.
Εχουμε γεμίσει μπάτσους καί μπάτσες.....

.
Aφιερωμένο.Nostalgia έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:43Ενταξει δηλαδη ας μπει ενα φρενο ρε Γαλη, μεχρι προχθες οποιος γουσταρε εκανε πορειες και τωρα βρηκαν να το παιξουν μαγκες σε μια οικογενεια 3 ατομων με 2 παιδακια; ΟΚ ειμαστε μπανανια αλλα να μην γινουμε και Β. Κορεα, ειδικα με τοσα ραμματα στην γουνα τους.
Τα πρωτα φιλια δεν τα σκεφτηκες γιατι εχω καιρο να σου δωσω.
Ε και; Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γνωρίζει ότι παρανομεί.Belisarius έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:39Κυριολεκτικά όλη η Ελλάδα έξω είναι σε παγκάκια και πίνει καφέδες μαζί με αστυνομικούς ή ασκείται σε μακρινούς δήμους.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:28Μπήκες δηλαδή στο forma.gov.gr και δεν κατάλαβες ότι δεν υπάρχει κωδικός για άραγμα σε παγκάκι;Belisarius έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:11Πάντως εγώ δεν γνώριζα ότι δε μπορώ να αράξω στο παγκάκι και να πιώ τον καφέ μου. Όλη η Ελλάδα αραχτή είναι, για παγκάκι σε ορισμένες πλατείες πρέπει να βάλεις μέσον.
Σόρι αλλά δεν το πιστεύω.
Προφανέστατα, και είπα ότι κατά τη γνώμη μου δεν το έκανε επειδή ήθελε να δώσει παραθυράκι στους μαλάκες να συνωστιστούν αλλά επειδή ήθελε να δώσει παραθυράκι στα take away να κάνουν τζίρο (και άρα να κάνει κι αυτή). Απλώς τώρα καταρρέει το ΕΣΥ στην Αθήνα και έσφιξαν οι κώλοι.Αρίστος έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:44foscilis έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:35
Αν όμως κάτσεις και διαβάσεις το νόμο θα δεις ότι όντως δεν επιτρέπεται να αράξεις στο παγκάκι και να πιεις τον καφέ σου ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ αν είσαι μόνος σου ή με τη σύζυγο και ή ξεκουράζεστε από σωματική άσκηση ή επιτηρείτε το παιδί σας που κάνει σωματική άσκηση. Και ότι ξεκάθαρα απαγορεύεται να υπάρχει τρίτος από άλλο νοικοκυριό.
Σωστος με μια επισημανση ομως. Απο τη στιγμη που η κυβερνηση δεν εκλεισε τα αστικα παρκα οπως εκανε στο πρωτο lockdown και δεν εκανε ελεγχους σε αυτα, εδωσε την εντυπωση σε πολυ κοσμο πως το παγκακι ειναι νομιμο. Και αυτο πρεπει να καταλογιστει στην κυβερνηση.
.
η οικογενεια δεν ηταν νομιμη ...ομως ουτε αυτη φταιει που ειναι σκατα η κατασταση ουτε ο μπατσακος που μπορει να του τα πρηζουνε για να κανει το σεριφη σε ηλιθια μετρα... εχουμε μπλεξει ασχημα και θελει πολυ προσοχη γενικαNostalgia έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:47nostromos έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:32εαν δεν εχεις αντιληφθει οτι αυτο το αραγμα στην πλατεια με καφε και κουβεντουλα σε συνθηκες συνωστισμου ειναι παρανομο δεν μπορω να σε βοηθησω ... αν το βρισκεις παραλογο αυτο ειναι αλλο θεμα ... νομιμο παντως δεν ειναιNostalgia έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:30
Ειδες να γραψω κατι παρανομο; Ειπα να μπουν μεσα στα καφε και στις ταβερνες; Τους παραλογισμους σαν αυτον ακριβως δεν αντεχω. Μου δινεις το δικαιωμα να παω στην πλατεια να βγαλω τον σκυλο, να περπατησω, να βγαλω το παιδι και ερχεται ο μπατσος να μου πει να φυγω; Απο που; τσιφλικι του ειναι; ή μηπως αναφερεται στο ΦΕΚ οτι στην ασκηση δεν μπορεις να πιεις νερο, καφε, γκετορειντ και πρεπει να εισαι σαν μουρλος συνεχεια στο τρεξιμο; Δηλαδη καπου να βαλουμε ενα φρενο, μην τρελαθουμε εντελως.
Μηπως φταιω εγω που οι πλατειες ειναι λιγες; Μηπως φταιω εγω που δεν ειναι αξιοι να κανουν εναν σοβαρο λοκνταουν και μας τραβανε τωρα 5 μηνες; Τι περιμενεις τωρα να γινει; Κουραστηκαμε, σαπισαμε και μεσα σε ολα αυτα εχουμε και Αντουανετες δεξιες και αριστερες, ε αντε γαμηθειτε.
Η οικογενεια ηταν νομιμη και εαν ειναι σοβαροι θα πρεπει να το τραβηξουν μεχρι να ξηλωθει ο μπατσος και να πληρωσει μαλιστα.
Μπα τελικα επιτρεπεται το παγκακι; Γιατι μεχρι τωρα ακουγαμε οτι το παγκακι απαγορευεται, μη σου τυχει να σε πιασει κραμπα ή στραμπουληγμα, εκει ορθιος να την βγαλεις. Οποτε το προβλημα ειναι η αδερφη της μανας ετσι; Ασχετα εαν καθημερινα γλειφει η μια τα σαλια της αλλης/μενουν πανω κατω κλπ κλπ.foscilis έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:35Η πλειοψηφία δε γνωρίζει ότι το μηχανάκι δεν επιτρέπεται να κινείται ανάμεσα στα σταματημένα και να βγαίνει μπροστά στο φανάρι, όταν όμως το 2017 μια οδηγός δικύκλου έκανε μήνυση σε νταλίκα και ΙΧ που την "έλιωσαν" ενώ πορευόταν ανάμεσά τους προκαλώντας της σοβαρές σωματικές βλάβες για πολύ μεγάλη της έκπληξη βρέθηκε να πληρώνει τα δικαστικά έξοδα. Γιατί η γενικευμένη παραβίαση ενός νόμου δε σημαίνει ότι θα βρεθεί ποτέ δικαστήριο να πει "α εντάξει όλοι το έκαναν άρα καλά έκανες κι εσύ.Belisarius έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:11Πάντως εγώ δεν γνώριζα ότι δε μπορώ να αράξω στο παγκάκι και να πιώ τον καφέ μου. Όλη η Ελλάδα αραχτή είναι, για παγκάκι σε ορισμένες πλατείες πρέπει να βάλεις μέσον.
Αν όμως κάτσεις και διαβάσεις το νόμο θα δεις ότι όντως δεν επιτρέπεται να αράξεις στο παγκάκι και να πιεις τον καφέ σου ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ αν είσαι μόνος σου ή με τη σύζυγο και ή ξεκουράζεστε από σωματική άσκηση ή επιτηρείτε το παιδί σας που κάνει σωματική άσκηση. Και ότι ξεκάθαρα απαγορεύεται να υπάρχει τρίτος από άλλο νοικοκυριό.
βρε ποιος γαμει τις δεξιες αριστερες και κεντρωες . ζητω ο ισαποστακισμος !!! τους βριζω ολους να ουμεκαι μεσα σε ολα αυτα εχουμε και Αντουανετες δεξιες και αριστερες, ε αντε γαμηθειτε.
ε εφοσον εβγαλε πορισμα ο νοσταλγια νομιζω δεν χρειαζονται περαιτερω ενεργειες .Η οικογενεια ηταν νομιμη
Νon4me έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:55
Οπως ολοι . ( οσοι τηρουμε το νομο )βρε ποιος γαμει τις δεξιες αριστερες και κεντρωες . ζητω ο ισαποστακισμος !!! τους βριζω ολους να ουμεκαι μεσα σε ολα αυτα εχουμε και Αντουανετες δεξιες και αριστερες, ε αντε γαμηθειτε.ε εφοσον εβγαλε πορισμα ο νοσταλγια νομιζω δεν χρειαζονται περαιτερω ενεργειες .Η οικογενεια ηταν νομιμη
foscilis έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:51Προφανέστατα, και είπα ότι κατά τη γνώμη μου δεν το έκανε επειδή ήθελε να δώσει παραθυράκι στους μαλάκες να συνωστιστούν αλλά επειδή ήθελε να δώσει παραθυράκι στα take away να κάνουν τζίρο (και άρα να κάνει κι αυτή). Απλώς τώρα καταρρέει το ΕΣΥ στην Αθήνα και έσφιξαν οι κώλοι.Αρίστος έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:44foscilis έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:35
Σωστος με μια επισημανση ομως. Απο τη στιγμη που η κυβερνηση δεν εκλεισε τα αστικα παρκα οπως εκανε στο πρωτο lockdown και δεν εκανε ελεγχους σε αυτα, εδωσε την εντυπωση σε πολυ κοσμο πως το παγκακι ειναι νομιμο. Και αυτο πρεπει να καταλογιστει στην κυβερνηση.
.
Να έρθουμε όλοι στα συγκαλά μας όμως. Κάποιες περιοχές είναι σε συνεχές λοκντάουν από τον Οκτώβριο - δεν είναι εφικτό 5 μήνες να έχεις πραγματικά τέτοια μέτρα- πού έγινε αυτό;foscilis έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:51Προφανέστατα, και είπα ότι κατά τη γνώμη μου δεν το έκανε επειδή ήθελε να δώσει παραθυράκι στους μαλάκες να συνωστιστούν αλλά επειδή ήθελε να δώσει παραθυράκι στα take away να κάνουν τζίρο (και άρα να κάνει κι αυτή). Απλώς τώρα καταρρέει το ΕΣΥ στην Αθήνα και έσφιξαν οι κώλοι.Αρίστος έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:44foscilis έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:35
.