Είμαι αντίθετος στην οπλοκατοχή, αλλά είναι πιο εύκολο να στήσεις έγκλημα με μη όπλα, όπως μαξιλάρι, σκοινί, μαχαίρι, γιατί δεν αφήνουν στοιχεία που να σε ενοχοποιούν άμεσα. Μια βαλλιστική εξέταση θα έδειχνε ότι τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν τα είχε στην κατοχή του, ακόμη κι αν κατάφερνε να τα εξαφανίσει (που είναι πολύ δύσκολο, ειδικά με τον περιορισμό που είχε στο σενάριό του που δεν θα του επέτρεπε να φύγει από το σπίτι και να πάει π.χ. να τα ρίξει στην θάλασσα).vantono έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 12:14Aν ειχαμε ελευθερη οπλοκατοχή, το έγκλημα αυτό δεν θα είχε αποτραπεί (όπως ισχυριζεστε οι γκρούπιζ της οπλοκατοχής δηλαδη, οτι "η οπλοκατοχή αποτρέπει το έγκλημα"). Το αντιθετο, θα μπορουσε να οργανωθεί πολυ καλύτερα απο τον ίδιο τον δράστη, και η αστυνομία να μην κατάφερνε να τον δέσει σε 40 μέρες αλλά σε 400 ή και ποτέ. Αυτό ηταν το επιχείρημά μου.
Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άμα είσαι λεσβία και σε φάει η γυναίκα σου είναι ανθρωποκτονία.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 15:24Άμα με φάει ληστής στο δρόμο δεν είναι. Άμα με φάει ο άντρας μου σπίτι είναι. Άμα είμαι λεσβία και με φάει η γυναίκα μου δεν ξέρω, πρέπει να το διευκρινίσω.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 15:17άρα γυναικοκτονία είναι ένας όρος που δεν αναφέρεται γενικά στις δολοφονίες κατά γυναικών αλλά σε δολοφονίες που έγιναν με συγκεκριμένο κίνητρο, σωστά;
Άμα είσαι στρέιτ και σε φάει ο στρέιτ λευκός σύντροφος ή μη, είναι γυναικοκτονία.
Άμα είσαι στρέιτ και σε φάει ο οποιοσδήποτε μη δυτικός, είναι ανθρωποκτονία.
Άμα είσαι θηλυκότητα, όποιος/α και να σε φάει, είναι γυναικοκτονία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Αφού την σκότωσε με το μαξιλάρι, ρε άνθρωπε. Αν είχε επικαλεστεί τέτοιο ψέμα θα τον έκαιγε ο ιατροδικαστής σε 10 λεπτά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Στο λαιμό να του κάτσω του μπουστη και ας το βαφτίσουν και Μαρίτσα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 15:31Άμα είσαι λεσβία και σε φάει η γυναίκα σου είναι ανθρωποκτονία.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 15:24Άμα με φάει ληστής στο δρόμο δεν είναι. Άμα με φάει ο άντρας μου σπίτι είναι. Άμα είμαι λεσβία και με φάει η γυναίκα μου δεν ξέρω, πρέπει να το διευκρινίσω.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 15:17άρα γυναικοκτονία είναι ένας όρος που δεν αναφέρεται γενικά στις δολοφονίες κατά γυναικών αλλά σε δολοφονίες που έγιναν με συγκεκριμένο κίνητρο, σωστά;
Άμα είσαι στρέιτ και σε φάει ο στρέιτ λευκός σύντροφος ή μη, είναι γυναικοκτονία.
Άμα είσαι στρέιτ και σε φάει ο οποιοσδήποτε μη δυτικός, είναι ανθρωποκτονία.
Άμα είσαι θηλυκότητα, όποιος/α και να σε φάει, είναι γυναικοκτονία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ο μπαλασκας είναι ένα ζώο ορθιοCecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 15:28Ο Μπαλάσκας είπε ότι πρώτη φορά χρησιμοποιούνται ο μετρητής παλμών και βημάτων σε εξιχνίαση δολοφονίας και ότι πρωτοπόρησαν.hellegennes έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 15:25Είστε ταγάρια. Χρειάζεται χρόνος για να αναλυθούν τα ηλεκτρονικά στοιχεία αν δεν είναι άμεσα προσπελάσιμα. Πολύ CSI βλέπετε. Κάποια πράγματα θέλουν χρόνο. Δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν σαν ύποπτο με όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που έχουν ειπωθεί, γιατί τίποτα εκτός από τα ηλεκτρονικά ίχνη που βρέθηκαν δεν είναι ενοχοποιητικό στοιχείο.
Ντροπή....μόνο ντροπή που αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας.... 

Ευτυχώς υπάρχει και το υγιές κομμάτι της κοινωνίας

Ευτυχώς υπάρχει και το υγιές κομμάτι της κοινωνίας

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
αν θέλουν 40 μέρες οι ειδικοί να τσεκάρουν το ιστορικό σε ένα σμαρτγουοτς και σε έναν βηματομετρητή πόσα χρόνια χρειάζεται ο μέσος μαλάκας δλδ?hellegennes έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 15:25Είστε ταγάρια. Χρειάζεται χρόνος για να αναλυθούν τα ηλεκτρονικά στοιχεία αν δεν είναι άμεσα προσπελάσιμα. Πολύ CSI βλέπετε. Κάποια πράγματα θέλουν χρόνο. Δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν σαν ύποπτο με όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που έχουν ειπωθεί, γιατί τίποτα εκτός από τα ηλεκτρονικά ίχνη που βρέθηκαν δεν είναι ενοχοποιητικό στοιχείο.
Θα μπει στη φυλακή Μπάμπαρος και θα βγει Μπάρμπαρα
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Στο πριν αναφέρομαι τυπε, όχι στο μετάhellegennes έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 15:32Αφού την σκότωσε με το μαξιλάρι, ρε άνθρωπε. Αν είχε επικαλεστεί τέτοιο ψέμα θα τον έκαιγε ο ιατροδικαστής σε 10 λεπτά.Lugozzi έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 12:20σιγά το δύσκολοCecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 12:19
Δεν μπορείς επικαλεστείς τέτοιες μπαρούφες, χωρίς να έχει σημάδια στο σώμα ρε μάνα μου.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Εγώ δεν προσωποποίησα επάνω σε κανέναν τη συμβουλή, εσύ τώρα, το κάνεις. Ποιοτική διαφορά αγωγής. Εγώ θα βελτιωθώ, για σένα δεν πιστεύω.Belisarius έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 14:26Ασε τους ταραμάδες τότε και ξεκίνα πρώτος να εφαρμόζεις τη συμβουλή σου.
Ordem e Progresso.
Ο πνιγμός (ασφυξία με πλαστική σακούλα πχ) παίζει και ως ερωτικό παιχνίδι.hellegennes έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 15:32Αφού την σκότωσε με το μαξιλάρι, ρε άνθρωπε. Αν είχε επικαλεστεί τέτοιο ψέμα θα τον έκαιγε ο ιατροδικαστής σε 10 λεπτά.Lugozzi έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 12:20σιγά το δύσκολοCecily Anne έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 12:19
Δεν μπορείς επικαλεστείς τέτοιες μπαρούφες, χωρίς να έχει σημάδια στο σώμα ρε μάνα μου.
Αλλά θα ήταν πολύ ακραίο να επικαλεστεί κάτι τέτοιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οι ένορκοι αποφασίζουν μόνο για ενοχή ή αθωότητα, όχι για την ποινή.George_V έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 14:49Δεν υπάρχει περίπτωση. Εδώ θα μαστε σε κάνα χρόνο που θα γίνει η δική.Scouser έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 13:00Καλά. Αν του αναγνωριστεί βρασμός ψυχικής ορμής και προτερος έντιμος βίος και τελικά βγει στα 7 χρόνια, μην πέσεις από τα σύννεφα.George_V έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 12:48
Μία διόρθωση μόνο. Στα ισόβια η άδεια είναι μετά τα 12 έτη. Όχι τα 8.
Ούτως ή άλλως οι Ποινές συγχωνςυονται στη μεγαλύτερη. Άρα αν φάει ισόβια τότε η συγχώνευση θα γίνει στα ισόβια.
Σπάσιμο ισόβια μόνο εάν φάει 15 έτη πρώτο δικά (ο νέος ΠΚ προβλέπει 15 έτη για φόνο αλλά δεν παίζει να φάει 15 με καμία κυβέρνηση) η αν πάρει ελαφρυντικό. Δεν παίζει ούτε αυτό. Θα φρικαρουν οι 4 ενορκοι και θα τον πάνε καροτσάκι ισόβια μέχρι τέλους.
Ειδικά οι 4 ενορκοι θα φρικαρουν με το αδίκημα (με τον ίδιο τρόπο που φρικαρουν στα αδικήματα βιασμου/ασέλγεια) και θα τον χωσουν όσο πιο βαθιά γίνεται. Αν είναι και γυναίκες δε ακόμα χειρότερα για αυτόν.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Να στο εξηγήσω εγώ ο ΑύγουστοςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 15:17άρα γυναικοκτονία είναι ένας όρος που δεν αναφέρεται γενικά στις δολοφονίες κατά γυναικών αλλά σε δολοφονίες που έγιναν με συγκεκριμένο κίνητρο, σωστά;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 18 Ιουν 2021, 15:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- hellegennes
Α, αυτό εννοείς. Δεν θα μπορούσε να το επικαλεστεί γιατί ο βιασμός θα φαινόταν και δεν θα μπορούσε να επικαλεστεί BDSM ή μάλλον θα μπορούσε αλλά δεν θα έπειθε κανέναν ότι την «βίασε» με την συναίνεσή της και συμπτωματικά πέθανε κιόλας μετά.
Δεν είναι μόνο ότι δεν θα έπειθε το δικαστήριο, θα τον ξέσκιζαν στην ανάκριση ειδικοί ψυχολόγοι που αναλύουν τις BDSM συμπεριφορές και θα έπεφτε σε χοντρές αντιφάσεις, μη όντας στ' αλήθεια BDSM λάτρης. Θα φαινόταν ξεκάθαρα ότι δεν ξέρει τίποτα από την ψυχολογία τέτοιων ατόμων, τις συμπεριφορές και τις συνήθειές τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Βρε κάνετε σενάρια στα οποία ο τύπος έχει στο μυαλό του "θα πιαστώ και θα τη σκαπουλάρω με τη μικρότερη ποινή". Ενώ ο τύπος είχε στο μυαλό του "θα τη φάω και θα τη σκαπουλάρω εντελώς".hellegennes έγραψε: ↑18 Ιουν 2021, 15:39Α, αυτό εννοείς. Δεν θα μπορούσε να το επικαλεστεί γιατί ο βιασμός θα φαινόταν και δεν θα μπορούσε να επικαλεστεί BDSM ή μάλλον θα μπορούσε αλλά δεν θα έπειθε κανέναν ότι την «βίασε» με την συναίνεσή της και συμπτωματικά πέθανε κιόλας μετά.
Δεν είναι μόνο ότι δεν θα έπειθε το δικαστήριο, θα τον ξέσκιζαν στην ανάκριση ειδικοί ψυχολόγοι που αναλύουν τις BDSM συμπεριφορές και θα έπεφτε σε χοντρές αντιφάσεις, μη όντας στ' αλήθεια BDSM λάτρης. Θα φαινόταν ξεκάθαρα ότι δεν ξέρει τίποτα από την ψυχολογία τέτοιων ατόμων, τις συμπεριφορές και τις συνήθειές τους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αμπελόκηποι: Επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα μέρα μεσημέρι..!
από Parrot » 08 Απρ 2024, 17:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
08 Απρ 2024, 17:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάθε που χειμωνιάζει, σκέφτομαι γλυκά τον hellegennes...
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 28 Νοέμ 2023, 21:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 67 Απαντήσεις
- 1800 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
29 Νοέμ 2023, 19:03
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 571 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
16 Δεκ 2023, 17:36
-