vantono έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 13:51
Orion22 έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 13:50
likosmokeses έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 11:48
Γιατί ζητάει συγγνώμη, αφού φταίει ο σταθμάρχης.
Τον συνδέει κάτι με τον σταθμάρχη για να απολογηθεί για λογαριασμό του;

Πολυ σωστη δηλωση.
Μαλλον για να το πω λιγο διαφορετικα, αν ειχε κανει αυτην την δηλωση απο την αρχη θα ειχε την απολυτη στηριξη μου.
Αυτα που γραφει εδω ειναι τα αυτονοητα γοα τα οποια κραζουμε απο την πρωτη στιγμη. Λες και εχςι παρει ενα προς ενα τα σημεια και απαντα. Κοντρα στις δικες του μαλακιες και ακομα περισσοτερο κοντρα στα αδιανοητα πουστριλικια των πασοκων που περιμαζεψε. (Βλ. Δηλωση σκερτσου).
Σωστος ο ελιγμος και μακαρι να μην ειναι λογια,.
Εβγαλε τα μποτάκια του οφσάιντ και μπράβο του, κι εγώ του το δίνω.
Να σου πω φίλε. Ύστερα από 5 μέρες που περάσανε και έχοντας κάπως καταλαγιάσει (κάπως...) ο θυμός μέσα μου από το αρχικό σοκ, αυτό που έχω να πω κι εγώ είναι ότι
τουλάχιστον στην μετά το ατύχημα διαχείριση τα πήγαν αρκετά καλά. Εννοείται φυσικά ότι το σημαντικό θα ήταν να μην χρειάζεται καν να συζητάμε τώρα εδώ τέτοια θέματα και 57 άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους νεότατα παιδιά, να ήταν τώρα στα σπίτια τους και με τους δικούς τους, πιστεύω ότι αυτό δεν χρειάζεται καν να το διευκρινίσω. Εννοείται επίσης, ότι και αυτοί, όχι μόνο αυτοί αλλά
και αυτοί έχουν σοβαρές ευθύνες για το τραγικό γεγονός. Η αντιμετώπιση όμως του όλου θέματος από όλους τους αρμόδιους από εκεί και ύστερα, νομίζω ότι ήταν από τις καλύτερες που έχουμε δει έως τώρα σε τέτοια περιστατικά. Ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε άμεσα και αποτελεσματικά, η πολιτική ηγεσία βρέθηκε σε χρόνο dt στον τόπο του συμβάντος και δεν άρχισαν τα αβαβά και τα "μα... δεν ξέραμε, μα... δεν ακούσαμε, τι; υπάρχουν νεκροί; πρώτη φορά το ακούω!!!" ούτε και πήγαν με στημένα βιντεάκια με 2-3 δικούς τους μετά από μέρες να δείξουν την, και καλά, θλίψη τους όπως κάνανε κάποιοι άλλοι και το κομμάτι που αφορά την δικαιοσύνη φαίνεται να πήρε μπρος ταχύτατα. Όχι ότι θα τελειώσει τόσο γρήγορα βέβαια, λογικό και αναμενόμενο είναι, αλλά κάτι σαν να φαίνεται στον ορίζοντα ότι θέλουν να το προχωρήσουν άμεσα και να μην το διαιωνίσουν όπως έγινε σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν.
Εδώ είμαστα και θα το δούμε βέβαια πώς θα πάει, αλλά προς το παρόν αυτήν την αίσθηση έχω.