο 80+ ανθρώπων.nemo έγραψε: ↑29 Ιούλ 2018, 10:31Σκέτη ζάλη είστε που ακόμη και όταν σας τα εξηγούν εσείς επιμένετε να λέτε αρλούμπες ..καποιοι το φωνάζουν εδω και χρόνιαvagabondo έγραψε: ↑29 Ιούλ 2018, 10:13Το πεύκο δεν είναι ούτε παράσιτο ούτε ζιζάνιο κι άσε να τον OANNHSEA να λέει.ST48410 έγραψε: ↑29 Ιούλ 2018, 08:20
Μου κάνει εντύπωση η αναφορά σου στο πεύκο ως παράσιτο. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου καιγόμαστε. Ποτέ τα προηγούμενα χρόνια δεν είχα ακούσει κάποια πολεμική εναντίον του πεύκου. Αν τέλος πάντων είναι κοινός τόπος στους ειδικούς αυτή η γνώση γιατί τόσα χρόνια οι αναδασώσεις δεν περιλαμβάνουν άλλα είδη;
Στις καμένες εκτάσεις αναδασώνουν με πεύκα, γιατί είναι το μόνο δέντρο που μπορεί να ανταπεξέλθει στο "σεληνιακό" περιβάλλον που δημιουργείται μετά από μια πυρκαγιά. Γι' αυτόν τον λόγο πολλαπλασιάζεται στα δασικά φυτώρια ως επί το πλείστον.
να σταματήσει η αναδάσωση με πεύκα σήμερα ακούγονται περισσότερες φωνές
είδα και μια των οικολόγων να το υποστηρίζει στο σκαι
Επίσης αυτοί που θέλουν την αναδάσωση με πεύκα είναι αυτοί που ποντάρουν στην επόμενη φωτιά και στην επόμενη καταπάτηση
Προτιμότερο το μεικτό, το θέμα είναι να μπορεί να το υποστηρίξει το διαβρωμένο έδαφος από την υπερβόσκηση και τις φωτιές.
Είσαι τελείως μαλάκας να μου βάζεις λόγια που δεν είπαvagabondo έγραψε: ↑29 Ιούλ 2018, 10:382018, τα τούβλα (=χομο σαπιενς) κατηγορούν τα ξύλα απελέκητα (=πεύκα) για τον θάνατο 80+ ανθρώπων.nemo έγραψε: ↑29 Ιούλ 2018, 10:31Σκέτη ζάλη είστε που ακόμη και όταν σας τα εξηγούν εσείς επιμένετε να λέτε αρλούμπες ..καποιοι το φωνάζουν εδω και χρόνιαvagabondo έγραψε: ↑29 Ιούλ 2018, 10:13
Το πεύκο δεν είναι ούτε παράσιτο ούτε ζιζάνιο κι άσε να τον OANNHSEA να λέει.
Στις καμένες εκτάσεις αναδασώνουν με πεύκα, γιατί είναι το μόνο δέντρο που μπορεί να ανταπεξέλθει στο "σεληνιακό" περιβάλλον που δημιουργείται μετά από μια πυρκαγιά. Γι' αυτόν τον λόγο πολλαπλασιάζεται στα δασικά φυτώρια ως επί το πλείστον.
να σταματήσει η αναδάσωση με πεύκα σήμερα ακούγονται περισσότερες φωνές
είδα και μια των οικολόγων να το υποστηρίζει στο σκαι
Επίσης αυτοί που θέλουν την αναδάσωση με πεύκα είναι αυτοί που ποντάρουν στην επόμενη φωτιά και στην επόμενη καταπάτηση
Δεν έχω δει αυτό που λες αλλά απ' ό,τι κατάλαβα αυτό που σε ενόχλησε δεν ήταν τα νεκρά παιδιά αλλά το ότι έθιξαν τον δήμαρχο Μαραθώνα και τον Τσίπρα.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Ιούλ 2018, 10:43Δεν έχω δει αυτό που λες αλλά απ' ό,τι κατάλαβα αυτό που σε ενόχλησε δεν ήταν τα νεκρά παιδιά αλλά το ότι έθιξαν τον δήμαρχο Μαραθώνα και τον Τσίπρα.
Κάνω λάθος;
Μπορείς να διευκρινήσεις.
foscilis έγραψε: ↑29 Ιούλ 2018, 10:35Το ελατοδασος ανηκει στο ΑΠΘ. Για την ακριβεια λεγεται Πανεπιστημιακο Ελατοδασος Γεωπονικης Σχολης ΑΠΘ και ειναι ολο τεχνητο (και υποδειγμα διαχειρισης γης). Παρομοιο παραδειγμα ειναι το Αλσος της Καισαριανης που θεωρειται υποδειγματικο μεσογειακο οικοσυστημα και ειναι επισης τεχνητο, αρχιτεκτονημενο απο τον Πικιωνη αν δεν κανω λαθος, οπως ο λοφος της Ακροπολης. Γενικα στην Ελλαδα αμα η βλαστηση μοιαζει σα να βγηκε απο παραμυθι 99% καποιος μορφωμενος τη σχεδιασε ωστε να μοιαζει ετσι. Ο λαος σε γενικες γραμμες απλα μετατρεπει Βικους σε Κυκλαδες μεσω Ματιων.
Λαθος στη διατύπωση - μην βαράτε!!! Δεν είχα πιεί καν καφέ!!!
Βήμα της Κυριακής 29 Ιουλίου 2018, σελ Α7 έγραψε: Πολλοί ήθελαν το Μάτι να παραμείνει όπως ήταν. Χωρίς να υπάρχουν προφανείς προσβάσεις στην παραλία για να μην υπάρχουν πολλοί επισκέπτες από Αθήνα και να τις ξέρουν μόνο οι κάτοικοι της περιοχής
Πού ήταν η πιο πλούσια πανίδα στην Πεντέλη;
Oχι ειμαι πολύ στενοχωρημένος γιατί κάηκε μια γνωστοί μου που κηδεύεται σήμερα. Και γιατί ξέρω ότι θα έχουμε κι άλλα θύματα στο μέλλον αν δεν πάρουμε άμεσα δραστικά μέτρα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων