Οκ, άρα οι πλημμύρες το 2019 που άφησαν 6 νεκρούς στην Χαλκιδική είναι μεγαλύτερη καταστροφή από αυτό που συμβαίνει τωρα στην Εύβοια. Ναι;
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Στην Πελοποννησο το 2007 και τα δυοΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 23:27Μάλλον μπερδεύεις την οικολογική και οικονομική καταστροφή με την ανθρώπινη τραγωδία.Lugozzi έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 23:22Μεγάλη καταστροφή, η μεγαλύτερη μάλιστα κατά τα λεγόμενα σου, με έναν νεκρό?Naida έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 23:18
Επειδή δεν θα επηρεαστεί άμεσα ο κάτοικος της Κρήτης δεν θεωρείται καταστροφή στη χώρα; τι λες τώρα; δηλαδή ποια θα θεωρούσαμε μεγάλη καταστροφή να ισοπεδωθεί όλη η χώρα;
Το ότι δεν είχαμε νεκρούς είναι πραγματικά το ευτύχημα στην όλη κατάσταση. Μακάρι να μην υπήρχε ούτε αυτός που πήγε με αυτοθυσία να βοηθήσει.
Ωστόσο η καταστροφή στη χώρα είναι τεράστια. ΤΕΡΆΣΤΙΑ.
Στην Εύβοια συμβαίνει το πρώτο, στο Μάτι συνέβη το δεύτερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 08 Αύγ 2021, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιάννης Μυτιληναίος: Οι νέες business των €18 εκατ. στο TATOI CLUB
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Σε ανθρώπινες ζωές ναι.Naida έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 23:28Οκ, άρα οι πλημμύρες το 2019 που άφησαν 6 νεκρούς στην Χαλκιδική είναι μεγαλύτερη καταστροφή από αυτό που συμβαίνει τωρα στην Εύβοια. Ναι;
Για τα άλλα παραδείγματα κάποιο σχόλιο?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Λίνο Βεντούρα
πραγματογνώμων αεροναυπηγός τώρα στην ερτ λέει «δεν υπάρχει στόλος στον κόσμο που να μπορούσε να ανταποκριθεί σε αυτές τις πυρκαγιές»
-
- Phorum.gr user: netmaggas21
Η μεγαλύτερη καταστροφή είναι που συνεχίζει να υπάρχει αυτή η χώρα με τον τρόπο που υπάρχει.
Η αλληλουχία καταστροφών που αναφέρεις δείχνουν απλά ότι τίποτα δεν αλλάζει
Time is an illusion.
Εγώ δεν μπέρδεψα τίποτα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 23:27Μάλλον μπερδεύεις την οικολογική και οικονομική καταστροφή με την ανθρώπινη τραγωδία.Lugozzi έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 23:22Μεγάλη καταστροφή, η μεγαλύτερη μάλιστα κατά τα λεγόμενα σου, με έναν νεκρό?Naida έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 23:18
Επειδή δεν θα επηρεαστεί άμεσα ο κάτοικος της Κρήτης δεν θεωρείται καταστροφή στη χώρα; τι λες τώρα; δηλαδή ποια θα θεωρούσαμε μεγάλη καταστροφή να ισοπεδωθεί όλη η χώρα;
Το ότι δεν είχαμε νεκρούς είναι πραγματικά το ευτύχημα στην όλη κατάσταση. Μακάρι να μην υπήρχε ούτε αυτός που πήγε με αυτοθυσία να βοηθήσει.
Ωστόσο η καταστροφή στη χώρα είναι τεράστια. ΤΕΡΆΣΤΙΑ.
Στην Εύβοια συμβαίνει το πρώτο, στο Μάτι συνέβη το δεύτερο.
Η ναιδα το έγραψε, όπως το έγραψε και ζήτησα διευκρινήσεις
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
ΝαιΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 23:24Ειλικρινά δεν κατάλαβα τι λες. Εννοείς ότι το κάνεις όταν είσαι χιλιόμετρα μακριά από το μέτωπο;vagabondo έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 23:10Δεν χρειάζεται να είναι λεωφόροι αρκεί να περνάνε τα πυροσβεστικά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 23:02
Νομίζω ότι αυτό που λέω εγώ είναι άλλο, μπορεί και να κάνω λάθος.
Κατά τα άλλα, οι δρόμοι στην ορεινή Εύβοια δεν είναι λεωφόροι, είναι στενοί και σε κάποια σημεία οι κορυφές των δέντρων εφάπτονται. Είναι πανεύκολο να περάσει η φωτιά τον δρόμο και ακριβώς γι' αυτό είναι μεγάλος ο κίνδυνος του εγκλωβισμού. Και μερικές φορές η κίνηση της είναι τόσο γρήγορη που βλέπεις κάποια δέντρα μισοκαμμένα, λες και έχει κάνει κάποιος μια κάθετη τομή που χωρίζει το δέντρο σε πράσινο και καμμένο, είναι ανατριχιαστικό.
Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να εγκλωβιστείς. Αυτό το κάνεις χιλιόμετρα, μπροστά από το μέτωπο.
Εξαρτάται από την ταχύτητα της φωτιάς και από τις δυνάμεις που έχεις, για να φτιάξεις την αντιπυρική λωρίδα: είτε με ελεγχόμενη φωτιά, είτε με υλοτομίες, είτε με μπουλντόζες, αν τα δέντρα είναι μικρής ηλικίας.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Phorum.gr user: netmaggas21
Προφανώς αφού αφέθηκε εξ αρχής να γιγαντωθεί και δεν γινόταν εξαπλωθεί ως την Αττική.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 23:29πραγματογνώμων αεροναυπηγός τώρα στην ερτ λέει «δεν υπάρχει στόλος στον κόσμο που να μπορούσε να ανταποκριθεί σε αυτές τις πυρκαγιές»

Time is an illusion.
Δεν μου διαφεύγει απολύτως τίποτα, από το δύο χιλιάδες και έντεκα βλέπω αυτό το δάχτυλο να κουνιέται, παρέα με το άλλο, το γερμανικό που βάλανε στην Αφροδίτη.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 23:08Ναι σις μου, αλλά σου διαφεύγει ότι αυτός που κουνάει το δάχτυλο είσαι εσύ και όχι ο πατ.sys3x έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 22:51Ναι Στάθη μου, και εγώ θα έλεγα τα ίδια με εσένα για τον πατ και τον κάθε πατ αν δεν ήταν μέρος του προβλήματος (χρόνιες νοοτροπίες κτλ) που ήδη σωστά ανέφερες μόνος σου. Να υπάρχει και λίγη ντροπή στην τελική δεν είναι κακό. Δεν γίνεται να στηρίζεις διαχρονικά αυτήν την αρρωστημένη νοοτροπία, αυτήν την σαπίλα που κυβέρνησε για δεκαετίες ολόκληρες αυτόν τον τόπο μέσω της οποίας εσύ πλούτισες και ταυτόχρονα να μας κουνάς και το δάχτυλο από ψηλά από το ρετιρέ ενός από τα διαμερίσματα που απέκτησες σταδιακά από όλο αυτό το καθεστώς.ST48410 έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 22:41
Εγώ δεν του δίνω άδικο για τον τρόπο που λέει ότι κρίνει μία κυβέρνηση. Προφανώς έχει κι εκείνος τις προτιμήσεις του αλλά δεν συζητάμε αυτό και αυτό που λέει είναι λίγο διαφορετικό.
Βάλε τον εαυτό σου πολιτικό προϊστάμενο της πυροσβεστικής ή κάποιον που εμπιστεύεσαι και θεωρείς ικανό. Αν είναι τίμιος και ηθικό στοιχείο μάλλον θα φρίξει και θα σηκωθεί να φύγει όσο πιο γρήγορα μπορεί. Αν αποφασίσει να μείνει να το παλέψει θα δει ότι έχει να κάνει με χρόνιες νοοτροπίες, υφισταμένους με μέσο που δεν θα ακολουθούν τις διαταγές και δεν θα μπορεί να τους μετακινήσει, ελλειπή χρηματοδότηση και διάφορους περίεργους που σπαταλάνε χρήμα εδώ κι εκεί. Δε φτάνουν 5-10 ικανοί για να αλλάξει η κατάσταση. Θέλει συνολική αλλαγή η Ελληνική κοινωνία για να μπορείς να ελπίζεις ότι θα βρεθεί ο κρίσιμος αριθμός ικανών στελεχών στα κατάλληλα πόστα σε καιρό κρίσης.
Μια χαρά τα λέει ο Στάθης.
Επίσης δεν διαφώνησα σε κάτι με τον Στάθη, απλώς ο Στάθης έχει χάσει επεισόδια - δεν ήταν εδώ στο προβληματικό αλλά με κάποιον τρόπο λειτουργικό παρεάκι μας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Otto Weininger
Δε ξέρει αυτός. Ας περιμένουμε να τοποθετηθούν τα κομμωτήρια.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 23:29πραγματογνώμων αεροναυπηγός τώρα στην ερτ λέει «δεν υπάρχει στόλος στον κόσμο που να μπορούσε να ανταποκριθεί σε αυτές τις πυρκαγιές»
Let them make the first mistake. We make the last move.
Xαίρω πολύ. Να προσθέσω ότι την αντιπυρική ζώνη την φτιάχνεις πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά.
Αν ξεσπάσει, οι πυροσβέστες πηγαίνουν στις περιοχές που κινδυνεύουν οι άνθρωποι και δεν κάνουν αντιπυρικές ζώνες χιλιόμετρα μακριά από τη φωτιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι μέχρι την Δευτέρα προς το παρόν.BigChiefWahoo έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 23:26Αυτό με την απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση,που ανακοινώθηκε,τι ακριβώς σημαίνει ; Για οποιοδήποτε δάσος στη χώρα μιλάμε ;
https://dasarxeio.com/2021/08/05/99965/
Occasio facit furem
-
ξερουμε ποσα σπιτια καηκαν τελικα;
- Λίνο Βεντούρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20