vag_el έγραψε: ↑26 Νοέμ 2021, 22:44
taxalata xalasa έγραψε: ↑26 Νοέμ 2021, 03:26
vag_el έγραψε: ↑26 Νοέμ 2021, 03:04
Το μυαλό του καθενός είναι ένα ενδιαφέρον αντικείμενο συζήτησης για μένα προσωπικά.Ομως πέρα απο αυτό είτε είναι υποκειμενικό είτε όχι ,θεωρητικά πάντα μπαίνεις σε μια δημόσια συζήτηση με καλή τη πίστη ότι κι ο συνομιλητής σου θα σε σέβεται και θα τον σέβεσαι κι εσύ,αλλιώς τι να συζητάμε?
Σαν αντιπαράθεση ας πούμε ότι εγώ είχα όραμα ,εσύ θα το πιστέψεις ,βασει των όσων σου πώ ή με βγάλεις ονειροπαρμένο?Εκεί τίθεται και το θέμα εμπιστοσύνης που σου είπα πρότινος
ωραια. στην βαση της υποκειμενικοτητας λοιπον που ειμαστε ολοι και κανεις δεν κατεχει την απολυτη αληθεια, γιατι οποιος πει οτι κατεχει ολο τον λογο να μας πει και ολα τα ψηφια του π.

εγω θα σεβαστω το οραμα σου, ακομα και αν για σενα κανει ονειροπαρμενο το δικο μου οραμα.
να το πιστεψω ειναι αλλο θεμα.
μπορεις να σεβαστεις αυτους που δεν πιστευουν στο οραμα σου; η τους θεωρεις χαμενους και λοξοδρομημενους;
καμία σχέση με χαμένους και λοξοδρομημένους,πιστεύω ότι μιλώ βάσει λογικής και αν και ξεφεύγει κάπως η δική μου εμπειρία μπορώ να πώ ότι δεν είναι αδύνατον να συμβεί.
Πώς έχουν τα πράγματα λοιπόν,.....έπειτα απο μεγάλες εντάσεις και ιστορίες την περίοδο της κρίσης ένα πρωινό γύρω στις 8 ξύπνησα ,μεσα σε 5 δευτερόλεπτα αισθάνομαι να εισχωρεί κάτι σαν στρογγυλή μπάλα στο κεφάλι μου ,και άρχισα να σκέφτομαι τα προβλήματά μου με λογική και ρίμες δηλαδή ομοιοκαταληξίες,αυτό συνέβαινε για τουλάχιστον 3 ώρες ,μέχρι που αποφάσισα να καθήσω να γράψω ότι απ αυτά σκεφτόμουν.
Πές μου την γνώμη σου μέχρι εδώ και συζητάμε τα περαιτέρω.
Κατα την γνωμη μου, για να εχω γνωμη πρεπει να εχω και γνωση και αυτα μαλλον πανε σε αναλογια, ισως.
Να κανω υποθεσεις;
Ας κανω.
1. Αν ειχες λογοτεχνικη καταρτιση, τοτε ισως οι εντασεις και οι ιστοριες οπως γραφεις, ενεργοποιησαν κατι στον εγκεφαλο που σε εκανε συνθετη/τρια ριμων. Μη με ρωτας τι και πως και γιατι. Δεν γνωριζω.
2. Αν δεν ειχες λογοτεχνικη καταρτιση, τοτε ισως οι εντασεις και οι ιστοριες οπως γραφεις, ενεργοποιησαν κατι στον εγκεφαλο που σε εκανε συνθετη ριμων ανευ λογοτεχνικης καταρτισης. Μη με ρωτας τι και πως και γιατι. Δεν γνωριζω.
Να υποθεσω πως και στις δυο περιπτωσεις, οι εντασεις και οι ιστοριες οπως γραφεις,ενεργοποιησαν κατι στον εγκεφαλο που σε εκανε συνθετη/τρια ριμων. Μη με ρωτας τι και πως και γιατι. Δεν γνωριζω.

Να υποθεσω, πως σε αλλους οι ενταση εμφανιστηκε ενα πρωι σαν κυβος η αλλο γεωμετρικο σχημα η και με χρωματα στο κεφαλι τους και εκαναν κατι αλλο; Δεν γνωριζω

Να υποθεσω, ισως η ενταση σου πυροδοτησε κατι στον εγκεφαλο και ανοιξε ενα χρονοντουλαπο της μνημης και βγηκαν ολα μαζι εξω για 3 ωρες συνεχομενα και σε ριμες. Δεν γνωριζω

Να υποθεσω.....
Υποθεσεις, ανευ αξιας...
Εφοσον εσυ αισθανθηκες κατι και μετα κατι εγινε με σενα, εγω θα το σεβαστω οτι συνεβη για σενα.
Πιστευω δεν πιστευω στην πιθανη εξηγηση που εσυ μπορει να δωσεις.
Εσυ πως το εξηγησες η το εξηγεις;