Νέο αριστούργημα Νικολάου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Νέο αριστούργημα Νικολάου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 23 Φεβ 2023, 10:59

Χμμμμμμ..... :smt017
μια λογική παντως .... εχει αυτό που λεει ο Καμπουρακης :102:

Εικόνα
https://www.liberal.gr/d-kampoyrakis/et ... adikasmeni

Διότι δίχως να γνωρίζω λεπτομέρειες..........αυτό που γίνεται σήμερα με την Σοφία Νικολάου. Την οποία τότε θα κρεμούσαμε αν οι φυλακισμένοι πέθαιναν σαν τα κοτόπουλα στα κελιά τους από κορονοϊό και τώρα την κρεμάμε γιατί βιάστηκε να αγοράσει απορρυπαντικά, μάσκες και γάντια ή να κάνει απολυμάνσεις.

Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί ασφαλώς, αλλά ως τότε να της αναγνωρίσουμε το τεκμήριο της αθωότητας και το έκτακτο των συνθηκών; Ή έτσι κι αλλιώς θα ήταν καταδικασμένη;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 23 Φεβ 2023, 11:09

Αφού κάνουμε εδω δικη :roll:

δέον είναι να ακούσουμε και την απολογία της κατηγορουμένης :102:

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 23 Φεβ 2023, 12:24

Bic έγραψε:
22 Φεβ 2023, 14:25
nyxtovios έγραψε:
22 Φεβ 2023, 14:19
Εγώ δεν το πιστεύω ότι άνθρωποι της Νέας Δημοπρασίας κάνουν τέτοια πράματα
Εγώ πάλι το πιστεύω, αν και τους ψήφισα. Και πιθανότατα πάλι να τους ψηφίσω γιατί δεν βλέπω καλύτερη εναλλακτική σε ψήφο εξουσίας και δεν είμαι πλέον υπέρ της ψήφου διαμαρτυρίας, όπως έχω κάνει στα νιάτα μου αρκετές φορές και που θεωρώ πια λάθος. Έως και ΚΚΕ έχω ψηφίσει (μια φορά, μην το παρακάνουμε κιόλας) αν και δεξιός, μόνο ΠΑΣΟΚ (Α' ή Β') δεν έχω ψηφίσει ποτέ, κάτι για το οποίο αισθάνομαι σχετικά περήφανος.
Γιατί η ψήφος πρέπει να είναι σώνει και καλά ουσίας ή διαρτυρίας; Υπάρχουν και άλλα είδη.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 23 Φεβ 2023, 12:58

Green Dragon έγραψε:
23 Φεβ 2023, 12:24
Bic έγραψε:
22 Φεβ 2023, 14:25
nyxtovios έγραψε:
22 Φεβ 2023, 14:19
Εγώ δεν το πιστεύω ότι άνθρωποι της Νέας Δημοπρασίας κάνουν τέτοια πράματα
Εγώ πάλι το πιστεύω, αν και τους ψήφισα. Και πιθανότατα πάλι να τους ψηφίσω γιατί δεν βλέπω καλύτερη εναλλακτική σε ψήφο εξουσίας και δεν είμαι πλέον υπέρ της ψήφου διαμαρτυρίας, όπως έχω κάνει στα νιάτα μου αρκετές φορές και που θεωρώ πια λάθος. Έως και ΚΚΕ έχω ψηφίσει (μια φορά, μην το παρακάνουμε κιόλας) αν και δεξιός, μόνο ΠΑΣΟΚ (Α' ή Β') δεν έχω ψηφίσει ποτέ, κάτι για το οποίο αισθάνομαι σχετικά περήφανος.
Γιατί η ψήφος πρέπει να είναι σώνει και καλά ουσίας ή διαρτυρίας; Υπάρχουν και άλλα είδη.
Δυνατής αντιπολίτευσης; Πολυφωνίας στη βουλή; Αποδυνάμωσης του πρώτου/των πρώτων;

Ναι, σαφώς. Ποιος λέει όχι; Απλά, δεν είναι για μένα, εγώ υποστηρίζω κάτι άλλο, αυτό λέω. Κι όχι παρασυρόμενος από τα γνωστά διλήμματα "ή εμείς ή το χάος", "ξες, καλά τα λες αλλά τώρα είναι κρίσιμες οι εκλογές" (ήθελα να 'βλεπα πότε δεν ήταν κρίσιμες...) της στιγμής. Διαχρονικά πιστεύω στην ψήφο εξουσίας. Ξαναλέω, για μένα...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 23 Φεβ 2023, 13:04

Το νταματζ κοντρόλ (λέγε με Καμπουρακη) της Νικολάου είναι ότι 'αναγκαστηκε να δώσει την εργολαβία στον κολλητό της, με τριπλάσια τιμή, γιατί υπήρχε επείγουσα υγιεινομική ανάγκη ' ; :smt005:
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 23 Φεβ 2023, 13:06

Εν τω μεταξύ, ποια δίκη και παπάρια; Η τύπισσα στο deal που ανέφερα εδώ έκλεισε χλωρίνες με 3-4 ευρώ αντί για 0,50-0,80 ευρώ σε νεοσύστατη εταιρεία με καθόλου background και αντί ΟΛΟΙ να βγουν εναντίον της, λέμε πως δεν παρανόμησε και γιολάρουμε. Και προφανώς αντίστοιχα success stories παίζουν σε πολλές από τις συμφωνίες της, αλλά την αδικούμε όταν λέμε ότι ζημιώνει το κράτος. Ναι μωρέ τη γλυκούλα, απλά είναι κιμπάρισσα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 23 Φεβ 2023, 14:13

Εμένα αν μου έκανε απευθείας ανάθεση το κράτος για τις ποσότητες και τα προϊόντα που λέει, το τιμολόγιό μου θα ήταν 55.000 ευρώ. Αυτή θα ήταν η επίσημη προσφορά μου. Ίσως και χαμηλότερη γιατί αν έκανα αγορά τέτοιων ποσοτήτων στην χοντρική θα ζητούσα καλύτερη τιμή, πιθανολογώ με τελικό κόστος για το δημόσιο στις 49.000 ευρώ. Αυτά εγώ, που είμαι μια πολύ μικρή επιχείρηση. Αυτά δεν είναι νούμερα που βγάζω απ' το μυαλό μου, είναι το συνηθισμένο, μεσοσταθμικό, ποσοστό κέρδους χονδρικής (10%).

Οπότε και τι έγινε που το δημόσιο για την ίδια προμήθεια πλήρωσε 144.000 ευρώ; Δεν έφαγε κάποιος λεφτά, πρέπει να αποφασίσει το δικαστήριο γι' αυτό, αν και αγοράστηκαν από νεοσύστατη εταιρεία-φάντασμα, χωρίς άλλες δραστηριότητες, και με απευθείας ανάθεση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 23 Φεβ 2023, 14:17

gassim έγραψε:
22 Φεβ 2023, 11:35
hellegennes έγραψε:
22 Φεβ 2023, 02:05
gassim έγραψε:
21 Φεβ 2023, 23:57

Εσύ ήθελες μετά από 2 χρόνια να σου πω "φαίνεται όντως να είναι απάτη για μίζα" και σου είπα ότι μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχω ασχοληθεί και τόσο με το ζήτημα.
Κοίτα την επόμενη φορά μην περάσουν 2 χρόνια. :lol:
Εσύ χέλλη παραδέχεσαι συχνά οτι είπες κάτι λάθος ή δεν έχει τύχει ακόμη στα 18 χρόνια που γράφεις εδώ;
Πρώτα πρέπει να κάνει και λάθος για να το παραδεχθεί, μικρή λεπτομέρεια, συνεχίστε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 23 Φεβ 2023, 14:25

sys3x έγραψε:
23 Φεβ 2023, 14:17
gassim έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Εσύ χέλλη παραδέχεσαι συχνά οτι είπες κάτι λάθος ή δεν έχει τύχει ακόμη στα 18 χρόνια που γράφεις εδώ;
Πρώτα πρέπει να κάνει και λάθος για να το παραδεχθεί, μικρή λεπτομέρεια, συνεχίστε.
Θα έβαζα δυο τρία :smt005:, αν δεν ήξερα ότι το λες κυριολεκτικά... :lol:

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 23 Φεβ 2023, 14:26

Bic έγραψε:
23 Φεβ 2023, 14:25
sys3x έγραψε:
gassim έγραψε:

Σταμάτα εσύ.
:011:
SpoilerShow
:P

.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 23 Φεβ 2023, 14:28

sys3x έγραψε:
23 Φεβ 2023, 14:26
Bic έγραψε:
23 Φεβ 2023, 14:25
sys3x έγραψε:

Σταμάτα εσύ.
:011:
SpoilerShow
:P
Σταμάτα λεν τη γυναίκα του Σταμάτη, στο χωριό μου.

Ωχ... αν το ακούσει η Λίτσα τώρα αυτό πάει, κάρπετ μπόμπινγκ το χωριό.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 23 Φεβ 2023, 14:35

sys3x έγραψε:
gassim έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Α, συγγνώμη, αυτό μου ξέφυγε. Ναι, έχω πει ότι έκανα λάθος πως οι κινήσεις της ΝΔ, που λατρεύεις, κράτησαν μακριά τον κορωνοϊό την άνοιξη του 2020. Ήταν μια λάθος εκτίμηση. Αυτό που τον κράτησε μακριά ήταν οι κινήσεις των άλλων χωρών. Επίσης έχω πει πως έκανα λάθος που τους ψήφισα. Ορίστε:
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2021, 19:29
Για να είμαστε ειλικρινείς, ποτέ δεν θα ψήφιζα ΝΔ αν μιλούσαμε μόνο για Κυριάκο και Άδωνη. Είχα ελπίδα ότι η ΝΔ έχει ανανεωθεί, με νεότερα και ικανότερα στελέχη.

Έκανα λάθος να το ελπίζω αυτό. Είναι από τα ελάχιστα λάθη που έχω κάνει στην ζωή μου.
Επειδή κάνω ελάχιστα λάθη, καθώς είμαι γαμάτος, δεν το λέω συχνά, αλλά ορίστε κάποιες φορές:
hellegennes έγραψε:
14 Ιούλ 2021, 15:46
Bill Hicks έγραψε:
14 Ιούλ 2021, 15:25
εν τω μεταξύ χειρουργός δηλώνει απ'ότι βλέπω, το έκαναν "καθηγητής μοριακής ανοσολογίας" για πιο πιασιάρικο. :roll:
Πράγματι, αυτό δηλώνει. Βέβαια δεν αλλάζει κάτι στο συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά έχεις δίκιο.
hellegennes έγραψε:
24 Αύγ 2021, 01:36
ST48410 έγραψε:
24 Αύγ 2021, 00:53
Που τα είδες αυτά; Εγώ τους είδα γενικά να συμφωνούν με εξαίρεση το συγκεκριμένο ζήτημα της πληρότητας των εντατικών. Μάλιστα ο Καπραβέλος αναφέρεται με καλά λόγια για τον Βασιλακόπουλο σε 2-3 σημεία.
Έχεις δίκιο, έχει κάνει τόσες εμφανίσεις αυτός ο καρνάβαλος που έχω χάσει τον λογαριασμό. Άλλος γιατρός τού το είπε αυτό.
hellegennes έγραψε:
11 Νοέμ 2020, 17:30
Πελάτισσά μου που δουλεύει νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο (δεν θα πω σε ποιο) μού είπε σήμερα ότι έχουν κάνει 5 μετακομίσεις ως τώρα, γιατί αυξάνονται οι εισαγωγές (είπε 70-80 την ημέρα) και δεν έχουν σχέδιο για το πώς θα κινηθούν. Φυσικά γι' αυτό φταίει αποκλειστικά η κυβέρνηση, που τον έπαιζε όλο το καλοκαίρι. Εδώ οφείλω μια συγγνώμη στον Τζιτζιμιτζιχότζιρας. Όντως είναι τελείως για τον πούτσο οι άνθρωποι και ακατάλληλοι να διαχειριστούν μια κρίση. Από όλες τι απόψεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 23 Φεβ 2023, 14:47

Κ μεις τι ρόλο βαράμε δω χάμου; χαλίκια ζμπρώχνουμε;
:011::011::011:

.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 23 Φεβ 2023, 14:55

Πρέπει να δείχνω και λίγο εικόνα φυσιολογικού ανθρώπου. Κάποια λάθη πρέπει να γίνονται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 23 Φεβ 2023, 15:03

sys3x έγραψε:
23 Φεβ 2023, 14:47
Κ μεις τι ρόλο βαράμε δω χάμου; χαλίκια ζμπρώχνουμε;
:011::011::011:
Εν τω μεταξύ, λέει, λέει, λέει διάφορα (και όλως παραδόξως τα έχει και πρόχειρα... ααα, ξέχασα, δεν είναι πρόχειρα απλά είναι υπεργαμάτος και στην αναζήτηση και έχει και μνήμη ελέφαντα), αλλά ουσιαστικά όλα αυτά που λέει δείχνουν ότι έχει παραδεχτεί μόνο ένα λάθος του: ότι ψήφισε ΝΔ. Κι αυτό (δική μου εκτίμηση πάντα) επειδή πιθανόν σε κάποια στιγμή να έγινε γνωστή η ψήφος του, και μετά έπρεπε κάπως να δικαιολογήσει γιατί τους σιχαίνεται, επειδή του είπαν να εμβολιαστεί. Α, λάθος, τους έβριζε νωρίτερα (κατά έναν μήνα, ίσως), άρα δείχνει και πόσο πανέξυπνος και προφητικός είναι, επειδή ήξερε ότι θα του πούνε να πάει να εμβολιαστεί.

Τέσπα, πολύ ασχολήθηκα μάλλον. Δεν θα τον μάθω τώρα τον Χέλη και το πώς σκέφτεται, όταν φάει κόλλημα με κάτι...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών