ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 10 Αύγ 2022, 02:07

Dwarven Blacksmith έγραψε:
10 Αύγ 2022, 01:58

Απόψεις, hot takes, κλπ. Κουλ, δεν είναι πολιτική αυτά όμως. Είναι πολιτική διασκέδαση, τις έχεις για να τις λες.
Τις επισυνδεσεις συζητούσαμε κ τοποθετηθηκα με σαφήνεια και σοβαρότητα πάνω στο ζήτημα. Απλά ξεκαθάρισα ότι αυτό δε με κάνει ζαιο. Δεν είναι με τους από εκεί ή με τους από δω.

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 10 Αύγ 2022, 02:13

αχ και βαριεμαι να γραψω

αχ και βαριεμαι να γραψω

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 10 Αύγ 2022, 02:15

Απόψεις, hot takes, κλπ. Κουλ, δεν είναι πολιτική αυτά όμως. Είναι πολιτική διασκέδαση, τις έχεις για να τις λες.
Εγώ κατανοώ την ένσταση που λέει ότι η κριτική είναι εύκολη όταν δεν έχεις μεριά. Τι πρέπει να γίνει όμως; Πρέπει να μπούμε όλοι κάτω από μια κομματική σημαία και να υποστηρίζουμε το φύλαρχο βρέξει χιονίσει; Δε γίνεται ρε συ. Ίσως αν είχαμε καλύτερους φυλάρχους. Τώρα δεν γίνεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 10 Αύγ 2022, 02:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 10 Αύγ 2022, 02:17

EKPLIKTIKOS έγραψε:
10 Αύγ 2022, 01:55
Καραμελίτσα έγραψε:
10 Αύγ 2022, 01:06

Να προσθέσεω ότι το "εγώ δεν είμαι πρόβατο" είναι η απόλυτη μπουμεριά. Πιο στερεότυπο πεθαίνεις.
Δεν είμαι φανατισμενος ηλιθιος για πολιτική, θρησκεία και μπάλα. Αυτά όλα είναι μπίζνες και εσείς που φανατιζεστε είστε απλά χρήσιμοι ηλιθιοι και θύματα. Το προβατο είναι μια σχετικά καλή αναλογία για την κατάστασή σας και γι αυτό σας πονάει. Γιατί κάπου μέσα σας, αν και είστε NPCs, έχετε λίγη ανθρωπιά, κ γι αυτό αντιδράτε τόσο άσχημα στον χαρακτηρισμό. Κανενας δε χαλιεται με χαρακτηρισμους που δεν του ταιριάζουν. Παραλληλα δεν ανεχεστε οτι ο άλλος μπορεί πράγματι να μην είναι σαν τα μούτρα σας. Επειδή εσείς έχετε αυτήν την εξάρτηση του φανατισμού και το μίσος για τον ζαιο ή τον γαλαζαιο σας είναι απαραίτητο όπως στον πρεζάκια η δόση του, σας φαίνεται αδιανόητο ότι υπάρχουμε εμείς οι ελεύθεροι που απλά σπάμε την πλάκα μας με κάτι τόσο "σοβαρό" για εσάς! Είναι η δόση σας, πώς μπορούμε να μην πάρουμε θέση στο ακρογωνιαιο ως προς την ύπαρξη σας ζήτημα του αριστερά ή δεξια;

Ο βοσκός κατευθύνει το προβατο σύμφωνα με τα συμφέροντά του, το ίδιο κάνουν κ τα παραπάνω συμφέροντα με εσάς. Είστε βασικά resource σε ένα σχήμα πυραμίδας που κάποιοι AINEIANτες πλουτίζουν εκμεταλλευομενοι τη μαλακια και τον φανατισμό σας. :g030:
Χμμ, απ' ότι βλέπω εσύ χαλιέσαι που φαντασιώνεσαι ότι οι παιδαριώδεις κοινοτυπίες είναι σοβαρή στάση ζωής ή ένδειξη αντίληψης.
Z

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 10 Αύγ 2022, 02:23

ethereal κ EKPLIKTIKOS όχι απλά συμφωνώ αλλά νιώθω κανονικά τι λέτε (οκ με σένα εκπ λίγο λιγότερο γιατί είσαι πολύ σκληρός καριόλης με τους ανθρώπους κι εγώ είμαι λιγουλάκι ευαισθητούλης)*, συμφωνώ πάρα πολύ, ειδικά με το τελευταίο του έθερ που ξεκαθαρίζει με σαφήνεια σε πέντε γραμμές τι είναι και κυρίως τι ΔΕΝ είναι πολιτική αν θέλουμε να ομιλούμε ορθά τις έννοιες.
Τώρα για να συνδέσω και την προηγούμενη αποτυχημένη ομολογουμένως απόπειρα επικοινωνίας με την τελευταία βοηθό λεκανατζούς παύλα κομματόσκυλο που έσκασε στο παρεάκι, για αυτό το πράμα-άθρωπο λοιπόν εσύ, εμείς, εγώ, εσείς θεωρούμαστε, υποθέτω καθώς δεν έλαβα ευθεία απάντηση από το κομματόσκυλο, "ισαποστάκηδες" και προφανώς εδώ κάνομε κάποιο φεστιβάλ ξέρωγω. Δεν θα σχολιάσω τελικά παραπάνω γιατί σέβομαι την κατάσταση της και εύχομαι να μην χειροτερέψει.

*όλη η παρένθεση είναι θέμα υπό συνεχόμενης κατασκευής και μεγάλης συζήτησης αλλά δεν έλεγε να βάλω κι άλλα μπράκετς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 10 Αύγ 2022, 02:25

ST48410 έγραψε:
10 Αύγ 2022, 02:15
Εγώ κατανοώ την ένσταση που λέει ότι η κριτική είναι εύκολη όταν δεν έχεις μεριά. Τι πρέπει να γίνει όμως; Πρέπει να μπούμε όλοι κάτω από μια κομματική σημαία και να υποστηρίζουμε το φύλαρχο βρέξει χιονίσει; Δε γίνεται ρε συ. Ίσως αν είχαμε καλύτερους φύλαρχους. Τώρα δεν γίνεται.
Όχι, δεν μιλάω για κομματική σημαία. Καταρχάς εγώ στη Ελλάδα δεν έχω. Μιλάω για ιδεολογική τοποθέτηση όμως. Είναι χρήσιμο να έχεις διαμορφώσει ένα τρόπο να βλέπεις τον κόσμο, και φυσικά να τεσταρεις που και που αν σε οδηγεί σε σωστά συμπεράσματα.

Να το θέσω αλλιώς, εγώ ένα ανεξάρτητο διανοητή δεν θα τον καταλάβω επειδή έχει κουλές ετερόκλητες απόψεις, τύπου κακοί μπάτσοι, στρατός στα πανεπιστήμια. Θα τον καταλάβω και θα τον σεβαστώ επειδή κάθε άποψη που έχει την έχει σκεφτεί και ξέρει να τη δικαιολογήσει. Και αυτά τα άτομα τα διαβάζεις με ευχαρίστηση και όταν διαφωνείς γιατί θα σε ζορισουν αν δεν έχεις σκεφτεί καλά τη δική σου άποψη.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 10 Αύγ 2022, 02:32

πήζον bot έγραψε:
10 Αύγ 2022, 02:13
αχ και βαριεμαι να γραψω

αχ και βαριεμαι να γραψω
δεν πειραζει τα χει γραψει ο μπρεχτ

Ο χειρότερος αγράμματος είναι ο πολιτικά αγράμματος. Δεν ακούει τίποτα, δεν βλέπει τίποτα, δε μετέχει στην πολιτική ζωή. Δε δείχνει να γνωρίζει ότι το κόστος διαβίωσης, η τιμή των φασολιών, του αλευριού, του ενοικίου, των φαρμάκων, όλα βασίζονται σε πολιτικές αποφάσεις. Νιώθει ακόμη και περήφανος για την πολιτική του αμορφωσιά, φουσκώνει το στήθος και λέει πως μισεί την πολιτική. Δε γνωρίζει, ο ηλίθιος, πως απ’ την έλλειψη συμμετοχής του στα κοινά προέρχεται η ύπαρξη της πόρνης, το παρατημένο παιδί, ο κλέφτης και, χειρότερα απ’ όλα, οι διεφθαρμένοι αξιωματούχοι, οι λακέδες των εκμεταλλευτριών πολυεθνικών εταιρειών...».

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 10 Αύγ 2022, 02:35

Το πηζον μποτ κάνει αγώνα να σταματήσουμε να μιλάμε για το σκάνδαλο των επισυνδεσεων και να αρχίσουμε να κοροϊδεύουμε τον ζαιισμο του :102:

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 10 Αύγ 2022, 02:36

ιδου το πηδημα.

για κοροιδευτε να σας δω.
και θα σας παω γαμιωντας μεχρι ροδο :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 10 Αύγ 2022, 02:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 10 Αύγ 2022, 02:37

EKPLIKTIKOS έγραψε:
10 Αύγ 2022, 02:07

Τις επισυνδεσεις συζητούσαμε κ τοποθετηθηκα με σαφήνεια και σοβαρότητα πάνω στο ζήτημα. Απλά ξεκαθάρισα ότι αυτό δε με κάνει ζαιο. Δεν είναι με τους από εκεί ή με τους από δω.
Επίσης, και να με θυμηθείς, ο νάνος δεν αργεί πολύ ακόμη, σε λίγο καιρό θα μας βάλει τα γυαλιά ο συνδυασμός στον οποίο οδηγείται, από εδώ θα ξεκινήσει ο F. A. L.COM μλκ μου, θα δεις, επεξεργάζομαι εδώ και χρόνια την στελέχωση του εδώ παραρτήματος του πολιτικού γραφείου, από τις καβουρότρυπες θα το τρέχουμε όλο το σύστημά μλκ μου και το μόνο που θα μας απασχολεί σταλήθεια θα είναι να μην ξεμείνει η καβάτζα από αντηλιακό και σταφ (Ελ. διάφορα).
Μέχρι στιγμής βρήκα μόνον σίγουρα ποιον θα βάλουμε στο πρώτο υπερυπουργείο που μερικές από τις αρμοδιότητες του θα είναι η τροχαία κυκλοφορία, το μεταφορών γενικότερα, ότι έχει να κάνει με νομοθεσίες για κατοικίδια κ.α απλά θα πρέπει μέρα παρά μέρα να στέλνει summary στον Χέλλη για να τα εγκρίνει με λευκή επιταγή για κάθε του κρίση, δεν θα έχει καμμιά ποινική ευθύνη απλά με όση περιουσία μπήκε στη φάση με αυτήν θα βγει πέρα από τα μισθά του.

.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 10 Αύγ 2022, 02:41

10 Αύγ 2022, 02:25
Όχι, δεν μιλάω για κομματική σημαία. Καταρχάς εγώ στη Ελλάδα δεν έχω. Μιλάω για ιδεολογική τοποθέτηση όμως. Είναι χρήσιμο να έχεις διαμορφώσει ένα τρόπο να βλέπεις τον κόσμο, και φυσικά να τεσταρεις που και που αν σε οδηγεί σε σωστά συμπεράσματα.

Να το θέσω αλλιώς, εγώ ένα ανεξάρτητο διανοητή δεν θα τον καταλάβω επειδή έχει κουλές ετερόκλητες απόψεις, τύπου κακοί μπάτσοι, στρατός στα πανεπιστήμια. Θα τον καταλάβω και θα τον σεβαστώ επειδή κάθε άποψη που έχει την έχει σκεφτεί και ξέρει να τη δικαιολογήσει. Και αυτά τα άτομα τα διαβάζεις με ευχαρίστηση και όταν διαφωνείς γιατί θα σε ζορισουν αν δεν έχεις σκεφτεί καλά τη δική σου άποψη.
Δεκτά όλα αυτά και απολύτως σεβαστά. Τι γίνεται όμως αν δεν σου αρέσουν οι καπιταλιστικές ανισότητες και οι κομμουνιστικές αγκυλώσεις; Πιστεύω ότι θα υπάρχει κάτι πιο αξιοπρεπές για τον μελλοντικό άνθρωπο αλλά δεν μπορώ να στο περιγράψω πλήρως ούτε το έχω δει κάπου εφαρμοσμένο. Επίσης οι λύσεις που προτείνονταν ως τρίτος δρόμος όταν ήμουν νεότερος, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μοιάζει να μετακινήθηκαν στους δύο παραπάνω πόλους.

Να θεωρήσω πως πλέον η όποια άποψη μου αποκτά μικρότερη αξία από την ελάχιστη που έχει έτσι κι αλλιώς; Ας είναι.

Δες το λίγο διαφορετικά. Αυτός που συντάσσεται με έναν κόσμο, μοιάζει συγκροτημένος αλλά πιθανόν να είναι πολύ καλός γνώστης της γραμμής της ιδεολογίας που υπερασπίζεται. Ο άλλος πασχίζει κάθε φορά να βγάλει άκρη μέσα σε ένα χάος ξεκινώντας σχεδόν από το 0.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 10 Αύγ 2022, 02:42

sys3x έγραψε:
10 Αύγ 2022, 02:37

Μέχρι στιγμής βρήκα μόνον σίγουρα ποιον θα βάλουμε στο πρώτο υπερυπουργείο που μερικές από τις αρμοδιότητες του θα είναι η τροχαία κυκλοφορία, το μεταφορών γενικότερα, ότι έχει να κάνει με νομοθεσίες για κατοικίδια κ.α απλά θα πρέπει μέρα παρά μέρα να στέλνει summary στον Χέλλη για να τα εγκρίνει με λευκή επιταγή για κάθε του κρίση, δεν θα έχει καμμιά ποινική ευθύνη απλά με όση περιουσία μπήκε στη φάση με αυτήν θα βγει πέρα από τα μισθά του.
:smt005:

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 10 Αύγ 2022, 02:42

Εντωμεταξύ μας λέει η γαλή και η κάθε γαλή ότι δεν έχουμε πολιτική πρόταση και φυσικά δεν μιλάει καθόλου για πολιτική αλλά για κομματική, πες μας τι ψηφίζεις ρε μαλάκα φάση αλλιώς κλάνεις, δε μιλάς.
Δε γαμιόμαστε λέω γω καλλίτερα.

.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 10 Αύγ 2022, 02:47

πήζον bot έγραψε:
10 Αύγ 2022, 02:32
πήζον bot έγραψε:
10 Αύγ 2022, 02:13
αχ και βαριεμαι να γραψω

αχ και βαριεμαι να γραψω
δεν πειραζει τα χει γραψει ο μπρεχτ

Ο χειρότερος αγράμματος είναι ο πολιτικά αγράμματος. Δεν ακούει τίποτα, δεν βλέπει τίποτα, δε μετέχει στην πολιτική ζωή. Δε δείχνει να γνωρίζει ότι το κόστος διαβίωσης, η τιμή των φασολιών, του αλευριού, του ενοικίου, των φαρμάκων, όλα βασίζονται σε πολιτικές αποφάσεις. Νιώθει ακόμη και περήφανος για την πολιτική του αμορφωσιά, φουσκώνει το στήθος και λέει πως μισεί την πολιτική. Δε γνωρίζει, ο ηλίθιος, πως απ’ την έλλειψη συμμετοχής του στα κοινά προέρχεται η ύπαρξη της πόρνης, το παρατημένο παιδί, ο κλέφτης και, χειρότερα απ’ όλα, οι διεφθαρμένοι αξιωματούχοι, οι λακέδες των εκμεταλλευτριών πολυεθνικών εταιρειών...».
με συνκινησες αλλα αυτα ειναι για οσους ειναι μεσα στο παιχνιδι του πολιτευματος που χει μπρεχτ το μυαλο του...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 10 Αύγ 2022, 02:50

ST48410 έγραψε:
10 Αύγ 2022, 02:41
10 Αύγ 2022, 02:25

Δεκτά όλα αυτά και απολύτως σεβαστά. Τι γίνεται όμως αν δεν σου αρέσουν οι καπιταλιστικές ανισότητες και οι κομμουνιστικές αγκυλώσεις; Πιστεύω ότι θα υπάρχει κάτι πιο αξιοπρεπές για τον μελλοντικό άνθρωπο αλλά δεν μπορώ να στο περιγράψω πλήρως ούτε το έχω δει κάπου εφαρμοσμένο.
F. A. L.COM

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών