Τραγωδία στα Τέμπη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Re: Τραγωδία στα Τέμπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 05 Μαρ 2023, 10:34

Gherschaagk έγραψε:
05 Μαρ 2023, 10:26
Αν τα βρει, να μας σφυρίξει κλέφτικα.
Να ακολουθήσει τα λεφτά είναι το πιό εύκολο, το θέμα είναι μετά τί γίνεται, και τι νόημα έχει; Πρόστιμο ξέρω γω;
Οκ, και μετά θα σου βάλουν ειδικό φόρο αποπληρωμής προστίμου; :lol:
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 05 Μαρ 2023, 10:36

Gherschaagk έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
04 Μαρ 2023, 23:37
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί, πάντως είναι πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ και εξηγεί πολλά.

Εν τω μεταξύ, σπεύδει εισαγγελέας από την ΕΕ για να διερευνήσει τι έγιναν τα 700 μύρια της ΕΕ για την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου. :popc:
Άλλο αυτό. Πάντως θα τα και θα τους ψάξει.

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 05 Μαρ 2023, 10:43

Ναύτης έγραψε:
05 Μαρ 2023, 10:12
Απάντηση του υφυπουργού μεταφορών M. Παπαδόπουλου σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή A. Μεϊκόπουλου για την κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου της Μαγνησίας (15/07/2022).
Καμαρώστε τον.
#giaolaftaieiostathmarxis

Τα βλέπω και ανεβάζω.

Z

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Μαρ 2023, 10:45

Καραμελίτσα έγραψε:
05 Μαρ 2023, 10:43
Ναύτης έγραψε:
Απάντηση του υφυπουργού μεταφορών M. Παπαδόπουλου σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή A. Μεϊκόπουλου για την κατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου της Μαγνησίας (15/07/2022).
Καμαρώστε τον.

Τα βλέπω και ανεβάζω.

Στους σιδηρόδρομους αναφέρεται;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 05 Μαρ 2023, 10:51

Naida έγραψε:
05 Μαρ 2023, 10:45
Καραμελίτσα έγραψε:
05 Μαρ 2023, 10:43
Ναύτης έγραψε:
Καμαρώστε τον.

Τα βλέπω και ανεβάζω.

Στους σιδηρόδρομους αναφέρεται;
Προφανώς.

Εικόνα
Z

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 05 Μαρ 2023, 10:59

Chilloutbuddy έγραψε:
05 Μαρ 2023, 10:34
Gherschaagk έγραψε:
Να ακολουθήσει τα λεφτά είναι το πιό εύκολο, το θέμα είναι μετά τί γίνεται, και τι νόημα έχει; Πρόστιμο ξέρω γω;
Εγώ τα πήρα ρε συ Τσιλ;

Εφόσον φαγώθηκαν ΚΑΙ ΑΥΤΑ όπως τόσα άλλα, δεν πρέπει κάποιοι να λογοδοτήσουν επιτέλους;

Εμένα τι να μου ζητήσουν; Να βρούνε ποιος φταίει και να γίνει δήμευση περιουσίας δεν παίζει;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 05 Μαρ 2023, 11:00

Gherschaagk έγραψε:
05 Μαρ 2023, 10:59
Chilloutbuddy έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
Εγώ τα πήρα ρε συ Τσιλ;

Εφόσον φαγώθηκαν ΚΑΙ ΑΥΤΑ όπως τόσα άλλα, δεν πρέπει κάποιοι να λογοδοτήσουν επιτέλους;

Εμένα τι να μου ζητήσουν; Να βρούνε ποιος φταίει και να γίνει δήμευση περιουσίας δεν παίζει;
Τα πήρε η hellenic train και έδωσε μέρος τους σε μίζες. Εσύ τι θες δηλαδή; Να ξανακρατικοποιηθεί ο σιδηρόδρομος;
Z

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 05 Μαρ 2023, 11:01

Gherschaagk έγραψε:
Chilloutbuddy έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
Εγώ τα πήρα ρε συ Τσιλ;

Όχι.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 05 Μαρ 2023, 11:02

Καραμελίτσα έγραψε:
05 Μαρ 2023, 11:00
Gherschaagk έγραψε:
Chilloutbuddy έγραψε:

Εγώ τα πήρα ρε συ Τσιλ;

Τα πήρε η hellenic train και έδωσε μέρος τους σε μίζες. Εσύ τι θες δηλαδή; Να ξανακρατικοποιηθεί ο σιδηρόδρομος;
Να σταματήσουμε να είμαστε μπουρδέλο γιατί όσο είμαστε θα μιλάμε για τραγωδίες, θυσίες και εθνικά πένθη.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 05 Μαρ 2023, 11:03

mao mao έγραψε:
05 Μαρ 2023, 11:01
Gherschaagk έγραψε:
Chilloutbuddy έγραψε:

Εγώ τα πήρα ρε συ Τσιλ;

Όχι.
Γιατί;

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 05 Μαρ 2023, 11:06

Gherschaagk έγραψε:
05 Μαρ 2023, 11:03
mao mao έγραψε:
05 Μαρ 2023, 11:01
Gherschaagk έγραψε:

Εγώ τα πήρα ρε συ Τσιλ;

Όχι.
Γιατί;
θα δημιουργηθεί κακό προηγούμενο.

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 05 Μαρ 2023, 11:08

Gherschaagk έγραψε:
05 Μαρ 2023, 11:02
Καραμελίτσα έγραψε:
05 Μαρ 2023, 11:00
Gherschaagk έγραψε:

Εγώ τα πήρα ρε συ Τσιλ;

Να σταματήσουμε να είμαστε μπουρδέλο γιατί όσο είμαστε θα μιλάμε για τραγωδίες, θυσίες και εθνικά πένθη.
Για να σταματήσουμε να είμαστε μπουρδέλο πρέπει ο κόσμος να μαυρίζει παρατάξεις που βλέπουν το κράτος ως λάφυρο.
Z

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 05 Μαρ 2023, 11:26

Gherschaagk έγραψε:
Chilloutbuddy έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
Εγώ τα πήρα ρε συ Τσιλ;

Όχι ρε δεν τα πήρες εσύ, εσύ απλά θα τα πληρώσεις. Ξανά. Έτσι παν αυτά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 05 Μαρ 2023, 11:28

Λίγο άσχετο με αυτά που συζητάτε στα τελευταία μνμτα αλλά το έχει αναφέρει κάπου πιο πίσω ο Chilloutbuddy - σκεφτείτε το σοκ των μηχανοδηγών,τη στιγμή που έρχονται αντιμέτωπα τα τραίνα μεταξύ των :-?
Είμαι πεπεισμένος πως όσοι βιώνουν κάτι τόσο τρομακτικό και ταυτόχρονα απρόσμενο/ξαφνικό,δεν χάνουν τη ζωή τους από τη σύγκρουση την ίδια,αλλά από την καρδιακή προσβολή που υπέστησαν εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου πριν τα τραίνα (ή οποιαδήποτε άλλα μέσα μεταφοράς) ακουμπήσουν το ένα το άλλο.

Η απόλυτη φρίκη,η απόλυτη παράλυση,η φρικώδης συνάντηση με τον θάνατο.
Θυμήθηκα ένα επεισόδιο του Mayday με δύο αεροπλάνα που κατάφεραν (κυριολεκτικά :011: ) να συγκρουστούν στον αέρα : η δραματοποίηση είχε αποτυπώσει πολύ πετυχημένα τον τρόμο στα μάτια των πιλότων,όταν είδαν να ξεπροβάλλει μπροστά τους ένα άλλο αεροπλάνο.Αμέσως μετά,το απόλυτο Τίποτα.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 05 Μαρ 2023, 11:46

Leporello έγραψε:
05 Μαρ 2023, 08:18
nik_killthemall έγραψε:
05 Μαρ 2023, 02:29
Orion22 έγραψε:
05 Μαρ 2023, 02:17
Η (Γ ελληνική) δημοκρατία κοστίζει. τι να κάνουμε τώρα
να χάσουμε τα κόμματα πυλώνες του πολιτεύματος για μερικά ψωρορουσφέτια;
Εν τω μεταξυ μας εχουν πρηξει τα @@ με την ιδιωτικοποιηση του ΟΣΕ τη στιγμή που ολα οσα εμπλεκονται στο έγκλημα που εγινε εξακολουθουν και είναι ΟΛΑ στο δημοσιο (σιδηροδρομικο δικτυο, τροχονομευση δικτυου, ηλεκτρονικη εποπτευση δικτυου).

Προφανώς και ο Κούλης καθως και εκεινο το σακι με ονομα καραμανλης αχιλλεως ειναι εγκληματίες, και στη πραγματικότητα ό,τι ποινη φάει ο αχθοφορος ακριβως την ιδια ποινη χωρίς καν δικη πρεπει να φανε όσοι βάλανε την υπογραφη τους στον διορισμο του !

αλλά αυτό προφανώς ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ πως οι προηγούμενες κυβερνησεις ειναι ικανες και αθωες και οχι εξισου ανικανες και εγκληματικές. Δηλ. προ κουλη το ηλεκτρονικο συστημα ελεγχου λειτουργουσε και απαγορευονταν οι μεταταξεις αχθοφοροων σε σταθμαρχες ? Οχι βεβαια. Αρα ποια η διαφορα?
Λάθος! Ετσι διαχέεται η ευθύνη. Είναι δυνατόν να φταίει ο Σαμαράς; Ε, και τότε γιατί να φταίει ο Τσίπρας ή ο Μητσοτάκης;

Αντίθετα, πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια να βρεθεί κάποιος που να έκανε κάτι συγκεκριμένο ή να παρέλειψε κάτι συγκεκριμένο που οδήγησε στην τραγωδία. Και θα είναι πολλοί.
Λαπο εντελως επιφανειακό αυτο που λες.

Μιλώντας με ρεαλιστική υποκρισία : Για την συγκεκριμένη τραγωδια θα βρεθουν συγκεκριμένοι φταίχτες και σε 5-10-15 το πολυ σε 20 χρόνια που θα τελεσιδικήσει η ιστορία θα φυλακιστούν γιατί μεταξύ των άλλων στην χώρα αυτή έχουμε και αρνησιδικία.
Βεβαια αν κοιτάξεις το Μάτι θα δεις πως ούτε καν αυτό ΔΕΝ θα γίνει, αλλά δεν πειράζει το επιβάλλει η ρεαλιστική υποκρισία να το διατυπώσουμε έτσι.

Τώρα, αν ΔΕΝ θες αυτό το πράγμα σε καμιά 5ετια να επαναληφθεί, τότε ΝΑΙ υπάρχει διάχυση ευθυνών, όλοι φταίμε, οι πολιτικοί που συντηρούν αυτή την εγκληματική σκατίλα δεν φυτρώνουν από το πουθενά, αλλά ψηφίζονται και μάλιστα κατεπανάληψη από τους ψηφοφορους που νομοτελειακα είναι εξίσου διεφθαρμένοι αφου τους ψηφίζουν.
Γιατί ο Σαμαράς π.χ. δεν φταίει κι αυτός ? Επί των ημερών του υπήρχε το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου και απέτυχε να το θέσει σε λειτουργία. Εξίσου απέτυχε να το θέσει σε λειτουργία κι ο Τσίπρας και εξίσου απέτυχε και ο Κουλης. Όλοι μαζί συντηρούν τις συνθήκες εγκλήματος, όχι μονο ο ένας !

Είναι δύο διαφορετικά πράγματα το "ποιος φταίει για την τραγωδία" και το "γιατί έγινε η τραγωδία".
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών