Όχι ρε, για σεξ με καθόλου σχέση μιλάω, δηλαδή δεν τα είχαμε, τα λέγαμε, κάναμε παρέα και σεξ
Τελειωμένες κλινικές περιπτώσεις είναι από άλλη ιστορία, άμα θες την λέω, ήμουνα και μικρή τότε
Όχι ρε, για σεξ με καθόλου σχέση μιλάω, δηλαδή δεν τα είχαμε, τα λέγαμε, κάναμε παρέα και σεξ
Από τη μ...κία που τους έχει βαρέσει κατακούτελα, πιάνει;
Δεν ήμουν καθόλου ερωτευμένη για την ακρίβεια, εαν υπήρχε έρωτας (για μένα ή υπάρχει ή δεν υπάρχει και όταν υπάρχει είναι πολύς) δεν είμαι σίγουρη οτι δεν θα την είχα πατήσει με κάποιον τρόπο.
Και εγώ τριγκαρομαι όταν βρίζει ο άλλος χριστοπαναγιες. Δεν έπιασα να δείρω κανέναν. Όπως και μου είναι αδιάφορο από τι τριγκάρεται ο καθένας. Γιατί εγώ θα πρέπει να προσέξω τι θα πω για να μην προκαλέσω την βίαιη αντίδραση του άλλου και αυτό να θεωρείται οκ;Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:15γιατι και τα καθαρματα, δεν κυκλοφορουν στο δρομο δερνοντας τις περαστικες στην τυχη, απο κατι τριγγαρονται. δες την ιστορια με τις χριστοπαναγιες. ναι, ειναι καθαρμα. αλλα αν δεν πατουσε κανεις το κουμπι του, δε θα το μαθαιναμε ποτε.Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:05
Είναι ξεκάθαρο. Επαναδιατυπωνω αυτό που είπες όπως ακριβώς το είπες.
Πριν τα συμπεθερια και τον ανάδρομο Ερμή.
Είπες ο άντρας που θα χτυπήσει την γυναίκα είναι κάθαρμα. Και σε ρώτησα αφού είναι κάθαρμα γιατί λες ότι ανάλογα αυτό που δείχνει η γυναίκα αντιδρά ο άντρας; Και μου είπες ναι μεν είναι αυτό που δείχνει η γυναίκα αλλά είναι και πως το βλέπει ο άντρας. Είναι και τα πεθερικά και ο αλκοολισμός και η απιστία και ένας θείος από το χωριό με τον γάιδαρο του τον Ντουρή.
σημαντικο; σιγουρα;Χαοτικός έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:12
Το σημαντικό:
Τι θα πει ρε κυρία Μπαλούρδου; Δεν είναι κάποια αυτή από μόνη της; Δεν είναι Μπαλούρδα; Γιατί η γενική πτώση του αρσενικού γένους; Ο παπούς σου ήταν γανωματής και του κότσαραν επώνυμο σωστά; Ε η γιαγιά σου που ήταν δασκάλα γιατί δεν είναι η Ελένη Γραμματικιά ας πούμε και είναι Ελένη (του) Γανωματή; Δεν δείχνει μία θεσμική αντίληψη για το πως βλέπουμε τις γυναίκες; Ονομαστική φίλε. Κόκκινη Έλλη όχι Κοκκίνου. Μακριά Χριστίνα όχι Μακρή Χριστίνα,
Οι χειριστικοί έχουν πάντα σαφέστατη αντίληψη του τι κάνουν, ακόμη και όταν έχουν εκρήξεις. Δεν είναι τρελοί και έχουν σαφέστατη επίγνωση του κινδύνου όταν τον διακρίνουν. Παίζουν μέχρι εκεί που τους παίρνει και ως τέρμα εγωκεντρικά πλάσματα έχουν έντονο ένστικτο επιβίωσης.SUV έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:15Να σου πω Γαλή μου, καμιά φορά πρέπει και ο άλλος να αντιλαμβάνεται οτι δεν είναι ο μόνος τρελός μιας ιστορίας και οτι δεν ξέρεις ποτέ πώς μπορεί να γυρίσει το μυαλο ενός ανθρώπου
ειμαι ορθολογιστης.SUV έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:12Θέλω να σου πω ρε Ασέβαστε, αν για ένα τόσο μικρό διάστημα και με ασήμαντα θα λέγαμε περιστατικά (οτι δεν υπήρξε βιαιοπραγία δηλαδή) είναι τόσο δύσκολο για μια γυναίκα να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση, φαντάσου τώρα να είσαι σε κανονική σχέση με άλλα δεδομένα και συμβάντα και να πρέπει να βγεις από εκεί
Όχι, το θέμα είναι οτι όταν με φθάσει κάποιος στο σημείο να νοιώσω οτι με παραβιάζει με οποιονδήποτε τρόπο, οντως μπορεί να τρελαθώ, χωρίς πλάκα. Μου γυρνάει το μυαλό ανάποδα, δαιμονίζομαι. Δεν ξέρω πώς γίνεται να το παθαίνω αυτό, ειμαι πολύ ήρεμη και νωχελική σαν άνθρωπος. Τεσπα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:25Οι χειριστικοί έχουν πάντα σαφέστατη αντίληψη του τι κάνουν, ακόμη και όταν έχουν εκρήξεις. Δεν είναι τρελοί και έχουν σαφέστατη επίγνωση του κινδύνου όταν τον διακρίνουν. Παίζουν μέχρι εκεί που τους παίρνει και ως τέρμα εγωκεντρικά πλάσματα έχουν έντονο ένστικτο επιβίωσης.
Το θέμα είναι να θες να κόψεις εσύ, χωρίς πισωγυρίσματα.
Αυτό σου εξηγώ, όταν τα βλέπεις από έξω έτσι φαίνεται, όταν ζήσεις από μέσα καταστάσεις, δεν λειτουργείς πάντα τόσο "Ορθολογιστικά"Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:26ειμαι ορθολογιστης.SUV έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:12Θέλω να σου πω ρε Ασέβαστε, αν για ένα τόσο μικρό διάστημα και με ασήμαντα θα λέγαμε περιστατικά (οτι δεν υπήρξε βιαιοπραγία δηλαδή) είναι τόσο δύσκολο για μια γυναίκα να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση, φαντάσου τώρα να είσαι σε κανονική σχέση με άλλα δεδομένα και συμβάντα και να πρέπει να βγεις από εκεί
οσο δυσκολο κι αν μοιαζει να φυγεις, κρινω ως δυσκολοτερο να μεινεις. οποτε η επιλογη ειναι αμεση, δεν περιμενεις, γιατι θα γινει δυσκολοτερο, οχι ευκολοτερο.
οτι θες, αλλα ξερω κι εγω αρκετες, δε θα ξαφνιαστω.
αν ετσι γινονται οι γυναικοκτονιες, δηλαδη ενς μπαρμπας κατεβαινει ξαφνικα απο ενα αυτοκινητο και σκοτωνει μια γυναικα, εχεις δικιο.stavmanr έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:17Από τη μ...κία που τους έχει βαρέσει κατακούτελα, πιάνει;
Ή πρέπει να βρούμε κάποιον άλλο υπάιτιο της δικής τους μ....κίας;
Είναι αντίστοιχο του να κατέβει ένας μπάρμπας από το αυτοκίνητο να σου πατήσει ένα χέρι ξύλο στη διασταύρωση και να προσπαθείς να μας πείσεις ότι κάτι θα έκανες εσύ λάθος...
Κι έτσι γίνονται. Και αλλιώς.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:34αν ετσι γινονται οι γυναικοκτονιες, δηλαδη ενς μπαρμπας κατεβαινει ξαφνικα απο ενα αυτοκινητο και σκοτωνει μια γυναικα, εχεις δικιο.stavmanr έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:17Από τη μ...κία που τους έχει βαρέσει κατακούτελα, πιάνει;
Ή πρέπει να βρούμε κάποιον άλλο υπάιτιο της δικής τους μ....κίας;
Είναι αντίστοιχο του να κατέβει ένας μπάρμπας από το αυτοκίνητο να σου πατήσει ένα χέρι ξύλο στη διασταύρωση και να προσπαθείς να μας πείσεις ότι κάτι θα έκανες εσύ λάθος...
αν οχι, λες κοτσανες.
Αυτό. Για αυτό λέω χαρά στην υπομονή σου. Και εγώ έτσι ήρεμη κτλ είμαι. Αλλά μην με διαολισεις. Μου λεει ο δικός μου μη μου αντιμιλας, μη με φτάνεις οριακά όταν τσακωνομαστε μου γυρίζει το μάτι. Ασε με να ηρεμήσω και μετά πες μου ότι θέλεις. Δεν. Θα του πω ότι έχω να του πω εκείνη την στιγμή και ας γίνει κόλαση.SUV έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:28Όχι, το θέμα είναι οτι όταν με φθάσει κάποιος στο σημείο να νοιώσω οτι με παραβιάζει με οποιονδήποτε τρόπο, οντως μπορεί να τρελαθώ, χωρίς πλάκα. Μου γυρνάει το μυαλό ανάποδα, δαιμονίζομαι. Δεν ξέρω πώς γίνεται να το παθαίνω αυτό, ειμαι πολύ ήρεμη και νωχελική σαν άνθρωπος. Τεσπα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:25Οι χειριστικοί έχουν πάντα σαφέστατη αντίληψη του τι κάνουν, ακόμη και όταν έχουν εκρήξεις. Δεν είναι τρελοί και έχουν σαφέστατη επίγνωση του κινδύνου όταν τον διακρίνουν. Παίζουν μέχρι εκεί που τους παίρνει και ως τέρμα εγωκεντρικά πλάσματα έχουν έντονο ένστικτο επιβίωσης.
Το θέμα είναι να θες να κόψεις εσύ, χωρίς πισωγυρίσματα.