ΠΣΚ Αθήνα
Re: ΠΣΚ Αθήνα
Θα τον ταισει ο Αλμειδα κρεας
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δικέ μου, χρησιμοποίησα λάθος ρήμα στην αρχή και σε μπέρδεψα. Το σωστό ήτανLugozzi έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:21Τυπε σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες.Feindflug έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:12Ρε τύπε, θα έρθεις για 2,5 μέρες για να δεις έναν αγώνα και σου έχουν προτείνει κάτι μπέργκερ και κάτι χαζά. Λες και ήρθες για να φας και να γράψεις κριτικές, ξέρω γω.
Κανείς δεν πρότεινε κανένα άλλου είδους μαγαζί, κανένα αξιοθέατο, καμμία παράσταση, καμμία φάση... Ούτε καν σε ρώτησαν τι φάσεις γουστάρεις.
Μίζεροι άνθρωποι, να βγουν για να φάνε στου Μάκη του Λίγδα. Τρομερή διασκέδαση και ψυχαγωγία!
Γω που δεν ξέρω από Αθήνα, θα σου πω πάνε καμμία Ακρόπολη και στο μουσείο της, κανένα Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο αν έχεις χρόνο, γιατί είναι μεγάλο, πάνε εκεί Μοναστηράκι, Πλάκα κανέναν περίπατο και κάτι θα βρεις να φας εκεί. Για κάτι άλλο, ψάξε στο διαδίκτυο και θα βρεις. Γουστάρεις μπυραρίες, ρεμπετάδικα, ροκάδικα, χαλαρά μαγαζιά με θέα, κοκτέιλ, θέατρα, ζωολογικό κήπο... Ότι γουστάρεις θα το βρεις.
Φταις και συ όμως, που το άφησες φλου το θέμα. Άλλα γούστα έχει ο ένας, άλλα ο άλλος. Πρέπει να ξηγηθείς τι γουστάρεις, για να υπάρχει μια πυξίδα, αν και πάλι ο καθείς θα πει το δικό του, έτσι για να το παίξει ψαγμένος στα ψωμιά για τοστ και στις χτυπητές.
Ο φίλος μου θέλει ινδικο εστιατόριο.
Εγώ θέλω live jazz το Σάββατο, αλλά δυστυχώς δε βρήκα κάτι να μου αρέσει.
Επειδή οι μέρες είναι λίγες, είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση.
Περιοχή και κόστος δεν παίζουν ρόλο.
θα πας για 2,5 μέρες για να δεις έναν αγώνα.
Όπως προείπα, δεν γνωρίζω από Αθήνα. Καλά έκανες και έγραψες τι γουστάρεις, αλλά γίνε και πιο συγκεκριμένος. Γουστάρετε περπάτημα, αξιοθέατα, μουσεία, ποτά, ταβέρνες; Τι φάσεις;
Γιατί όπως είδες από τον τύπο πιο πάνω, πάλι για τοστ και ψωμιά λέει.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άσε μας ρε τύπε, που έγραψες ολόκληρη απάντηση για να μας πεις ότι πηγαίνεις με αμάνικο σε ένα μπεργκεράδικο. Σιγά, καβλώσαμε με τα μπράτσα και τα γευστικά σου γούστα. Είσαι πολύ τύπος.vantono έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:21Ναι, θα βρει 6€ ένα τοστ και 10€ ενα κλαμπ. Και στο Θησείο θα βρει και 8,5€ φυσικό χυμό (τρου στορι όλα).Feindflug έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:12Ρε τύπε, θα έρθεις για 2,5 μέρες για να δεις έναν αγώνα και σου έχουν προτείνει κάτι μπέργκερ και κάτι χαζά. Λες και ήρθες για να φας και να γράψεις κριτικές, ξέρω γω.
Κανείς δεν πρότεινε κανένα άλλου είδους μαγαζί, κανένα αξιοθέατο, καμμία παράσταση, καμμία φάση... Ούτε καν σε ρώτησαν τι φάσεις γουστάρεις.
Μίζεροι άνθρωποι, να βγουν για να φάνε στου Μάκη του Λίγδα. Τρομερή διασκέδαση και ψυχαγωγία!
Γω που δεν ξέρω από Αθήνα, θα σου πω πάνε καμμία Ακρόπολη και στο μουσείο της, κανένα Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο αν έχεις χρόνο, γιατί είναι μεγάλο, πάνε εκεί Μοναστηράκι, Πλάκα κανέναν περίπατο και κάτι θα βρεις να φας εκεί. Για κάτι άλλο, ψάξε στο διαδίκτυο και θα βρεις. Γουστάρεις μπυραρίες, ρεμπετάδικα, ροκάδικα, χαλαρά μαγαζιά με θέα, κοκτέιλ, θέατρα, ζωολογικό κήπο... Ότι γουστάρεις θα το βρεις.
Φταις και συ όμως, που το άφησες φλου το θέμα. Άλλα γούστα έχει ο ένας, άλλα ο άλλος. Πρέπει να ξηγηθείς τι γουστάρεις, για να υπάρχει μια πυξίδα, αν και πάλι ο καθείς θα πει το δικό του, έτσι για να το παίξει ψαγμένος στα ψωμιά για τοστ και στις χτυπητές.
Για αγώνα κατεβαίνει ο άνθρωπος, θα δει τον αγώνα ως ψυχαγωγία. Να του προτείνουμε να παρατήσει και τον αγώνα και να κυνηγάει τις Καρυάτιδες μήπως?
Για κάτι τετοια ας ερθει το καλοκαίρι και για περισσότερες μερες, που θα εχομεν κι εμεις περισσότερο χρόνο, να τον ξεναγήσομεν εμείς.
Δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο από έναν λοκνταουνιάρη όμως.
Dein Herz, meine Gier
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σε ινδικό πάω με το αμάνικο. Στο μπεργκεράδικο δεν έχει τύχει να πάω έτσι, και ούτε θα το επεδίωκα. Μου βγάζει κάτι απο ρεντνεκιά και αμερικάνικο νότο το combo αμάνικο-μπέργκερ, που δεν μου ταιριάζει.Feindflug έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:31Άσε μας ρε τύπε, που έγραψες ολόκληρη απάντηση για να μας πεις ότι πηγαίνεις με αμάνικο σε ένα μπεργκεράδικο. Σιγά, καβλώσαμε με τα μπράτσα και τα γευστικά σου γούστα. Είσαι πολύ τύπος.vantono έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:21Ναι, θα βρει 6€ ένα τοστ και 10€ ενα κλαμπ. Και στο Θησείο θα βρει και 8,5€ φυσικό χυμό (τρου στορι όλα).Feindflug έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:12Ρε τύπε, θα έρθεις για 2,5 μέρες για να δεις έναν αγώνα και σου έχουν προτείνει κάτι μπέργκερ και κάτι χαζά. Λες και ήρθες για να φας και να γράψεις κριτικές, ξέρω γω.
Για αγώνα κατεβαίνει ο άνθρωπος, θα δει τον αγώνα ως ψυχαγωγία. Να του προτείνουμε να παρατήσει και τον αγώνα και να κυνηγάει τις Καρυάτιδες μήπως?
Για κάτι τετοια ας ερθει το καλοκαίρι και για περισσότερες μερες, που θα εχομεν κι εμεις περισσότερο χρόνο, να τον ξεναγήσομεν εμείς.
Και αμάνικο που αναγκάζομαι να φορέσω, καταπιέζω τον εαυτό μου. Στις χρυσές εποχές του λοκντάουν δεν φορούσα τίποτα απο πάνω, εντός του σπιτιού.
- Cecily Anne
Θα αστειεύεσαι ότι είναι για το χέρι, έχει φοβερό εσωτερικό να κάτσεις πάνω και κάτω όροφο πλας βεράντα. Και βασικά, δεν μπορεις να φας ινδικό στο δρόμο, θα γίνεις μ...ί καπέλο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ε πες το ότι είναι Ινδικό ρε τύπεvantono έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:35Σε ινδικό πάω με το αμάνικο. Στο μπεργκεράδικο δεν έχει τύχει να πάω έτσι, και ούτε θα το επεδίωκα. Μου βγάζει κάτι απο ρεντνεκιά και αμερικάνικο νότο το combo αμάνικο-μπέργκερ, που δεν μου ταιριάζει.Feindflug έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:31Άσε μας ρε τύπε, που έγραψες ολόκληρη απάντηση για να μας πεις ότι πηγαίνεις με αμάνικο σε ένα μπεργκεράδικο. Σιγά, καβλώσαμε με τα μπράτσα και τα γευστικά σου γούστα. Είσαι πολύ τύπος.vantono έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:21
Ναι, θα βρει 6€ ένα τοστ και 10€ ενα κλαμπ. Και στο Θησείο θα βρει και 8,5€ φυσικό χυμό (τρου στορι όλα).
Και αμάνικο που αναγκάζομαι να φορέσω, καταπιέζω τον εαυτό μου. Στις χρυσές εποχές του λοκντάουν δεν φορούσα τίποτα απο πάνω, εντός του σπιτιού.

Dein Herz, meine Gier
Το ινδικό σουβλάκι το τρως μια χαρά στο δρόμο.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:38Θα αστειεύεσαι ότι είναι για το χέρι, έχει φοβερό εσωτερικό να κάτσεις πάνω και κάτω όροφο πλας βεράντα. Και βασικά, δεν μπορεις να φας ινδικό στο δρόμο, θα γίνεις μ...ί καπέλο.
Τα υπόλοιπα Όχι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Κι απορούσα ποιός πάει εκεί και τρώει σουβλάκια.Ερμής έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:54Το ινδικό σουβλάκι το τρως μια χαρά στο δρόμο.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:38Θα αστειεύεσαι ότι είναι για το χέρι, έχει φοβερό εσωτερικό να κάτσεις πάνω και κάτω όροφο πλας βεράντα. Και βασικά, δεν μπορεις να φας ινδικό στο δρόμο, θα γίνεις μ...ί καπέλο.
Τα υπόλοιπα Όχι.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αν θέλω τρου ρε συ θα πάω Αχαρνών. Εκεί πάω για να πάρω την πίτα νααν με το μασαλα μέσαCecily Anne έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:55Κι απορούσα ποιός πάει εκεί και τρώει σουβλάκια.Ερμής έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:54Το ινδικό σουβλάκι το τρως μια χαρά στο δρόμο.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:38
Θα αστειεύεσαι ότι είναι για το χέρι, έχει φοβερό εσωτερικό να κάτσεις πάνω και κάτω όροφο πλας βεράντα. Και βασικά, δεν μπορεις να φας ινδικό στο δρόμο, θα γίνεις μ...ί καπέλο.
Τα υπόλοιπα Όχι.
- vantono
Κι εγώ τρώωCecily Anne έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:55Κι απορούσα ποιός πάει εκεί και τρώει σουβλάκια.Ερμής έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:54Το ινδικό σουβλάκι το τρως μια χαρά στο δρόμο.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:38
Τα υπόλοιπα Όχι.

Πεθύμησα ενα καυτερό τωρα. Παιζει να περασω να παρω ενα μπακέτο για το σπίτι.
- vantono
Δεν νομίζω. Πολλή σαλτσίλα, γιαουρτίλα κτλ (όχι λιγδίλα όμως, ειναι σχετικά υγιεινό). Και πολύ περιεργο στο τύλιγμα, δεν ειναι τοσο απλο σαν τα ελ πιτόγυρα. Το λαδοκολλόχαρτο ειναι τσίτα πάνω στην πίτα, ειναι και περασμένο/ρολαρισμένο μέσα στην πιτα σε καποια σημεία και κοντεύεις να φας και λιγο χαρτί καμια φορά. Πρέπει να σκίζεις περιμετρικά το χαρτι καθε φορά που τρως 2-3 μπουκιές και κατεβαίνει το σουβλάκι, αλλιως δεν γίνεται.Ερμής έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:54Το ινδικό σουβλάκι το τρως μια χαρά στο δρόμο.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:38Θα αστειεύεσαι ότι είναι για το χέρι, έχει φοβερό εσωτερικό να κάτσεις πάνω και κάτω όροφο πλας βεράντα. Και βασικά, δεν μπορεις να φας ινδικό στο δρόμο, θα γίνεις μ...ί καπέλο.
Τα υπόλοιπα Όχι.
Απ'οσα ινδικα έχω φαει, κανένα δεν θα μπορουσα να το φάω δρόμο. Πιτόγυρα και μπουρίτος πχ, μια χαρά τρώγονται σε δρόμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 04 Ιαν 2023, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Δεν πάτε καλά.
Από το 13 που ανακάλυψα το mirch Μέχρι πριν την καραντίνα που μεταφέρθηκε στο naannwich Πρέπει να το κάλυψα όλο το κόστος μετακόμισηςvantono έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 18:06Δεν νομίζω. Πολλή σαλτσίλα, γιαουρτίλα κτλ (όχι λιγδίλα όμως, ειναι σχετικά υγιεινό). Και πολύ περιεργο στο τύλιγμα, δεν ειναι τοσο απλο σαν τα ελ πιτόγυρα. Το λαδοκολλόχαρτο ειναι τσίτα πάνω στην πίτα, ειναι και περασμένο/ρολαρισμένο μέσα στην πιτα σε καποια σημεία και κοντεύεις να φας και λιγο χαρτί καμια φορά. Πρέπει να σκίζεις περιμετρικά το χαρτι καθε φορά που τρως 2-3 μπουκιές και κατεβαίνει το σουβλάκι, αλλιως δεν γίνεται.Ερμής έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:54Το ινδικό σουβλάκι το τρως μια χαρά στο δρόμο.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:38
Τα υπόλοιπα Όχι.
Απ'οσα ινδικα έχω φαει, κανένα δεν θα μπορουσα να το φάω δρόμο. Πιτόγυρα και μπουρίτος πχ, μια χαρά τρώγονται σε δρόμο.

- Cecily Anne
Τσέκαρε το half note ποιόν θα έχει εκείνο το διήμερο. Μπήκα να δω και είναι ενημερωμένος μονο ο Γενάρης.Lugozzi έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:21Τυπε σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες.Feindflug έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:12Ρε τύπε, θα έρθεις για 2,5 μέρες για να δεις έναν αγώνα και σου έχουν προτείνει κάτι μπέργκερ και κάτι χαζά. Λες και ήρθες για να φας και να γράψεις κριτικές, ξέρω γω.
Ο φίλος μου θέλει ινδικο εστιατόριο.
Εγώ θέλω live jazz το Σάββατο, αλλά δυστυχώς δε βρήκα κάτι να μου αρέσει.
Επειδή οι μέρες είναι λίγες, είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση.
Περιοχή και κόστος δεν παίζουν ρόλο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
17 Δεκ 2024, 08:16
-
-
Νέα δημοσίευση Να στολιστεί η Αθήνα για το Ραμαζάνι;
από Maspoli » 05 Μαρ 2024, 12:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 207 Απαντήσεις
- 3993 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
21 Μαρ 2024, 09:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν βρήκα σε όλη την Αθήνα. Στενσιλ αρχιτέκτονα.
από kingstonian » 17 Φεβ 2024, 20:59 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ST48410
18 Φεβ 2024, 02:12
-