Τραγωδία στα Τέμπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Re: Τραγωδία στα Τέμπη
Λένε ότι το μπαρ είναι το επόμενο βαγόνι μετά την μηχανή.Δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει σαν γενικός κανόνας,αλλά αν ισχύει,μιλάμε για πολύ αποτυχημένη επιλογή σειράς βαγονιού.Κανένας τόσα χρόνια δεν έχει σκεφτεί ότι είναι το αμέσως επόμενο από το πρώτο για να πάθει την χοντρότερη ζημιά σε μία τέτοια περίπτωση ; Και ότι πάντα σχεδόν θα έχει κόσμο μαζεμένο στο μπαρ ;
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Επίσης διάβασε το "Midnight in Chernobyl".AlienWay έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 09:08Αναφέρω το συγκεκριμένο παράδειγμα γιατί πολλές φορές αυτό που φαίνεται, δεν συμβαδίζει με το επίπεδο ανάπτυξης που υπάρχει πραγματικά.BigChiefWahoo έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 08:58Μην έφτυσε κιόλας μέσα.AlienWay έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 17:21Κάποτε είχα έναν φίλο, που είχε μπει ως επιβάτης σε ρουμάνικο τρένο.
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ήρθε ένας υπάλληλος ντυμένος σικ και με οξφορδική προφορά τον ρώτησε. "Would you like to have a coffe, sir;".
Ωπα της, είπε από μέσα του ο φίλος. Μπροστά η Ρουμανία. Παρήγγειλε ένα σκέτο φραπέ (έτσι τον πίνει αυτός). Μετά από λίγο ήθελε να πάει προς νερού του. Σηκώθηκε, πήγε προς την τουαλέτα, αλλά η πόρτα που άνοιξε δεν ήταν η τουαλέτα. Ηταν μια υποτυπώδης, λερωμένη κουζινίτσα. Εκεί, τυλιγμένος σε μια ποδιά ο ίδιος υπάλληλος, κοπανούσε τον φραπέ με το κουταλάκι του γλυκού και δεν είχε ούτε μιξεράκι.
Στο τσερνόμπιλ έβλεπες τους πυρηνικούς αντιδραστήρες και θαύμαζες ανάπτυξη. Η έκρηξη όμως έγινε γιατί όταν ενεργοποιήθηκε το σύστημα ασφαλείας, εισήχθη γραφίτης (υλικό που προκαλεί έκρηξη) που το σύστημα ασφαλείας τον χρησιμοποιούσε γιατί η σοβιετία ήθελε να ρίξει το κόστος κατασκευής. Αν δεις τη σειρά "τσερνόμπιλ" τα εξηγεί καλά αυτά.
Γαμω τα βιβλία.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Και έλεγα δεν θα εμφανισθεί θεωρία συνωμοσίας;άρχισαν.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 09:14Εδώ ο dpg, μέσα στον περίεργο για να το πω ευγενικά συλλογισμό του, μας δείχνει πόσο γρήγορα λειτούργησε ο κρατικός μηχανισμός.
Ασθενοφόρα, στρατός, εμακ, νοσοκομεία, 112 κλπ.
Αυτός βέβαια υπονοεί επεισόδιο X Files, αλλά το ρεζουμέ είναι άλλο.![]()
Αυτό πάντως που συνέβη και το πολύ μεγαλύτερο στην Τουρκία έχει δικό του όρο στην αμερικανική πολιτική - λέγεται October surprise - ένα μεγάλο γεγονός που γίνεται πριν τις εκλογές που εκεί γίνονται πάντα Νοέμβριο.
Κατ' αρχας μια τετοια περιπτωση απλως δεν πρεπει να συμβει, αλλιως θα πηγαινανε με 2 αδεια βαγονια μπροστα.BigChiefWahoo έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 09:14Λένε ότι το μπαρ είναι το επόμενο βαγόνι μετά την μηχανή.Δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει σαν γενικός κανόνας,αλλά αν ισχύει,μιλάμε για πολύ αποτυχημένη επιλογή σειράς βαγονιού.Κανένας τόσα χρόνια δεν έχει σκεφτεί ότι είναι το αμέσως επόμενο από το πρώτο για να πάθει την χοντρότερη ζημιά σε μία τέτοια περίπτωση ; Και ότι πάντα σχεδόν θα έχει κόσμο μαζεμένο στο μπαρ ;
Επισης το μπαρ αν το σκεφτεις δεν εχει περισσοτερο κοσμο σε σχεση με το να ηταν ολα αυτα θεσεις επιβατων. Δεν ειναι μπαρ με την εννοια του νυχτερινου μαγαζιου, ειναι απλα ενα κυλικειο που βρισκεται κυριολεκτικα πισω απο μια μπαρα. 5-10 ατομα που περιμενουν την παραγγελια τους εχει, απλως ερχονται απο ολο το τρενο συνεχεια.
Δε νομιζω οτι ισχυει ετσι κι αλλιως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 04 Μαρ 2023, 09:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τίποτα δεν έκοψα, παράθεση πάτησα, δεν ξέρω αν κόπηκε κάτι και γιατί.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 09:11Την τελευταία ερώτηση μου για την έκοψες; Κάπου ήθελα να καταλήξω.Ναύτης έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 08:54Ρε παιδί μου, ακριβώς σε αυτό το άρθρο (13) αφορά η εξαίρεση της απόφασης του υπουργού. Νιώθεις τέλος πάντων ή χάνω τον χρόνο μου;Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 08:52
Εσυ γιατί είσαι έτοιμος να χάψεις κάθε τι που εμφανίζεται ως αποκάλυψη από ζαίους;
Η ΡΑΣ λέει ότι σε περίπτωση θανάτου, αποζημίωση καταβάλλει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε 15 μέρες
Το ίδιο λέει και η σύμβαση που ανέβασε η Αυγή, ως αποκάλυψη ταχα![]()
Δεν σου λέω ότι δεν έγινε αυτό. Σου λέω ότι δεν έγινε τώρα ή πριν λίγο καιρό δήθεν για μα προλάβουν κλπ.
Σου λέω ότι δεν είναι νέο.
Κατά τα λοιπά, τώρα που συμφωνήσαμε ότι όντως συνέβη (γιατί στην αρχή έλεγες ότι επρόκειτο για ψέμα), άλλες πληροφορίες δεν έχω.
Ίσχυσε ξανά η εν λόγω εξαίρεση; Δεν το γνωρίζω. Αν εσύ το ξέρεις, βαλ' το (παρακαλώ, όχι με τρολιές από το zhukov).
Αν ίσχυσε και παλιότερα (επί διακυβέρνησης συριζα να υποθέσω), τότε το ίδιο μαλάκας είναι ο συριζαίος υπουργός που το υπέγραψε την πρώτη φορά με τον νουδαίο υπουργό που το υπέγραψε τελευταία. Βλέπεις, εγώ δεν έχω κομματικά τοτέμ και ταμπού, άμα κάποιος είναι μαλάκας/λαμόγιο/κλέφτης/ανίκανος, είναι μαλάκας/λαμόγιο/κλέφτης/ανίκανος ανεξάρτητα από κομματική ταμπέλα.
Εν προκειμένω, πάντως, αυτή η χειροβομβίδα έσκασε στα χέρια της νουδου που κυβερνάει 4 χρόνια. Αποδεικνύεται με στοιχεία ότι έχει κάνει του κόσμου τις μαλακίες στο θέμα αυτό (με δόλο ή χωρίς δόλο, θα το δούμε), με αποτέλεσμα να μην υπάρχει απολύτως καμιά ασφάλεια στους σιδηροδρόμους και να χάσουν την ζωή τους 60 άνθρωποι (μπορεί και παραπάνω).
Επιπρόσθετα, ο νους τους είναι πώς να διαχειριστούν επικοινωνιακά την κατάσταση, μη τυχόν και την πάθουν όπως οι προηγούμενοι με το Μάτι, κι από πάνω φτιάχνουν μια καραστημένη επιτροπή για να εξετάσει δήθεν το θέμα και να βγάλει πόρισμα πριν τις εκλογές (!) ενδεχομένως για να έχουν άμυνες στα δικαστήρια που θα ακολουθήσουν. Για μένα, αυτό είναι ακόμα πιο σιχαμένο.
Ειρησθω εν παροδω οι περισσοτεροι απο τους περσινους σποκλεισμενους δεν εχουν δει 2.000 αποζημιωση απο την Αττικη Οδο χαρη στην αποφαση του Μοναρχη να προσπεραστει η Δικαιοσυνη και να δωσει τα λεφτα κατευθειαν η Αττικη Οδος με διαδικασιες που αποφασιζει η ιδια η Αττικη Οδος ("φερτε μας χαρτι με τη σφραγιδα της τοτε εταιρειας, δε μας νοιαζει που στο μεταξυ ψηφιοποιηθηκαν οι σφραγιδες και η εταιρεια εξαγοραστηκε απο πολυεθνικη")
- BigChiefWahoo
Μα συνέβη ήδη,δύο τραίνα τράκαραν μετωπικά.foscilis έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 09:24Κατ' αρχας μια τετοια περιπτωση απλως δεν πρεπει να συμβει, αλλιως θα πηγαινανε με 2 αδεια βαγονια μπροστα.BigChiefWahoo έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 09:14Λένε ότι το μπαρ είναι το επόμενο βαγόνι μετά την μηχανή.Δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει σαν γενικός κανόνας,αλλά αν ισχύει,μιλάμε για πολύ αποτυχημένη επιλογή σειράς βαγονιού.Κανένας τόσα χρόνια δεν έχει σκεφτεί ότι είναι το αμέσως επόμενο από το πρώτο για να πάθει την χοντρότερη ζημιά σε μία τέτοια περίπτωση ; Και ότι πάντα σχεδόν θα έχει κόσμο μαζεμένο στο μπαρ ;
Επισης το μπαρ αν το σκεφτεις δεν εχει περισσοτερο κοσμο σε σχεση με το να ηταν ολα αυτα θεσεις επιβατων. Δεν ειναι μπαρ με την εννοια του νυχτερινου μαγαζιου, ειναι απλα ενα κυλικειο που βρισκεται κυριολεκτικα πισω απο μια μπαρα. 5-10 ατομα που περιμενουν την παραγγελια τους εχει, απλως ερχονται απο ολο το τρενο συνεχεια.
Δε νομιζω οτι ισχυει ετσι κι αλλιως.
Και όσες φορές έχω πάει σε μπαρ τραίνου,τουτέστιν,άπειρες,πάντα θα πετύχω κόσμο,ελάχιστες θα το βρω άδειο.
Κάποιος μου είπε χτες ότι έχουν και φιάλες βουτανίου για τις συσκευές.
Πάντως κι εγώ δεν πιστεύω ότι ισχύει σαν κανόνας.Νομίζω,αν θυμάμαι καλά,έχω δει και μπαρ σε τελευταίο ή προτελευταίο βαγόνι.
- BigChiefWahoo
Γμσ τα,άστα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 08:57
Εγώ είδα κάποιους από τους τραυματίες. Στις 28 εφημερευα και μέχρι χθες έρχονταν για εκτίμηση. Από τα βαγόνια 4 κ 5. Ήταν ακόμη εμφανώς σοκαρισμένοι. Δε ρώτησα τίποτε.
Με έχει ρίξει η φάση,τόσοι νεκροί.
- taxalata xalasa
Αδελφός - ΑδερφόςChilloutbuddy έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 09:13Γιατί οπωσδήποτε Βέλγο, δε γίνεται δουλειά αλλιώς;
Βέλγος - Βέργος...
Ξέρεις τι είναι η Βέργα;
Βέργα/Verga. Από Λατινικά virga («κλαδί, ραβδί»)
1. καλάμι, ράβδος
2. πέος, πούτσα
Βέλγος να έρθει να τους περάσει την Βέργα και να τους παλουκώσει...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Μια από τα ίδια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν παλεύονται.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 09:14Εδώ ο dpg, μέσα στον περίεργο για να το πω ευγενικά συλλογισμό του, μας δείχνει πόσο γρήγορα λειτούργησε ο κρατικός μηχανισμός.
Ασθενοφόρα, στρατός, εμακ, νοσοκομεία, 112 κλπ.
Αυτός βέβαια υπονοεί επεισόδιο X Files, αλλά το ρεζουμέ είναι άλλο.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
ψεκ gonna ψεκ.Awesomatic έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:31Τώρα λες βλακείες. Αυτό έλλειπε κάθε φορά που το κράτος πρέπει να κάνει κάτι να είναι δικαιολογία να αφήνει όλα τα άλλα να παγώνουν. Τι σχέση έχει το εμβόλιο τώρα με το δυστύχημα;BigChiefWahoo έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:26Διότι ήταν απασχολημένοι αγαπητέ,με το να φτιάχνουν apps γα εμβόλια,ράπιντς,πρόστιμα που πετάξαμε τα σκουπίδια χωρίς μνμ,apps για να τρώει χαλαρά ο εμβολιασμένος την μπριζόλα του κλπ κλπ
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
πραγματι, κανονικος ανθρωπος δεν βγαινει στο δρομο να διαμαρτυρηθει για ενα ατυχημα. γενικοτερα, κανονικος ανθρωπος και διαμαρτυρια στο δρομο δεν πανε μαζι, εδω και 30 χρονια.Καραμελίτσα έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:32Δεν νοείται να διαμαρτύρονται κανονικοί άνθρωποι. Μπάχαλοι είναι. Αν είναι δυνατόν να πολιτικοποιείται ένα ανθρώπινο σφάλμα.Beria έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:19Είχε από τις 7 αρκετό κόσμο, οικογένειες με παιδάκια, μαύρα μπαλόνια, και αναμμένα κεριά. Μόλις εμφανίστηκαν τα μπλοκ των νεολαιών άρχισε πόλεμος
Ρίξαν δακρυγόνα και άρχισαν να απωθούν τους άσχετους, οι οποίοι φοβήθηκαν και έφυγαν
Νομίζω ότι η γραμμή είναι να μην αφήσουν να εμφανιστεί εικόνα κανονικών ανθρώπων που διαμαρτύρονται
μαλλον νομιζουν οτι το αν θα μπει η οχι, εξαρταται απο το ποσο δυνατα φωναζουν το συνθημα με τη ντουντουκα. ισως νιωθουν και ενα ειδος ευθυνης, οτι αν ειχαν ντουντουκοφωναξει πριν, και δυνατοτερα, θα ειχε μπει.
γενικοτερα, οτι προβλημα κι αν υπαρχει, λυνεται με μια πορεια, και μπολικο ρακομελο, μετα.
ωπα, ποιος ειπε τετοια μαλακια; που;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Μαρ 2025, 12:58
-