Κσι πόσοι μα πόσοι αφραγκοι φαντάροι , έβγαζαν χαρτζιλίκι με το να γαμουν ή τσιμπούκωνουν πλούσιους ομοφυλόφιλους .
Γιατί είμαι κατά των οίκων ανοχής.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί είμαι κατά των οίκων ανοχής.
Λάθος παράδειγμα φέρνεις. Ο Ιωσήφ όταν παντρεύτηκε τη Μαρία ήταν τζούφιος, γι' αυτό και όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος, έπρεπε να του διαβεβαιώσει ο άγγελος στον ύπνο του ότι το παιδί είναι του Θεού.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:31Πόσο χρονών ήταν ο Ιωσηφ όταν παντρεύτηκε την Μαρια ;έργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:28Η παιδεραστία, μετα την έλευση του χριστιανισμού; πάντα θεωρούταν κακό. Απλά όχι τόσο κακό όσο τα τελευταία χρόνια. Δεν ήταν καν στα χειρότερα εγκλήματα παλαιοτέρων εποχών.
Έως πριν μερικές δεκαετίες ο μεσήλικας γαμπρός παντρεύονταν την ανήλικη με παπά και με κουμπάρο και ..χωρίς να την ρωτήσουν οι γονείς της που την παντρευαν (και έβλεπε τον γαμπρό στην εκκλησία για πρώτη φορά )
ΠΗΓΗ: Το πρωτευαγγέλιο του Ιακώβου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Το ζήτημα της πορνείας έχει λύθει εδώ και τριάντα χρόνια. Ο τριτοκυματικός φεμινισμός την απενοχοποίησε.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
Ντροπή που τους σηκώθηκε.
Τουλάχιαστον δεν ήταν δούλοι όπως οι πουτάνες απλώς ανθρωπάκια
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Στη Φύση ΔΕΝ υπάρχει κάτι που δεν είναι φυσικό ή ομαλό
Το υο θεωρούμε εμείς οι άνθρωποι ως ομαλό ή ανωμαλο , φυσιολογικό ή μη φυσιολογικό, αυτό έχει σχέση με τις δικές μας ιδεολογικές απόψεις
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Εγώ είμαι πιο πολύ της προσέγγισης του Καστοριάδη. Πέρι των φαντασιακών σημασιών.
Ιδεαλιστική θα έλεγε ένας μαρξιστής.
- Have you been to Samos ?
- Yes I have!
- Yes I have!
Εγώ είμαι μαρξιστής ως προς την ερμηνεία τέτοιων κοινωνικών καταστάσεων με υλικούς όρους βάση οικονομικών συνθηκώνέργο_μακέτο έγραψε: ↑17 Απρ 2022, 14:56Εγώ είμαι πιο πολύ της προσέγγισης του Καστοριάδη. Πέρι των φαντασιακών σημασιών.
Ιδεαλιστική θα έλεγε ένας μαρξιστής.
Ε βρε αινεία μου δώσε κώλο γιά λεφτά, μόνο το συμφέρον έχεις ιδεολογία
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Εγώ απο οικονομικής πλευράς δεν έχω ανάγκη να κάνω τέτοιες παραχωρήσεις ( αν πάντως θελήσει το κορμί μου καμία γενναιόδωρη κυρία εφοπλιστου ή βιομηχάνου το συζητάμε )
Τα πάντα τα αναλύουμε βάση οικονομικών υλικων συνθηκών
-
- Phorum.gr user: Noob
Ε ναι. Αμα είσαι φυλακή λχ και με μπορείς...να εκπληρώσεις είναι πρόβλημα μέγα δε λέω.
There is no system
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μα πόσους φράγκατους βιτσιοζους ομοφυλόφιλους έχει στον Έβρο;

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ε, εντάξει, άλλο τα λαϊκά γίδια και άλλο τα "θαλασσινά" γκουρμέ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Απρ 2022, 14:11Μα πόσους φράγκατους βιτσιοζους ομοφυλόφιλους έχει στον Έβρο;είναι μάστιγα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τύπε, τελικά στην Γκατζολία δεν έχει μόνον κουνούπια που ρουφάνε αίμα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Απρ 2022, 14:11Μα πόσους φράγκατους βιτσιοζους ομοφυλόφιλους έχει στον Έβρο;είναι μάστιγα;
Ας μας πει και ο διατελέσας καθηγητής στον νομό, Στύγιος.
Απ' ότι θυμάμαι, έπαιρνε χαμηλό μισθό...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2867 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας
από Μαδουραίος » 07 Σεπ 2023, 10:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1716 Απαντήσεις
- 44534 Προβολές
-