και τώρα τι ψηφίζουμε;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: και τώρα τι ψηφίζουμε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 06 Μαρ 2023, 21:59

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Μαρ 2023, 21:56
Beria έγραψε:
06 Μαρ 2023, 21:50
ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Μαρ 2023, 21:31

Μα όντως δεν έχει κάποιο νόημα να ρίξεις. Άλλο η απολύτως φυσική οργή ή σοκ που θα πάθει ο καθένας και άλλο η εκτίμηση για τελική ψήφο. Και αυτή δεν νομίζω ότι πρόκειται να αλλάξει. Για την ακρίβεια, δεν καταλαβαίνω από ποιους και γιατί θα αλλάξει. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στους οικείους των θυμάτων, αυτοί βιώνουν κάτι που όλοι αντιλαμβανόμασε ως αβάσταχτο.
Η μόνη περίπτωση να επηρεαστεί ψηφοφόρος της ΝΔ από το τραγικό συμβάν και να μην ψηφίσει ΝΔ είνα εάν είχε πιστέψει ότι η ΝΔ του Μητσοτάκη ήταν άλλο κόμμα από τα κόμματα που κυβερνούν 49 χρόνια.

Και να έπεσε από τα σύννεφα που είναι ίδιο :)
Πρόσθεσες 9 χρόνια στην τιμημένη μεταπολίτευση Beria;

Αντιλαμβάνεσαι τί σημαίνει αυτό, έτσι; :lol:
Η χούντα δεν τελείωσε το 74; :smt017
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Μαρ 2023, 22:02

Golden Age έγραψε:
06 Μαρ 2023, 21:46
talaipwros έγραψε:
06 Μαρ 2023, 21:44
Golden Age έγραψε:

Θα είχε εξαϋλωθεί και η ΝΔ εαν υπήρχε κάποιο σοβαρό δεξιό κόμμα.
Αν
Ο Τζήμερος (αν και δεν είναι δεξιός ο ίδιος) μπορεί να δημιουργήσει ένα αξιόλογο δεξιό σχήμα. Αλλά δεν ξέρω αν μπαίνει βουλή.
Ε, ας μη μπει.

Το θέμα είναι να μην ξαναμπώ εγώ στο ίδιο τριπάκι, στο ποιος μπαίνει και ποιος όχι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 06 Μαρ 2023, 22:03

Beria έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Μαρ 2023, 21:31
Green Dragon έγραψε:
06 Μαρ 2023, 21:12

Εγώ όχι, έστω με την έννοια ότι δεν ένιωσα εξοργισμένος απέναντι στην κυβέρνηση ειδικά αφού έτσι κι αλλιώς δεν σκόπευα να ψηφίσω κόμμα εξουσίας. Δεν ρίχνω καν μεγαλύτερη ευθύνη στη ΝΔ από τα υπόλοιπα κόμματα που κυβέρνησαν και συντηρούσαν την ίδια ακριβώς κατάσταση στον ΟΣΕ.
Μα όντως δεν έχει κάποιο νόημα να ρίξεις. Άλλο η απολύτως φυσική οργή ή σοκ που θα πάθει ο καθένας και άλλο η εκτίμηση για τελική ψήφο. Και αυτή δεν νομίζω ότι πρόκειται να αλλάξει. Για την ακρίβεια, δεν καταλαβαίνω από ποιους και γιατί θα αλλάξει. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στους οικείους των θυμάτων, αυτοί βιώνουν κάτι που όλοι αντιλαμβανόμασε ως αβάσταχτο.
Η μόνη περίπτωση να επηρεαστεί ψηφοφόρος της ΝΔ από το τραγικό συμβάν και να μην ψηφίσει ΝΔ είνα εάν είχε πιστέψει ότι η ΝΔ του Μητσοτάκη ήταν άλλο κόμμα από τα κόμματα που κυβερνούν 49 χρόνια.

Όλοι σας μιλάτε σαν να ψηφίζουμε χρόνια.
Ουσιαστικά είναι η τρίτη φορά που ψηφίζω γιατί είμαι μικρή.
Την πρώτη φορά ψήφισα ΝΔ χωρίς να το ψάξω πολύ οικογένεια βλέπεις μικρή εγώ εύκολα μπορούσε να με χειριστεί ο πατέρας μου.
Την δεύτερη φορά το έψαξα πολύ και ψήφισα ΝΔ πήγα σε τρείς συναντήσεις που μιλούσε ο Κυριάκος στην Κρήτη.
Τον πίστεψα.
Πάντα ξεκινούσε με το κάναμε πολλά λάθη ο κόσμος πρέπει να πάρει το μήνυμα της αλλαγής και της συγνώμης από δω και πέρα μόνο αλήθειες θα κοιταζόμαστε στα μάτια.
Τον πίστεψα.

Δεν είναι και τόσο δύσκολο να την πατήσεις.
Έπεσα στην εξυπνάδα επειδή νοιώθουν ενοχή για το παρελθόν σίγουρα θα είναι διπλά και τριπλά προσεκτικοί.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 06 Μαρ 2023, 22:07

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Μαρ 2023, 22:02
Golden Age έγραψε:
talaipwros έγραψε:

Αν
Ο Τζήμερος (αν και δεν είναι δεξιός ο ίδιος) μπορεί να δημιουργήσει ένα αξιόλογο δεξιό σχήμα. Αλλά δεν ξέρω αν μπαίνει βουλή.
Ε, ας μη μπει.

Το θέμα είναι να μην ξαναμπώ εγώ στο ίδιο τριπάκι, στο ποιος μπαίνει και ποιος όχι.
Προσωπικά θέλω να μπει κι ας διαφωνών με κάποιες νεοφιλελεύθερες θέσεις του. Αν δεν επιτραπεί στο Εθνικό Κόμμα Έλληνες να κατέβει στις εκλογές και δεν υπάρξει σοβαρή στήριξη σε άλλο εθνικιστικό σχήμα με πλήρη ψηφοδέλτια, θα τον ψηφίσω.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 06 Μαρ 2023, 22:08

Green Dragon έγραψε:
06 Μαρ 2023, 21:48
sharp έγραψε:
06 Μαρ 2023, 21:29
Green Dragon έγραψε:
06 Μαρ 2023, 21:26

Όπως είπα, δεν ασχολείσαι με τους καμμένους, ασχολείσαι με αυτούς που έχουν αμφιβολίες.
Στο συγκεκριμένο η διαφορά είναι σχεδόν ανύπαρκτη.
Δηλαδή το να ανησυχεί κάποιος για τις παρενέργειες εμβολίων που έχουν δοκιμαστεί βιαστικά είναι έλαχιστη διαφορά από αυτόν που λέει για τσιπάκια; Αυτή ακριβώς είναι η λογική που χαρίζει τους σκεπτόμενους, που είναι και η πιο υγιής ομάδα (οι yes men είναι το ίδιο ηλίθιοι με τους παρανοϊκούς) στην πλευρά της τρέλας. Το να κάνει κάποιος κριτική στα μέτρα σε σχέση με το ποιό είναι σωστό και πιο όχι είναι ελάχιστη διαφορά με εκείνους που ποδοπατάνε τις μάσκες;

:102:
Κατ' αρχάς ποτέ δεν αναγκάστηκε κανείς να κάνει το εμβόλιο. Αν θυμάσαι καλά, όλη η ψεκομουρμούρα ήταν γιατί το κάνετε εσείς. Θα βγάλετε τρίτο χέρι, θα το ένα, θα το άλλο. Κανείς δεν τους είπε να το κάνουν με το ζόρι. Επειδή όμως πρόκειται για άτομα γενικώτερα προβληματικά, δεν αισθανόντουσαν καλά με την απόφαση τους, ούτε όμως ήσαν σε θέση να κατανοήσουν ότι εκείνο που πραγματικά τούς τρώει είναι μήπως αυτοί κάνουν μαλακία και καταλήξουν όπως ο Τράγκας.

Την ανησυχία την είχα κι εγώ, για τον λόγο που λες, επειδή δεν είχε ξαναγίνει ποτέ. Δεν διαδήλωνα όμως ότι έχω άποψη, ούτε έψαχνα να ανεβάσω βίντεο του καθενός που έλεγε κάτι κόντρα στο εμβόλιο, που τελικά σκοπό θα είχε να πείσω τον εαυτό μου μέσα από τους άλλους.
Και κάποια στιγμή, αφού το έκαναν τόσοι και το έλεγε η συντριπτική πλειοψηφία της επιστήμης πείστηκα ότι έτσι με συμφέρει να κάνω. Ο σκεπτικός που παρέμενε συνεχώς σκεπτικός, πλέον ισοδυναμούσε με ψεκ. Άλλωστε ο ψεκ πιστεύει ότι όλο το σύστημα είναι στημένο, όλοι εναντίον του, δεν τον ενδιαφέρουν τα στατιστικά ή επιλέγει ανάλογα, δεν μάς λένε την αλήθεια, τι μάς κρύβουν κλπ. Το πιστεύει σε όλα και δεν αλλάζει, όχι μόνο στο εμβόλιο.
Επίσης σκέφτηκα ότι αφού θα το κάνουν τόσοι πολλοί ακόμη και να πεθάνω είναι καλύτερο από το να ζήσω μετά με τους ελάχιστους όπου θα τρώμε ο ένας τον άλλο. Άσε που θα ήσαν όλοι οι ψεκ :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 06 Μαρ 2023, 22:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Μαρ 2023, 22:09

Beria έγραψε:
06 Μαρ 2023, 21:59
ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Μαρ 2023, 21:56
Beria έγραψε:

Πρόσθεσες 9 χρόνια στην τιμημένη μεταπολίτευση Beria;

Αντιλαμβάνεσαι τί σημαίνει αυτό, έτσι; :lol:
Η χούντα δεν τελείωσε το 74; :smt017
Απ' ό,τι διαβάζω έχουμε ακόμη χούντα.

Αλλά έχω εμπιστοσύνη στις αντιστασιακές δυνάμεις.

Ακόμη και οι χιπστερς άφησαν επαναστατική γενειάδα.

Άλλα κόλπα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 06 Μαρ 2023, 22:14

Niki έγραψε:
06 Μαρ 2023, 19:09
Τους θεωρώ όλους επικίνδυνους.
Ποιοι είναι οι λιγότερο επικίνδυνοι;
Ελα μας εχεις ζαλισει, ριξτο κει στον Βελοπουλο ή σε καναν αλλο πιο πυροβολημενο χριστιανογκαγκα και κανε μας τη χαρη επιτελους!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 06 Μαρ 2023, 22:27

Οργισμένος έγραψε:
06 Μαρ 2023, 22:14
Niki έγραψε:
06 Μαρ 2023, 19:09
Τους θεωρώ όλους επικίνδυνους.
Ποιοι είναι οι λιγότερο επικίνδυνοι;
Ελα μας εχεις ζαλισει, ριξτο κει στον Βελοπουλο ή σε καναν αλλο πιο πυροβολημενο χριστιανογκαγκα και κανε μας τη χαρη επιτελους!
Κουφάλα, εσύ στο Sverige τα βλέπεις από μακρυά και γελάς :lol:

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 06 Μαρ 2023, 22:28

Golden Age έγραψε:
talaipwros έγραψε:

Αν
Δεν είναι δεξιός ο Τζήμερος; Τι είναι;

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 06 Μαρ 2023, 22:32

στα γκούντυς τα μπέργκερ έχουν αυτιά
SpoilerShow
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 06 Μαρ 2023, 22:34

sharp έγραψε:
06 Μαρ 2023, 22:28
Golden Age έγραψε:
talaipwros έγραψε:

Αν
Φελός.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 06 Μαρ 2023, 23:18

sharp έγραψε:
06 Μαρ 2023, 22:08
Κατ' αρχάς ποτέ δεν αναγκάστηκε κανείς να κάνει το εμβόλιο. Αν θυμάσαι καλά, όλη η ψεκομουρμούρα ήταν γιατί το κάνετε εσείς. Θα βγάλετε τρίτο χέρι, θα το ένα, θα το άλλο. Κανείς δεν τους είπε να το κάνουν με το ζόρι. Επειδή όμως πρόκειται για άτομα γενικώτερα προβληματικά, δεν αισθανόντουσαν καλά με την απόφαση τους, ούτε όμως ήσαν σε θέση να κατανοήσουν ότι εκείνο που πραγματικά τούς τρώει είναι μήπως αυτοί κάνουν μαλακία και καταλήξουν όπως ο Τράγκας.

Την ανησυχία την είχα κι εγώ, για τον λόγο που λες, επειδή δεν είχε ξαναγίνει ποτέ. Δεν διαδήλωνα όμως ότι έχω άποψη, ούτε έψαχνα να ανεβάσω βίντεο του καθενός που έλεγε κάτι κόντρα στο εμβόλιο, που τελικά σκοπό θα είχε να πείσω τον εαυτό μου μέσα από τους άλλους.
Και κάποια στιγμή, αφού το έκαναν τόσοι και το έλεγε η συντριπτική πλειοψηφία της επιστήμης πείστηκα ότι έτσι με συμφέρει να κάνω. Ο σκεπτικός που παρέμενε συνεχώς σκεπτικός, πλέον ισοδυναμούσε με ψεκ. Άλλωστε ο ψεκ πιστεύει ότι όλο το σύστημα είναι στημένο, όλοι εναντίον του, δεν τον ενδιαφέρουν τα στατιστικά ή επιλέγει ανάλογα, δεν μάς λένε την αλήθεια, τι μάς κρύβουν κλπ. Το πιστεύει σε όλα και δεν αλλάζει, όχι μόνο στο εμβόλιο.
Επίσης σκέφτηκα ότι αφού θα το κάνουν τόσοι πολλοί ακόμη και να πεθάνω είναι καλύτερο από το να ζήσω μετά με τους ελάχιστους όπου θα τρώμε ο ένας τον άλλο. Άσε που θα ήσαν όλοι οι ψεκ :lol:
Κάποιοι πείθονται με στοιχεία και όχι με το τι κάνουν οι περισσότεροι. Πάντως αν γινόταν το τελευταίο που λες οι συνομωσιολόγοι θα αποδεικνυόντουσαν εξελικτικά ανώτεροι.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 06 Μαρ 2023, 23:20

sharp έγραψε:
Golden Age έγραψε:
:o

Από πότε καλέ;

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 06 Μαρ 2023, 23:22

Golden Age έγραψε:
Αντιφατικό αυτό που λες. Φυσικά και δεν μπορεί γιατί δεν είναι αλλά επιπλέον είναι και φελλός, όπως είπε και κάποιος άλλος παραπάνω. Ο Πατησιώτης βέβαια την βρίσκει γιατί την λέει στην αριστερά αλλά αν υποθετικά του δίναμε τα κλειδιά της εξουσίας στα χέρια και τίναζε την χώρα στον αέρα να δω τι θα έλεγε μετά.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 06 Μαρ 2023, 23:26

Green Dragon έγραψε:
06 Μαρ 2023, 23:20
sharp έγραψε:
Golden Age έγραψε:
:o

Από πότε καλέ;
Tι είναι , αριστερός;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών