Τραγωδία στα Τέμπη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Τραγωδία στα Τέμπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Μαρ 2023, 10:45

stergiosbik έγραψε:
01 Μαρ 2023, 20:26
Ρε μλκς λίγο ντροπη.Ελεος με τα κομματικά σας.
Υπάρχουν γονείς που κλαινε τα παιδια τους τώρα και άλλοι γονείς που εκλιπαρούν να βρεθεί έστω και ένα κομμάτι του παιδιού τους για να το θάψουν!
Δεν είστε άνθρωποι ρε γαμιοληδες να σεβαστείτε λίγο;
δεν ειναι. ειναι μποτ.

ευτυχως τουλαχιστον δεν εχουν μπουκαρει ακομη αλλοι βλαμμενοι, να πουν οτι ηταν θελημα θεου,οτι ειχαν αγιο οσοι σωθηκαν, η να αναρωτηθουν αν ο σταθμαρχης ειχε κανει μπολι.

αν και ακομη εχω να διαβασω καμποσες σελιδες, δεν ξερεις τι θα βρω μπροστα μου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 02 Μαρ 2023, 10:46

Ασέβαστος έγραψε:
02 Μαρ 2023, 10:45
stergiosbik έγραψε:
01 Μαρ 2023, 20:26
Ρε μλκς λίγο ντροπη.Ελεος με τα κομματικά σας.
Υπάρχουν γονείς που κλαινε τα παιδια τους τώρα και άλλοι γονείς που εκλιπαρούν να βρεθεί έστω και ένα κομμάτι του παιδιού τους για να το θάψουν!
Δεν είστε άνθρωποι ρε γαμιοληδες να σεβαστείτε λίγο;
δεν ειναι. ειναι μποτ.

ευτυχως τουλαχιστον δεν εχουν μπουκαρει ακομη αλλοι βλαμμενοι, να πουν οτι ηταν θελημα θεου,οτι ειχαν αγιο οσοι σωθηκαν, η να αναρωτηθουν αν ο σταθμαρχης ειχε κανει μπολι.

αν και ακομη εχω να διαβασω καμποσες σελιδες, δεν ξερεις τι θα βρω μπροστα μου.
Kαλα δεν έχεις διαβάσει ποστ στο ΦΒ ακόμα...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 02 Μαρ 2023, 10:47

enaon έγραψε:
02 Μαρ 2023, 10:31
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
02 Μαρ 2023, 10:19
Είσαι μέσα λοιπόν;
το ρωτάς; Στο τελευταιο βαγόνι μπες.
:smt005:

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 02 Μαρ 2023, 10:48

foscilis έγραψε:
02 Μαρ 2023, 10:44
Otto Weininger έγραψε:
02 Μαρ 2023, 10:37
foscilis έγραψε:
02 Μαρ 2023, 08:48

Παρα πολυ ακριβες αν εξαιρεσεις που ηταν μονο 1 τρενο (αληθινος εκτροχιασμος οχι σύγκρουση που βαφτιστηκε εκτροχιασμος), 10 φορες λιγοτεροι νεκροι και που η ερευνα ειναι ακομα σε εξελιξη με τον σταθμαρχη (και αλλους δυο εργαζομενους υπευθυνους για την ποιοτητα της γραμμης) απλα κατηγορουμενους, μια και το προβλημα μαλλον ηταν κακη συντηρηση του συγκεκριμενου σημειου οπου λογικα "κακη συντηρηση" για τους Γερμανους σημαινει εκατο φορες καλυτερο απο φρεσκοεγκαινιασμενη γραμμη στην Ελλαδα.
Ακόμα χειρότερα δηλαδή που απλά το κάνεις γαργάρα επειδή λιγότεροι νεκροί.
Δεν πας καθόλου καλά σήμερα.
Καλά, καλα.
Επειδή με αγγίζει σε προσωπικό επίπεδο η φάση, και επειδή πολλές μαλακιες άκουσα την μοναδική φορά που αποφάσισα να μιλήσω ήρεμα, το αφήνω εδώ.

Let them make the first mistake. We make the last move.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 02 Μαρ 2023, 10:53

το να τα ριχνουμε μονο στον σταθμαρχη ειναι αστειο. δηλαδη αν παθαινε εγκεφαλικο τί θα γινοτανε;

Ακομα και χωρις ηλεκτρονικα μεσα τί διαολο, κανεις δεν ελεγχε αν το γυρισε το κλειδι; εδω μια σκωληκοειδεκτομη κανεις και εχεις 2 ανθρωπους να μετρανε ποσες γαζες καθαρες ανοιξες, ποσες γαζες ματωμενες + καθαρες εχεις στο τελος μην μεινει καμια γαζα στη κοιλια του ανθρωπου, εδω μονο ενας γυρναει ενα κλειδι και αντε γεια; Κανεις δεν ελεγχει ή ο ελεγκτης ειχε αρρωστησει/επαθε ανακοπη, εχει ανοια και ξεχασε να γυρισει το κλειδι;

Αν κανεις δεν ελεγχο ποιος υπεγραψε το πρωτοκολλο; Θα πληρωσει; Επισης ποιος εβαλε τον 60 ΔΕ σε αυτη τη θεση σουπερ ευθυνης; Ποσοι εξηνταρηδες εχει τυχει να εχουν επεισοδια που εχουν μειωμενη προσοχη στη καθημερινοτητα τους ; Με ποιο κριτηριο μπηκε;

Για αυτον τον απιθανο τον Βινη γιατι δεν γινεται ιδιαιτερος λογος; Τί σκατα βιογραφικο ηταν αυτο που του δωσανε τετοια θεση; Ποια ηταν η απαντηση/δρασεις του στην επιστολη παραιτησης; Γιατι δεν εχουν απαγγελθει κατηγοριες εναντιον του;

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 02 Μαρ 2023, 10:57

Otto Weininger έγραψε:
02 Μαρ 2023, 10:43
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
02 Μαρ 2023, 10:08
Unique έγραψε:
02 Μαρ 2023, 10:04
Εδω να πουμε οτι θα πρεπει να εξετασθει και το σεναριο του δολου. Αλαλαγμοι οπως "επιτελους εχουμε νεκρους" με βαζουν σε δευτερες σκεψεις.

Θα περάσουν χρόνια για να καταλάβουν οι Έλληνες την ζημιά που έκανε και κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική κοινωνία...
Δεν έχεις ίχνος τσίπας πάνω σου;
Καλώς τον. Για βάλε μου σε παρακαλώ μερικά tweets που να δείχνουν αυτά που έλεγες χθες για τρόλ της ΝΔ που σκυλευουν νεκρούς.

Με ξεμπλοκαρε το Twitter Και σου έχω μαζέψει υλικό από τα επίσημα τρόλ των ζαίων.

Μου χρέωσες χθες, σε προσωπικό επίπεδο, ότι σκυλευω νεκρούς και δε θα το αφήσω έτσι μέχρι να μου απαντήσεις.
Δεν θα μπαχαλέψουμε το νήμα.

Αν εσύ έχεις τα επίσημα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ έχω κι εγώ τα επίσημα τρολ της ΝΔ. Πιστεύεις ότι θα βγάλει κάπου όλο αυτό; Ακόμη και τώρα που μιλάμε αυτό κάνουν κάτι Νίκος Μιχαήλ και κάτι Λουέλες.

Αν πάνω στον εκνευρισμό μου σε έθιξα σου ζητώ συγγνώμη. Αλλά, όταν αναπαράγεις την κομματική γραμμή, που τα τρολ της ΝΔ έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να προωθήσουν, ε, θα λάβεις απάντηση.

Όπως σου έχω γράψει και προσωπικά, μου είσαι συμπαθής. Και θεωρώ ότι δεν γίνεται εσύ να αναπαράγεις τις Λουέλες και τους Μιχαήλ. Ακόμη κι αν το κάνεις, εν μέρει, διακριτικότερα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Μαρ 2023, 10:57

Niki έγραψε:
01 Μαρ 2023, 21:31
Λίγες πληροφορίες που έχω σχετικά με το θέμα.
Ο ΟΣΕ έβγαλε διαγωνισμό το 2003 με προδιαγραφές των Βρετανικών σιδηροδρόμων.
Ένας Κύπριος επιχειρηματίας που συνεργαζότανε με τους Αγγλικούς Σιδηρόδρομους έφερε τα συστήματα ανάδοχος έργου Διεκατ κατασκευαστική.
Ο Κύπριος πλήρωσε τα συστήματα τα έφερ και τα έδωσε στην Διεκατ .
Η Διεκατ τα παρέδωσε στον ΟΣΕ .
Μηχανικοί της Αγγλικής εταιρείας του Κύπριου ήρθανε και τοποθέτησαν δύο συστήματα στον Δομοκό.
Η διεκάτ δεν πληρώθηκε ποτέ χρεοκόπησε.
Ο ΟΣΕ που δεν πλήρωνε το καθυστερούσε και στο τέλος όταν χρεοκόπησε η Διεκατ του μείνανε και τα συστήματα όλα στα κουτιά.
Έχει σύστημα σε μέρος της γραμμής χωρίς να έχει πληρώσει μία.
Εχει συστήματα στα κουτιά χωρίς να έχει πληρώσει μία.
Ο Κύπριος έκλεισε την εταιρεία του χωρίς να πάρει μία.
Η διεκατ χρεοκώπησε.
Αυτά τα λίγα ξέρω για την υπόθεση.
Κρίμα στους ανθρώπους.
δεν ξαφνιαζομαι. αναμενομενο να εχει γινει καπως ετσι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 02 Μαρ 2023, 10:58

talaipwros έγραψε:
02 Μαρ 2023, 10:53
το να τα ριχνουμε μονο στον σταθμαρχη ειναι αστειο. δηλαδη αν παθαινε εγκεφαλικο τί θα γινοτανε;

Ακομα και χωρις ηλεκτρονικα μεσα τί διαολο, κανεις δεν ελεγχε αν το γυρισε το κλειδι; εδω μια σκωληκοειδεκτομη κανεις και εχεις 2 ανθρωπους να μετρανε ποσες γαζες καθαρες ανοιξες, ποσες γαζες ματωμενες + καθαρες εχεις στο τελος μην μεινει καμια γαζα στη κοιλια του ανθρωπου, εδω μονο ενας γυρναει ενα κλειδι και αντε γεια; Κανεις δεν ελεγχει ή ο ελεγκτης ειχε αρρωστησει/επαθε ανακοπη, εχει ανοια και ξεχασε να γυρισει το κλειδι;

Αν κανεις δεν ελεγχο ποιος υπεγραψε το πρωτοκολλο; Θα πληρωσει; Επισης ποιος εβαλε τον 60 ΔΕ σε αυτη τη θεση σουπερ ευθυνης; Ποσοι εξηνταρηδες εχει τυχει να εχουν επεισοδια που εχουν μειωμενη προσοχη στη καθημερινοτητα τους ; Με ποιο κριτηριο μπηκε;

Για αυτον τον απιθανο τον Βινη γιατι δεν γινεται ιδιαιτερος λογος; Τί σκατα βιογραφικο ηταν αυτο που του δωσανε τετοια θεση; Ποια ηταν η απαντηση/δρασεις του στην επιστολη παραιτησης; Γιατι δεν εχουν απαγγελθει κατηγοριες εναντιον του;
έτσι είναι. Πόσοι θα ταξιδεύατε με τραίνο αν ξέρατε ότι ισχύει αυτό το παρανοϊκό;

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 02 Μαρ 2023, 10:58

Bazoomba έγραψε:
02 Μαρ 2023, 10:29
Εφαγες τον παπα φιλε μου.
συνήθως ετσι παει με τον πορφύριο.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 02 Μαρ 2023, 11:04

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
02 Μαρ 2023, 10:57
Otto Weininger έγραψε:
02 Μαρ 2023, 10:43
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
02 Μαρ 2023, 10:08

Δεν έχεις ίχνος τσίπας πάνω σου;
Καλώς τον. Για βάλε μου σε παρακαλώ μερικά tweets που να δείχνουν αυτά που έλεγες χθες για τρόλ της ΝΔ που σκυλευουν νεκρούς.

Με ξεμπλοκαρε το Twitter Και σου έχω μαζέψει υλικό από τα επίσημα τρόλ των ζαίων.

Μου χρέωσες χθες, σε προσωπικό επίπεδο, ότι σκυλευω νεκρούς και δε θα το αφήσω έτσι μέχρι να μου απαντήσεις.
Δεν θα μπαχαλέψουμε το νήμα.

Αν εσύ έχεις τα επίσημα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ έχω κι εγώ τα επίσημα τρολ της ΝΔ. Πιστεύεις ότι θα βγάλει κάπου όλο αυτό; Ακόμη και τώρα που μιλάμε αυτό κάνουν κάτι Νίκος Μιχαήλ και κάτι Λουέλες.

Αν πάνω στον εκνευρισμό μου σε έθιξα σου ζητώ συγγνώμη. Αλλά, όταν αναπαράγεις την κομματική γραμμή, που τα τρολ της ΝΔ έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να προωθήσουν, ε, θα λάβεις απάντηση.

Όπως σου έχω γράψει και προσωπικά, μου είσαι συμπαθής. Και θεωρώ ότι δεν γίνεται εσύ να αναπαράγεις τις Λουέλες και τους Μιχαήλ. Ακόμη κι αν το κάνεις, εν μέρει, διακριτικότερα.
Αυτοι οι 2 δεν σκυλευουν νεκρούς. Απαντάνε στα επίσημα τρόλ σας.
Αν θες στα στέλνω σε π.μ.

Από κει και πέρα και με εθιξες πολύ άσχημα και ως συντονιστής επέτρεψες να γράφονται εδώ μέσα αίσχη.

Έχετε το νου σας να με μπαναρετε πάλι μόλις πω σε κάνα πουστη που μου λέει "να τα πούμε από κοντά" ότι θα τις αρπάξει, να σώσετε την τιμή του φόρουμ.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 02 Μαρ 2023, 11:07

Otto Weininger έγραψε:
02 Μαρ 2023, 11:04
....
Έχετε το νου σας να με μπαναρετε πάλι μόλις πω σε κάνα πουστη που μου λέει "να τα πούμε από κοντά" ότι θα τις αρπάξει, να σώσετε την τιμή του φόρουμ.
Δεν παίζει κάτι τέτοιο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 02 Μαρ 2023, 11:07

talaipwros έγραψε:

Αν πάθει εγκεφαλικό ο οδηγός του ΚΤΕΛ ;
Αν πάθει εγκεφαλικό οδηγός του τρένου;

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 02 Μαρ 2023, 11:08

Δηλαδή ρε μαλάκες, για το Θεό. 60ρης μεταταχθείς ΔΕ περνάει λέει εκπαίδευση και παίρνει πιστοποίηση. Δεν υπάρχει εργαζόμενος στο Δημόσιο που να διαβάζει αυτή την πρόταση και να μην ανθυπομειδιά τουλάχιστον με το τι περιλαμβάνει στην πράξη αυτή η διαδικασία. Τα σχολεία ειδικότητας που περνάνε ξέρω γω 50ρηδες ΕΜΘ ανθύπες του Ταχυδρομικού Σώματος 2-3 χρόνια πριν τη σύνταξη πρέπει να φαντάζουν ΜΙΤ.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 02 Μαρ 2023, 11:09

Otto Weininger έγραψε:
02 Μαρ 2023, 11:07
talaipwros έγραψε:

Αν πάθει εγκεφαλικό ο οδηγός του ΚΤΕΛ ;
Αν πάθει εγκεφαλικό οδηγός του τρένου;
ιδιο ειναι;

υπαρχει πουθενα αλλου στην ευρωπη αντιστοιχο συστημα " ενας μπαρμπας με κλειδι" να καθοριζει αν θα γινει τρακαρισμα αναμεσα σε δυο αμαξοστοιχιες ή οχι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 02 Μαρ 2023, 11:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 02 Μαρ 2023, 11:10

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
02 Μαρ 2023, 10:58
talaipwros έγραψε:

έτσι είναι. Πόσοι θα ταξιδεύατε με τραίνο αν ξέρατε ότι ισχύει αυτό το παρανοϊκό;
Εγώ πάντως όχι. Εγραψα και σε προηγουμενο ποστ, ότι επειδή εχω ταξιδέψει αυτο το δρομολόγιο 3 φορές παλιότερα, αισθανομαι κι εγώ σαν παρατρίχα επιζών μετά το χθεσινό.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών