Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 24 Ιαν 2023, 13:55

enaon έγραψε:
24 Ιαν 2023, 13:53
GoBack έγραψε:
24 Ιαν 2023, 13:49
Αφου μας ειπες γιατι καθεται και το βρισκω λογικο :102:
και εγω, αλλα ειναι σπανιες οι περιπτώσεις γυναικών που μπορουν να προσομοιώσουν τα σπουδαία αντρικά χαρακτηριστικά. :011:
GoBack έγραψε:
24 Ιαν 2023, 13:51
Η να παρει μια εσωτερικη νταντα απο την Ουκρανια με τα 3 χιλιαρικα που φερνει η αλλη στο σπιτι :102:
το ξανασκέφτηκα, θα εχει μητερα λογικά, κανένα πρόβλημα.
Καλέ στον πάνω όροφο. Τί νταντά. :lol: Επίσης, σιγά μην έβαζε άλλη γυναίκα σπίτι της αυτή. Για καμιά χαζή την περνάτε;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 24 Ιαν 2023, 13:58

Πασιφάη έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
23 Ιαν 2023, 22:02
Πασιφάη έγραψε:
23 Ιαν 2023, 21:52
Ειλικρινά, έχω μεγάλο πρόβλημα στο να κατανοήσω τη συνθήκη, πως μια γυναίκα που έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί, επιλέγει το γκόμενο. Αναγνωρίζω πως υπάρχουν πλείστες περιπτώσεις, απλά οταν διαβάζω για τέτοια ''φρούτα'',θέλω να σπάσω την οθόνη. Στην πραγματική ζωή θα τις έφτυνα.
Άσε. Η άλλη άφησε 2 για να ζήσει τον έρωτά της. Όταν θυμήθηκε πως είχε παιδιά 10+ χρόνια μετά και θέλησε να τα ξαναδεί της είπαν όχι. Και φυσικά ο πατέρας τους δεν έφτιαξε ξανά τη ζωή του, αφοσιώθηκε στα παιδιά του και τα μεγάλωσε μόνος του.
Άστο να πάει στο διάολο. Διότι εμένα κάτι μου θυμίζει. Απλά στο ρόλο του πατέρα ήταν η γιαγιά. Στην τελική όπως αποδείχτηκε συν τω χρόνω, ήσαν όλοι για τα σκουπίδια.
Πλάκα-πλάκα το περιστατικό που ανέφερε η Gherschaagk είναι στο περίπου το στόρι της Άννα Καρένινα (χωρίς το τρένο στο τέλος).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 24 Ιαν 2023, 13:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 24 Ιαν 2023, 13:58

Ασέβαστος έγραψε:
24 Ιαν 2023, 09:02
Πασιφάη έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
23 Ιαν 2023, 21:06
Εγώ ξαναγράφω πως η συγκεκριμένη γυναίκα βαριόταν το παιδί της.
Ειλικρινά, έχω μεγάλο πρόβλημα στο να κατανοήσω τη συνθήκη, πως μια γυναίκα που έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί, επιλέγει το γκόμενο. Αναγνωρίζω πως υπάρχουν πλείστες περιπτώσεις, απλά οταν διαβάζω για τέτοια ''φρούτα'',θέλω να σπάσω την οθόνη. Στην πραγματική ζωή θα τις έφτυνα.
που να ακουσεις γυναικα να λεει στον αντρα της οτι ορκιζεται στα παιδια της οτι δεν ξενογαμιεται, ενω ξενογαμιεται.
Που να δεις επίσης άντρα να τρέχει στα κωλόμπαρα του Μενιδίου..( Ζαρουχλεϊκων..) και να προσπαθεί να βγάλει γκόμενα επί πληρωμή. Και να ορκίζεται με 10 γονυκλισίες ημερησίως στην μαλακισμένη τη γυναίκα του, πως δεν την κερατώνει. Γνωστός μας για τον πέοντα. Βρωμόπουστας.
Όπως ειπε και η Γκερ παραπάνω, η απιστία δεν έχει φύλο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Ιαν 2023, 13:58

Cecily Anne έγραψε:
24 Ιαν 2023, 13:55

Καλέ στον πάνω όροφο.
εχει την μαμά του απο πανω; Αξιος.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 24 Ιαν 2023, 13:58

enaon έγραψε:
24 Ιαν 2023, 11:29
αμαν με την ανάλυση, πείτε για τις πουτσες που πετάμε.
Μα για αυτό τοση ανάλυση.

Αν πετούσαν οι πουτσες δε θα υπήρχε χρόνος.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Ιαν 2023, 14:00

Cecily Anne έγραψε:
24 Ιαν 2023, 13:52
enaon έγραψε:
24 Ιαν 2023, 13:48
GoBack έγραψε:
24 Ιαν 2023, 13:35
Αν ειναι ετσι μιλαμε για το ντηλ του αιωνα αν εξαιρεσεις το φορτωμα των παιδιων :102:
ε δεν μπορει να βρει μια γκόμενα να τα φορτώσει;
Χωρίς να ξέρω, θες να σου απαντήσω ειλικρινά; Πιστεύω όχι. Και αν βρει θα βρει κάτι πολύ κάτω του μετρίου. Ωραίος δεν είναι, λεφτά δεν έχει, δευτερότριτα χαρακτηριστικά τύπου "χιούμορ κλπ" ανύπαρκτα. Καλό παιδί είναι σίγουρα, πολύ καλός πατέρας, πολύ καλός φίλος, να συντρέξει, να βοηθήσει κλπ. Δεν ξέρω δηλαδή ποιά θα τον έπιανε γκόμενο. :102:

Αυτός θεωρητικά είχε όλα τα προσόντα να στήσει μια φοβερή οικογένεια με μία κοπέλα στα δικά του κυβικά, αλλά ήθελε άλογο κούρσας συνειδητά. :102:
Υπάρχουν και αρκετοί άντρες με επαρκή κυβικά, που απλώς δεν είναι καρριερίστες. Απλώς δεν είναι ανασφαλείς. Δεν συνεπάγεται από πουθενά ότι μια γυναίκα που φέρνει τα περισσότερα λεφτά στο σπίτι, σε αγχωτικές εργασιακές συνθήκες, μπορεί να ανταπεξέλθει καλύτερα. Κάποιες χάνουν τελείως τη μπάλα, στο πακετάκι "παιδιά".

Και απ' ό,τι βλέπω σήμερα, οι περισσότεροι νέοι άντρες μια χαρά τα πάνε με τα παιδιά. Καμμιά σχέση με τις παλιότερες γενιές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 24 Ιαν 2023, 14:00

Ναύτης έγραψε:
24 Ιαν 2023, 13:58
Πασιφάη έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:

Άσε. Η άλλη άφησε 2 για να ζήσει τον έρωτά της. Όταν θυμήθηκε πως είχε παιδιά 10+ χρόνια μετά και θέλησε να τα ξαναδεί της είπαν όχι. Και φυσικά ο πατέρας τους δεν έφτιαξε ξανά τη ζωή του, αφοσιώθηκε στα παιδιά του και τα μεγάλωσε μόνος του.
Άστο να πάει στο διάολο. Διότι εμένα κάτι μου θυμίζει. Απλά στο ρόλο του πατέρα ήταν η γιαγιά. Στην τελική όπως αποδείχτηκε συν τω χρόνω, ήσαν όλοι για τα σκουπίδια.
Πλάκα-πλάκα το περιστατικό που ανέφερε η Gherschaagk είναι στο περίπου το στόρι της Άννα Καρένινα (χωρίς το τρένο στο τέλος).
Ωωωπ, όντως ρε φίλε..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Ιαν 2023, 14:03

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
Μα για αυτό τοση ανάλυση.

Αν πετούσαν οι πουτσες δε θα υπήρχε χρόνος.
https://www.tiktok.com/@matakaia/video/ ... 7025869062

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 24 Ιαν 2023, 14:04

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Ιαν 2023, 14:00
Cecily Anne έγραψε:
24 Ιαν 2023, 13:52
enaon έγραψε:
24 Ιαν 2023, 13:48

ε δεν μπορει να βρει μια γκόμενα να τα φορτώσει;
Χωρίς να ξέρω, θες να σου απαντήσω ειλικρινά; Πιστεύω όχι. Και αν βρει θα βρει κάτι πολύ κάτω του μετρίου. Ωραίος δεν είναι, λεφτά δεν έχει, δευτερότριτα χαρακτηριστικά τύπου "χιούμορ κλπ" ανύπαρκτα. Καλό παιδί είναι σίγουρα, πολύ καλός πατέρας, πολύ καλός φίλος, να συντρέξει, να βοηθήσει κλπ. Δεν ξέρω δηλαδή ποιά θα τον έπιανε γκόμενο. :102:

Αυτός θεωρητικά είχε όλα τα προσόντα να στήσει μια φοβερή οικογένεια με μία κοπέλα στα δικά του κυβικά, αλλά ήθελε άλογο κούρσας συνειδητά. :102:
Υπάρχουν και αρκετοί άντρες με επαρκή κυβικά, που απλώς δεν είναι καρριερίστες. Απλώς δεν είναι ανασφαλείς. Δεν συνεπάγεται από πουθενά ότι μια γυναίκα που φέρνει τα περισσότερα λεφτά στο σπίτι, σε αγχωτικές εργασιακές συνθήκες, μπορεί να ανταπεξέλθει καλύτερα. Κάποιες χάνουν τελείως τη μπάλα, στο πακετάκι "παιδιά".

Και απ' ό,τι βλέπω σήμερα, οι περισσότεροι νέοι άντρες μια χαρά τα πάνε με τα παιδιά. Καμμιά σχέση με τις παλιότερες γενιές.
Αυτό που λες εσύ πού κολλάει με αυτό που λέω εγω, δηλαδή ότι αυτός δύσκολα θα βρει γκόμενα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 24 Ιαν 2023, 14:06

Πασιφάη έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Ωωωπ, όντως ρε φίλε..
Σιγά ποιά Άννα Καρένινα, έχω εγώ συμμαθήτρια που άφησε το νοικοκυριό, άντρα και 2 παιδιά και πήγε με ένα Πακιστανό στη Πελοπόννησο να μαζεύει φράουλες. :102: Βέβαια από μικρή ήταν ντιπ καθυστερημένη, απορώ, γιατί της δώσανε απολυτήριο.

ΥΓ. Ναι, ανέβαζε φωτό από Μανωλάδες στο ίνστα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 24 Ιαν 2023, 14:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 24 Ιαν 2023, 14:07

Ναύτης έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:

Κατά τη γνώμη μου, η γυναίκα που αναφέρω εγώ ήταν εντελώς ηλίθια. Αντάλλαξε τα παιδιά της με τα πάρτι και τα ταξίδια και τις μπουτίκ με τα ακριβά ρούχα. Και τελικά συνειδητοποίησε πως τίποτα απ'όλα αυτά δεν έχει σημασία. Επίσης να αναφέρω πως στην αρχή δεν τα έψαχνε τα παιδιά γιατί είχε τυφλωθεί από το πάθος και όλα τα υπόλοιπα κι έτσι την έβγαλαν κι αυτά από τη ζωή τους. Όταν τελικά θέλησε να έχει σχέσεις μαζί τους, της είπαν εκείνα όχι. Και καλά έκαναν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 24 Ιαν 2023, 14:16

Cecily Anne έγραψε:
24 Ιαν 2023, 14:06
Πασιφάη έγραψε:
Ναύτης έγραψε:

Ωωωπ, όντως ρε φίλε..
Σιγά ποιά Άννα Καρένινα, έχω εγώ συμμαθήτρια που άφησε το νοικοκυριό, άντρα και 2 παιδιά και πήγε με ένα Πακιστανό στη Πελοπόννησο να μαζεύει φράουλες. :102: Βέβαια από μικρή ήταν ντιπ καθυστερημένη, απορώ, γιατί της δώσανε απολυτήριο.

ΥΓ. Ναι, ανέβαζε φωτό από Μανωλάδες στο ίνστα.
Μην είμεθα ρατσιστές.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 24 Ιαν 2023, 14:18

Ναύτης έγραψε:
Πλάκα-πλάκα το περιστατικό που ανέφερε η Gherschaagk είναι στο περίπου το στόρι της Άννα Καρένινα
μην λέτε ονόματα,δεν είναι σωστό

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Ιαν 2023, 14:19

Πασιφάη έγραψε:
24 Ιαν 2023, 13:53
Naida έγραψε:
23 Ιαν 2023, 22:07
Πασιφάη έγραψε:

Δυστυχώς είναι κι αυτό μέρος της ανθρώπινης ύπαρξης. Δεν λειτουργεί πάντα όπως πρέπει το μυαλό.
Σαφώς και είναι. Όμως για μένα προσωπικά, ο ρόλος της Μάνας,έχει πρωτεύουσα σημασία. Το παιδί σου, είναι η ύπαρξή σου. Με συγχωρείς αλλά σε αυτό είμαι κάθετη.
Και της μάνας και του πατέρα. Ωστόσο είναι ανθρώπινο και να μην υπολογίσεις τον πρωτεύον ρόλο σου και να διαλύσεις ζωές. Καθημερινά γίνονται αυτά.
Κάθε ένας γονιός που κερατώνει, βάζει το παιδί του 2ο και κοιτάει τον κωλο του. Για αυτό τον λόγο, δεν κάνουν όλοι για γονείς. Ή έστω όχι στην περίοδο που επιλέγουν να γίνουν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Ιαν 2023, 14:23

Naida έγραψε:
24 Ιαν 2023, 14:19
βάζει το παιδί του 2ο και κοιτάει τον κωλο του.
ετσι ειναι , παει η αλλη και χωριζει γιατι εφαγε κερατο, βαζοντας τον εγωισμό της πανω απο τα παιδια.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών