δεν υπαρχει η συγκριση που εβαλες ... το εμβολιο το κανεις για να προστατευσεις τον εαυτο σου και κανενα αλλο ...αυτα περι κοινωνικης ευθυνης ειναι στη φαντασια μας ... και ναι εχω κανει 2 εμβολια ηδη φετος γριππη -πνευμονιοκοκο και εμβολιαζομαι σε ελαχιστες ημερες για κοβιντBeria έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:25Όχι, είναι δολοφονική αμέλεια να οδηγάς μεθυσμένος
Το ίδιο και να αρνείσαι να εμβολιαστείς γιατί θίγεται η ελεύθερή σου βούληση (μαιαςς)
Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
- Casper - έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:25Τι εννοείς αν; Εσύ μίλησες απόλυτα για έναν αριθμό και σε ρωτάω πού είναι η πηγή σου. Από πού προκύπτει το 100% που έβγαλες. Με δουλεύεις; Προφανώς και δεν ισχύει ότι με το που έρθεις σε επαφή με κρούσμα θα κολλήσεις ΣΙΓΟΥΡΑ. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:15Αν το ένα, αν το άλλο, αν εκείνο, αν αυτό, αν το παράλλο.- Casper - έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 14:59
Ωραία. Τώρα κατάλαβα. Το 100% όμως δεν προκύπτει από πουθενά. Αυτό τον αριθμό που τον βρήκες; Αυτό εξαρτάται από το αν είστε σε εξωτερικό χώρο, αν είστε κοντά, πόσο χρόνο εκτέθηκες με το κρούσμα. Επίσης εφόσον έχεις κάνει τα εμβόλια δεν έχεις λόγο να προσβάλλεσαι από αυτά που λέω. Δεν είπα εσένα υποκρίτρια αλλά όσους χτυπιούνται για τις ζωές που χάνονται λόγω κόβιντ αποκλειστικά. Τώρα το τελευταία που λες ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από σένα, νομίζω κοροϊδευόμαστε3 λεπτάκια μόνο έψαξα.
Την κολοκυθιά θα παίζω με τα αν; Έκανα το εμβόλιο και τέλος τα αν. Η πιθανότητα να στείλω κάποιον αδιάβαστο έπεσε από το 100% στο 6%. Πειράζει;Όταν κάποιος ανεμβολίαστος, βασισμένος στην ανοσία αγέλης που χτίστηκε από άλλους που εμβολιάστηκαν γυρνάει και λέει αύριο μεθαύριο, μια γριπούλα ήταν κι εκείνος δεν νόσησε, δεν έχω το δικαίωμα να τον λέω μαλάκα τη στιγμή που διαστρευλώνει την πραγματικότητα;
Τελικά είμαστε μαλάκες ή όχι; Τελικά όλοι όσοι δεν βάζουμε εμβόλια ανήκουμε στην κατηγορία που λες ή όχι;
Έχεις πρόβλημα με όσους δεν εμβολιάζονται ή όχι; Γιατί εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους το κάνουν. Με τους χαρακτηρισμούς, τις υστερίες και τις κακόβουλες κριτικές όμως, έχω.
Για τα υπόλοιπα οκ, θα κρατήσω το ότι δεν σε ενοχλεί ότι κάποιοι δεν θα εμβολιαστούμε.
Το υπογραμμισμενο δεν είναι δικό μου. Εννοείται πως αν εκτεθείς ανεμβολίαστος στον κόβιντ οι πιθανότητες να κολλήσεις είναι στο 100% για αυτό και λαμβάνουμε μέτρα 14-15 μήνες τώρα. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ εμβολιαζόμαστε και συνεχίζουμε τη ζωή μας.
Εννοείται πως δεν με πειράζει που δεν εμβολιάζεστε. Εφόσον όμως κολλήσετε, ήθελες τα και παθές τα. Το ίδιο κι αν πεθάνετε. Έτσι είναι η ζωή.
Κατά τα άλλα φταίει το ΑΖ.Beria έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:29Εμβολιάστηκε στην Βουλγαρία
Ο πατέρας του, γιατρος, είπε ότι ο θάνατος δεν έχει σχέση με το εμβόλιο
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Dwarven Blacksmith
Ε και; Αφού εσύ ως χώρα δεν μπορείς να πάρεις "έξυπνα" μέτρα γιατί οι εφαρμογές είναι των ιλλουμινατι, οι κωδικοί QR είναι του 666, και ο εγκλεισμός στο σπίτι είναι του Χίτλερ.Αρίστος έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:34Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:31
Ναι. Εννοώ να επανέλθουμε όλοι στην κανονικότητα. Να μην καταδυναστευει ο ιός την κοινωνία μας. Να μη χρειάζεσαι υπολογισμούς ρίσκου για να βγεις από το σπίτι σου. Αλλά αυτό δεν θα το εξασφαλίσει ο ατομικός εμβολιασμός, μόνο ο κοινωνικός.
Απο τη στιγμη που χωρες που δεν εκαναν lockdown εχουν τη χαμηλοτερη θνησιμοτητα επειδη ακολουθησαν εξυπνα μετρα χωρις να φυλακισουν τους πληθυσμους τους, ο εκβιασμος κανε εμβολιο για να γλυτωσουμε ολοι το lockdown δεν παιζει.
.
Δεν είναι για σένα λοιπόν αυτά. Ένα πλεονέκτημα έχεις, τα εμβόλια.

- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Για το ΑΖ θα μάθουμε κάποια στιγμή που θα κοπάσει όλο αυτο.
Παρατηρητής...
Εγώ επαναλαμβάνω ό,τι μου είπε κλαίγοντας σήμερα η συνάδελφος και σταματώ εδώ.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:39Κατά τα άλλα φταίει το ΑΖ.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μην κάνεις το ΑΖ τότε.Στύγιος έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:44Εγώ επαναλαμβάνω ό,τι μου είπε κλαίγοντας σήμερα η συνάδελφος και σταματώ εδώ.
Έκανα το Moderna. Έχει τις λιγότερες παρενέργειες, ζω.
το αστραζένεκα δεν θα το ξαναπιάσετε στο στόμα σας,το αστραζένεκα
Πού το διάβασες αυτό; Δεν λέει έτσι στο λινκ του GoBackBeria έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:29Εμβολιάστηκε στην Βουλγαρία
Ο πατέρας του, γιατρος, είπε ότι ο θάνατος δεν έχει σχέση με το εμβόλιο
Ο παθολόγος μου ( διευθυντής παθολογικής κλινικής) αναγκάστηκε να μου αλλάξει ολόκληρη την αντιυπερτασική αγωγή. 'Ημουν τόσο σπάνιος γκαντέμης με παρενέργειες ( 1/500.000) :μούδιασμα άκρων και ζαλάδεςGherschaagk έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:47Μην κάνεις το ΑΖ τότε.

Αν δεν κάνω αναλυτικές εξετάσεις,δεν πρόκειται .

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι γιατί εγώ με τις αλλεργίες που έχω είμαι καλύτερα. Που μου πήρε ιστορικό και έγραψε ολόκληρη έκθεση.Στύγιος έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:58Ο παθολόγος μου ( διευθυντής παθολογικής κλινικής) αναγκάστηκε να μου αλλάξει ολόκληρη την αντιυπερτασική αγωγή. 'Ημουν τόσο σπάνιος γκαντέμης με παρενέργειες ( 1/500.000) :μούδιασμα άκρων και ζαλάδεςGherschaagk έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:47Μην κάνεις το ΑΖ τότε.
Αν δεν κάνω αναλυτικές εξετάσεις,δεν πρόκειται .
Αν πάθετε κάτι (αναφυλακτικό σοκ) θα σας συνεφέρουμε. Φοβάστε; Θέλετε να το κάνουμε;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το pfizer παίζει να τις έχει. 3 άτομα που ξέρω με pfizer που εμβολιαστηκαν με τη 2η δόση, δεν τους έσκασε ούτε ήπια κόπωση. Όσους έχω ακούσει με μοντέρνα, τους τα έσκασε λίγο μετά τη 2η, αλλά με κάτι δεκατακια της μισής μέρας και πονοκεφαλους.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:47Μην κάνεις το ΑΖ τότε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Με κοροϊδεψαν.vantono έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 16:08Το pfizer παίζει να τις έχει. 3 άτομα που ξέρω με pfizer που εμβολιαστηκαν με τη 2η δόση, δεν τους έσκασε ούτε ήπια κόπωση. Όσους έχω ακούσει με μοντέρνα, τους τα έσκασε λίγο μετά τη 2η, αλλά με κάτι δεκατακια της μισής μέρας και πονοκεφαλους.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:47Μην κάνεις το ΑΖ τότε.

Να πω την αλήθεια κάποιες παρενέργειες τις έχω κι εγώ.
Σου εξηγώ πως το 100% που λες ΔΕΝ ισχύει. Ακριβώς λόγω των υπογραμμισμένων. Λες πως αν εκτεθείς ανεμβολίαστος υπάρχει 100% πιθανότητα να κολλήσεις. Δεν υπάρχει 100% πιθανότητα, απλά είναι αυξημένο το ρίσκο ιδίως αν δεν τηρείς τα μέτρα υγιεινής και ό,τι ειπώθηκε για τον συγκεκριμένο ιό. Αν συνωστίζεσαι δηλαδή, αν δεν πλένεις χέρια, δεν φοράς μάσκες, είσαι αρκετή ώρα κοντά σε άλλους, βρίσκεσαι σε κλειστό χώρο και όλα αυτά τα γνωστά. Αν ήταν έτσι όποιος ερχόταν σε επαφή με κρούσμα ένα χρόνο τώρα θα κολλούσε. Το ίδιο και το προσωπικό/επισκέπτες στα νοσοκομεία. Τηρούν τα μέτρα και προσέχουν. Δεν σου λέω να πηγαίνεις γυρεύοντας. Απλά πετάς έναν αριθμό που δεν ισχύει καν και νομίζεις πως καθάρισες.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:39- Casper - έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:25Τι εννοείς αν; Εσύ μίλησες απόλυτα για έναν αριθμό και σε ρωτάω πού είναι η πηγή σου. Από πού προκύπτει το 100% που έβγαλες. Με δουλεύεις; Προφανώς και δεν ισχύει ότι με το που έρθεις σε επαφή με κρούσμα θα κολλήσεις ΣΙΓΟΥΡΑ. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Μάιος 2021, 15:15
Αν το ένα, αν το άλλο, αν εκείνο, αν αυτό, αν το παράλλο.
Την κολοκυθιά θα παίζω με τα αν; Έκανα το εμβόλιο και τέλος τα αν. Η πιθανότητα να στείλω κάποιον αδιάβαστο έπεσε από το 100% στο 6%. Πειράζει;
Όταν κάποιος ανεμβολίαστος, βασισμένος στην ανοσία αγέλης που χτίστηκε από άλλους που εμβολιάστηκαν γυρνάει και λέει αύριο μεθαύριο, μια γριπούλα ήταν κι εκείνος δεν νόσησε, δεν έχω το δικαίωμα να τον λέω μαλάκα τη στιγμή που διαστρευλώνει την πραγματικότητα;
Για τα υπόλοιπα οκ, θα κρατήσω το ότι δεν σε ενοχλεί ότι κάποιοι δεν θα εμβολιαστούμε.
Το υπογραμμισμενο δεν είναι δικό μου. Εννοείται πως αν εκτεθείς ανεμβολίαστος στον κόβιντ οι πιθανότητες να κολλήσεις είναι στο 100% για αυτό και λαμβάνουμε μέτρα 14-15 μήνες τώρα. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ εμβολιαζόμαστε και συνεχίζουμε τη ζωή μας.
Εννοείται πως δεν με πειράζει που δεν εμβολιάζεστε. Εφόσον όμως κολλήσετε, ήθελες τα και παθές τα. Το ίδιο κι αν πεθάνετε. Έτσι είναι η ζωή.Κατά τα άλλα φταίει το ΑΖ.
Ο ίδιος ο ΠΟΥ αναφέρει πρώτα ΟΟΟΟΛΑ τα υπόλοιπα γνωστά αποτελεσματικά μέτρα και έπειτα τον εμβολιασμό και είμαι εγώ παράλογη που τα αναφέρω και που σου λέω πως το 100% δεν ισχύει;
SpoilerShow
There are many things you can do to keep yourself and your loved ones safe from COVID-19. Know your risks to lower risks. Follow these basic precautions:
Follow local guidance: Check to see what national, regional and local authorities are advising so you have the most relevant information for where you are.
Keep your distance: Stay at least 1 metre away from others, even if they don’t appear to be sick, since people can have the virus without having symptoms.
Wear a mask: Wear a well-fitting three-layer mask, especially when you can’t physically distance, or if you’re indoors. Clean your hands before putting on and taking off a mask.
Read our Masks and COVID-19 Q&A and watch our videos on how to wear and make masks.
Avoid crowded places, poorly ventilated, indoor locations and avoid prolonged contact with others. Spend more time outdoors than indoors.
Ventilation is important: Open windows when indoors to increase the amount of outdoor air.
Avoid touching surfaces, especially in public settings or health facilities, in case people infected with COVID-19 have touched them. Clean surfaces regularly with standard disinfectants.
Frequently clean your hands with soap and water, or an alcohol-based hand rub. If you can, carry alcohol-based rub with you and use it often.
Cover your coughs and sneezes with a bent elbow or tissue, throwing used tissues into a closed bin right away. Then wash your hands or use an alcohol-based hand rub.
Get vaccinated: When it’s your turn, get vaccinated. Follow local guidance and recommendations about vaccination.
https://www.who.int/emergencies/disease ... ransmitted
Follow local guidance: Check to see what national, regional and local authorities are advising so you have the most relevant information for where you are.
Keep your distance: Stay at least 1 metre away from others, even if they don’t appear to be sick, since people can have the virus without having symptoms.
Wear a mask: Wear a well-fitting three-layer mask, especially when you can’t physically distance, or if you’re indoors. Clean your hands before putting on and taking off a mask.
Read our Masks and COVID-19 Q&A and watch our videos on how to wear and make masks.
Avoid crowded places, poorly ventilated, indoor locations and avoid prolonged contact with others. Spend more time outdoors than indoors.
Ventilation is important: Open windows when indoors to increase the amount of outdoor air.
Avoid touching surfaces, especially in public settings or health facilities, in case people infected with COVID-19 have touched them. Clean surfaces regularly with standard disinfectants.
Frequently clean your hands with soap and water, or an alcohol-based hand rub. If you can, carry alcohol-based rub with you and use it often.
Cover your coughs and sneezes with a bent elbow or tissue, throwing used tissues into a closed bin right away. Then wash your hands or use an alcohol-based hand rub.
Get vaccinated: When it’s your turn, get vaccinated. Follow local guidance and recommendations about vaccination.
https://www.who.int/emergencies/disease ... ransmitted
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα πώς κάνετε έτσι για λίγα σκουλικάκια?
από Kauldron » 27 Νοέμ 2023, 15:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Νοέμ 2023, 15:18
-
-
- 113 Απαντήσεις
- 2072 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
02 Μάιος 2025, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-