Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Νέο σοβαρό περιστατικό στην Ελλάδα μετά τον εμβολιασμό από το σκεύασμα της AstraZeneca: Στην εντατική 63χρονη
Νέο σοβαρό συμβάν με θρόμβωση μετά τη λήψη του εμβολίου της AstraZeneca, μετά τα σοβαρά περιστατικά σε Σύρο με ένα 60χρονο και στην Ρόδο με μια 62χρονη, ενώ υπήρξε και η περίπτωση του θανάτου 65χρονης στο Ήλιον μετά τη λήψη του ίδιου εμβολίου εμβολίου ο οποίος όμως αργότερα αποδόθηκε σε «άλλες αιτίες».
Μια 63χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης από χθες Πέμπτη (1/4), ενώ φέρεται λίγες πριν να είχε εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το stonisi.gr, η γυναίκα υπέστη θρομβοεμβολικό επεισόδιο λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της εταιρείας AstraZeneca.
Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί, σύμφωνα με τη σελίδα, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκου ο οποίος και το διερευνά όπως και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν υπάρχει κάποια ένδειξη συσχέτισης του θρομβοεμβολικού επεισοδίου με το εμβόλιο, επισημαίνεται στην τοπική σελίδα.
https://www.pronews.gr/ygeia/975454_neo ... strazeneca
.
Νέο σοβαρό συμβάν με θρόμβωση μετά τη λήψη του εμβολίου της AstraZeneca, μετά τα σοβαρά περιστατικά σε Σύρο με ένα 60χρονο και στην Ρόδο με μια 62χρονη, ενώ υπήρξε και η περίπτωση του θανάτου 65χρονης στο Ήλιον μετά τη λήψη του ίδιου εμβολίου εμβολίου ο οποίος όμως αργότερα αποδόθηκε σε «άλλες αιτίες».
Μια 63χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης από χθες Πέμπτη (1/4), ενώ φέρεται λίγες πριν να είχε εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το stonisi.gr, η γυναίκα υπέστη θρομβοεμβολικό επεισόδιο λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της εταιρείας AstraZeneca.
Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί, σύμφωνα με τη σελίδα, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκου ο οποίος και το διερευνά όπως και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν υπάρχει κάποια ένδειξη συσχέτισης του θρομβοεμβολικού επεισοδίου με το εμβόλιο, επισημαίνεται στην τοπική σελίδα.
https://www.pronews.gr/ygeia/975454_neo ... strazeneca
.
ετσι ομως πρεπει να μετρησουμε και ποσοι (παλι κατω των 40) ειχαν επιπλοκες και πεθαναν απο το εμβολιο. το οποιο ειναι αληθνινα μηδεν. οχι περιπου μηδεν, απολυτως μηδεν, κανενας.hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 14:10Επειδή σας βλέπω να το επαναλαμβάνετε και οι δυο, οι θάνατοι από κορωνοϊό είναι στις μεγάλες ηλικίες. Αν θέλετε να πάρετε το ρίσκο να το κάνετε, με γεια σας με χαρά σας. Όμως το ρίσκο από το εμβόλιο είναι πρακτικά μεγαλύτερο για τις μικρότερες ηλικίες. Κι αυτό είναι το άμεσο ρίσκο θανάτου. Για τις μακροχρόνιες επιπτώσεις δεν ξέρουμε τίποτα γιατί δεν έχουν γίνει κλινικές μελέτες.
Οπότε δεν γλυτώνουν χιλιάδες άνθρωποι από θάνατο με το εμβόλιο στις μικρότερες ηλικίες. Στην Ελλάδα μετά από έναν χρόνο, πέθαναν 59 άτομα κάτω των 40. Δεν είναι καν εκατοντάδες και ήταν όλοι άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας. Σαν αιτία θανάτου είναι ποσοστιαία ανύπαρκτη, μπροστά στα 2000 άτομα που πεθαίνουν ετησίως πριν τα 40. Δεν είναι καν δεδομένο ότι θα ζούσαν αυτά τα 59 άτομα ούτως ή άλλως, γιατί στους κάτω των 40 δεν υπήρχαν παραπάνω θάνατοι το 2020 αλλά λιγότεροι (καμμιά 100στη).
Εν ολίγοις, αυτό το «χιλιάδες άνθρωποι», όταν μιλάμε για κάτω των 40, είναι κυριολεκτικά «σχεδόν 0 άνθρωποι».
οποτε παλι καταληγουμε να κανουμε το εμβολιο, ακομη κι αν οχι για να σωσουμε τη ζωη μας, αλλα εστω για να περασουμε ελαφρα τον κοβιντ αν μας κατσει, κια για να προστατεψουμε τους γυρω μας. οπως κανουμε το εμβολιο της γριππης.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Otto Weininger
Μπλα μπλα μπλα, για ένα θέμα που δεν γνωρίζεις και συνεχίζεις να μιλάς.hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 21:39Σου έβαλα υπόδειγμα, σιγά μην χρειάζεται να ψάξω στο google για να μάθω ότι όλα τα φαρμακευτικά προϊόντα έχουν από συχνές ως σπάνιες μακροχρόνιες επιπτώσεις. Και δεν είναι μόνο μερικών εβδομάδων, διάβασε καλύτερα. Όταν λες κάτι τόσο εκτός τόπου και χρόνου, θα ξεκινήσουμε από τα βασικά.Otto Weininger έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 17:18Αφού δεν το έχεις, γιατί συνεχίζεις; Περίμενα τουλάχιστον να μου βάλεις το εμβόλιο για τον άνθρακα (AVA) ως επιχείρημα αλλά προφανώς δεν το ήξερες καν για να το γκουγκλαρεις.hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 14:52
Σταμάτα να λες ό,τι να 'ναι.
https://www.chop.edu/news/long-term-sid ... 19-vaccine
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1114674/
Μου έβαλες κλασικά εμβόλια, και παρενέργειες εβδομάδων. Σοβαρά τώρα;
Λοιπόν αυτά δεν είναι μακροχρόνιες παρενέργειες. Ιστορικά, οι πιο καθυστερούμενες, σαν το GBS, την παροδική αρθραλγία ή την θρομβοπενική πορφύρα, εμφανίζονται εντός 4-6 εβδομάδων το αργότερο από την ένεση.
Αναλογιζόμενος και τον χρονο ημισειας ζωής του mRNA (ακόμα και μετα τις μετατροπές που έχει υποστεί για να αντέχει τις κυτταρικες επιθέσεις) το διάστημα αυτό θα έπρεπε να είναι ακόμα μικρότερο.
Εκατομμύρια δόσεις μέχρι τώρα και συνεχίζουμε. Κάτσε εσύ να περιμένεις μακροχρόνιες παρενέργειες.
Μας έχετε ζαλίσει το παπαρι και ταυτόχρονα καταπινετε φάρμακα που ακόμα και σήμερα δεν είμαστε σίγουροι 100% με τι μηχανισμό λειτουργούν (σε αντίθεση με τα εμβόλια).
Ένα αυτό. Δεύτερον, δεν καταπίνω κανένα φάρμακο. Δεν έχω πάρει ποτέ φάρμακα χωρίς να είναι απόλυτη ανάγκη, το οποίο ήταν 2-3 φορές στην ζωή μου που χρειάστηκα αγωγή (η μία ήταν λόγω γρίπης).
Τρίτον, όπως είπα και αμέσως προηγουμένως, φυσικά και τα εμβόλια που κυκλοφορούν είναι γενικά ασφαλή και έχουν σπάνιες παρενέργειες, γιατί ακριβώς έχουν περάσει χρόνια κλινικών δοκιμών και αυτά που δεν έκαναν πήγαν στα σκουπίδια. Το να μου το συγκρίνεις λοιπόν με τα εμβόλια του κορωνοϊού που δεν πέρασαν ανάλογες κλινικές μελέτες είναι το λιγότερο βλακεία.
Πέραν 2 εμβολίων παγκοσμίως, δεν έχουμε κάποιο εμβόλιο που να έβγαλε παρενέργεια μετά τις 6 εβδομάδες.
Σου αφήνω 2 βδομάδες ακόμα περιθώριο και μετά σταμάτα το επιτέλους.
ΥΓ : ένα από τα φάρμακα που ανέφερα ότι καταπινετε και ακόμα δεν είμαστε σίγουροι πως ακριβώς λειτουργούν είναι το depon.
Για να μην νομίζεις ότι μιλάω για κάτι ιδιαίτερο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Bill Hicks
fixedhellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 23:07
Εγώ όσους υγειονομικούς ξέρω διά ζώσης, κανείς δεν το έχει κάνει ούτε θέλει είναι ψεκ. Προχθές αρχιΨεκ νοσηλεύτρια του ΑΧΕΠΑ μού είπε ότι χαίρεται που πέρασε τον ιό (νοσηλεύτηκε μάλιστα) γιατί δεν ήθελε με τίποτα να κάνει ένα εμβόλιο που δεν έχει περάσει τις δοκιμές που περνάνε κανονικά τα εμβόλια.!
ρε μαλάκα χέλλη σύνελθε, τι έχεις πάθει;
τουλάχιστον μην τα διασπείρεις ή άνοιξε νήμα:
'Ψεκασμενιές που ακούω και ασπάζομαι στη δουλειά μου για να συνεχίσω να υποστηρίζω μια παπαριά που πέταξα πριν σχεδόν ένα χρόνο'

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- hellegennes
Πόσοι κάτω των 40 έκαναν το ΑΖ; Στην Ελλάδα πόσοι κάτω των 40 έκαναν οποιοδήποτε εμβόλιο;
Ενδιαφέρον που το λες αυτό γιατί σαν να θυμάμαι κάτι σχετικό. Κάτσε να δω... α, ναι:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Αν έχεις φίλους υγειονομικούς που σου λένε αυτές τις παπαριες για το εμβόλιο, τότε είναι άσχετοι.
- hellegennes
Δεν καταπίνω depon. Ελάχιστες φορές έχω πάρει, ως αντιπυρετικό. Δεν έχω κάτι με τα φάρμακα, αν χρειαζόμουν για να ρυθμίσω π.χ. διαβήτη, καρδιά, κτλ, θα έπαιρνα χωρίς δεύτερη κουβέντα, αλλά δεν είμαι οπαδός του χαπιού χωρίς σοβαρό λόγο.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 09:05ΥΓ : ένα από τα φάρμακα που ανέφερα ότι καταπινετε και ακόμα δεν είμαστε σίγουροι πως ακριβώς λειτουργούν είναι το depon.
Για να μην νομίζεις ότι μιλάω για κάτι ιδιαίτερο.
Οπότε σε λάθος άτομο τα λες αυτά. Γενικά τα επιχειρήματά σου, Ότο, είναι αχυρανθρωπικά στην συγκεκριμένη συζήτηση. Επειδή δεν μπορείς να πεις κάτι για τα εμβόλια του κορωνοϊού, αναφέρεσαι γενικά στα εμβόλια και στο καπάκι πετάς και το «γκρινιάζετε για τα εμβόλια ενώ παίρνετε χάπια». Ούτε γκρίνιαξα πουθενά για τα εμβόλια γενικά ούτε παίρνω χάπια. Πάμε παρακάτω.
Δεν είναι ψεκασμένοι όλοι οι υγειονομικοί. Τα άτομα για τα οποία μιλάω είναι νοσηλευτές και γιατροί με χρόνια και δεκαετίες εμπειρίας και δεν ξέρω μισό που να θέλει να κάνει αδοκίμαστα εμβόλια. Μα, το αντίθετο θα ήταν και παράλογο. Αν δεν είσαι σε ομάδα υψηλού κινδύνου, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να κάνεις εμβόλια που δεν έχουν περάσει τις στάνταρ κλινικές δοκιμές. Γενικά δεν υπάρχει δηλαδή λόγος να κάνεις εμβόλια που δεν χρειάζεσαι, κανείς δεν κάνει εμβόλια για ασθένειες που δεν κυκλοφορούν στην χώρα του, αλλά πόσο μάλλον εμβόλια που εγκρίθηκαν έκτακτα για την αντιμετώπιση μιας κατάστασης και θα έπρεπε να προορίζονται μόνο για τα άτομα που έχουν αυξημένο κίνδυνο.Bill Hicks έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 10:11ρε μαλάκα χέλλη σύνελθε, τι έχεις πάθει;
τουλάχιστον μην τα διασπείρεις ή άνοιξε νήμα:
'Ψεκασμενιές που ακούω και ασπάζομαι στη δουλειά μου για να συνεχίσω να υποστηρίζω μια παπαριά που πέταξα πριν σχεδόν ένα χρόνο'
Αυτό που ονομάζετε ψεκασμένους επαγγελματίες της υγείας, με βάση τι λέει το μέγκα και το σκάι, είναι τουλάχιστον φαιδρό. Γενικά έχει ξεχειλώσει κι αυτή η έννοια. Η λέξη αυτή ξεκίνησε να χρησιμοποιείται για να περιγράψει ακραίους συνωμοσιολόγους και πλέον -τουλάχιστον στο φόρουμ- την χρησιμοποιείτε για όποιον έχει αντίθετη άποψη από την δική σας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Σωστά. Αντί να ακούσω ιατροδικαστή, πνευμονολόγο και καρδιολόγο, καλύτερα να διαβάσω τι λένε οι ειδικοί στο φόρουμ.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 11:46Αν έχεις φίλους υγειονομικούς που σου λένε αυτές τις παπαριες για το εμβόλιο, τότε είναι άσχετοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και ποιός τους είπε να κάνουν αδοκίμαστο εμβόλιο; Από αυτά που έκαναν 600.000.000 άλλοι τους ζητούν να κάνουν.hellegennes έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 12:01Τα άτομα για τα οποία μιλάω είναι νοσηλευτές και γιατροί με χρόνια και δεκαετίες εμπειρίας και δεν ξέρω μισό που να θέλει να κάνει αδοκίμαστα εμβόλια.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Ε, όταν γίνουν μελέτες σ' αυτά τα 600.000.000 άτομα και έχουμε δεδομένα 2-3 ετών, μπορεί να το κάνουν. Προς το παρόν, είτε σε 10 εκατομμύρια είτε σε 10 δισεκατομμύρια, δεν αλλάζει κάτι. Το μόνο που μπορείς να συνάγεις κλινικά είναι αν είναι ασφαλές από άποψη θανάτου. Δεν είναι όμως ο θάνατος το μόνο πράγμα που μπορείς να πάθεις.Leporello έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 12:10Και ποιός τους είπε να κάνουν αδοκίμαστο εμβόλιο; Από αυτά που έκαναν 600.000.000 άλλοι τους ζητούν να κάνουν.hellegennes έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 12:01Τα άτομα για τα οποία μιλάω είναι νοσηλευτές και γιατροί με χρόνια και δεκαετίες εμπειρίας και δεν ξέρω μισό που να θέλει να κάνει αδοκίμαστα εμβόλια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Στατιστικά, ναι, ισχύει. Αλλά ενα σημαντικό για την εύρυθμη λειτουργία του ΕΣΥ κομμάτι νέων, ακομα κ χωρίς καθόλου προβλήματα υγείας, τελικά θα χρειαστεί νοσηλεία για τον κορωνοιο. Δεν ειναι ακομα σαφείς οι λόγοι, αν κ υπάρχουν κάποιες θεωρίες που μπορείς να τις ψάξεις με ένα γκουγκλαρισμα. Ενα μικρότερο ποσοστό αυτών των νέων που θα χρειαστεί νοσηλεία τελικά θα διασωληνωθει. Κ ένα κομμάτι όσων νοσήσουν θα παρουσιάσουν το φαινόμενο του long covid. Επίσης, βασική ιδέα του εμβολιασμού ειναι κ η ασπιδα προστασίας στους αδύναμους, ώστε να μην τους μεταδωσεις τον ιοhellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 14:10
Επειδή σας βλέπω να το επαναλαμβάνετε και οι δυο, οι θάνατοι από κορωνοϊό είναι στις μεγάλες ηλικίες.
- Otto Weininger
Και όλοι αυτοί σου είπαν για τα 10 χρόνια που θα έπρεπε να περιμένουμε ε ;hellegennes έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 12:04Σωστά. Αντί να ακούσω ιατροδικαστή, πνευμονολόγο και καρδιολόγο, καλύτερα να διαβάσω τι λένε οι ειδικοί στο φόρουμ.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 11:46Αν έχεις φίλους υγειονομικούς που σου λένε αυτές τις παπαριες για το εμβόλιο, τότε είναι άσχετοι.
- Otto Weininger
Δεν είναι αχυράνθρωπικα. Όλη σου η κοσμοθεωρία βασίζεται στο ότι θέλουμε 10 χρόνια να βγάλουμε εμβόλιο ασφαλές λες και τα 10 χρόνια είναι αυτοσκοπός και όχι αρνητικό αποτέλεσμα μιας σειράς παραγόντων που καμία σχέση δεν έχουν με το εμβόλιο καθεαυτό.hellegennes έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 12:01
Οπότε σε λάθος άτομο τα λες αυτά. Γενικά τα επιχειρήματά σου, Ότο, είναι αχυρανθρωπικά στην συγκεκριμένη συζήτηση. Επειδή δεν μπορείς να πεις κάτι για τα εμβόλια του κορωνοϊού, αναφέρεσαι γενικά στα εμβόλια και στο καπάκι πετάς και το «γκρινιάζετε για τα εμβόλια ενώ παίρνετε χάπια». Ούτε γκρίνιαξα πουθενά για τα εμβόλια γενικά ούτε παίρνω χάπια. Πάμε παρακάτω.
.
- hellegennes
Αν προστατεύονται από το εμβόλιο οι ίδιοι, δεν χρειάζονται την ασπίδα προστασίας μου. Η ανοσία αγέλης έχει νόημα όταν μπορεί να επιτευχθεί εύκολα (το ποσοστό είναι μικρό) ή είναι εξαιρετικής σημασίας να επιτευχθεί πάση θυσία γιατί είναι θανατηφόρα η ασθένεια που στοχεύει (ευλογιά, ιλαρά). Η αποτελεσματικότητα π.χ. του εμβολίου της γρίπης είναι χαμηλή και η επίτευξη ανοσίας αγέλης δύσκολη. Από την άλλην, αφού είναι τόσο γαμάτο το εμβόλιο της Pfizer και μειώνει την θνησιμότητα 90%+, ποιος ο λόγος να πάρουν το ρίσκο όσοι δεν κινδυνεύουν;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 12:32Στατιστικά, ναι, ισχύει. Αλλά ενα σημαντικό για την εύρυθμη λειτουργία του ΕΣΥ κομμάτι νέων, ακομα κ χωρίς καθόλου προβλήματα υγείας, τελικά θα χρειαστεί νοσηλεία για τον κορωνοιο. Δεν ειναι ακομα σαφείς οι λόγοι, αν κ υπάρχουν κάποιες θεωρίες που μπορείς να τις ψάξεις με ένα γκουγκλαρισμα. Ενα μικρότερο ποσοστό αυτών των νέων που θα χρειαστεί νοσηλεία τελικά θα διασωληνωθει. Κ ένα κομμάτι όσων νοσήσουν θα παρουσιάσουν το φαινόμενο του long covid. Επίσης, βασική ιδέα του εμβολιασμού ειναι κ η ασπιδα προστασίας στους αδύναμους, ώστε να μην τους μεταδωσεις τον ιοhellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2021, 14:10
Επειδή σας βλέπω να το επαναλαμβάνετε και οι δυο, οι θάνατοι από κορωνοϊό είναι στις μεγάλες ηλικίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
περισσότερο καπάκι κατσαρόλας.συνεχίζεις να μεταδίδεις και μετά το εμβόλιοEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑03 Απρ 2021, 12:32Επίσης, βασική ιδέα του εμβολιασμού ειναι κ η ασπιδα προστασίας στους αδύναμους, ώστε να μην τους μεταδωσεις τον ιο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2101 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-