Τραγωδία στα Τέμπη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
talaipwros

Re: Τραγωδία στα Τέμπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 05 Μαρ 2023, 13:57

Orion22 έγραψε:
05 Μαρ 2023, 13:50
likosmokeses έγραψε:
05 Μαρ 2023, 11:48

Γιατί ζητάει συγγνώμη, αφού φταίει ο σταθμάρχης.
Τον συνδέει κάτι με τον σταθμάρχη για να απολογηθεί για λογαριασμό του; :giggle:
Πολυ σωστη δηλωση.
Μαλλον για να το πω λιγο διαφορετικα, αν ειχε κανει αυτην την δηλωση απο την αρχη θα ειχε την απολυτη στηριξη μου.
Αυτα που γραφει εδω ειναι τα αυτονοητα γοα τα οποια κραζουμε απο την πρωτη στιγμη. Λες και εχςι παρει ενα προς ενα τα σημεια και απαντα. Κοντρα στις δικες του μαλακιες και ακομα περισσοτερο κοντρα στα αδιανοητα πουστριλικια των πασοκων που περιμαζεψε. (Βλ. Δηλωση σκερτσου).

Σωστος ο ελιγμος και μακαρι να μην ειναι λογια,.
Αυτο
Συγκρινε τωρα αυτο με τους ζαιους και τους γιανηδες.
Δεν ειναι τελειος αλλα ειναι μονοδρομος

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Μαρ 2023, 14:01

vantono έγραψε:
05 Μαρ 2023, 13:36
ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Μαρ 2023, 12:46
Αυτό ακριβώς είναι το καραβάνι των κομμάτων. Και θα συνεχίσει να προχωρά γιατί τα σκυλιά που αλυχτούν, θέλουν να απαξιώσουν το κράτος.

Το σίγουρο είναι ότι ήταν και θα συνεχίσει να είναι το πιο ασφαλές μεταφορικό μέσο.
Κι όμως, εγώ το αεροπλάνο θεωρώ το πιο ασφαλές. Και δεν εννοώ καμία Ραιανέρ κτλ, μιλάω για σοβαρές εταιρείες.
Ετσι πίστευα κι εγώ για τα ελληνικά τρένα μεχρι πριν λιγα χρονια, ώσπου μπήκα σε τρένα Ιταλίας και Σιγκαπούρης. Απο 'κει και μετά, βλεπω τα ελληνικα και τις γραμμες και το δίκτυο κτλ, και αισθανομαι σαν να μπαινω σε εγκαταλελειμμένο μέσο.

Πλέον μονο σε προαστιακό θα έμπαινα, και αυτό για τιποτα κοντινες σχετικά αποστάσεις.
Αλλά ναι, αν περιοριστεί η συγκριση σε χερσαία μεσα, κι εγω θεωρω το τρενο πιο ασφαλές απο αυτοκίνητα, λεωφορεία κτλ.
Το καραβάνι του κράτους εννοώ βρε, όχι τα τραίνο.

Στις μετακινήσεις, αυτό που σίγουρα είναι το πιο επικίνδυνο είναι το αυτοκίνητο. Στατιστικώς ξεκινάς και δεν υπάρχει η οποιαδήποτε εγγύηση ή πρόληψη για το αν θα φτάσεις, ακόμη και αν προσωπικώς κρατάς όλους τους κανόνες ασφάλειας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 05 Μαρ 2023, 14:07

Otto Weininger έγραψε:
05 Μαρ 2023, 13:28
Bic έγραψε:
05 Μαρ 2023, 13:19
Otto Weininger έγραψε:
04 Μαρ 2023, 22:30

Όχι.
Αλλά πώς τολμάς να λες να μην κατέβει καν υποψήφιος ; Οι άλλοι να κατέβουν δηλαδή;

Και πως τολμάς να του χρεώνεις από τώρα το ατύχημα;
Είσαι σίγουρος ότι θα μπορούσαν να το έχουν αποτρέψει τα σύστηματα όταν τα έκανε τόσο μπουρδελο όλα ο σταθμαρχης;

Αν σε ρωτήσω τι δούλευε και τι δεν δούλευε εκείνη την νύχτα ξέρεις να μου πεις ;
Αν είναι έτσι τα πράματα, τότε γιατί να παραιτηθεί καν; Ας περίμενε να ολοκληρωθεί η έρευνα κι αν δεν του "χρεώναν το ατύχημα" όπως λες, ας παρέμενε στη θέση του.

Παραιτήθηκε όμως και μάλιστα αυθημερόν. Για να έχει λοιπόν έστω και κάποιο νόημα αυτή η παραίτηση και η δήλωση που την συνοδεύει, θα πρέπει να μην κατέβει στις εκλογές κατά τη γνώμη μου.
Δεν μένεις στο Υπουργείο μετά από κάτι τέτοιο. Είτε φταίς είτε όχι.

Από κει και πέρα θα δούμε ποιες ήταν οι ευθύνες του και αν αυτές είναι τέτοιες που να πρέπει να μην ξανακατεβει, ας γίνει έτσι. Και αυτός και όποιος άλλος.

Αλλα να σου πω κάτι; Με σταυρό κατεβαίνει. Ας τον μαυρίσουν.
Στο μπολνταρισμένο.
Όχι φίλε μου. Αν έχει λίγη ενσυναίσθηση, λίγη τσίπα ΔΕΝ θα κατέβει καν υποψήφιος. Παραιτηθηκε. Το έχουμε; ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.
Ορθά έπραξε. Δεν υπάρχει λόγος να ανακατώνουμε τα σκατά.
Το ίδιο έπρεπε να κάνουν και οι υπαίτιοι του ΜΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, τόσα χρόνια που γαμήσανε τη χώρα και φάγανε με χρυσά κουτάλια. Είναι σαφής ο προσδιορισμός''λαμόγια- δολοφόνοι''.
Το τι καταλαβαίνεις εσύ πάλι, που επιμένεις σθεναρά για τον ορυμαγδό, ρίχνωντας μόνον στους ''άλλους'' το μπαλάκι, είναι κάτι που πρέπει σαφώς να ερευνηθει από ειδήμονες.
ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ.
ΚΛΑΙΜΕ 57 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ.

ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 05 Μαρ 2023, 14:12

vantono έγραψε:
05 Μαρ 2023, 13:51
Orion22 έγραψε:
likosmokeses έγραψε:
05 Μαρ 2023, 11:48

Γιατί ζητάει συγγνώμη, αφού φταίει ο σταθμάρχης.
Τον συνδέει κάτι με τον σταθμάρχη για να απολογηθεί για λογαριασμό του; :giggle:
Πολυ σωστη δηλωση.
Μαλλον για να το πω λιγο διαφορετικα, αν ειχε κανει αυτην την δηλωση απο την αρχη θα ειχε την απολυτη στηριξη μου.
Αυτα που γραφει εδω ειναι τα αυτονοητα γοα τα οποια κραζουμε απο την πρωτη στιγμη. Λες και εχςι παρει ενα προς ενα τα σημεια και απαντα. Κοντρα στις δικες του μαλακιες και ακομα περισσοτερο κοντρα στα αδιανοητα πουστριλικια των πασοκων που περιμαζεψε. (Βλ. Δηλωση σκερτσου).

Σωστος ο ελιγμος και μακαρι να μην ειναι λογια,.
Εβγαλε τα μποτάκια του οφσάιντ και μπράβο του, κι εγώ του το δίνω.
Να σου πω φίλε. Ύστερα από 5 μέρες που περάσανε και έχοντας κάπως καταλαγιάσει (κάπως...) ο θυμός μέσα μου από το αρχικό σοκ, αυτό που έχω να πω κι εγώ είναι ότι τουλάχιστον στην μετά το ατύχημα διαχείριση τα πήγαν αρκετά καλά. Εννοείται φυσικά ότι το σημαντικό θα ήταν να μην χρειάζεται καν να συζητάμε τώρα εδώ τέτοια θέματα και 57 άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους νεότατα παιδιά, να ήταν τώρα στα σπίτια τους και με τους δικούς τους, πιστεύω ότι αυτό δεν χρειάζεται καν να το διευκρινίσω. Εννοείται επίσης, ότι και αυτοί, όχι μόνο αυτοί αλλά και αυτοί έχουν σοβαρές ευθύνες για το τραγικό γεγονός. Η αντιμετώπιση όμως του όλου θέματος από όλους τους αρμόδιους από εκεί και ύστερα, νομίζω ότι ήταν από τις καλύτερες που έχουμε δει έως τώρα σε τέτοια περιστατικά. Ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε άμεσα και αποτελεσματικά, η πολιτική ηγεσία βρέθηκε σε χρόνο dt στον τόπο του συμβάντος και δεν άρχισαν τα αβαβά και τα "μα... δεν ξέραμε, μα... δεν ακούσαμε, τι; υπάρχουν νεκροί; πρώτη φορά το ακούω!!!" ούτε και πήγαν με στημένα βιντεάκια με 2-3 δικούς τους μετά από μέρες να δείξουν την, και καλά, θλίψη τους όπως κάνανε κάποιοι άλλοι και το κομμάτι που αφορά την δικαιοσύνη φαίνεται να πήρε μπρος ταχύτατα. Όχι ότι θα τελειώσει τόσο γρήγορα βέβαια, λογικό και αναμενόμενο είναι, αλλά κάτι σαν να φαίνεται στον ορίζοντα ότι θέλουν να το προχωρήσουν άμεσα και να μην το διαιωνίσουν όπως έγινε σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν.

Εδώ είμαστα και θα το δούμε βέβαια πώς θα πάει, αλλά προς το παρόν αυτήν την αίσθηση έχω.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 05 Μαρ 2023, 14:13

Orion22 έγραψε:
Πολυ σωστη δηλωση.
Ντάξει καλά τα είπε ή καλά του τα γράψανε, γουατέβερ δε με νοιάζει. Καλά πάντως.

Άσχετα από αυτό, για να μη με κυνηγάει κανας ταμένος, ΛΕΩ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ:
Η ερώτηση μου είναι αν είναι να φτιάξουμε κάτι, δεν πρέπει να πάρουνε προτεραιότητα οι δρόμοι; Δρόμους δεν εννοώ τις λακκούβες, εννοώ όλο το σύστημα, τα πρόστιμα, τη σηματοδότηση, το φωτισμό, όλα. Γιατί το τρένο σκότωσε μεν 50 (ή 100) αλλά το αυτοκίνητο στην Ελλάδα σκοτώνει 50 κάθε μήνα. Κυριολεκτικά.

Να σημειώσω εδώ ότι η οικογένειά μου στην Ελλάδα μπαίνει και στα δύο συνέχεια.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 05 Μαρ 2023, 14:14

OUT LOUD
Αυτοί δεν ζητήσανε συγγνώμη ποτέ και για τίποτα!
https://www.protothema.gr/
:a040:
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 05 Μαρ 2023, 14:16

Citroenakias έγραψε:
05 Μαρ 2023, 12:02
Arisvilla έγραψε:
05 Μαρ 2023, 11:58
Πραγματικά στο Μαξίμου είναι σε πανικό. Βάζουν τον Κούλη πριν 2 μέρες να μιλάει για δυστύχημα που οφείλεται σε τραγικό ανθρώπινο λάθος βάζουν τα πετσωμένα να ευθυγραμμίζονται με το αφήγημα και 2 μέρες μετά αφού όλοι τους έχουν κράξει τα αλλάζει και ζητάει και συγνώμη και ο υποκρίταρος για λογαριασμό και των προηγούμενων λέει. Λες και είναι ο ανεύθυνος άρχων. Ερχεται μαύρο στις εκλογές και το έχουν καταλάβει και κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο.
Αλλιως τα φανταζοντουσαν και αλλιως τους ήρθαν. Ετοιμαζαν φιέστες εγκαινιαζοντας ανύπαρκτα έργα και αντ'αυτου απολογούνται για τα θύματα που προκάλεσαν. Κριμα για αυτούς που έφυγαν άδικα, χρέος μας εμας των υπολοίπων μην το αφήσουμε να περάσει έτσι

Ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό που γράφεις είναι χοντρή μαρακία!!!
Όχι μόνο θα το αφήσεις να ξανασυμβεί, αλλά θα το κάνεις αυτό πολλαπλές φορές!!!
Γιατί είναι στην σάπια ιδεολογία που σου έχουν πουλήσει και σε έχουν αναθρέψει και την οποία δεν θέλεις να αποβάλεις!!!
Και δεν γράφω για την αριστερή πλευρά σου...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 05 Μαρ 2023, 14:18

Leporello έγραψε:
05 Μαρ 2023, 13:52
sharp έγραψε:
05 Μαρ 2023, 13:48
Ο σταθμάρχης τι κάνει; Έχουμε νέα από αυτό το επουσιώδες στέλεχος της ιστορίας;
Σε αργία τέθηκε και ο προϊστάμενός του. Λογικό.

Γιατί τέθηκε σε αργία ο προϊστάμενος του;
Τι είναι αυτό για το οποίο είναι υπεύθυνος ο προϊστάμενος;

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 05 Μαρ 2023, 14:19

είδε και απόειδε με την αχρηστία του, που πλέον δεν τραβάει με κανένα ρουφιανοπαπαγαλακι, και ξεκίνησε ρητορική συνεργασίας. αφού όλοι μαζί τα καναμε μοουρδελο, ψηφίστε μας να τα φτιάξουμε, αφού μάθαμε από τα λάθη μας.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 05 Μαρ 2023, 14:19

OANNHSEA έγραψε:
05 Μαρ 2023, 14:18
Leporello έγραψε:
05 Μαρ 2023, 13:52
sharp έγραψε:
05 Μαρ 2023, 13:48
Ο σταθμάρχης τι κάνει; Έχουμε νέα από αυτό το επουσιώδες στέλεχος της ιστορίας;
Σε αργία τέθηκε και ο προϊστάμενός του. Λογικό.

Γιατί τέθηκε σε αργία ο προϊστάμενος του;
Τι είναι αυτό για το οποίο είναι υπεύθυνος ο προϊστάμενος;

.
Μαλλον επειδη τον τοποθετησε στον συγκεκριμενο σταθμο (πιθανοτατα λογο εντοπιοτητας)
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 05 Μαρ 2023, 14:21

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
05 Μαρ 2023, 14:19
είδε και απόειδε με την αχρηστία του, που πλέον δεν τραβάει με κανένα ρουφιανοπαπαγαλακι, και ξεκίνησε ρητορική συνεργασίας. αφού όλοι μαζί τα καναμε μοουρδελο, ψηφίστε μας να τα φτιάξουμε, αφού μάθαμε από τα λάθη μας.
Άλλωστε η Νδ και τα τρωκτικά της είναι νέο κώμα, μόλις του 2019

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 05 Μαρ 2023, 14:21

Chilloutbuddy έγραψε:
05 Μαρ 2023, 11:26
Gherschaagk έγραψε:
05 Μαρ 2023, 10:59
Chilloutbuddy έγραψε:
05 Μαρ 2023, 10:34

Να ακολουθήσει τα λεφτά είναι το πιό εύκολο, το θέμα είναι μετά τί γίνεται, και τι νόημα έχει; Πρόστιμο ξέρω γω;
Οκ, και μετά θα σου βάλουν ειδικό φόρο αποπληρωμής προστίμου; :lol:
Εγώ τα πήρα ρε συ Τσιλ;

Εφόσον φαγώθηκαν ΚΑΙ ΑΥΤΑ όπως τόσα άλλα, δεν πρέπει κάποιοι να λογοδοτήσουν επιτέλους;

Εμένα τι να μου ζητήσουν; Να βρούνε ποιος φταίει και να γίνει δήμευση περιουσίας δεν παίζει;
Όχι ρε δεν τα πήρες εσύ, εσύ απλά θα τα πληρώσεις. Ξανά. Έτσι παν αυτά.
Να βρούνε αυτούς που τα πήραν και να δημεύσουν περιουσίες, να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 05 Μαρ 2023, 14:22

Ξεκίνησε η απολογία του σταθμάρχη Λάρισας για το πολύνεκρο δυστύχημα της αμαξοστοιχίας στα Τέμπη. Ο 59χρονος έφτασε στον εισαγγελέα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, φαίνεται να είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο σταθμάρχης φέρεται να ψέλλισε σε όσους τον είδαν: «Κουβαλάω 35 φέρετρα στην πλάτη μου…». Ο ίδιος έχει αποδεχθεί κατά το δικηγόρο του το «μέρος της ευθύνης που του αναλογεί».

Μεταξύ άλλων ο συνήγορός του, Στέφανος Παντζαρτζίδης, τόνισε πως ο πελάτης του ευχαριστεί τα ΜΜΕ, λέγοντας ότι «είναι πολύτιμη δουλειά των ΜΜΕ και χωρίς την βοήθεια της δημοσιογραφικής έρευνας αυτή η υπόθεση δεν θα έπαιρνε τον δρόμο που έπρεπε να πάρει. Είναι στοιχεία καθοριστικά και έπρεπε να ζητήσουμε νέα προθεσμία, ώστε να τα μελετήσουμε και να τα αξιολογήσουμε».

Ο σταθμάρχης βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες για την τραγωδία, καθώς η ποινική δίωξη σε βάρος του αφορά σε ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και σωματικές βλάβες με τον ίδιο ποινικό χαρακτηρισμό, καθώς και για διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών από το οποίο προήλθε ως αποτέλεσμα θάνατος πολλών ατόμων, αδίκημα που με βάση πρόσφατη τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα (άρθρο 291) επισύρει ποινές από 10 χρόνια κάθειρξη ως και ισόβια.
https://www.cnn.gr/ellada/story/352781/ ... -asfaleias

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 05 Μαρ 2023, 14:23

https://www.lifo.gr/stiles/optiki-gonia ... y-ypoyrgoy

Είναι να απορεί κανείς: Αν επί τέσσερα χρόνια, ο κύριος Καραμανλής δεν κατάφερε να λύσει αυτό το κομβικό ζήτημα, με τι ασχολείτο; Με το πώς κλαίνε αισθαντικά μπροστά στις κάμερες;

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 05 Μαρ 2023, 14:23

Gherschaagk έγραψε:
05 Μαρ 2023, 14:21
Chilloutbuddy έγραψε:
05 Μαρ 2023, 11:26
Gherschaagk έγραψε:
05 Μαρ 2023, 10:59

Εγώ τα πήρα ρε συ Τσιλ;

Εφόσον φαγώθηκαν ΚΑΙ ΑΥΤΑ όπως τόσα άλλα, δεν πρέπει κάποιοι να λογοδοτήσουν επιτέλους;

Εμένα τι να μου ζητήσουν; Να βρούνε ποιος φταίει και να γίνει δήμευση περιουσίας δεν παίζει;
Όχι ρε δεν τα πήρες εσύ, εσύ απλά θα τα πληρώσεις. Ξανά. Έτσι παν αυτά.
Να βρούνε αυτούς που τα πήραν και να δημεύσουν περιουσίες, να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι.
Ποσο χρονων ειπαμε εισαι; :lol:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών