Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 08 Μαρ 2021, 17:50

Αρίστος έγραψε:
08 Μαρ 2021, 17:27
Μα αρεσει ρε Γαλη που γραφεις εκθεσεις για το συμβαν σαν αστυνομικος συντακτης, κατι σαν τις εκθεσεις που εγραφες για τον ξυλοδαρμο των τρομοκρατων της οικογενειας Ινδαρε. :lol:

.

.

Εχουμε γεμίσει μπάτσους καί μπάτσες..... :011:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Μαρ 2021, 17:50

Nostalgia έγραψε:
08 Μαρ 2021, 17:43
ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Μαρ 2021, 17:32
Nostalgia έγραψε:
08 Μαρ 2021, 17:20

Το οτι εχει διπλα αλσος δεν μου λεει κατι, εγω θελω να παω στην πλατεια. Σε αυτη την πλατεια μεγαλωσα, εκει εδωσα το πρωτο μου φιλι. Απο ποτε θα επιλεξεις εσυ ή ο μπατσος που θα παω;
Μα δεν επιλέγω εγώ. Εσύ επιλέγεις.

Εγώ απλώς παρέθεσα ότι ξέρω για τις εναλλακτικές γιατί βαρέθηκα να διαβάζω για παιδάκια και ποδήλατα, που ασφυκτιούν στα στενά πεζοδρόμια.

Τα πρώτα φιλιά δεν τα είχα σκεφτεί.
Ενταξει δηλαδη ας μπει ενα φρενο ρε Γαλη, μεχρι προχθες οποιος γουσταρε εκανε πορειες και τωρα βρηκαν να το παιξουν μαγκες σε μια οικογενεια 3 ατομων με 2 παιδακια; ΟΚ ειμαστε μπανανια αλλα να μην γινουμε και Β. Κορεα, ειδικα με τοσα ραμματα στην γουνα τους.

Τα πρωτα φιλια δεν τα σκεφτηκες γιατι εχω καιρο να σου δωσω. :P
Aφιερωμένο. :P

Από τότε που πίναμε καφέ παρέα με την Άλκηστη στην πλατεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 08 Μαρ 2021, 17:51

Belisarius έγραψε:
08 Μαρ 2021, 17:39
Dwarven Blacksmith έγραψε:
08 Μαρ 2021, 17:28
Belisarius έγραψε:
08 Μαρ 2021, 17:11
Πάντως εγώ δεν γνώριζα ότι δε μπορώ να αράξω στο παγκάκι και να πιώ τον καφέ μου. Όλη η Ελλάδα αραχτή είναι, για παγκάκι σε ορισμένες πλατείες πρέπει να βάλεις μέσον.
Μπήκες δηλαδή στο forma.gov.gr και δεν κατάλαβες ότι δεν υπάρχει κωδικός για άραγμα σε παγκάκι;

Σόρι αλλά δεν το πιστεύω.
Κυριολεκτικά όλη η Ελλάδα έξω είναι σε παγκάκια και πίνει καφέδες μαζί με αστυνομικούς ή ασκείται σε μακρινούς δήμους.
Ε και; Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γνωρίζει ότι παρανομεί.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 08 Μαρ 2021, 17:51

Αρίστος έγραψε:
08 Μαρ 2021, 17:44
foscilis έγραψε:
08 Μαρ 2021, 17:35

Αν όμως κάτσεις και διαβάσεις το νόμο θα δεις ότι όντως δεν επιτρέπεται να αράξεις στο παγκάκι και να πιεις τον καφέ σου ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ αν είσαι μόνος σου ή με τη σύζυγο και ή ξεκουράζεστε από σωματική άσκηση ή επιτηρείτε το παιδί σας που κάνει σωματική άσκηση. Και ότι ξεκάθαρα απαγορεύεται να υπάρχει τρίτος από άλλο νοικοκυριό.

Σωστος με μια επισημανση ομως. Απο τη στιγμη που η κυβερνηση δεν εκλεισε τα αστικα παρκα οπως εκανε στο πρωτο lockdown και δεν εκανε ελεγχους σε αυτα, εδωσε την εντυπωση σε πολυ κοσμο πως το παγκακι ειναι νομιμο. Και αυτο πρεπει να καταλογιστει στην κυβερνηση.

.
Προφανέστατα, και είπα ότι κατά τη γνώμη μου δεν το έκανε επειδή ήθελε να δώσει παραθυράκι στους μαλάκες να συνωστιστούν αλλά επειδή ήθελε να δώσει παραθυράκι στα take away να κάνουν τζίρο (και άρα να κάνει κι αυτή). Απλώς τώρα καταρρέει το ΕΣΥ στην Αθήνα και έσφιξαν οι κώλοι.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 08 Μαρ 2021, 17:52

Nostalgia έγραψε:
08 Μαρ 2021, 17:43
μεχρι προχθες οποιος γουσταρε εκανε πορειες και τωρα βρηκαν να το παιξουν μαγκες σε μια οικογενεια 3 ατομων με 2 παιδακια;
:lol::lol::lol:

Τα νεφρα μας ρε πουστηδες
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 08 Μαρ 2021, 17:52

Nostalgia έγραψε:
08 Μαρ 2021, 17:47
nostromos έγραψε:
08 Μαρ 2021, 17:32
Nostalgia έγραψε:
08 Μαρ 2021, 17:30

Ειδες να γραψω κατι παρανομο; Ειπα να μπουν μεσα στα καφε και στις ταβερνες; Τους παραλογισμους σαν αυτον ακριβως δεν αντεχω. Μου δινεις το δικαιωμα να παω στην πλατεια να βγαλω τον σκυλο, να περπατησω, να βγαλω το παιδι και ερχεται ο μπατσος να μου πει να φυγω; Απο που; τσιφλικι του ειναι; ή μηπως αναφερεται στο ΦΕΚ οτι στην ασκηση δεν μπορεις να πιεις νερο, καφε, γκετορειντ και πρεπει να εισαι σαν μουρλος συνεχεια στο τρεξιμο; Δηλαδη καπου να βαλουμε ενα φρενο, μην τρελαθουμε εντελως.
εαν δεν εχεις αντιληφθει οτι αυτο το αραγμα στην πλατεια με καφε και κουβεντουλα σε συνθηκες συνωστισμου ειναι παρανομο δεν μπορω να σε βοηθησω ... αν το βρισκεις παραλογο αυτο ειναι αλλο θεμα ... νομιμο παντως δεν ειναι

Μηπως φταιω εγω που οι πλατειες ειναι λιγες; Μηπως φταιω εγω που δεν ειναι αξιοι να κανουν εναν σοβαρο λοκνταουν και μας τραβανε τωρα 5 μηνες; Τι περιμενεις τωρα να γινει; Κουραστηκαμε, σαπισαμε και μεσα σε ολα αυτα εχουμε και Αντουανετες δεξιες και αριστερες, ε αντε γαμηθειτε.

Η οικογενεια ηταν νομιμη και εαν ειναι σοβαροι θα πρεπει να το τραβηξουν μεχρι να ξηλωθει ο μπατσος και να πληρωσει μαλιστα.
η οικογενεια δεν ηταν νομιμη ...ομως ουτε αυτη φταιει που ειναι σκατα η κατασταση ουτε ο μπατσακος που μπορει να του τα πρηζουνε για να κανει το σεριφη σε ηλιθια μετρα... εχουμε μπλεξει ασχημα και θελει πολυ προσοχη γενικα
37 ημερων
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -koronoio/
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 08 Μαρ 2021, 17:54

foscilis έγραψε:
Belisarius έγραψε:
08 Μαρ 2021, 17:11
Πάντως εγώ δεν γνώριζα ότι δε μπορώ να αράξω στο παγκάκι και να πιώ τον καφέ μου. Όλη η Ελλάδα αραχτή είναι, για παγκάκι σε ορισμένες πλατείες πρέπει να βάλεις μέσον.
Η πλειοψηφία δε γνωρίζει ότι το μηχανάκι δεν επιτρέπεται να κινείται ανάμεσα στα σταματημένα και να βγαίνει μπροστά στο φανάρι, όταν όμως το 2017 μια οδηγός δικύκλου έκανε μήνυση σε νταλίκα και ΙΧ που την "έλιωσαν" ενώ πορευόταν ανάμεσά τους προκαλώντας της σοβαρές σωματικές βλάβες για πολύ μεγάλη της έκπληξη βρέθηκε να πληρώνει τα δικαστικά έξοδα. Γιατί η γενικευμένη παραβίαση ενός νόμου δε σημαίνει ότι θα βρεθεί ποτέ δικαστήριο να πει "α εντάξει όλοι το έκαναν άρα καλά έκανες κι εσύ.

Αν όμως κάτσεις και διαβάσεις το νόμο θα δεις ότι όντως δεν επιτρέπεται να αράξεις στο παγκάκι και να πιεις τον καφέ σου ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ αν είσαι μόνος σου ή με τη σύζυγο και ή ξεκουράζεστε από σωματική άσκηση ή επιτηρείτε το παιδί σας που κάνει σωματική άσκηση. Και ότι ξεκάθαρα απαγορεύεται να υπάρχει τρίτος από άλλο νοικοκυριό.
Μπα τελικα επιτρεπεται το παγκακι; Γιατι μεχρι τωρα ακουγαμε οτι το παγκακι απαγορευεται, μη σου τυχει να σε πιασει κραμπα ή στραμπουληγμα, εκει ορθιος να την βγαλεις. Οποτε το προβλημα ειναι η αδερφη της μανας ετσι; Ασχετα εαν καθημερινα γλειφει η μια τα σαλια της αλλης/μενουν πανω κατω κλπ κλπ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 08 Μαρ 2021, 17:55

Nostalgia έγραψε:
Κουραστηκαμε, σαπισαμε

Οπως ολοι . ( οσοι τηρουμε το νομο )

και μεσα σε ολα αυτα εχουμε και Αντουανετες δεξιες και αριστερες, ε αντε γαμηθειτε.
βρε ποιος γαμει τις δεξιες αριστερες και κεντρωες . ζητω ο ισαποστακισμος !!! τους βριζω ολους να ουμε :50aris:

Η οικογενεια ηταν νομιμη
ε εφοσον εβγαλε πορισμα ο νοσταλγια νομιζω δεν χρειαζονται περαιτερω ενεργειες .

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 08 Μαρ 2021, 17:56

Νοστρομε για ελα εδω, τελικα το παγκακι επιτρεπεται το προβλημα ηταν η τριη που δεν χωραει στους δυο. Για πες παλι τι ειπε ο μπατσος; Ειστε 3 δεν κανει, ας φυγει η μια ή παρτε πουλο ολοι;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron » 08 Μαρ 2021, 17:57

Νομίζω ότι το νήμα μπορεί να κλείσει μετά από αυτό:

Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 08 Μαρ 2021, 17:58

Νon4me έγραψε:
08 Μαρ 2021, 17:55
Nostalgia έγραψε:
Κουραστηκαμε, σαπισαμε

Οπως ολοι . ( οσοι τηρουμε το νομο )

και μεσα σε ολα αυτα εχουμε και Αντουανετες δεξιες και αριστερες, ε αντε γαμηθειτε.
βρε ποιος γαμει τις δεξιες αριστερες και κεντρωες . ζητω ο ισαποστακισμος !!! τους βριζω ολους να ουμε :50aris:

Η οικογενεια ηταν νομιμη
ε εφοσον εβγαλε πορισμα ο νοσταλγια νομιζω δεν χρειαζονται περαιτερω ενεργειες .

Εικόνα

Μεχρι 2 λεμε, μην συνωστιζεστε....

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 08 Μαρ 2021, 17:58

foscilis έγραψε:
08 Μαρ 2021, 17:51
Αρίστος έγραψε:
foscilis έγραψε:

Σωστος με μια επισημανση ομως. Απο τη στιγμη που η κυβερνηση δεν εκλεισε τα αστικα παρκα οπως εκανε στο πρωτο lockdown και δεν εκανε ελεγχους σε αυτα, εδωσε την εντυπωση σε πολυ κοσμο πως το παγκακι ειναι νομιμο. Και αυτο πρεπει να καταλογιστει στην κυβερνηση.

.
Προφανέστατα, και είπα ότι κατά τη γνώμη μου δεν το έκανε επειδή ήθελε να δώσει παραθυράκι στους μαλάκες να συνωστιστούν αλλά επειδή ήθελε να δώσει παραθυράκι στα take away να κάνουν τζίρο (και άρα να κάνει κι αυτή). Απλώς τώρα καταρρέει το ΕΣΥ στην Αθήνα και έσφιξαν οι κώλοι.

Η αποφαση που απαγορευσε τη μετακινηση με αυτοκινητο σε περιαστικες εξοχες απο την αλλη ειναι βλακωδες μετρο που οδηγησε σε μεγαλυτερους συνωστισμους σε πλατειες και αστικα παρκα. Φανηκε αυτο το προηγουμενο σαββατοκυριακο οπου αν περνουσε καποιος τουριστας απο τα παρκα και τις πλατειες θα νομιζε πως βρισκεται στη Βαρκελωνη προ κορονοιου.

.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 08 Μαρ 2021, 17:59

foscilis έγραψε:
08 Μαρ 2021, 17:51
Αρίστος έγραψε:
foscilis έγραψε:

.
Να έρθουμε όλοι στα συγκαλά μας όμως. Κάποιες περιοχές είναι σε συνεχές λοκντάουν από τον Οκτώβριο - δεν είναι εφικτό 5 μήνες να έχεις πραγματικά τέτοια μέτρα- πού έγινε αυτό;
μετά γίνονται λάστιχο και αχρηστεύονται.

για να μην σχολιάσουμε πως ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος (!) έλεγε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση να παραπλανά ο πολίτης το κράτος, στέλνοντας μήνυμα ότι πάει για σωματική άσκηση και να πηγαίνει εκκλησία.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 08 Μαρ 2021, 17:59

kameron έγραψε:
08 Μαρ 2021, 17:57
Νομίζω ότι το νήμα μπορεί να κλείσει μετά από αυτό:
Και που θα παμε ρε φιλε ? :a040: ο αλλος εφαγε και το δικαστηριο τον εριξε ακυρο . σε ποιο ? στο θρεντ που αναμεναμε να εκθρονισει της αμφιπολης σε ποστς .

κατσε να γρυλισουμε λιγο εδω .

Άβαταρ μέλους
Vasilis_Kotsampasis
Phorum.gr user: Skatompagasas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vasilis_Kotsampasis » 08 Μαρ 2021, 17:59

Τι ώρα έχει πορεία σήμερα;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση