Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Naida » 28 Ιουν 2021, 16:17
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 15:55
Naida έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 15:42
Δίνω τόπο στην οργή σήμερα.
Διαφορετικά τι θα έκανες;
Δεν θα έδινα τόπο στην οργή.
Ναύτης έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 16:11
Naida έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 14:02
Ναύτης έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 13:51
Κοίτα τώρα, αν το αγόρι σου είναι αραχτό στον καναπέ, βλέποντας μπάλα στην τηλεόραση, κι εσύ σταθείς μπροστά στην τηλεόραση εντελώς γυμνή και αρχίσεις να τού χορεύεις αισθησιακά το "you can keep your hat on", μάλλον δεν έχεις σκοπό να σού εξηγήσει τι είναι το οφσάιντ, αν και ομολογουμένως μπορεί όντως αυτό να θέλεις, αλλά οι προθέσεις σου να παρερμηνευθούν.
Δεν με πειράζει αν παρερμηνευθεί η συμπεριφορά μου. Με ενδιαφέρει όταν θα πω στοπ να είναι στοπ.
Ναι, κοίτα, το αγόρι σου μπορεί να το καταλάβει αυτό το όχι και να σταματήσει, αλλά ο άγνωστος Πακιστανός που σε ψάρεψε στον δρόμο τα μεσάνυχτα και δέχτηκες να πας στο σπίτι του μαζί με 2 φίλους του ενδεχομένως να μην γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική γλώσσα και να νομίζει ότι τού λες: "κι άλλο, κι άλλο!"
Και για να το τελειώνουμε, ουδεμία ευθύνη έχεις για τον βιασμό σου στην περίπτωση που ο άλλος σε αρπάξει με τη βία και σού επιβληθεί.
Αν όμως μιλάμε για έναν εντελώς άγνωστο, που σε ψάρεψε ένα βράδυ στο δρόμο, δέχτηκες να σε ποτίσει και μετά να πας οικειοθελώς σπίτι του, αφού προηγουμένως περάσατε και πήρατε δυο (επίσης εντελώς άγνωστους) φίλους του, τότε
ΝΑΙ,
έχεις ένα μερίδιο ευθύνης για τον ενδεχόμενο βιασμό σου απ' αυτούς τούς τρεις, γιατί στην καλύτερη περίπτωση η συμπεριφορά σου δείχνει ότι είσαι εντελώς μαλάκω που δεν καταλαβαίνει ούτε τα στοιχειώση για να προστατέψει τον εαυτό της.
Ε μα, πες το πια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 28 Ιουν 2021, 16:25
Naida έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 16:17
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 15:55
Naida έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 15:42
Δίνω τόπο στην οργή σήμερα.
Διαφορετικά τι θα έκανες;
Δεν θα έδινα τόπο στην οργή.
Καλά, δώσε ένα τόπι στην οργή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
nemo
από nemo » 28 Ιουν 2021, 16:28
η λέξη τελικά που έκανε την διαφορά στο να καταλάβει ήταν η λέξη -μαλάκω
και συνεχίστε τον αγώνα σας με την ησυχία σας -ζέστη που κάνει

-
vagabondo
από vagabondo » 28 Ιουν 2021, 16:38
nemo έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 16:28

μαλάκω
μαλάκεις
μαλάκει
μαλάκουμε
μαλάκετε
μαλάκουν
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 28 Ιουν 2021, 16:46
nemo έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 16:28

Σε διαβάζω

Que Sera, Sera...
-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 28 Ιουν 2021, 16:48
Πάμε άλλη μια. Απλά γραμμένο.
Αν εγώ μπω σε αυτοκίνητο αγνώστου, για να πάω για χαλαρό ποτάκι και αυτός με κακοποιήσει σεξουαλικά, δεν έχω καμμία ευθύνη για το ότι μπήκα στο γαμημένο το αυτοκίνητό του, όντας ηλίθια; Ο βιαστής μου θα είναι κάθαρμα, βρωμόπουστας που με εκμεταλλεύτηκε. Δεν επικροτούμε τέτοιες πρακτικές.
Όμως. Εγώ τί δουλειά είχα να μπω εξ'αρχής μέσα;
Σε αυτό και μόνο το εξής απλό, θα μου απαντήσει κάποιος; Σ'αυτό, ξανατονίζω. Για να λήγουμε μια- μια τις περιπτώσεις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
nemo
από nemo » 28 Ιουν 2021, 16:59
Πασιφάη έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 16:48
Αν εγώ μπω σε αυτοκίνητο αγνώστου, για να πάω για χαλαρό ποτάκι και αυτός με κακοποιήσει σεξουαλικά, δεν έχω καμμία ευθύνη
για το ότι μπήκα στο γαμημένο το αυτοκίνητό του, όντας ηλίθια; Ο βιαστής μου θα είναι κάθαρμα, βρωμόπουστας που με εκμεταλλεύτηκε. Δεν επικροτούμε τέτοιες πρακτικές.
Όμως. Εγώ
τί δουλειά είχα να μπω εξ'αρχής μέσα;
Σε αυτό και μόνο το εξής απλό, θα μου απαντήσει κάποιος;
Σ'αυτό, ξανατονίζω. Για να λήγουμε μια- μια τις περιπτώσεις.
δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο οτι έχει δικαίωμα ο τύπος να βιάζει έστω και μια μαλάκω

-
kongrosian
από kongrosian » 28 Ιουν 2021, 17:02
Αν εγώ μπω σε αυτοκίνητο αγνώστου, για να πάω για χαλαρό ποτάκι και αυτός με κακοποιήσει σεξουαλικά, δεν έχω καμμία ευθύνη
για το ότι μπήκα στο γαμημένο το αυτοκίνητό του, όντας ηλίθια; Ο βιαστής μου θα είναι κάθαρμα, βρωμόπουστας που με εκμεταλλεύτηκε. Δεν επικροτούμε τέτοιες πρακτικές.
Όμως. Εγώ
για να το λήξουμε: ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΠΟΥΡΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΣΠΙΤΙ

-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 28 Ιουν 2021, 17:03
Όμως. Εγώ
Θα σου απαντήσω εγώ.
Σου άρεσε, δεν το καλοσκέφτηκες, σου φάνηκε νορμάλ, δεν εκτιμήσες καλά το άτομο του, φέρθηκες με αφέλεια, ήξερες όλα του τα στοιχεία, είχες πιει ένα ποτό ήσουν χαλαρή κτλ κτλ. Χίλιοι λόγοι.
Πες μου εσύ τώρα τι σχέση έχει το γιατί μπήκες στο αυτοκίνητο με το ότι έχεις ευθύνη που σε βίασε.
Que Sera, Sera...
-
O I
- Phorum.gr user: Ο.Ι.
από O I » 28 Ιουν 2021, 17:06
Όμως. Εγώ
Σ' αυτή την περίπτωση
"Τα ήθελε ο πισινός σου" Πασιφάη μου...

Εκτός αν ο τύπος έχει τόση πειθώ και τον γουστάρεις λιγουλάκι.. σε βρήκε χαλαρή που πείστηκες να τον εμπιστευτείς

Αυτό δε ρωτάς;

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 28 Ιουν 2021, 17:06
Ετσι να βγαίνουν τα νοήματα.
Que Sera, Sera...
-
O I
- Phorum.gr user: Ο.Ι.
από O I » 28 Ιουν 2021, 17:11
Naida έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 17:06
Ετσι να βγαίνουν τα νοήματα.
Για τον βιαστή είπαμε
Στο κελί του με ένα σκουπόξυλο στον πάτο από τον συγκάτοικό του

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
-
Thor
- Phorum.gr user: Thor
από Thor » 28 Ιουν 2021, 17:19
kongrosian έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 17:02
Όμως. Εγώ
για να το λήξουμε: ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΠΟΥΡΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΣΠΙΤΙ

Δεν ξερω,λιγο ακραιο μου φαινεται,κατσε να μας πει ο Στραβομανουρας πρωτα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
I know just what you re sayin
από I know just what you re sayin » 28 Ιουν 2021, 17:53
Naida έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 13:39
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 13:30
Θα επαναλάβω ότι η Νάιδα θέλει να κρατήσει το δικαίωμα στην πρόκληση (που είναι ένα μέσο ελέγχου/χειραγώγησης των ανδρών) χωρίς τις θεωρητικές ή πρακτικές δυσάρεστες συνέπειες που μπορούν να προκύψουν. Αυτό υποδηλώνει μια εξουσιαστική και πιθανόν εκδικητική τάση, πράγμα που είναι κατανοητό αλλά δεν είναι φεμινιστικό, είναι μια ανάπηρη μορφή μητριαρχίας.
Τα υπόλοιπα είναι παπαρίτσες με ρίγανη.
Η ΓΑΛΗ θέλει η γυναίκα να είναι πάντα διαθέσιμη στον άντρα να εκτονωνει τις ορμές του και το όχι της είναι απλά χαζομαριτσες που δεν πρέπει να εισακουστουν.
σταμάτα να γράφεις μαλακίες, σούργελο
the comet the course the tail έγραψε: ↑22 Μάιος 2021, 00:59
μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 28 Ιουν 2021, 17:53
I know just what you re sayin έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 17:53
Naida έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 13:39
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Ιουν 2021, 13:30
Θα επαναλάβω ότι η Νάιδα θέλει να κρατήσει το δικαίωμα στην πρόκληση (που είναι ένα μέσο ελέγχου/χειραγώγησης των ανδρών) χωρίς τις θεωρητικές ή πρακτικές δυσάρεστες συνέπειες που μπορούν να προκύψουν. Αυτό υποδηλώνει μια εξουσιαστική και πιθανόν εκδικητική τάση, πράγμα που είναι κατανοητό αλλά δεν είναι φεμινιστικό, είναι μια ανάπηρη μορφή μητριαρχίας.
Τα υπόλοιπα είναι παπαρίτσες με ρίγανη.
Η ΓΑΛΗ θέλει η γυναίκα να είναι πάντα διαθέσιμη στον άντρα να εκτονωνει τις ορμές του και το όχι της είναι απλά χαζομαριτσες που δεν πρέπει να εισακουστουν.
σταμάτα να γράφεις μαλακίες, σούργελο
Βουλωστο ζωάκι.
Que Sera, Sera...
-
-
- 60 Απαντήσεις
- 1841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
30 Οκτ 2024, 07:57
-
-
- 283 Απαντήσεις
- 8012 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
19 Σεπ 2023, 07:53
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Μαρ 2024, 20:18
-
-
- 26 Απαντήσεις
- 1238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
16 Δεκ 2023, 19:00
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.