Ανάγκα και... Στύγιοι πείθονται.ksk έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 15:46Σαν να μαλακώσες λιγάκι
Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
Re: Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
Νομίζω ότι είναι κάτι πιο απλό.
Στο εμβόλιο παίρνεις το ρίσκο για τις πιθανές παρενέργειες, εσύ.
Αντιθέτως, το αν θα σε βρει ή όχι ο ιός, είναι καθαρά θέμα τύχης, μοίρας κλπ
Οπότε, σαφώς και δεν θα φταις εσύ για το κακό που σου 'τυχε αλλά κάποιος άλλος ή κάτι άλλο.
Χρησιμοποιώ το δεύτερο ενικό πρόσωπο, με τη γενική έννοια.
Ίσως να μη χρειάζεται αλλά σε φάση πλήρους απουσίας του αυτονόητου, δεν το ρισκάρω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πολύ σωστή παρατήρηση.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 15:50Νομίζω ότι είναι κάτι πιο απλό.
Οπότε, σαφώς και δεν θα φταις εσύ για το κακό που σου 'τυχε αλλά κάποιος άλλος ή κάτι άλλο.
Ίσως να μη χρειάζεται αλλά σε φάση πλήρους απουσίας του αυτονόητου, δεν το ρισκάρω.
Mα ακριβώς γι' αυτό οι περισσότεροι τσιρίζουν κάθε φορά που τίθεται θέμα "προσωπικής ευθύνης".foscilis έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 15:53Πολύ σωστή παρατήρηση.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 15:50Νομίζω ότι είναι κάτι πιο απλό.
Είναι οι λέφτεροι

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Δεν έχεις 0 από γρίπη, απλά δεν καταγράφονται γιατί για να συμβεί αυτό χρειάζεσαι τεστ και τεστ γρίπης δεν γίνονται. Είχες όμως σίγουρα 3500+ το 2017 και 4000+ το 2015 και από κορωνοϊό είχες περίπου 5000 το 2020. Στον πραγματικό κόσμο, λοιπόν, είναι συγκρίσιμα τα νούμερα, τουλάχιστον όσον αφορά την Ελλάδα (βασικά παντού συγκρίσιμα είναι, 0-5 φορές μια κακή χρονιά γρίπης, ανάλογα την χώρα).foscilis έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 15:31Στον πραγματικό κόσμο βέβαια έχουμε 11.000 έναντι 0:hellegennes έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 01:25Καταλαβαίνω τι θέλει να πει, αλλά δεν σημαίνει τίποτα, γιατί τα δεδομένα δεν είναι θέμα οπτικής. Η Γαλή απάντησε αρνητικά στο θέμα εμβολιασμού κατά της γρίπης στην λογική ότι δεν την θεωρεί επικίνδυνη, αλλά θεωρεί επικίνδυνο τον κορωνοϊό, που παίζουν στην ίδια τάξη μεγέθους όσον αφορά την θνητότητα. Δηλαδή 5000 νεκροί έναντι 4000 νεκρών δεν είναι αντικειμενικά σοβαρή διαφορά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απο κορονοϊό έχουμε 11000 νεκρούς, με λοκνταουν και πρωτοφανή μέτρα που δεν έχουμε πάρει ποτέ για την κοινή γρίπη.hellegennes έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 01:25Καταλαβαίνω τι θέλει να πει, αλλά δεν σημαίνει τίποτα, γιατί τα δεδομένα δεν είναι θέμα οπτικής. Η Γαλή απάντησε αρνητικά στο θέμα εμβολιασμού κατά της γρίπης στην λογική ότι δεν την θεωρεί επικίνδυνη, αλλά θεωρεί επικίνδυνο τον κορωνοϊό, που παίζουν στην ίδια τάξη μεγέθους όσον αφορά την θνητότητα. Δηλαδή 5000 νεκροί έναντι 4000 νεκρών δεν είναι αντικειμενικά σοβαρή διαφορά. Αν το ένα το θεωρείς αιτία εμβολιασμού, δεν μπορεί να μην θεωρείς και το άλλο ούτε είναι θέμα άποψης η επικινδυνότητα. Είναι θέμα δεδομένων.
Δεν μπορεί λοιπόν να έχει «ο καθένας τους δικούς του νεκρούς», γιατί το πόσοι πέθαναν από το Χ και πόσοι από το Ψ δεν είναι θέμα άποψης.
Φέτος απο γρίπη έχουμε 0 νεκρούς, τις άλλες χρονιές τα επιβεβαιωμένα κρούσματα γρίπης είναι κάποιες εκατοντάδες. Οι χιλιάδες είναι οι "αποδιδόμενοι στην γρίπη θάνατοι", δηλαδή ένα άλλο στατιστικό στοιχείο.
Επιπλέον για τον κορονοϊό οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στον οργανισμό είναι ακόμη άγνωστες ενώ για την γρίπη ξέρουμε σαφως περισσότερα.
Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει κάποια σύγκριση του κορονοϊου με την γρίπη και ούτε και μεταξύ της αναγκαιότητας εμβολιασμού για την μια ασθένεια και την άλλη.
Μπορούσα να το είχα βάλει πριν αλλά ήθελα να το διασκεδάσω πιο πολύ:hellegennes έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 16:06Δεν έχεις 0 από γρίπη, απλά δεν καταγράφονται γιατί για να συμβεί αυτό χρειάζεσαι τεστ και τεστ γρίπης δεν γίνονται. Είχες όμως σίγουρα 3500+ το 2017 και 4000+ το 2015 και από κορωνοϊό είχες περίπου 5000 το 2020. Στον πραγματικό κόσμο, λοιπόν, είναι συγκρίσιμα τα νούμερα, τουλάχιστον όσον αφορά την Ελλάδα (βασικά παντού συγκρίσιμα είναι, 0-5 φορές μια κακή χρονιά γρίπης, ανάλογα την χώρα).foscilis έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 15:31Στον πραγματικό κόσμο βέβαια έχουμε 11.000 έναντι 0:hellegennes έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 01:25Καταλαβαίνω τι θέλει να πει, αλλά δεν σημαίνει τίποτα, γιατί τα δεδομένα δεν είναι θέμα οπτικής. Η Γαλή απάντησε αρνητικά στο θέμα εμβολιασμού κατά της γρίπης στην λογική ότι δεν την θεωρεί επικίνδυνη, αλλά θεωρεί επικίνδυνο τον κορωνοϊό, που παίζουν στην ίδια τάξη μεγέθους όσον αφορά την θνητότητα. Δηλαδή 5000 νεκροί έναντι 4000 νεκρών δεν είναι αντικειμενικά σοβαρή διαφορά.

- hellegennes
Δεν υπάρχει κανείς αρνητής εμβολιασμού στο φόρουμ. Σταματήστε να επαναλαμβάνετε αυτήν την μαλακία.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 15:18Τελικά έχετε αποφασίσει οι αρνητές εμβολιασμού γιατί δεν θέλετε να εμβολιαστείτε και προτιμάτε να κάνετε αβαντες στον ιό ;
Το γιατί δεν θέλει πολύς κόσμος να εμβολιαστεί, ανάμεσά τους μεγάλο ποσοστό των υγειονομικών, έχει αναλυθεί ξανά και ξανά. Είναι ένα νέο εμβόλιο και είναι πολλοί εκείνοι που δεν βιάζονται να προβούν σε νέες ιατρικές παρεμβάσεις, εκτός αν κινδυνεύει άμεσα η ζωή τους. Το λογικό είναι να εμβολιάζονται όσοι κινδυνεύουν, όπως γίνεται με όλα τα εμβόλια, ακόμα και με αυτά που έχουν δεκαετίες χρήσης στο ιστορικό τους.
Θέλεις να εμβολιαστείς χωρίς να κινδυνεύεις; Δικαίωμά σου. Αλλά το να ζητάς τον λόγο από αυτούς που δεν θέλουν είναι παραλογισμός. Ειδικά την στιγμή που υποτίθεται ότι είναι αποδοτικότερα όλων των προηγούμενων εμβολίων της ανθρωπότητας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κανείς δεν ξερει αν κινδυνεύει άμεσα η ζωή του εκ των προτέρων.hellegennes έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 16:12Δεν υπάρχει κανείς αρνητής εμβολιασμού στο φόρουμ. Σταματήστε να επαναλαμβάνετε αυτήν την μαλακία.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 15:18Τελικά έχετε αποφασίσει οι αρνητές εμβολιασμού γιατί δεν θέλετε να εμβολιαστείτε και προτιμάτε να κάνετε αβαντες στον ιό ;
Το γιατί δεν θέλει πολύς κόσμος να εμβολιαστεί, ανάμεσά τους μεγάλο ποσοστό των υγειονομικών, έχει αναλυθεί ξανά και ξανά. Είναι ένα νέο εμβόλιο και είναι πολλοί εκείνοι που δεν βιάζονται να προβούν σε νέες ιατρικές παρεμβάσεις, εκτός αν κινδυνεύει άμεσα η ζωή τους. Το λογικό είναι να εμβολιάζονται όσοι κινδυνεύουν, όπως γίνεται με όλα τα εμβόλια, ακόμα και με αυτά που έχουν δεκαετίες χρήσης στο ιστορικό τους.
Θέλεις να εμβολιαστείς χωρίς να κινδυνεύεις; Δικαίωμά σου. Αλλά το να ζητάς τον λόγο από αυτούς που δεν θέλουν είναι παραλογισμός. Ειδικά την στιγμή που υποτίθεται ότι είναι αποδοτικότερα όλων των προηγούμενων εμβολίων της ανθρωπότητας.
- hellegennes
Διασκεδάζεις με τον αυτοεξευτελισμό σου; Που συγκρίνεις 400 τεστ με σχεδόν 9.000.000 τεστ για τον κορωνοϊό;foscilis έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 16:12Μπορούσα να το είχα βάλει πριν αλλά ήθελα να το διασκεδάσω πιο πολύ:hellegennes έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 16:06Δεν έχεις 0 από γρίπη, απλά δεν καταγράφονται γιατί για να συμβεί αυτό χρειάζεσαι τεστ και τεστ γρίπης δεν γίνονται. Είχες όμως σίγουρα 3500+ το 2017 και 4000+ το 2015 και από κορωνοϊό είχες περίπου 5000 το 2020. Στον πραγματικό κόσμο, λοιπόν, είναι συγκρίσιμα τα νούμερα, τουλάχιστον όσον αφορά την Ελλάδα (βασικά παντού συγκρίσιμα είναι, 0-5 φορές μια κακή χρονιά γρίπης, ανάλογα την χώρα).
Βασικά ναι, διασκεδάζεις με τον αυτοεξευτελισμό σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τις χρονιές που (νομίζεις ότι) ειχαμε 4000 νεκρούς απο γρίπη πόσα τέστ γίνονταν;hellegennes έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 16:16Διασκεδάζεις με τον αυτοεξευτελισμό σου; Που συγκρίνεις 400 τεστ με σχεδόν 9.000.000 τεστ για τον κορωνοϊό;foscilis έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 16:12Μπορούσα να το είχα βάλει πριν αλλά ήθελα να το διασκεδάσω πιο πολύ:hellegennes έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 16:06Δεν έχεις 0 από γρίπη, απλά δεν καταγράφονται γιατί για να συμβεί αυτό χρειάζεσαι τεστ και τεστ γρίπης δεν γίνονται. Είχες όμως σίγουρα 3500+ το 2017 και 4000+ το 2015 και από κορωνοϊό είχες περίπου 5000 το 2020. Στον πραγματικό κόσμο, λοιπόν, είναι συγκρίσιμα τα νούμερα, τουλάχιστον όσον αφορά την Ελλάδα (βασικά παντού συγκρίσιμα είναι, 0-5 φορές μια κακή χρονιά γρίπης, ανάλογα την χώρα).
Βασικά ναι, διασκεδάζεις με τον αυτοεξευτελισμό σου.
- EKPLIKTIKOS
Άγνοια. Άγνοια της άγνοιας που έχουν, ακόμα χειρότερα. Άτομα που νόμιζαν μέχρι πριν 1μιση χρόνο ότι για το κρύωμα ευθύνεται το ανοιχτό παράθυρο κ το βοριαδάκι που σε χτυπάει, ξαφνικά βρέθηκαν σε έναν ωκεανό πληροφοριών που δεν έχουν τη γνώση ότι δεν μπορούν καν να φιλτράρουν.
- hellegennes
Αυτό σημαίνει τα πάντα και τίποτα, γιατί δεν ξέρεις αν κινδυνεύει άμεσα η ζωή σου από μια αστακομακαρονάδα. Το σημαντικό όταν μιλάμε για κίνδυνο είναι οι πιθανότητες. Και η πιθανότητα να πεθάνεις αν δεν ανήκεις σε ομάδα υψηλού κινδύνου είναι εξαιρετικά μικρή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατί οι ψυχολογικοί εκβιασμοί σας είναι ποταποί, ο πρωθυπουργός αρχιψεύταρος και οι παραγωγοί εμβολίων απάνθρωποι.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 15:18Τελικά έχετε αποφασίσει οι αρνητές εμβολιασμού γιατί δεν θέλετε να εμβολιαστείτε και προτιμάτε να κάνετε αβαντες στον ιό ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣΟΧΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ! Προσοχη στους προβοκατορες του παρακρατους της δεξιας αλα MARFIN !
από Frappezitis » 24 Ιαν 2025, 22:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 100 Απαντήσεις
- 2235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Φεβ 2025, 20:13
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
09 Ιουν 2024, 18:39
-
-
Νέα δημοσίευση Ηλεκτρονικές απάτες: Προσοχή!!!
από Isildur » 22 Σεπ 2023, 20:30 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 603 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
26 Σεπ 2023, 21:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΙΕΡΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ!!
από georgebi » 15 Μάιος 2024, 14:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1049 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
18 Μάιος 2024, 18:54
-