Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Πέθανε λίγα λεπτά μετά που έκανε Astrazeneca

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 20 Μάιος 2021, 15:39

Beria έγραψε:
20 Μάιος 2021, 15:25
- Casper - έγραψε:
20 Μάιος 2021, 15:23
Beria έγραψε:
20 Μάιος 2021, 15:13

:003:
Είναι ιατρική πράξη η οδήγηση; Για να ξέρουμε δηλαδή.
Όχι, είναι δολοφονική αμέλεια να οδηγάς μεθυσμένος
Το ίδιο και να αρνείσαι να εμβολιαστείς γιατί θίγεται η ελεύθερή σου βούληση (μαιαςς)
δεν υπαρχει η συγκριση που εβαλες ... το εμβολιο το κανεις για να προστατευσεις τον εαυτο σου και κανενα αλλο ...αυτα περι κοινωνικης ευθυνης ειναι στη φαντασια μας ... και ναι εχω κανει 2 εμβολια ηδη φετος γριππη -πνευμονιοκοκο και εμβολιαζομαι σε ελαχιστες ημερες για κοβιντ
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Μάιος 2021, 15:39

- Casper - έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 15:15
- Casper - έγραψε:
20 Μάιος 2021, 14:59

Ωραία. Τώρα κατάλαβα. Το 100% όμως δεν προκύπτει από πουθενά. Αυτό τον αριθμό που τον βρήκες; Αυτό εξαρτάται από το αν είστε σε εξωτερικό χώρο, αν είστε κοντά, πόσο χρόνο εκτέθηκες με το κρούσμα. Επίσης εφόσον έχεις κάνει τα εμβόλια δεν έχεις λόγο να προσβάλλεσαι από αυτά που λέω. Δεν είπα εσένα υποκρίτρια αλλά όσους χτυπιούνται για τις ζωές που χάνονται λόγω κόβιντ αποκλειστικά. Τώρα το τελευταία που λες ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από σένα, νομίζω κοροϊδευόμαστε :) 3 λεπτάκια μόνο έψαξα.
Αν το ένα, αν το άλλο, αν εκείνο, αν αυτό, αν το παράλλο.
Την κολοκυθιά θα παίζω με τα αν; Έκανα το εμβόλιο και τέλος τα αν. Η πιθανότητα να στείλω κάποιον αδιάβαστο έπεσε από το 100% στο 6%. Πειράζει;

Τελικά είμαστε μαλάκες ή όχι; Τελικά όλοι όσοι δεν βάζουμε εμβόλια ανήκουμε στην κατηγορία που λες ή όχι;

Έχεις πρόβλημα με όσους δεν εμβολιάζονται ή όχι; Γιατί εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους το κάνουν. Με τους χαρακτηρισμούς, τις υστερίες και τις κακόβουλες κριτικές όμως, έχω.
Όταν κάποιος ανεμβολίαστος, βασισμένος στην ανοσία αγέλης που χτίστηκε από άλλους που εμβολιάστηκαν γυρνάει και λέει αύριο μεθαύριο, μια γριπούλα ήταν κι εκείνος δεν νόσησε, δεν έχω το δικαίωμα να τον λέω μαλάκα τη στιγμή που διαστρευλώνει την πραγματικότητα;
Τι εννοείς αν; Εσύ μίλησες απόλυτα για έναν αριθμό και σε ρωτάω πού είναι η πηγή σου. Από πού προκύπτει το 100% που έβγαλες. Με δουλεύεις; Προφανώς και δεν ισχύει ότι με το που έρθεις σε επαφή με κρούσμα θα κολλήσεις ΣΙΓΟΥΡΑ. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο.

Για τα υπόλοιπα οκ, θα κρατήσω το ότι δεν σε ενοχλεί ότι κάποιοι δεν θα εμβολιαστούμε. :)

Το υπογραμμισμενο δεν είναι δικό μου. Εννοείται πως αν εκτεθείς ανεμβολίαστος στον κόβιντ οι πιθανότητες να κολλήσεις είναι στο 100% για αυτό και λαμβάνουμε μέτρα 14-15 μήνες τώρα. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ εμβολιαζόμαστε και συνεχίζουμε τη ζωή μας.

Εννοείται πως δεν με πειράζει που δεν εμβολιάζεστε. Εφόσον όμως κολλήσετε, ήθελες τα και παθές τα. Το ίδιο κι αν πεθάνετε. Έτσι είναι η ζωή.
Beria έγραψε:
20 Μάιος 2021, 15:29
Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 15:27
Στύγιος έγραψε:
23 χρονών φοιτητής (ο φίλος της κόρης συναδέλφου) έφυγε μέσα σε 5 μέρες από εγκεφαλική αιμορραγία μετά από Astrazeneca! Γω σήμερα το έμαθα με καθυστέρηση 2 μηνών. :cry:011:
Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια.
Εμβολιάστηκε στην Βουλγαρία
Ο πατέρας του, γιατρος, είπε ότι ο θάνατος δεν έχει σχέση με το εμβόλιο
Κατά τα άλλα φταίει το ΑΖ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 20 Μάιος 2021, 15:41

Αρίστος έγραψε:
20 Μάιος 2021, 15:34
Dwarven Blacksmith έγραψε:
20 Μάιος 2021, 15:31

Ναι. Εννοώ να επανέλθουμε όλοι στην κανονικότητα. Να μην καταδυναστευει ο ιός την κοινωνία μας. Να μη χρειάζεσαι υπολογισμούς ρίσκου για να βγεις από το σπίτι σου. Αλλά αυτό δεν θα το εξασφαλίσει ο ατομικός εμβολιασμός, μόνο ο κοινωνικός.

Απο τη στιγμη που χωρες που δεν εκαναν lockdown εχουν τη χαμηλοτερη θνησιμοτητα επειδη ακολουθησαν εξυπνα μετρα χωρις να φυλακισουν τους πληθυσμους τους, ο εκβιασμος κανε εμβολιο για να γλυτωσουμε ολοι το lockdown δεν παιζει.

.
Ε και; Αφού εσύ ως χώρα δεν μπορείς να πάρεις "έξυπνα" μέτρα γιατί οι εφαρμογές είναι των ιλλουμινατι, οι κωδικοί QR είναι του 666, και ο εγκλεισμός στο σπίτι είναι του Χίτλερ.
Δεν είναι για σένα λοιπόν αυτά. Ένα πλεονέκτημα έχεις, τα εμβόλια.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 20 Μάιος 2021, 15:41

Για το ΑΖ θα μάθουμε κάποια στιγμή που θα κοπάσει όλο αυτο.
Παρατηρητής...

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 20 Μάιος 2021, 15:44

Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 15:39

Beria έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:

Εγώ επαναλαμβάνω ό,τι μου είπε κλαίγοντας σήμερα η συνάδελφος και σταματώ εδώ.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Μάιος 2021, 15:47

Στύγιος έγραψε:
20 Μάιος 2021, 15:44
Gherschaagk έγραψε:

Beria έγραψε:

Μην κάνεις το ΑΖ τότε.

Έκανα το Moderna. Έχει τις λιγότερες παρενέργειες, ζω.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 20 Μάιος 2021, 15:47

το αστραζένεκα δεν θα το ξαναπιάσετε στο στόμα σας,το αστραζένεκα

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 20 Μάιος 2021, 15:55

Beria έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
23 χρονών φοιτητής (ο φίλος της κόρης συναδέλφου) έφυγε μέσα σε 5 μέρες από εγκεφαλική αιμορραγία μετά από Astrazeneca! Γω σήμερα το έμαθα με καθυστέρηση 2 μηνών. :cry:011:
Πού το διάβασες αυτό; Δεν λέει έτσι στο λινκ του GoBack

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 20 Μάιος 2021, 15:58

Αρίστος έγραψε:
20 Μάιος 2021, 15:34

Απο τη στιγμη που χωρες που δεν εκαναν lockdown εχουν τη χαμηλοτερη θνησιμοτητα επειδη ακολουθησαν εξυπνα μετρα χωρις να φυλακισουν τους πληθυσμους τους, ο εκβιασμος κανε εμβολιο για να γλυτωσουμε ολοι το lockdown δεν παιζει.
Αυτά μόνο με χέλη-στατίστικς.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 20 Μάιος 2021, 15:58

Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 15:47
Στύγιος έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:

Μην κάνεις το ΑΖ τότε.

Ο παθολόγος μου ( διευθυντής παθολογικής κλινικής) αναγκάστηκε να μου αλλάξει ολόκληρη την αντιυπερτασική αγωγή. 'Ημουν τόσο σπάνιος γκαντέμης με παρενέργειες ( 1/500.000) :μούδιασμα άκρων και ζαλάδες :011:
Αν δεν κάνω αναλυτικές εξετάσεις,δεν πρόκειται . :smt018

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Μάιος 2021, 16:06

Στύγιος έγραψε:
20 Μάιος 2021, 15:58
Gherschaagk έγραψε:
Στύγιος έγραψε:

Μην κάνεις το ΑΖ τότε.

Ο παθολόγος μου ( διευθυντής παθολογικής κλινικής) αναγκάστηκε να μου αλλάξει ολόκληρη την αντιυπερτασική αγωγή. 'Ημουν τόσο σπάνιος γκαντέμης με παρενέργειες ( 1/500.000) :μούδιασμα άκρων και ζαλάδες :011:
Αν δεν κάνω αναλυτικές εξετάσεις,δεν πρόκειται . :smt018
Ναι γιατί εγώ με τις αλλεργίες που έχω είμαι καλύτερα. Που μου πήρε ιστορικό και έγραψε ολόκληρη έκθεση.

Αν πάθετε κάτι (αναφυλακτικό σοκ) θα σας συνεφέρουμε. Φοβάστε; Θέλετε να το κάνουμε;

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 20 Μάιος 2021, 16:08

Gherschaagk έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:

Μην κάνεις το ΑΖ τότε.

Το pfizer παίζει να τις έχει. 3 άτομα που ξέρω με pfizer που εμβολιαστηκαν με τη 2η δόση, δεν τους έσκασε ούτε ήπια κόπωση. Όσους έχω ακούσει με μοντέρνα, τους τα έσκασε λίγο μετά τη 2η, αλλά με κάτι δεκατακια της μισής μέρας και πονοκεφαλους.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 20 Μάιος 2021, 16:10

vantono έγραψε:
20 Μάιος 2021, 16:08
Gherschaagk έγραψε:
Στύγιος έγραψε:

Μην κάνεις το ΑΖ τότε.

Το pfizer παίζει να τις έχει. 3 άτομα που ξέρω με pfizer που εμβολιαστηκαν με τη 2η δόση, δεν τους έσκασε ούτε ήπια κόπωση. Όσους έχω ακούσει με μοντέρνα, τους τα έσκασε λίγο μετά τη 2η, αλλά με κάτι δεκατακια της μισής μέρας και πονοκεφαλους.
Με κοροϊδεψαν. :011:

Να πω την αλήθεια κάποιες παρενέργειες τις έχω κι εγώ.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 20 Μάιος 2021, 16:21

Gherschaagk έγραψε:
- Casper - έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
20 Μάιος 2021, 15:15

Αν το ένα, αν το άλλο, αν εκείνο, αν αυτό, αν το παράλλο.
Την κολοκυθιά θα παίζω με τα αν; Έκανα το εμβόλιο και τέλος τα αν. Η πιθανότητα να στείλω κάποιον αδιάβαστο έπεσε από το 100% στο 6%. Πειράζει;

Όταν κάποιος ανεμβολίαστος, βασισμένος στην ανοσία αγέλης που χτίστηκε από άλλους που εμβολιάστηκαν γυρνάει και λέει αύριο μεθαύριο, μια γριπούλα ήταν κι εκείνος δεν νόσησε, δεν έχω το δικαίωμα να τον λέω μαλάκα τη στιγμή που διαστρευλώνει την πραγματικότητα;
Τι εννοείς αν; Εσύ μίλησες απόλυτα για έναν αριθμό και σε ρωτάω πού είναι η πηγή σου. Από πού προκύπτει το 100% που έβγαλες. Με δουλεύεις; Προφανώς και δεν ισχύει ότι με το που έρθεις σε επαφή με κρούσμα θα κολλήσεις ΣΙΓΟΥΡΑ. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο.

Για τα υπόλοιπα οκ, θα κρατήσω το ότι δεν σε ενοχλεί ότι κάποιοι δεν θα εμβολιαστούμε. :)

Το υπογραμμισμενο δεν είναι δικό μου. Εννοείται πως αν εκτεθείς ανεμβολίαστος στον κόβιντ οι πιθανότητες να κολλήσεις είναι στο 100% για αυτό και λαμβάνουμε μέτρα 14-15 μήνες τώρα. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ εμβολιαζόμαστε και συνεχίζουμε τη ζωή μας.

Εννοείται πως δεν με πειράζει που δεν εμβολιάζεστε. Εφόσον όμως κολλήσετε, ήθελες τα και παθές τα. Το ίδιο κι αν πεθάνετε. Έτσι είναι η ζωή.
Beria έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:

Σου εξηγώ πως το 100% που λες ΔΕΝ ισχύει. Ακριβώς λόγω των υπογραμμισμένων. Λες πως αν εκτεθείς ανεμβολίαστος υπάρχει 100% πιθανότητα να κολλήσεις. Δεν υπάρχει 100% πιθανότητα, απλά είναι αυξημένο το ρίσκο ιδίως αν δεν τηρείς τα μέτρα υγιεινής και ό,τι ειπώθηκε για τον συγκεκριμένο ιό. Αν συνωστίζεσαι δηλαδή, αν δεν πλένεις χέρια, δεν φοράς μάσκες, είσαι αρκετή ώρα κοντά σε άλλους, βρίσκεσαι σε κλειστό χώρο και όλα αυτά τα γνωστά. Αν ήταν έτσι όποιος ερχόταν σε επαφή με κρούσμα ένα χρόνο τώρα θα κολλούσε. Το ίδιο και το προσωπικό/επισκέπτες στα νοσοκομεία. Τηρούν τα μέτρα και προσέχουν. Δεν σου λέω να πηγαίνεις γυρεύοντας. Απλά πετάς έναν αριθμό που δεν ισχύει καν και νομίζεις πως καθάρισες.

Ο ίδιος ο ΠΟΥ αναφέρει πρώτα ΟΟΟΟΛΑ τα υπόλοιπα γνωστά αποτελεσματικά μέτρα και έπειτα τον εμβολιασμό και είμαι εγώ παράλογη που τα αναφέρω και που σου λέω πως το 100% δεν ισχύει;
SpoilerShow
There are many things you can do to keep yourself and your loved ones safe from COVID-19. Know your risks to lower risks. Follow these basic precautions:

Follow local guidance: Check to see what national, regional and local authorities are advising so you have the most relevant information for where you are.
Keep your distance: Stay at least 1 metre away from others, even if they don’t appear to be sick, since people can have the virus without having symptoms.
Wear a mask: Wear a well-fitting three-layer mask, especially when you can’t physically distance, or if you’re indoors. Clean your hands before putting on and taking off a mask.
Read our Masks and COVID-19 Q&A and watch our videos on how to wear and make masks.
Avoid crowded places, poorly ventilated, indoor locations and avoid prolonged contact with others. Spend more time outdoors than indoors.
Ventilation is important: Open windows when indoors to increase the amount of outdoor air.
Avoid touching surfaces, especially in public settings or health facilities, in case people infected with COVID-19 have touched them. Clean surfaces regularly with standard disinfectants.
Frequently clean your hands with soap and water, or an alcohol-based hand rub. If you can, carry alcohol-based rub with you and use it often.
Cover your coughs and sneezes with a bent elbow or tissue, throwing used tissues into a closed bin right away. Then wash your hands or use an alcohol-based hand rub.
Get vaccinated: When it’s your turn, get vaccinated. Follow local guidance and recommendations about vaccination.

https://www.who.int/emergencies/disease ... ransmitted
Αυτό είναι και το πρόβλημα. Που νομίζουμε όλοι ξαφνικά πως το εμβόλιο και μόνο θα είναι η σωτηρία μας.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 20 Μάιος 2021, 16:27

Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών