Οι μισοι που νοσηλεύονται είναι κάτω των 40
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Οι μισοι που νοσηλεύονται είναι κάτω των 40
Η επιθετικοτητα των ψεκ 

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ακριβώς ό,τι σκεφτόμουνα κι' εγώ!nik_killthemall έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 02:33Με βαζεις στο τριπακι τωρα να το συνεχισω ... Ξερεις γιατι το λεω ? Γιατι με το που ανοιξαν τα εμβολια για τους νεους ενας σκασμος νεοι πηγαν να το κανουν οχι γιατι τους πιεσε καποιος εργοδοτης ουτε για οικογενειακες υποχρεωσεις ουτε γιατι πιστεψαν στην προστασια του εμβολιου, αλλά απλα για να μπορεσουν να πανε στα μαγαζια ή στο γυμναστηριο ή να μπουνε σε πλοιο ή να κλεισουνε ξενοδοχειο σε νησι, εστιατορια κλπGoBack έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 02:24Μπα το αντιθετοnik_killthemall έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 02:16
Ασχημο, πολυ ασχημο. Αλλα ρε φιλε δεν ξερω κιολας ... με την ολη κατασταση ο συγχρονος ανθρωπος ετσι κι αλλιως βλεπω πως κοστολογει τη ζωη του πολυ φτηνα ...
Και σκατα να τους λεγαν να φανε για να τους δωσουν το οκ για τα παραπανω, θα τα τρωγανε ...
Μου φαινεται αδιανοητο ο συγχρονος νεος ανθρωπος να θεωρει στην ουσια, αυτα ως οξυγονο της ζωης του, και να τα κοστολογει οσο το οξυγονο που αναπνεει ... εκει πηγαινε το φτηνα.
Μετά την 7η δόση εμβολίου μπορεί και να συνέλθει. Όπως κι' εσύ.Gherschaagk έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 18:26What the f*ck are you saying?GoBack έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 16:48Δεν τον ξερω τον ανθρωπο ουτε το ιατρικο του ιστορικο ουτε τον κυκλο επαφων του.Ας κανει οτι τον φωτισει ο θεος.Εγω δεν θελω προστασια,αν κολλησω θα κατσω στο κρεβατακι μου να πεθανω ησυχος μακρια απο τα φωτα της δημοσιοτητας.Gherschaagk έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 09:31
Φίλος του άντρα μου 45 κοντά έχει κοριτσάκι 4 χρονών. Να το κάνει το εμβόλιο ή να λέει πως θα τον προστατέψει η ρομφαία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην περίπτωση που θα νοσήσει από κόβιντ;
Ο Οικονομόπουλος είναι μπαγλαμάς που ενώ νόσησε δεν κατάλαβε καν τι έγινε γιατί τόσο του κόβει.
Η 27χρονη από την άλλη της κληρώθηκε λαχείο. Λυπάμαι εννοείται κι ελπίζω να είναι περαστικά αλλά θες να μου πεις πως δεν έχουν πεθάνει νέοι από τον ιό;
Εσύ το έκανες το εμβόλιο ή θα σε προστατέψει η πίστη σου και η θεία κοινωνία;
Στις πόσες σφαλιάρες θα συνέλθεις; Ή μήπως θέλεις κάτι πιο δραστικό;
Και μην με ρωτήσεις κι' αυτή την φορά αν έχω κάνει το εμβόλιο (όπως ρωτάς σε όλους) έτσι; Ξέρεις την απάντηση.
Δεν ειναι κακο να εχεις πιστη. Δες το CDC, εχει πιστη για την 3η δοση.Gherschaagk έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 09:31
Εσύ το έκανες το εμβόλιο ή θα σε προστατέψει η πίστη σου και η θεία κοινωνία;
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
οχι βελβι μ,ολες μου οι πηγες ειναι απο σι εν εν,μπι μπι σι,λανσελοτ,μεντικαλ τζερναλ κτλGherschaagk έγραψε: ↑24 Αύγ 2021, 23:24Ο καδυ γράφει πίπες και ψέματα.GoBack έγραψε: ↑24 Αύγ 2021, 22:46Κρατιεμαι με νυχια και με δοντια για να μην μπω σε Kady mode.Θα στο αφησω αυτο να το παρει το ποταμι.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Αύγ 2021, 21:57
Ότι είναι σημαντικό να εμβολιαστούν όσο περισσότεροι γίνεται γιατί οι γιατροί εκτός από τους ασθενείς κόβιντ έχουν κι άλλους να φροντίσουν.
Κρατήσου. Για το καλό σου. Patience is a virtue.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πάνω από 600 χιλιάδες τραυματίες Ρώσοι νοσηλεύονται σύμφωνα με τον δήμαρχο της Μόσχας
από Libre arbitre » 26 Δεκ 2024, 22:28 » σε Διεθνής πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
27 Δεκ 2024, 00:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι μισοί από τους Ναζί S.S στην Ελλάδα ήταν Ουκρανοί
από Frappezitis » 21 Αύγ 2024, 15:42 » σε Ιστορία - 31 Απαντήσεις
- 1350 Προβολές
-