Green Dragon έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 21:48
sharp έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 21:29
Green Dragon έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 21:26
Όπως είπα, δεν ασχολείσαι με τους καμμένους, ασχολείσαι με αυτούς που έχουν αμφιβολίες.
Στο συγκεκριμένο η διαφορά είναι σχεδόν ανύπαρκτη.
Δηλαδή το να ανησυχεί κάποιος για τις παρενέργειες εμβολίων που έχουν δοκιμαστεί βιαστικά είναι έλαχιστη διαφορά από αυτόν που λέει για τσιπάκια; Αυτή ακριβώς είναι η λογική που χαρίζει τους σκεπτόμενους, που είναι και η πιο υγιής ομάδα (οι yes men είναι το ίδιο ηλίθιοι με τους παρανοϊκούς) στην πλευρά της τρέλας. Το να κάνει κάποιος κριτική στα μέτρα σε σχέση με το ποιό είναι σωστό και πιο όχι είναι ελάχιστη διαφορά με εκείνους που ποδοπατάνε τις μάσκες;

Κατ' αρχάς ποτέ δεν αναγκάστηκε κανείς να κάνει το εμβόλιο. Αν θυμάσαι καλά, όλη η ψεκομουρμούρα ήταν
γιατί το κάνετε εσείς. Θα βγάλετε τρίτο χέρι, θα το ένα, θα το άλλο. Κανείς δεν τους είπε να το κάνουν με το ζόρι. Επειδή όμως πρόκειται για άτομα γενικώτερα προβληματικά, δεν αισθανόντουσαν καλά με την απόφαση τους, ούτε όμως ήσαν σε θέση να κατανοήσουν ότι εκείνο που πραγματικά τούς τρώει είναι μήπως αυτοί κάνουν μαλακία και καταλήξουν όπως ο Τράγκας.
Την ανησυχία την είχα κι εγώ, για τον λόγο που λες, επειδή δεν είχε ξαναγίνει ποτέ. Δεν διαδήλωνα όμως ότι έχω άποψη, ούτε έψαχνα να ανεβάσω βίντεο του καθενός που έλεγε κάτι κόντρα στο εμβόλιο, που τελικά σκοπό θα είχε να πείσω τον εαυτό μου μέσα από τους άλλους.
Και κάποια στιγμή, αφού το έκαναν τόσοι και το έλεγε η συντριπτική πλειοψηφία της επιστήμης πείστηκα ότι έτσι με συμφέρει να κάνω. Ο σκεπτικός που παρέμενε συνεχώς σκεπτικός, πλέον ισοδυναμούσε με ψεκ. Άλλωστε ο ψεκ πιστεύει ότι όλο το σύστημα είναι στημένο, όλοι εναντίον του, δεν τον ενδιαφέρουν τα στατιστικά ή επιλέγει ανάλογα, δεν μάς λένε την αλήθεια, τι μάς κρύβουν κλπ. Το πιστεύει σε όλα και δεν αλλάζει, όχι μόνο στο εμβόλιο.
Επίσης σκέφτηκα ότι αφού θα το κάνουν τόσοι πολλοί ακόμη και να πεθάνω είναι καλύτερο από το να ζήσω μετά με τους ελάχιστους όπου θα τρώμε ο ένας τον άλλο. Άσε που θα ήσαν όλοι οι ψεκ