Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Gherschaagk » 15 Ιαν 2022, 16:25
Naida έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 16:18
Gherschaagk έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 16:16
Σοβαρά τώρα, τι κάνει νιάου νιάου;
Πριβέ πάρτι σε σουίτα ξενοδοχείου παραμονή Πρωτοχρονιάς. Τι περιμένεις ότι θα γίνει; Θα πλέξετε πουλόβερ ή θα πείτε για αγαπημένες συνταγές;
Της τρελής θα γίνει από σεχ και ντραγκς.
Οι συγκεκριμένοι έτσι έχουν μάθει, απ' ότι φαίνεται, έτσι κάνουν.
Και θα συνεχίσουν απ'ότι φαίνεται.
Φυσικά και θα γίνει της τρελής από ναρκωτικά και σεξ. Για όσους θέλουν. Εκτός κι αν θεωρούμε φυσικό επακόλουθο το να βιαστεί όποια δεν θέλει, επειδή πήγε στο πάρτι.
Αν δεν θέλει να κάνει σεχ η άλλη και ούτε να βιαστεί, κάθεται σπίτι της ή πάει σε ένα μπαρ πχ. Σε σουίτες ξενοδοχείων το έχεις σιγουράκι πως θα καταλήξεις κάποια στιγμή να κάνεις σεξ τουλάχιστον με έναν από τους παρευρισκόμενους. Δεν ρίχνω ευθύνες στην κοπέλα. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως είχε συμφωνήσει για σεξ, η φάση όμως στράβωσε απ' τα πολλά τα ντρόγκια και βρέθηκε σε κατάσταση που μόνο καλή δεν τη λες.
Για αυτό ζητάει συγγνώμη ο άλλος.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 15 Ιαν 2022, 16:26
Naida έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 16:25
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 16:19
Η κουλτούρα του βιασμού καλλιεργείται εκτενώς τα τελευταία χρόνια. Η μουσική που ακούνε οι νέοι, Τραπ και ποπ όλο για κάποιο βίαιο σεξ, βιασμό ή κακοποίηση γυναίκας μιλάνε.
Έρχεται καρναβάλι, βλέπεις τις στολές που κυκλοφορούν και όλες οι γυναικείες ξεκάθαρα είναι προκλητικές με τίτλο, σέξυ καλόγρια, σέξι νοσοκόμα, σέξι πυροσβεστίνα, κλπ. Κάτι χωρίς το "σέξυ" υπάρχει;
Και πάμε και στην τηλεόραση. Όλες πετούν τον κώλο τους έξω για να βρουν γκόμενο ή χορηγό.
Και φυσικά ο θεσμός της οικογένειας είναι διαλυμένος. Αν οι γονείς της κοπέλας της έλεγαν να μην πάει, της τραβούσαν και ένα χαστούκι έτσι και ήθελε να πάει να παρτάρει με τα παππούδια όλα αυτά δε θα είχαν συμβεί...
Σωστά γιατί το πρόβλημα είναι η προκλητικοτητα των γυναικών.
Μα ποια κουλτούρα βιασμού στην Ελλάδα

Όχι το πρόβλημα είναι τα ντρόγκια.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 15 Ιαν 2022, 16:27
Και φυσικά ο θεσμός της οικογένειας είναι διαλυμένος. Αν οι γονείς της κοπέλας της έλεγαν να μην πάει, της τραβούσαν και ένα χαστούκι έτσι και ήθελε να πάει να παρτάρει με τα παππούδια όλα αυτά δε θα είχαν συμβεί...
Η συγκεκριμένη δεν ήταν ανήλικη.
Τα ανήλικα που κυκλοφορούν και ξενυχτούν χωρίς να ενημερώνουν τους γονείς που και με ποιους θα είναι, παίζουν σε άλλη φάση που δεν λύνεται με χαστούκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 15 Ιαν 2022, 16:28
Gherschaagk έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 16:25
Gherschaagk έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 16:16
Σοβαρά τώρα, τι κάνει νιάου νιάου;
Πριβέ πάρτι σε σουίτα ξενοδοχείου παραμονή Πρωτοχρονιάς. Τι περιμένεις ότι θα γίνει; Θα πλέξετε πουλόβερ ή θα πείτε για αγαπημένες συνταγές;
Της τρελής θα γίνει από σεχ και ντραγκς.
Οι συγκεκριμένοι έτσι έχουν μάθει, απ' ότι φαίνεται, έτσι κάνουν.
Και θα συνεχίσουν απ'ότι φαίνεται.
Φυσικά και θα γίνει της τρελής από ναρκωτικά και σεξ. Για όσους θέλουν. Εκτός κι αν θεωρούμε φυσικό επακόλουθο το να βιαστεί όποια δεν θέλει, επειδή πήγε στο πάρτι.
Αν δεν θέλει να κάνει σεχ η άλλη και ούτε να βιαστεί, κάθεται σπίτι της ή πάει σε ένα μπαρ πχ. Σε σουίτες ξενοδοχείων το έχεις σιγουράκι πως θα καταλήξεις κάποια στιγμή να κάνεις σεξ τουλάχιστον με έναν από τους παρευρισκόμενους.
Δεν ρίχνω ευθύνες στην κοπέλα. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως είχε συμφωνήσει για σεξ, η φάση όμως στράβωσε απ' τα πολλά τα ντρόγκια και βρέθηκε σε κατάσταση που μόνο καλή δεν τη λες.
Καθόλου

Gherschaagk έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 16:26
Η κουλτούρα του βιασμού καλλιεργείται εκτενώς τα τελευταία χρόνια. Η μουσική που ακούνε οι νέοι, Τραπ και ποπ όλο για κάποιο βίαιο σεξ, βιασμό ή κακοποίηση γυναίκας μιλάνε.
Έρχεται καρναβάλι, βλέπεις τις στολές που κυκλοφορούν και όλες οι γυναικείες ξεκάθαρα είναι προκλητικές με τίτλο, σέξυ καλόγρια, σέξι νοσοκόμα, σέξι πυροσβεστίνα, κλπ. Κάτι χωρίς το "σέξυ" υπάρχει;
Και πάμε και στην τηλεόραση. Όλες πετούν τον κώλο τους έξω για να βρουν γκόμενο ή χορηγό.

Μπορεί να είναι και ο ανάδρομος Ερμής.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 15 Ιαν 2022, 16:31
Naida έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 16:28
Gherschaagk έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 16:25
Αν δεν θέλει να κάνει σεχ η άλλη και ούτε να βιαστεί, κάθεται σπίτι της ή πάει σε ένα μπαρ πχ. Σε σουίτες ξενοδοχείων το έχεις σιγουράκι πως θα καταλήξεις κάποια στιγμή να κάνεις σεξ τουλάχιστον με έναν από τους παρευρισκόμενους.
Δεν ρίχνω ευθύνες στην κοπέλα. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως είχε συμφωνήσει για σεξ, η φάση όμως στράβωσε απ' τα πολλά τα ντρόγκια και βρέθηκε σε κατάσταση που μόνο καλή δεν τη λες.
Καθόλου

Gherschaagk έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 16:26

Μπορεί να είναι και ο ανάδρομος Ερμής.
Θα είμαι εντελώς ηλίθια αν κλειστώ σε δωμάτιο ξενοδοχείου με έναν άντρα και περιμένω να παίξουμε τάβλι αντί να με ρωτήσει αν έχω προφυλακτικά μαζί μου ή ποια είναι η αγαπημένη μου στάση ή αν θέλω ντουζιέρα ή κρεβάτι.
Ρε κοπελιά έλεος.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 15 Ιαν 2022, 16:36
Gherschaagk έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 16:31
Θα είμαι εντελώς ηλίθια αν κλειστώ σε δωμάτιο ξενοδοχείου με έναν άντρα και περιμένω να παίξουμε τάβλι αντί να με ρωτήσει αν έχω προφυλακτικά μαζί μου ή ποια είναι η αγαπημένη μου στάση ή αν θέλω ντουζιέρα ή κρεβάτι.
Ρε κοπελιά έλεος.
Αντιλαμβάνεσαι ότι το πρόβλημα δεν είναι όταν βρεθείς σε ένα δωμάτιο με έναν άντρα που περιμένει να κάνετε σεξ. Αλλά όταν αυτός ο άντρας σου επιβάλει με την βία το σεξ παρά την θέληση σου.
Κάπου έλεος εσύ βρε, που είσαι και γυναίκα.
Que Sera, Sera...
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 15 Ιαν 2022, 16:37
Naida έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 16:36
Ρε κοπελιά έλεος.
Αντιλαμβάνεσαι ότι το πρόβλημα δεν είναι όταν βρεθείς σε ένα δωμάτιο με έναν άντρα που περιμένει να κάνετε σεξ. Αλλά όταν αυτός ο άντρας σου επιβάλει με την βία το σεξ παρά την θέληση σου.
Εκεί λέμε ότι στράβωσε το πράγμα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 15 Ιαν 2022, 16:38
Naida έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 16:07
ST48410 έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 15:54
Naida έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 15:52
Οι αιτίες των βιασμών δεν είναι η αφέλεια των γυναικών. Όταν σαν κοινωνία το αποδεχθουμε αυτό θα πάμε ένα βήμα πιο μακριά από την κουλτούρα βιασμού.
εγώ δεν υποστήριξα πάντως κάτι τέτοιο.
ST48410 έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 14:59
Όχι. Τις απόψεις μου τις ξέρεις για την ευθύνη σε τέτοια περιστατικά. Αν είχα μια μικρή αδελφή η κόρη και μου λεγε θα πάω σε ένα πριβέ πάρτι σε σουίτα ξενοδοχείου με ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων δεν νομίζω ότι θα σεβόμουν ιδιαίτερα την ελευθερία της βούλησής της.

. Οι νέες σήμερα δεν είναι τίποτα άβγαλτες που πρωτοακούνε για τέτοια περισταστικά στα σαράντα τους.
Το να πάει μια γυναίκα σε ένα πάρτι πριβέ και να βιάζεται δεν είναι το πρόβλημα η αφέλεια της. Δεν ξέρω αν το κατανοείς το προβληματικό κομμάτι αυτής της σκέψης.
Τα' χουμε ξαναπεί αυτά. Δεν ξέρω τι άποψη έχεις για τα
πριβέ πάρτυ αλλά για μένα τουλάχιστον ο όρος "πριβέ" σημαίνει ότι είμαι μέλος ενός κύκλου που οι άνθρωποι γνωρίζονται μεταξύ τους.
Ε, όσες θεωρούν ότι επειδή τσίμπησαν κουπόνι για δωρεάν είσοδο στην τάδε πρεμιέρα, θα τις αντιμετωπίσουν οι πρωταγωνιστές/σκηνοθέτες ως επίτιμες σταρ και όχι ως ταξιθέτριες, κάπου κάνουν λάθος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
ΓΑΛΗ την 15 Ιαν 2022, 16:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 15 Ιαν 2022, 16:40
Gherschaagk έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 16:37
Ρε κοπελιά έλεος.
Ε άρα η κοπέλα δεν βιάστηκε, απλά στράβωσε το πράγμα. Σωστά;
Que Sera, Sera...
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 15 Ιαν 2022, 16:41
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 16:38
πριβέ πάρτυ αλλά για μένα τουλάχιστον ο όρος "πριβέ" σημαίνει ότι είμαι μέλος ενός κύκλου που οι άνθρωποι γνωρίζονται μεταξύ τους.
Ε, όσες θεωρούν ότι επειδή τσίμπησαν κουπόνι για δωρεάν είσοδο στην τάδε πρεμιέρα, θα τους αντιμετωπίσουν οι πρωταγωνιστές/σκηνοθέτες ως επίτιμες σταρ και όχι ως ταξιθέτριες, κάπου κάνουν λάθος.
Εννοείται βρε συ. Αφού είπαμε. Κουλτούρα βιασμού.
Que Sera, Sera...
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 15 Ιαν 2022, 16:42
Naida έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 16:41
Ε, όσες θεωρούν ότι επειδή τσίμπησαν κουπόνι για δωρεάν είσοδο στην τάδε πρεμιέρα, θα τους αντιμετωπίσουν οι πρωταγωνιστές/σκηνοθέτες ως επίτιμες σταρ και όχι ως ταξιθέτριες, κάπου κάνουν λάθος.
Εννοείται βρε συ. Αφού είπαμε. Κουλτούρα βιασμού.
Κουλτούρα χαζογκομενίασης που λειτουργεί ως κράχτης για βιασμούς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 15 Ιαν 2022, 16:43
Naida έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 16:07
ST48410 έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 15:54
εγώ δεν υποστήριξα πάντως κάτι τέτοιο.
ST48410 έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 14:59
Όχι. Τις απόψεις μου τις ξέρεις για την ευθύνη σε τέτοια περιστατικά. Αν είχα μια μικρή αδελφή η κόρη και μου λεγε θα πάω σε ένα πριβέ πάρτι σε σουίτα ξενοδοχείου με ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων δεν νομίζω ότι θα σεβόμουν ιδιαίτερα την ελευθερία της βούλησής της.

. Οι νέες σήμερα δεν είναι τίποτα άβγαλτες που πρωτοακούνε για τέτοια περισταστικά στα σαράντα τους.
Το να πάει μια γυναίκα σε ένα πάρτι πριβέ και να βιάζεται δεν είναι το πρόβλημα η αφέλεια της. Δεν ξέρω αν το κατανοείς το προβληματικό κομμάτι αυτής της σκέψης.
Αν είναι δυνατόν δλδ.
Κλείνει ο άλλος σουίτα ξενοδοχείου, με όλα τα συναφή, κόκες, σαμπάνιες, προφυλακτικά και πας και περιμένεις πως θα είναι σαν την συνάντηση παλαιών συμμαθητών του Λυκείου Ελληνίδων;
Σιγά μη χόρευαν και την Καραγκούνα.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 15 Ιαν 2022, 16:45
Naida έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 16:40
Gherschaagk έγραψε: ↑15 Ιαν 2022, 16:37
Ε άρα η κοπέλα δεν βιάστηκε, απλά στράβωσε το πράγμα. Σωστά;
Όχι κούκλα μου.
Στράβωσε το πράγμα όταν, εκεί που ήταν να γίνει σεξ, έγινε βιασμός.
-
-
- 338 Απαντήσεις
- 9368 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από xlsms
01 Νοέμ 2023, 23:29
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 627 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
12 Δεκ 2023, 21:06
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 189 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Brashida07
21 Δεκ 2024, 15:25
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 153 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
26 Ιούλ 2024, 19:53
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.