Beria έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 15:00
Naranjita έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 14:50
για την περιπτωση του ασθματος το χω ακουσει και εγώ, ότι βοηθάει.
στην δική μου περίπτωση βέβαια, πήγα να φυγω αδιάβαστη...
ισως να ειναι και θεμα γιατρου, οπως στην κλασικη ιατρικη. αμα πεσεις σε σκιτζη μπορει να σε ξετινάξει.
Μα κι εγώ μετά από φάση που λίγο έλειψε να πάω αδιάβαστος πήγα σε Ομοιοπαθητικό
Σε μια από τις πολλές επισκέψεις μου σε
φιρμες Πνευμονολόγους, μου ανακοίνωσε ότι έχει
ένα νέο φάρμακο, θαυματουργό
Και μάλιστα επέμεινε να πάρω το πρώτο χάπι εκείνη στη στιγμή, στο ιατρείο.
Το πήρα, πήρα το κράνος μου, βγήκα, καβάλησα τη μοτοσικλέτα, πήρα την Αλεξάνδρας προς Κηφισιας και μόλις έφτασα στη διακλάδωση που πάει δεξιά για Μεσογείων και έπρεπε να στρίψω... το μυαλό μου έλεγε στρίψε, αλλά τα χέρια μου δεν υπάκουαν! Πήγα ευθεία, μπήκα στο παρκάκι και έπεσα...
Όταν με τα πολλά συνήλθα και τον πήρα τηλέφωνο να του πω 'τι σκατά ρε φίλε;' μου απάντησε:
"Α ναι, ρε συ! Φέρνει σοβαρή μείωση κινητικών αντιδράσεων" !!!!!!!
Είδε ο καραγκιόζης ότι κουβαλάω κράνος μοτοσικλέτας και δεν είπε τίποτα
το θεμα ασθμα το χω σπουδασει.
επαιρνα απο 30 ετων, δυο φορες το πρωι και δυο το βραδυ οταν ΔΕΝ ηταν σε εξαρση foster spray (με κορτιζονη)
δεν μπορουσα να ανασανω, ημουν σαν γερος 90 ετων. οι γιατροι μαλακιες τουμπανα μου ελεγαν.
τελικα, φτανοντας στο αμην, και αφου σε συνδυασμο με κορτιζονη και θυροειδη, εβαλα πολλα κιλα, συν την αναιμια, συν το οτι η ζωη μου ειχε πιασει πατο, γιατι δεν μπορουσα ουτε απο το σπιτι να βγω, α συν τον καρκινο, μην τον ξεχασω αυτον, πηγα σε αλλη πνευμονολογο.
αυτη, μου κανει 3 χρονια τωρα, ενεσεις xolair, μια φορα τον μηνα, τις παιρνω τσαμπα απο το φαρμακειο του εοπυυ στην ομονοια. 2χ350 ευρω μηνιαιως.
πλεον, δεν κανω σπρευ, σπανια αρρωσταινω, και δεν σφυριζω οταν αναπνεω.
εχε το υποψη σου, ειναι καλο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ