Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 18 Ιουν 2021, 15:31

vantono έγραψε:
18 Ιουν 2021, 12:14
Aν ειχαμε ελευθερη οπλοκατοχή, το έγκλημα αυτό δεν θα είχε αποτραπεί (όπως ισχυριζεστε οι γκρούπιζ της οπλοκατοχής δηλαδη, οτι "η οπλοκατοχή αποτρέπει το έγκλημα"). Το αντιθετο, θα μπορουσε να οργανωθεί πολυ καλύτερα απο τον ίδιο τον δράστη, και η αστυνομία να μην κατάφερνε να τον δέσει σε 40 μέρες αλλά σε 400 ή και ποτέ. Αυτό ηταν το επιχείρημά μου.
Είμαι αντίθετος στην οπλοκατοχή, αλλά είναι πιο εύκολο να στήσεις έγκλημα με μη όπλα, όπως μαξιλάρι, σκοινί, μαχαίρι, γιατί δεν αφήνουν στοιχεία που να σε ενοχοποιούν άμεσα. Μια βαλλιστική εξέταση θα έδειχνε ότι τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν τα είχε στην κατοχή του, ακόμη κι αν κατάφερνε να τα εξαφανίσει (που είναι πολύ δύσκολο, ειδικά με τον περιορισμό που είχε στο σενάριό του που δεν θα του επέτρεπε να φύγει από το σπίτι και να πάει π.χ. να τα ρίξει στην θάλασσα).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Ιουν 2021, 15:31

Cecily Anne έγραψε:
18 Ιουν 2021, 15:24
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 15:17
άρα γυναικοκτονία είναι ένας όρος που δεν αναφέρεται γενικά στις δολοφονίες κατά γυναικών αλλά σε δολοφονίες που έγιναν με συγκεκριμένο κίνητρο, σωστά;
Άμα με φάει ληστής στο δρόμο δεν είναι. Άμα με φάει ο άντρας μου σπίτι είναι. Άμα είμαι λεσβία και με φάει η γυναίκα μου δεν ξέρω, πρέπει να το διευκρινίσω.
Άμα είσαι λεσβία και σε φάει η γυναίκα σου είναι ανθρωποκτονία.

Άμα είσαι στρέιτ και σε φάει ο στρέιτ λευκός σύντροφος ή μη, είναι γυναικοκτονία.

Άμα είσαι στρέιτ και σε φάει ο οποιοσδήποτε μη δυτικός, είναι ανθρωποκτονία.

Άμα είσαι θηλυκότητα, όποιος/α και να σε φάει, είναι γυναικοκτονία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 18 Ιουν 2021, 15:32

Lugozzi έγραψε:
18 Ιουν 2021, 12:20
Cecily Anne έγραψε:
18 Ιουν 2021, 12:19
Lugozzi έγραψε:
18 Ιουν 2021, 12:18

erotic asphyxiation ήταν έξω σε 6
Δεν μπορείς επικαλεστείς τέτοιες μπαρούφες, χωρίς να έχει σημάδια στο σώμα ρε μάνα μου.
σιγά το δύσκολο
Αφού την σκότωσε με το μαξιλάρι, ρε άνθρωπε. Αν είχε επικαλεστεί τέτοιο ψέμα θα τον έκαιγε ο ιατροδικαστής σε 10 λεπτά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Ιουν 2021, 15:33

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Ιουν 2021, 15:31
Cecily Anne έγραψε:
18 Ιουν 2021, 15:24
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
άρα γυναικοκτονία είναι ένας όρος που δεν αναφέρεται γενικά στις δολοφονίες κατά γυναικών αλλά σε δολοφονίες που έγιναν με συγκεκριμένο κίνητρο, σωστά;
Άμα με φάει ληστής στο δρόμο δεν είναι. Άμα με φάει ο άντρας μου σπίτι είναι. Άμα είμαι λεσβία και με φάει η γυναίκα μου δεν ξέρω, πρέπει να το διευκρινίσω.
Άμα είσαι λεσβία και σε φάει η γυναίκα σου είναι ανθρωποκτονία.

Άμα είσαι στρέιτ και σε φάει ο στρέιτ λευκός σύντροφος ή μη, είναι γυναικοκτονία.

Άμα είσαι στρέιτ και σε φάει ο οποιοσδήποτε μη δυτικός, είναι ανθρωποκτονία.

Άμα είσαι θηλυκότητα, όποιος/α και να σε φάει, είναι γυναικοκτονία.
Στο λαιμό να του κάτσω του μπουστη και ας το βαφτίσουν και Μαρίτσα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 18 Ιουν 2021, 15:33

Cecily Anne έγραψε:
18 Ιουν 2021, 15:28
hellegennes έγραψε:
18 Ιουν 2021, 15:25
nowhere έγραψε:
18 Ιουν 2021, 11:50

λύθηκε 40 μέρες μετά,ενώ υποτίθεται ότι τον είχαν καταλάβει από την πρώτη στιγμή,με στοιχεία που είχαν από τις πρώτες μέρες και του δώσαν και το παιδί γι αυτό το διάστημα.σαίνια
Είστε ταγάρια. Χρειάζεται χρόνος για να αναλυθούν τα ηλεκτρονικά στοιχεία αν δεν είναι άμεσα προσπελάσιμα. Πολύ CSI βλέπετε. Κάποια πράγματα θέλουν χρόνο. Δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν σαν ύποπτο με όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που έχουν ειπωθεί, γιατί τίποτα εκτός από τα ηλεκτρονικά ίχνη που βρέθηκαν δεν είναι ενοχοποιητικό στοιχείο.
Ο Μπαλάσκας είπε ότι πρώτη φορά χρησιμοποιούνται ο μετρητής παλμών και βημάτων σε εξιχνίαση δολοφονίας και ότι πρωτοπόρησαν.
Ο μπαλασκας είναι ένα ζώο ορθιο
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 18 Ιουν 2021, 15:34

Ντροπή....μόνο ντροπή που αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας.... :e040:

Εικόνα

Ευτυχώς υπάρχει και το υγιές κομμάτι της κοινωνίας :smt023

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 18 Ιουν 2021, 15:34

hellegennes έγραψε:
18 Ιουν 2021, 15:25
Είστε ταγάρια. Χρειάζεται χρόνος για να αναλυθούν τα ηλεκτρονικά στοιχεία αν δεν είναι άμεσα προσπελάσιμα. Πολύ CSI βλέπετε. Κάποια πράγματα θέλουν χρόνο. Δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν σαν ύποπτο με όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που έχουν ειπωθεί, γιατί τίποτα εκτός από τα ηλεκτρονικά ίχνη που βρέθηκαν δεν είναι ενοχοποιητικό στοιχείο.
αν θέλουν 40 μέρες οι ειδικοί να τσεκάρουν το ιστορικό σε ένα σμαρτγουοτς και σε έναν βηματομετρητή πόσα χρόνια χρειάζεται ο μέσος μαλάκας δλδ?

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 18 Ιουν 2021, 15:35

Θα μπει στη φυλακή Μπάμπαρος και θα βγει Μπάρμπαρα
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 18 Ιουν 2021, 15:35

hellegennes έγραψε:
18 Ιουν 2021, 15:32
Lugozzi έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Δεν μπορείς επικαλεστείς τέτοιες μπαρούφες, χωρίς να έχει σημάδια στο σώμα ρε μάνα μου.
σιγά το δύσκολο
Αφού την σκότωσε με το μαξιλάρι, ρε άνθρωπε. Αν είχε επικαλεστεί τέτοιο ψέμα θα τον έκαιγε ο ιατροδικαστής σε 10 λεπτά.
Στο πριν αναφέρομαι τυπε, όχι στο μετά
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 18 Ιουν 2021, 15:35

Belisarius έγραψε:
18 Ιουν 2021, 14:26
Ασε τους ταραμάδες τότε και ξεκίνα πρώτος να εφαρμόζεις τη συμβουλή σου.
Εγώ δεν προσωποποίησα επάνω σε κανέναν τη συμβουλή, εσύ τώρα, το κάνεις. Ποιοτική διαφορά αγωγής. Εγώ θα βελτιωθώ, για σένα δεν πιστεύω.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Ιουν 2021, 15:36

hellegennes έγραψε:
18 Ιουν 2021, 15:32
Lugozzi έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

σιγά το δύσκολο
Ο πνιγμός (ασφυξία με πλαστική σακούλα πχ) παίζει και ως ερωτικό παιχνίδι.

Αλλά θα ήταν πολύ ακραίο να επικαλεστεί κάτι τέτοιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 18 Ιουν 2021, 15:38

George_V έγραψε:
18 Ιουν 2021, 14:49
Scouser έγραψε:
18 Ιουν 2021, 13:00
George_V έγραψε:
18 Ιουν 2021, 12:48

Μία διόρθωση μόνο. Στα ισόβια η άδεια είναι μετά τα 12 έτη. Όχι τα 8.

Ούτως ή άλλως οι Ποινές συγχωνςυονται στη μεγαλύτερη. Άρα αν φάει ισόβια τότε η συγχώνευση θα γίνει στα ισόβια.

Σπάσιμο ισόβια μόνο εάν φάει 15 έτη πρώτο δικά (ο νέος ΠΚ προβλέπει 15 έτη για φόνο αλλά δεν παίζει να φάει 15 με καμία κυβέρνηση) η αν πάρει ελαφρυντικό. Δεν παίζει ούτε αυτό. Θα φρικαρουν οι 4 ενορκοι και θα τον πάνε καροτσάκι ισόβια μέχρι τέλους.
Καλά. Αν του αναγνωριστεί βρασμός ψυχικής ορμής και προτερος έντιμος βίος και τελικά βγει στα 7 χρόνια, μην πέσεις από τα σύννεφα.
Δεν υπάρχει περίπτωση. Εδώ θα μαστε σε κάνα χρόνο που θα γίνει η δική.

Ειδικά οι 4 ενορκοι θα φρικαρουν με το αδίκημα (με τον ίδιο τρόπο που φρικαρουν στα αδικήματα βιασμου/ασέλγεια) και θα τον χωσουν όσο πιο βαθιά γίνεται. Αν είναι και γυναίκες δε ακόμα χειρότερα για αυτόν.
Οι ένορκοι αποφασίζουν μόνο για ενοχή ή αθωότητα, όχι για την ποινή.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 18 Ιουν 2021, 15:38

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
Να στο εξηγήσω εγώ ο Αύγουστος :g030:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 18 Ιουν 2021, 15:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 18 Ιουν 2021, 15:39

Lugozzi έγραψε:
18 Ιουν 2021, 12:27
είπα να μην το γράψω, αλλά τέσπα...
SpoilerShow
μπορούσε να τη βιάσει, να τη σκοτώσει πανω στην πράξη, και να επικαλεστεί bdsm, erotic asphyxiation κλπ
έτσι μόνο γλίτωνε τα ισόβια
Α, αυτό εννοείς. Δεν θα μπορούσε να το επικαλεστεί γιατί ο βιασμός θα φαινόταν και δεν θα μπορούσε να επικαλεστεί BDSM ή μάλλον θα μπορούσε αλλά δεν θα έπειθε κανέναν ότι την «βίασε» με την συναίνεσή της και συμπτωματικά πέθανε κιόλας μετά.

Δεν είναι μόνο ότι δεν θα έπειθε το δικαστήριο, θα τον ξέσκιζαν στην ανάκριση ειδικοί ψυχολόγοι που αναλύουν τις BDSM συμπεριφορές και θα έπεφτε σε χοντρές αντιφάσεις, μη όντας στ' αλήθεια BDSM λάτρης. Θα φαινόταν ξεκάθαρα ότι δεν ξέρει τίποτα από την ψυχολογία τέτοιων ατόμων, τις συμπεριφορές και τις συνήθειές τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 18 Ιουν 2021, 15:41

hellegennes έγραψε:
18 Ιουν 2021, 15:39
Lugozzi έγραψε:
18 Ιουν 2021, 12:27
είπα να μην το γράψω, αλλά τέσπα...
SpoilerShow
μπορούσε να τη βιάσει, να τη σκοτώσει πανω στην πράξη, και να επικαλεστεί bdsm, erotic asphyxiation κλπ
έτσι μόνο γλίτωνε τα ισόβια
Α, αυτό εννοείς. Δεν θα μπορούσε να το επικαλεστεί γιατί ο βιασμός θα φαινόταν και δεν θα μπορούσε να επικαλεστεί BDSM ή μάλλον θα μπορούσε αλλά δεν θα έπειθε κανέναν ότι την «βίασε» με την συναίνεσή της και συμπτωματικά πέθανε κιόλας μετά.

Δεν είναι μόνο ότι δεν θα έπειθε το δικαστήριο, θα τον ξέσκιζαν στην ανάκριση ειδικοί ψυχολόγοι που αναλύουν τις BDSM συμπεριφορές και θα έπεφτε σε χοντρές αντιφάσεις, μη όντας στ' αλήθεια BDSM λάτρης. Θα φαινόταν ξεκάθαρα ότι δεν ξέρει τίποτα από την ψυχολογία τέτοιων ατόμων, τις συμπεριφορές και τις συνήθειές τους.
Βρε κάνετε σενάρια στα οποία ο τύπος έχει στο μυαλό του "θα πιαστώ και θα τη σκαπουλάρω με τη μικρότερη ποινή". Ενώ ο τύπος είχε στο μυαλό του "θα τη φάω και θα τη σκαπουλάρω εντελώς".
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών