α ωστε εισαι με τους αλλους τωρα
Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
Re: Την πάτησα με το εμβόλιο... Προσοχή!
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Bill Hicks
ασ'τα αυτά. τσίμπησες 2κ+1μ κι έτρεξες να κλείσεις ραντεβού τον Αθγουστό! 
σωστός

σωστός

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Νομίζω οτι απλά με ανελυσες...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 15:50Νομίζω ότι είναι κάτι πιο απλό.
Στο εμβόλιο παίρνεις το ρίσκο για τις πιθανές παρενέργειες, εσύ.
Αντιθέτως, το αν θα σε βρει ή όχι ο ιός, είναι καθαρά θέμα τύχης, μοίρας κλπ
Οπότε, σαφώς και δεν θα φταις εσύ για το κακό που σου 'τυχε αλλά κάποιος άλλος ή κάτι άλλο.
Χρησιμοποιώ το δεύτερο ενικό πρόσωπο, με τη γενική έννοια.
Ίσως να μη χρειάζεται αλλά σε φάση πλήρους απουσίας του αυτονόητου, δεν το ρισκάρω.

Παρατηρητής...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk

Παρατηρητής...
- hellegennes
0-5 ήθελα να πω, γιατί κάποιες χώρες κατέγραψαν λιγότερους νεκρούς από κορωνοϊό ακόμη και από λάιτ χρονιές γρίπης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν έχει σημασία πώς προκύπτει η καταγραφή τους, σημασία έχει ότι υφίστανται. Επειδή δεν μπορούμε να τους καταγράφουμε συστηματικά, δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν. Είναι το παλιό φιλοσοφικό ερώτημα με το δέντρο που πέφτει στο δάσος. Αν δεν είναι κανείς εκεί για να το ακούσει, κάνει ήχο; Ναι, κάνει ήχο είναι η απάντηση. Γι' αυτό έχουμε εργαλεία καταγραφής.
Εκτός από την ΓΑΛΗ, τον foscilis και άλλους εδώ μέσα.
Είναι πιο επικίνδυνος μόνο για τις μεγάλες ηλικίες. Στις μικρές ηλικίες έχει μικρότερη θνητότητα από την γρίπη. Η ανοσία αγέλης είναι χρήσιμη για περιορισμό της θνησιμότητας σε πληθυσμούς που δεν μπορούν να εμβολιαστούν, στην ουσία βρέφη, ή που δεν μπορούν να παράγουν σημαντική ανοσία (πράγμα που συμβαίνει στις μεγάλες ηλικίες για κάποια εμβόλια). Τα κορωνοεμβόλια υποτίθεται ότι παρέχουν αστρονομική προστασία σε όλες τις ηλικίες. Οπότε δεν βλέπω γιατί απαιτείται ανοσία αγέλης για να προστατευτούν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όλων; Οτιδήποτε είναι πάνω από την μονάδα είναι σημαντικό. Αλλά δεν εξαρτάται μόνο απ' αυτό. Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Π.χ. ο έμπολα έχει θνητότητα πολύ πάνω από την μονάδα αλλά δεν εμβολιαζόμαστε γιατί έχουν υπάρξει ελάχιστα κρούσματα στην Ευρώπη.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 16:41Η πιθανότητα βέβαια να νοσηλευτεις απο την αλλη είναι κομματάκι μεγαλύτερη, αλλά εν πάση περιπτώσει ας βγάλουμε το θέμα της νοσηλείας εξω, ας υποθέσουμε ότι έχουμε μόνο δύο outcomes αφου κολλήσεις τον ιο: (a) dead (b) alive.hellegennes έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 16:29
Το σημαντικό όταν μιλάμε για κίνδυνο είναι οι πιθανότητες. Και η πιθανότητα να πεθάνεις αν δεν ανήκεις σε ομάδα υψηλού κινδύνου είναι εξαιρετικά μικρή.
Σε ποιο ποσοστό κατάληξης στην (α) κατηγορία θα θεωρούσες οτι θα άξιζε ο εμβολιασμός όλων; 1%; 5%; Και γιατι;
Αλλά αν υποθέσουμε ότι το ερώτημα αφορά έναν ιό με τα χαρακτηριστικά του κορωνοϊού, 1% θα έλεγα ότι είναι αρκετά υψηλό ώστε να αξίζει ο έκτακτος εμβολιασμός όσο το δυνατόν περισσοτέρων. Γιατί δεν υπάρχει. Κάπου τραβάς εσύ γραμμή, κάπου τραβάω εγώ. Εγώ τραβάω γραμμή εκεί. Αν θες ντε και καλά απάντηση στο γιατί, θα πρέπει πρώτα να μου πεις πού τραβάς εσύ την γραμμή και γιατί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατι δεν ειναι ψυχοπαθης καραγκιοζης ξερολας ισως.hellegennes έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 23:28Όλων; Οτιδήποτε είναι πάνω από την μονάδα είναι σημαντικό. Αλλά δεν εξαρτάται μόνο απ' αυτό. Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Π.χ. ο έμπολα έχει θνητότητα πολύ πάνω από την μονάδα αλλά δεν εμβολιαζόμαστε γιατί έχουν υπάρξει ελάχιστα κρούσματα στην Ευρώπη.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 16:41Η πιθανότητα βέβαια να νοσηλευτεις απο την αλλη είναι κομματάκι μεγαλύτερη, αλλά εν πάση περιπτώσει ας βγάλουμε το θέμα της νοσηλείας εξω, ας υποθέσουμε ότι έχουμε μόνο δύο outcomes αφου κολλήσεις τον ιο: (a) dead (b) alive.hellegennes έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 16:29
Το σημαντικό όταν μιλάμε για κίνδυνο είναι οι πιθανότητες. Και η πιθανότητα να πεθάνεις αν δεν ανήκεις σε ομάδα υψηλού κινδύνου είναι εξαιρετικά μικρή.
Σε ποιο ποσοστό κατάληξης στην (α) κατηγορία θα θεωρούσες οτι θα άξιζε ο εμβολιασμός όλων; 1%; 5%; Και γιατι;
Αλλά αν υποθέσουμε ότι το ερώτημα αφορά έναν ιό με τα χαρακτηριστικά του κορωνοϊού, 1% θα έλεγα ότι είναι αρκετά υψηλό ώστε να αξίζει ο έκτακτος εμβολιασμός όσο το δυνατόν περισσοτέρων. Γιατί δεν υπάρχει. Κάπου τραβάς εσύ γραμμή, κάπου τραβάω εγώ. Εγώ τραβάω γραμμή εκεί. Αν θες ντε και καλά απάντηση στο γιατί, θα πρέπει πρώτα να μου πεις πού τραβάς εσύ την γραμμή και γιατί.
- hellegennes
Μην ανησυχείς, κανείς δεν σου παίρνει τον τίτλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όποιο μου πρότεινε ο γιατρός μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Bill Hicks
hellegennes έγραψε: ↑18 Μάιος 2021, 23:030-5 ήθελα να πω, γιατί κάποιες χώρες κατέγραψαν λιγότερους νεκρούς από κορωνοϊό ακόμη και από λάιτ χρονιές γρίπης.

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

Διαστρεβλώνεις με τελείως φτηνό τρόπο, αυτά που γράφονται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εγκρινω.
μπραβο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τελικά την πάτησα κι εγώ. Δεν έβγαλα σέλφι την ώρα του εμβολίου. Μας έκαιγαν άλλα. Εμφάνισα κνίδωση χθες βράδυ και πάω εκεί και με ρωτάνε, "θέλετε να το κάνουμε;" παύση έχουμε γιατρούς και κορτιζόνες και κάτι άλλα που δεν τα θυμάμαι, αν πάθετε κάτι θα το αντιμετωπίσουμε". Κόκαλο εγώ. Μόνο το βλέφαρο πετάριζε. "Μήπως φοβάστε;" Εννοείται πως όχι, εγώ. "Θα το κάνουμε τελικά;" Και το κάναμε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣΟΧΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ! Προσοχη στους προβοκατορες του παρακρατους της δεξιας αλα MARFIN !
από Frappezitis » 24 Ιαν 2025, 22:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 100 Απαντήσεις
- 2235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Φεβ 2025, 20:13
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
09 Ιουν 2024, 18:39
-
-
Νέα δημοσίευση Ηλεκτρονικές απάτες: Προσοχή!!!
από Isildur » 22 Σεπ 2023, 20:30 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 601 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
26 Σεπ 2023, 21:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΙΕΡΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ!!
από georgebi » 15 Μάιος 2024, 14:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1049 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
18 Μάιος 2024, 18:54
-