Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Πάντως γενικά όσοι βγαίνετε θετικοί καλό είναι να μιλάτε και με έναν γιατρό. Εμένα μου έδωσε να πάρω φουλ αντιβίωση, κορτιζόνη και εισπνεόμενα.
Ο γιατρός σου είναι ένας επικίνδυνος μαλακας.
Γιατί;
Πρώτον γιατί αγνοεί τις επίσημες οδηγίες:
Και δεύτερον γιατί αντιβίωση στην περίπτωση σου παίρνεις μόνο με σε δευτερογενή λοίμωξη, την οποία δεν είναι σε θέση να κρίνει αν την έχεις, εκτός και αν είσαι σε νοσοκομείο και το έκριναν εκεί.
Τρίτον η κορτιζόνη στα αρχικά στάδια μπορεί να τα κάνει και ακόμα χειρότερα. Εξ ου και οι οδηγίες.
Όπως είχα γράψει και πριν καιρό, για τους θανάτους που έχουμε πέραν όλων των άλλων θεμάτων, θα πρέπει εισαγγελέας και Επιτροπή να ψάξουν τον ρόλο και τις ευθύνες της πρωτοβάθμιας, διότι οι σκιτζήδες προτείνουν ο,τι τους κατέβει στο κεφάλι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν ξερω αλλά δεν νομιζω. 12 χρόνια μετα, δεν ξαναρθε ποτε.
Ναι το τσεκαρα.Φαση ερπης ζωστηρας.Αν βγαλει ο κτηνιατρος κανα μπολι κανε ντου.
Cytomegalovirus (CMV) is a common viral pathogen which is highly prevalent, but does not cause clinical disease in hosts with a fully competent immune system. After infection the virus remains with the host life-long in a chronic and then latent state
Αν θυμάμαι καλά ένας γιατρός μου είχε πει ότι ο πυρετός είναι αποτέλεσμα της "μάχης" του οργανισμού με την ίωση. Τα αντιπυρετικά ρίχνουν μεν τον πυρετό, αλλά παράλληλα παρατείνουν χρονικά αυτή τη μάχη οπότε ως ένα σημείο είναι καλύτερο να αφήνεις τον πυρετό (δηλαδή τη μάχη) να εξελίσσεται για να τελειώσει μία ώρα αρχίτερα.
Ναι αυτό. Ο πυρετός είναι ένδειξη άμυνας. Απλά δεν πρέπει να ανεβαίνει ψηλά πολύ γιατί δημιουργεί θέματα.
Ε φυσικά ρε συ. Σε όλα υπάρχει ένα μέτρο. Και όλοι λίγο πολύ ξέρουν μέχρι που έχουν τον έλεγχο και πότε τον χάνουν, έτσι δεν είναι;
Αν είναι να πάθει συγκοπή ο γονιός επειδή έκανε 38.2 το παιδί (ή ο ίδιος) χωρίς αντιπυρετικό, ας πάρουν αντιπυρετικό.
Παίζουν πολλά ρόλο σε κάθε περίπτωση. Εξαρτάται το παιδί, τα προβλήματα του, τον γονιό τα προβλήματα του κτλ κτλ
Και δεύτερον γιατί αντιβίωση στην περίπτωση σου παίρνεις μόνο με σε δευτερογενή λοίμωξη, την οποία δεν είναι σε θέση να κρίνει αν την έχεις, εκτός και αν είσαι σε νοσοκομείο και το έκριναν εκεί.
Τρίτον η κορτιζόνη στα αρχικά στάδια μπορεί να τα κάνει και ακόμα χειρότερα. Εξ ου και οι οδηγίες.
Όπως είχα γράψει και πριν καιρό, για τους θανάτους που έχουμε πέραν όλων των άλλων θεμάτων, θα πρέπει εισαγγελέας και Επιτροπή να ψάξουν τον ρόλο και τις ευθύνες της πρωτοβάθμιας, διότι οι σκιτζήδες προτείνουν ο,τι τους κατέβει στο κεφάλι.
Πνευμονολογος με εμπειρία σε δημόσιο νοσοκομείο είναι. Και εμένα μου φάνηκαν μπόλικα αλλά μου είπε το θέμα είναι να προλάβουμε την 8η μέρα. Δεν ξέρω. Γαμησε τα τώρα.
Πνευμονολογος με εμπειρία σε δημόσιο νοσοκομείο είναι. Και εμένα μου φάνηκαν μπόλικα αλλά μου είπε το θέμα είναι να προλάβουμε την 8η μέρα. Δεν ξέρω. Γαμησε τα τώρα.
Αδιάφορη η ειδικότητα του, έχω ένα σωρό συνταγές από πνευμονολογους που ο καθένας γράφει την πιπα του και τραβάμε τα μαλλιά μας.
Αγνοεί τις οδηγίες, αγνοεί τα πρωτόκολλα, αγνοεί βασικά πράγματα φαρμακοθεραπείας.
Με την κλασική δικαιολογία "να προλάβουμε" που σε ελεύθερη μετάφραση για τον ελ γιατρό είναι: "φοβάμαι να πάρω την ευθύνη, θα σε μπουκωσω με ο,τι μου έρθει"
Let them make the first mistake. We make the last move.
Cytomegalovirus (CMV) is a common viral pathogen which is highly prevalent, but does not cause clinical disease in hosts with a fully competent immune system. After infection the virus remains with the host life-long in a chronic and then latent state
Αδιάφορη η ειδικότητα του, έχω ένα σωρό συνταγές από πνευμονολογους που ο καθένας γράφει την πιπα του και τραβάμε τα μαλλιά μας.
Αγνοεί τις οδηγίες, αγνοεί τα πρωτόκολλα, αγνοεί βασικά πράγματα φαρμακοθεραπείας.
Με την κλασική δικαιολογία "να προλάβουμε" που σε ελεύθερη μετάφραση για τον ελ γιατρό είναι: "φοβάμαι να πάρω την ευθύνη, θα σε μπουκωσω με ο,τι μου έρθει"
Δεν το ήξερα. Θα το κανω οταν βγει, thx.
Το θεμα ειναι αν ανιχνευεται αν δεν εμφανισε καποιος καθολου συμπτωματα.Γιατι παιζει να το εχει η μιση Ελλαδα.
Την αντιβίωση μπορεί να την πρότεινε για προληπτικούς λόγους, για καμία συννοσηροτητα.
Την 8η μέρα σε τι;
Στο μπαγλαμά το γιατρό
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.