Ερώτηση για τους Χριστιανούς: Την έχω καταλάβει ορθώς τη λογική της θρησκείας σας;

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Ερώτηση για τους Χριστιανούς: Την έχω καταλάβει ορθώς τη λογική της θρησκείας σας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 21 Απρ 2022, 09:36

Λοξίας έγραψε:
21 Απρ 2022, 09:03
Αρίστος έγραψε:
21 Απρ 2022, 08:52
Λοξίας έγραψε:
21 Απρ 2022, 08:49
Ρε συ Αρίστο...

SpoilerShow
...αν σε αποκαλέσω πονηρόβλακα, θα παρεξηγηθείς; Λέω καλύτερα όχι.
Διότι επί τρία ποστς αποφεύγεις συστηματικά να απαντήσεις σε μία ερώτηση, που έχει σχέση με την κοτσάνα που πέταξες στα καλά καθούμενα, συσχετίζοντας τα μαρτύρια των χριστιανών με την Σχολή τη Φρανκφούρτης. Ξέρεις πολύ καλά τι λέω και ξέρες πως ξέρω ότι το ξέρεις.
Ε λοιπόν, αν θέλεις να μην σε ξεχέζουν, φρόντισε να θεραπευθείς από την ασθένεια που σε σπρώχνει να κάνεις κωλοτούμπες αντί διάλογο...
Νισάφι πια...

Αατα αυτα, το κειμενο που σου ανεβασα απανταει αναλυτικα. Επιπλεον η βασικη κατευθυνση της Σχολης της Φρανκφουρτης ειναι Μαρξισμος-Φρουδισμος, δηλαδη το παντελως αντιθετο του Χριστιανισμου.

.
Ε λοιπόν...όντως είσαι βλάκας με μια δόση χωριατοπονηριάς...
Ρε ζωντόβολο, γιατί κάνεις τον παλιάτσο; Γιατί δεν τολμάς να απαντήσεις σε ένα απλό ερώτημα; Επειδή έγραψες κοτσάνα και είσαι τόσο φίλαυτος και εγωϊστής που δεν μπορείς να παραδεχθείς ότι έκανες λάθος;

Άσε ρε πονηρόβλακα χωριάτη την Σχολή της Φρανκφούρτης, ΔΕΝ σε ρώτησα για αυτήν.
Σε ρώτησα ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ έχουν τα μαρτύρια των χριστιανών με τις αποδείξεις που σου ζήτησα για το μαλακισμένο επιχείρημα που έφερες σχετικά με τον "διακηρυγμένο στόχο".
Νομίζεις πως όσο συνεχίζεις να παριστάνεις τον πανηλίθιο, θα πειστεί ο άλλος;

Και κοίτα ΜΗΝ διαμαρτυρηθείς για το πρωινό χέσιμο...έχεις λερωμένη την φωλιά σου για να παραπονεθείς...

Βρε κακιασμενε ξεκαβαλα απο το καλαμι σου, προσπαθω κομψα να απαντησω στην αρχικη σου ερωτηση και παραβλεπω πως μετα την αλλαξες.

Η ερωτηση σου ηταν αυτη.

Τη σχεση με τα χριστιανικα μαρτυρια την εμπλεξες μετα γιατι προφανως ειδες οτι η απαντηση μου για τη Σχολη της Φρανκφουρτης σε ταπωσε.
Λοξίας έγραψε:
20 Απρ 2022, 10:21
Αρίστος έγραψε:
20 Απρ 2022, 06:17
Παμε και στην σημερινη καταντια της Δυσης.

ΟΛΟ το κινημα της Πολιτικης Ορθοτητας εχει βασιστει στη Σχολη της Φρανκφουρτης που ηταν αθεοι μαρξιστες με διακηρυγμενο στοχο να καταστρεψουν ολες τις παραδοσιακες δομες του δυτικου πολιτισμου, με τη θρησκεια αναμεσα τους.

{...}
.
Φυσικά δεν χρειάζεται να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις τι σημαίνει το υπογραμμισμένο. Ασφαλώς και το γνωρίζεις.
Θα ήθελα λοιπόν να μάθω για αυτόν τον "διακηρυγμένο στόχο".
Αναγράφεται στο ...ιδρυτικό καταστατικό της Σχολής της Φρανκφούρτης;
Έχει διακηρυχθεί δημοσίως από κάποιο από τα ιδρυτικά στελέχη; σε κάποια ομιλία; σε κάποια συνέντευξη σε εφημερίδα, ίσως;

Καταλαβαίνεις έτσι;
Υπάρχουν τεκμήρια για τον ισχυρισμό σου ή είναι (και αυτό) κάποια "άνωθεν και εξ αποκαλύψεως γνώση", που μόνον μύστες είναι κοινωνοί;

Και μετά διαμαρτύρεστε για τον επιθετικό τρόπο με τον οποίο κάποιοι άθεοι, αγνωστικιστές αλλά και ένθεοι-άθρησκοι, αντιμετωπίζουν τις διάφορες π@παριές που γράφετε...
Από την άλλη, έχετε και ένα δίκιο...
Δεν είναι λίγο πράγμα να μην μπορείς να ανεβάσεις στην πυρά όσους αμφισβητούν την θρησκεία σου. Κάποιους που αναδεικνύουν τις αντιφάσεις και τα παράλογα της θρησκείας σου (της θρησκείας/εκκλησίας σου, όχι του πνευματικού νοήματος αυτής).
Οπότε, αφού το κάψιμο δεν επιτρέπεται, κάπως πρέπει να αμυνθείτε και εσείς...
.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ερώτηση για τους Χριστιανούς: Την έχω καταλάβει ορθώς τη λογική της θρησκείας σας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 21 Απρ 2022, 10:13

Blackdog έγραψε:
20 Απρ 2022, 23:05
stavmanr έγραψε:
20 Απρ 2022, 21:40

"Στη γενική σχετικότητα, ο χωρόχρονος μπορεί να είναι άδειος από ύλη ή ακτινοβολία, αλλά να περιέχει ενέργεια που αποθηκεύεται στην κυρτότητά του."
"το κβαντικό κενό είναι πράγματι ένα είδος υλικού διότι η ενέργεια που περιέχει αντιστοιχεί σε μια ισοδύναμη μάζα, όπως απαιτεί η αρχή της ισοδυναμίας μάζας - ενέργειας. Θα μπορούσαμε δηλαδή να φανταστούμε το κβαντικό κενό σαν ένα ρευστό που αναβράζει διαρκώς, αλλά ο αναβρασμός του περιορίζεται σε εξαιρετικά μικρές διαστάσεις ώστε να παραμένει αόρατος και κρυμμένος από τον κόσμο της καθημερινής εμπειρίας."
"Οι πρόσφατες εντυπωσιακές θεωρητικές έρευνες φυσικών, όπως ο Steven Weinberg του Χάρβαρντ και Ya. Β. Zel'dovich στη Μόσχα, προτείνουν ότι το σύμπαν ξεκίνησε ως τέλειο κενό και ότι όλα τα σωματίδια του υλικού κόσμου δημιουργήθηκαν από την διαστολή του χώρου. "

Το κβαντικό κενό απαιτεί χωροχρόνο. Το σύμπαν ξεκίνησε ΩΣ κβαντικό κενό κι όχι ΑΠΟ κβαντικό κενό. Αυτό σημαίνει ότι ξεκίνησε ως μία λεπτή ισορροπία μεταξύ "θετικής" και "αρνητικής" ενέργειας, ώστε να μην καταρρεύσει.
Εννοεις οτι πρωτα φτιαχτηκε το κενο και απ το κενο δημιουργηθηκε το συμπαν;
Βασικά εννοώ ότι δεν ξέρεις τι γράφεις.
Πετάς άρθρα δεξιά κι αριστερά, τα οποία δεν κατανοείς, και προσπαθείς να τρολάρεις το νήμα.
Το πώς ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω. Θα ήμουν ο Θεός.

jey_pap
Phorum.gr user: j_pap

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jey_pap » 21 Απρ 2022, 12:10

stavmanr έγραψε:
21 Απρ 2022, 10:13
Blackdog έγραψε:
stavmanr έγραψε:

"Στη γενική σχετικότητα, ο χωρόχρονος μπορεί να είναι άδειος από ύλη ή ακτινοβολία, αλλά να περιέχει ενέργεια που αποθηκεύεται στην κυρτότητά του."
"το κβαντικό κενό είναι πράγματι ένα είδος υλικού διότι η ενέργεια που περιέχει αντιστοιχεί σε μια ισοδύναμη μάζα, όπως απαιτεί η αρχή της ισοδυναμίας μάζας - ενέργειας. Θα μπορούσαμε δηλαδή να φανταστούμε το κβαντικό κενό σαν ένα ρευστό που αναβράζει διαρκώς, αλλά ο αναβρασμός του περιορίζεται σε εξαιρετικά μικρές διαστάσεις ώστε να παραμένει αόρατος και κρυμμένος από τον κόσμο της καθημερινής εμπειρίας."
"Οι πρόσφατες εντυπωσιακές θεωρητικές έρευνες φυσικών, όπως ο Steven Weinberg του Χάρβαρντ και Ya. Β. Zel'dovich στη Μόσχα, προτείνουν ότι το σύμπαν ξεκίνησε ως τέλειο κενό και ότι όλα τα σωματίδια του υλικού κόσμου δημιουργήθηκαν από την διαστολή του χώρου. "

Το κβαντικό κενό απαιτεί χωροχρόνο. Το σύμπαν ξεκίνησε ΩΣ κβαντικό κενό κι όχι ΑΠΟ κβαντικό κενό. Αυτό σημαίνει ότι ξεκίνησε ως μία λεπτή ισορροπία μεταξύ "θετικής" και "αρνητικής" ενέργειας, ώστε να μην καταρρεύσει.
Πετάς άρθρα δεξιά κι αριστερά, τα οποία δεν κατανοείς,
και προσπαθείς να τρολάρεις το νήμα.
Το πώς ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω. Θα ήμουν ο Θεός.
https://mondrian.mashable.com/uploads%2 ... zonaws.com
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»

Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog » 21 Απρ 2022, 14:03

stavmanr έγραψε:
21 Απρ 2022, 10:13
Blackdog έγραψε:
stavmanr έγραψε:

Πετάς άρθρα δεξιά κι αριστερά, τα οποία δεν κατανοείς, και προσπαθείς να τρολάρεις το νήμα.
Μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλο :102:

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 21 Απρ 2022, 15:09

Αρίστος έγραψε:
21 Απρ 2022, 09:36
Βρε κακιασμενε ξεκαβαλα απο το καλαμι σου, προσπαθω κομψα να απαντησω στην αρχικη σου ερωτηση και παραβλεπω πως μετα την αλλαξες.

Η ερωτηση σου ηταν αυτη.

Τη σχεση με τα χριστιανικα μαρτυρια την εμπλεξες μετα γιατι προφανως ειδες οτι η απαντηση μου για τη Σχολη της Φρανκφουρτης σε ταπωσε.
Ρε κεφάλα Αρίστο, θα σε απογοητεύσω, διότι με την ακολουθούσα ...ιστορική αναδρομή των ποστς που ανταλλάξαμε, θα φανεί η ...μπουμπουνοσύνη σου, για να μην πω τίποτε χερότερο και με ξαναπείς κακιασμένο.
Λοιπόν η ακριβής σειρά των ποστς που ανταλλάχθηκαν είναι η ακόλουθη:

Αυτό, είναι το πρώτο ποστ που σου έγραψα, ζητώντας να μου δώσεις πηγή για τον "διακηρυγμένο στόχο" της Σχολής της Φρανκφούρτης να καταστρέψει πολιτιστικά/πολιτισμικά την Ευρώπη.

Απαντάς αμέσως από κάτω γράφοντας:
Kαι οι κεραμιδογατες γνωριζουν πως η Σχολη της Φρανκφουρτης θεωρησε...
Δηλαδή η πηγή του ισχυρισμού σου είναι οι κεραμιδόγατες! Ακόμα ΔΕΝ έχεις φέρει καμιά σοβαρή πηγή!

Στο επόμενο μοτ ποστ σε ειρωνεύομαι...

...και απαντάς αμέσως με αυτό
Και ακόμα ΔΕΝ έχεις φέρει πηγή για τον ισχυρισμό σου!

Το αμέσως επόμενο ποστ σου προς εμένα, έχει πλάκα... Απαντάς και πάλι στο πρώτο μου ποστ...
αναφερόμενος στο "κάψιμο" που γράφω εγώ.
Αλλά, ακόμα ΔΕΝ έχεις φέρει πηγή για τον ισχυρισμό σου...σημείωσέ το αυτό! Ακόμα δεν έχεις φέρει!

Και ερχόμαστε στο επίμαχο ποστ μου (στο οποίο ακόμα ΔΕΝ έχεις απαντήσει) όπου σε ρωτάω:
Αρίστο, μπορείς να μου εξηγήσεις ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ τα όποια μαρτύρια των χριστιανών, με τον φαντασιακό σου "διακηρυγμένο στόχο" της Σχολής της Φρανκφούρτης να καταστρέψει πολιτιστικά/πολιτισμικά την Ευρώπη
Και στην απάντησή σου, έρχεται η μεγάλη κωλοτούμπα...
Όπου αντί να απαντήσεις τι δουλειά έχουν τα μαρτύρια των χριστιανών με την Σχολή της Φρανκφούρτης, το ρίχνεις στο τσάμικο.
Και, σημείωσέ το αυτό: Ακόμα ΔΕΝ έχεις φέρει πηγή για τον ισχυρισμό σου!

Ακριβώς μετά, βάζεις μία (σκατο) πηγή που λέει κάτι από αυτά που ισχυρίζεσαι.
Όμως, ακόμα ΔΕΝ έχεις απαντήσει στο ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ έχουν τα μαρτύρια των χριστιανών, με τον δικό σου ισχυρισμό για τον διακηρυγμένο στόχο της Σχολής της Φρανκφούρτης.

Κατάλαβες τώρα Αρίστο; Κατάλαβες πως διεξήχθη η συνομιλία μεταξύ μας; Κατάλαβες ΠΟΙΑ ήταν η σειρά των ποστς; Κατάλαβες πως η (σκατο) πηγή που έφερες για την Σχολή της Φρανκφούρτης, ήρθε ματά από 3 ποστς που σε ρωτούσα για το μπλέξιμο των μαρτυρίων των χριστιανών;
Οπότε, κατάλαβες πως αυτή η παπαριά που έβαλες σαν δικαιολογία:
Δεν έχει καμία σχέση, διότι ήρθε ΜΕΤΑ το δικό μου ερώτημα;
Κατάλαβες πως η απάντησή σου για την Σχολή της Φρανκφούρτης ήρθε πολύ μετά από την ερώτηση που σου κάνα για το μπλέξιμο που έκανες με τα μαρτύρια των χριστιανών; Αν το κατάλαβες, μπράβο σου.
Αν συνεχίσεις τις κωλοτούμπες, απλώς θα δικαιώσεις όσους σε κατηγορούν για απαταεωνίσκο των συζητήσεων. Και δεν είναι λίγοι!

Άντε μπράβο Αρίστο, που νομίζεις πως μετά από 4-5 ποστς, ο άλλος δεν θα θυμάται τι έχει διαμειφθεί, οπότε σε παίρνει να την κάνεις γυριστή...

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 21 Απρ 2022, 15:38

Πραγματικα φιλε εχεις τεραστιο κολλημα.

Η ερωτηση σου ηταν για τη Σχολη της Φρανκφουρτης και σου απαντηθηκε τοσο με τις θεσεις του Γκραμσι οσο και του Λουκατς που ηταν οι αρχικοι στυλοβατες της.

Τωρα αυτο με τα μαρτυρια των Χριστιανων ουτε εγω δεν καταλαβα ποτε ισχυριστηκα κατι τετοιο σε σχεση με τη Σχολη της Φρανκφουρτης. Πιθανοτατα θα το φαντασιωθηκες. :lol:

Αυτο που πραγματικα ειπα ειναι πως η Σχολη της Φρανκφουρτης θελει να διαλυσει ολες τις αξιες και τους θεσμους του Δυτικου Πολιτισμου συμπεριλαμβανομενου και του Χριστιανισμου. Μονο ετσι θεωρει πως θα αλλαξουν τα αξιακα προτυπα της εργατικης ταξης και θα γινει εφικτη η Δικτατορια του Προλεταριατου.

Και με αυτους τους ντενεκεδες φιλτατε συμμαχησαν οι μεγαλες δυναστειες που προωθουν την Παγκοσμιοποιηση και μαλιστα χρησιμοποιουν ακομη και τη διειδυση του Ισλαμ στις δυτικες κοινωνιες προκειμενου να πληξουν τοσο το Χριστιανισμο οσο και την εθνικη ομοιογενεια των ευρωπαικων λαων.

.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 21 Απρ 2022, 16:44

jey_pap έγραψε:
21 Απρ 2022, 09:14
nik_killthemall έγραψε: ................
Με την βοηθεια του χριστιανισμου ειχες διαιωνιση του αυτοκρατορικου - φεουδαρχικου τροπου διακυβερνησης των λαων, ειχες εκτιναξη της διαφθορας μεσα στην ιδια την θρησκεια (*), ειχες εξαφανιση κάθε πλουραλισμου στην φιλοσοφια, η οποια εκφυλιστηκε και εγινε δογματικη θεολογια, και ειχες επιστημονικη καθιζηση και μεσαίωνα.
..................
H8 CHRISTIANOPHOBIA
Τι εννοεις ? Οτι με την έλευση του χριστιανισμου ήρθε στον κοσμο η δημοκρατια και η παγκοσμια ειρηνη, επαυσε η δουλεια, διαλυθηκαν οι αυτοκρατοριες, ανθισε η φιλοσοφια και οι επιστημες, λυθηκε το προβλημα της παγκοσμιας πεινας, πηγαμε στο διαστημα κλπ ?
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 21 Απρ 2022, 16:56

nik_killthemall έγραψε:
21 Απρ 2022, 16:44
jey_pap έγραψε:
Με την βοηθεια του χριστιανισμου ειχες διαιωνιση του αυτοκρατορικου - φεουδαρχικου τροπου διακυβερνησης των λαων, ειχες εκτιναξη της διαφθορας μεσα στην ιδια την θρησκεια (*), ειχες εξαφανιση κάθε πλουραλισμου στην φιλοσοφια, η οποια εκφυλιστηκε και εγινε δογματικη θεολογια, και ειχες επιστημονικη καθιζηση και μεσαίωνα.
..................
H8 CHRISTIANOPHOBIA
Τι εννοεις ? Οτι με την έλευση του χριστιανισμου ήρθε στον κοσμο η δημοκρατια και η παγκοσμια ειρηνη, επαυσε η δουλεια, διαλυθηκαν οι αυτοκρατοριες, ανθισε η φιλοσοφια και οι επιστημες, λυθηκε το προβλημα της παγκοσμιας πεινας, πηγαμε στο διαστημα κλπ ?
κατι ρωτας και εσυ...

βρηκαμε την λεξη φοβια που ειναι της μοδας και την κοτσαρουμε παντου

ΣΑΛΑΤΟΦΟΒΙΑ
ΤΖΑΤΖΙΚΟΦΟΒΙΑ

και τετοια...ιδια αξια εχουν ολες αυτες οι λεξεις... δηλαδη καμία...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 21 Απρ 2022, 16:56

Αρίστος έγραψε:
21 Απρ 2022, 15:38
Πραγματικα φιλε εχεις τεραστιο κολλημα.

Η ερωτηση σου ηταν για τη Σχολη της Φρανκφουρτης και σου απαντηθηκε τοσο με τις θεσεις του Γκραμσι οσο και του Λουκατς που ηταν οι αρχικοι στυλοβατες της.

Τωρα αυτο με τα μαρτυρια των Χριστιανων ουτε εγω δεν καταλαβα ποτε ισχυριστηκα κατι τετοιο σε σχεση με τη Σχολη της Φρανκφουρτης. Πιθανοτατα θα το φαντασιωθηκες. :lol:

Αυτο που πραγματικα ειπα ειναι πως η Σχολη της Φρανκφουρτης θελει να διαλυσει ολες τις αξιες και τους θεσμους του Δυτικου Πολιτισμου συμπεριλαμβανομενου και του Χριστιανισμου. Μονο ετσι θεωρει πως θα αλλαξουν τα αξιακα προτυπα της εργατικης ταξης και θα γινει εφικτη η Δικτατορια του Προλεταριατου.

Και με αυτους τους ντενεκεδες φιλτατε συμμαχησαν οι μεγαλες δυναστειες που προωθουν την Παγκοσμιοποιηση και μαλιστα χρησιμοποιουν ακομη και τη διειδυση του Ισλαμ στις δυτικες κοινωνιες προκειμενου να πληξουν τοσο το Χριστιανισμο οσο και την εθνικη ομοιογενεια των ευρωπαικων λαων.

.
Πραγματικά Αρίστο, είσαι είτε μπουμπούνας, είτε απατεωνίσκος...
Ρε ούργιε, την ώρα που μιλούσαμε για την Σχολή της Φρανκφούρτης και ΠΡΙΝ φέρις κάποια πηγή για τον ισχυρισμό σου, ΠΡΙΝ φέρεις τον Γκράμσι και τον Λούκατς, ΕΣΥ έγραψες αυτό:
Αρίστος έγραψε:
20 Απρ 2022, 15:58
Λοξίας έγραψε:
20 Απρ 2022, 10:21
Αρίστος έγραψε:
20 Απρ 2022, 06:17
Παμε και στην σημερινη καταντια της Δυσης.

ΟΛΟ το κινημα της Πολιτικης Ορθοτητας εχει βασιστει στη Σχολη της Φρανκφουρτης που ηταν αθεοι μαρξιστες με διακηρυγμενο στοχο να καταστρεψουν ολες τις παραδοσιακες δομες του δυτικου πολιτισμου, με τη θρησκεια αναμεσα τους.

{...}
.
Φυσικά δεν χρειάζεται να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις τι σημαίνει το υπογραμμισμένο. Ασφαλώς και το γνωρίζεις.
Θα ήθελα λοιπόν να μάθω για αυτόν τον "διακηρυγμένο στόχο".
Αναγράφεται στο ...ιδρυτικό καταστατικό της Σχολής της Φρανκφούρτης;
Έχει διακηρυχθεί δημοσίως από κάποιο από τα ιδρυτικά στελέχη; σε κάποια ομιλία; σε κάποια συνέντευξη σε εφημερίδα, ίσως;

Καταλαβαίνεις έτσι;
Υπάρχουν τεκμήρια για τον ισχυρισμό σου ή είναι (και αυτό) κάποια "άνωθεν και εξ αποκαλύψεως γνώση", που μόνον μύστες είναι κοινωνοί;

Και μετά διαμαρτύρεστε για τον επιθετικό τρόπο με τον οποίο κάποιοι άθεοι, αγνωστικιστές αλλά και ένθεοι-άθρησκοι, αντιμετωπίζουν τις διάφορες π@παριές που γράφετε...
Από την άλλη, έχετε και ένα δίκιο...
Δεν είναι λίγο πράγμα να μην μπορείς να ανεβάσεις στην πυρά όσους αμφισβητούν την θρησκεία σου. Κάποιους που αναδεικνύουν τις αντιφάσεις και τα παράλογα της θρησκείας σου (της θρησκείας/εκκλησίας σου, όχι του πνευματικού νοήματος αυτής).
Οπότε, αφού το κάψιμο δεν επιτρέπεται, κάπως πρέπει να αμυνθείτε και εσείς...
Mιλωντας για καψιμο οι Χριστιανοι που μαρτυρησαν και εξοντωθηκαν σε αθειστικα καθεστωτα παιζει να ειναι πενηνταπλασιοι απο οσους εκαψε η Ιερα Εξεταση. Το ιδιο φυσικα ισχυει για οσους εξοντωθηκαν επι Ισλαμ και οσους μαρτυρησαν επι πρωτης Ρωμης.
.
Και το είπες, έτσι στα ξεκάρφωτα, χωρίς να έχει σχέση με αυτό που συζητούσαμε. Το ποστάρισες ΠΡΙΝ να φέρεις τον Γκράμσι και τον Λούκατς. Το καταλαβαίνει αυτό το μυαλουδάκι σου ή μπα; ΠΡΙΝ να φέρεις στο προσκήνιο τον Γκράμσι και τον Λούκατς.
ΠΡΙΝ λεμε, ΠΡΙΝ!
Γι' αυτό και σε ρώτησα ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ έχουν τα μαρτύρια των χριστιανών με την Σχολή της Φρανκφούρτης που συζητάμε!
Πόσο ακόμα θα παριστάνεις τον ηλίθιο;
Εκτός και αν είσαι...

ΥΓ.
Η ερώτηση για την Σχολή της Φρανκφούρτης, ήταν άλλη. Ξύπνα, νιώσε και μην συνεχίζεις τον αυτοεξεφτελισμό...

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 21 Απρ 2022, 20:21

Ρε μπουμπουνα αυτο το σχολιο μου ηταν για το παρακατω που εγραψες και ΟΧΙ για τη Σχολη της Φρανκφουρτης. :lol:

"Οπότε, αφού το κάψιμο δεν επιτρέπεται, κάπως πρέπει να αμυνθείτε και εσείς..."

Και σου απαντησα σε αυτο ειδικα:

"Mιλωντας για καψιμο οι Χριστιανοι που μαρτυρησαν και εξοντωθηκαν σε αθειστικα καθεστωτα παιζει να ειναι πενηνταπλασιοι απο οσους εκαψε η Ιερα Εξεταση. Το ιδιο φυσικα ισχυει για οσους εξοντωθηκαν επι Ισλαμ και οσους μαρτυρησαν επι πρωτης Ρωμης."

Στο διευκρινισα μαλιστα λεγοντας "Μιλωντας για καψιμο". Και το διευκρινισα ακριβως για να μην το μπλεξεις με τη Φρανκφουρτη ελα ομως που εσυ το εμπλεξες.

Συνερθε λοιπον γιατι για μια ακομη φορα βρισκεις τροπο να ασχολουμαστε μαζι σου, τι σου πα και τι μου πες και δεν σου φερθηκαμε καλα και τριχες κατσαρες.

Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 21 Απρ 2022, 22:04

Ααα, εγώ το έμπλεξα! Όχι πως εσύ έκανες κωλοτούμπα γαι να γυρίσουμε θέμα (ο Ασέβαστος την πάτησε και σου απάντησε), μιας και ΔΕΝ είχες φέρει την παραμικρή ένδειξη για τον "διακηρυγμένο στόχο" ε;
Ε, πες το έτσι για να το καταλάβω... :sal9:

Έχεις καταντήσει αηδία Αρίστο...
Είναι πάνω από 5 χρόνια και 2.000 ποστς, που ενώ σε έχουν τσακώσει να λες και να κάνεις λάθος δεκάδες φορές, δεν έχεις το κορασόν το παραδεχθείς.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 21 Απρ 2022, 22:10

Λοξίας έγραψε:
21 Απρ 2022, 22:04
Ααα, εγώ το έμπλεξα! Όχι πως εσύ έκανες κωλοτούμπα γαι να γυρίσουμε θέμα (ο Ασέβαστος την πάτησε και σου απάντησε), μιας και ΔΕΝ είχες φέρει την παραμικρή ένδειξη για τον "διακηρυγμένο στόχο" ε;

Είναι πάνω από 5 χρόνια και 2.000 ποστς, που ενώ σε έχουν τσακώσει να λες και να κάνεις λάθος δεκάδες φορές, δεν έχεις το κορασόν το παραδεχθείς.
τη παρωχημενα επινοημενη και ξεπερασμενη παρολα του θελει να πει, χεστηκε αν ειναι ασυνδετη παπαρια, ε δε βρισκομαστε δα και σε αγορα ελλογων ιδεων.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 22 Απρ 2022, 09:08

nik_killthemall έγραψε:
21 Απρ 2022, 16:44
jey_pap έγραψε:
..................
H8 CHRISTIANOPHOBIA
Πολύ στενόμυαλη ανάλυση Νικ. Μάλλον αυτό εννοεί.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 22 Απρ 2022, 09:32

Λοξίας έγραψε:

SpoilerShow
Λοξίας, :sal9:
:smt005:
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 22 Απρ 2022, 09:43

nik_killthemall έγραψε:
21 Απρ 2022, 22:10
Λοξίας έγραψε:

τη παρωχημενα επινοημενη και ξεπερασμενη παρολα του θελει να πει, χεστηκε αν ειναι ασυνδετη παπαρια, ε δε βρισκομαστε δα και σε αγορα ελλογων ιδεων.
Κοίτα, την περίοδο 2005-2009 που γράφαμε στο Μαύρο φόρουμ, δεν ήταν τόσο ξεροκέφαλος συνωμοσιολόγος.
Είχε και ...φυσιολογικές περιόδους. :lol:

Για παράδειγμα, με είχε κατατάξει στους δωδεκαθεϊστές: "Από τους δωδεκαθεϊστές, ο Λοξίας έφερε ένα καλό θέμα προς συζήτηση"
"Ρε συ Αρίστο, δεν είμα δωδεκαθεϊστής, άθεος είμαι"!

Ε, στα τρία ποστς το είε καταλάβει...τώρα θέλει 30 ποστς κα δεν... :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λοξίας την 22 Απρ 2022, 09:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών