Στα παπαρια μου τι εχεις αναφερει εσυ και τι οχι.Thor έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 17:12Αποδειξεις δεν υπαρχουν, οπως τουλαχιστον τις οριζεις εσυ στο μυαλο σου, αλλα υπαρχουν σοβαρες ενδειξεις και δεν μπορουμε να σφυραμε αδιαφορα και να χωνουμε το κεφαλι μας στην αμμο.axilmar έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 11:32Γιατι να ξεχασω την μεγαλη συχνοτητα; ο David Grusch ειπε οτι οι ΗΠΑ εχουνε τουλαχιστον 12 εξωγηινα σκαφη.
Να τη ξεχασεις γιατι δεν την εχω αναφερει εγω, σε μενα απαντας, οχι στον Grusch.Τελειως απιθανο δεν ειναι, αλλα το να πεφτουν με τοση μεγαλη συχνοτητα στην Αμερικη και μονο ειναι.
Μιλαμε τωρα για τεχνολογια που ελεγχει τον χωροχρονο.
Το 12 απο μονο του δεν λεει κατι, δεν ξερεις για τι χρονικη κλιμακα μιλαει.Εχεις κολλησει, γι'αυτο.
Εσυ εχεις κολλησει,ξεκολλα να παμε παρακατω.
Και γω θα γουσταρα να εχουν ερθει εξωγηινοι εδω, αλλα πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες.
Δεν υπαρχει ουδεμια αποδειξη για την υπαρξη εξωγηινης τεχνολογιας στην Γη.
Ας ειμαστε ρεαλιστες οπως λες κι ας εχουμε τους οριζοντες της σκεψης μας πιο διευρυμενους.
Ο συγκεκριμενος μαρτυρας λεει οτι εχουν οι ΗΠΑ 12 και πανω σκαφη απο το 1947 μεχρι σημερα.
Που ακριβως ειναι οι σοβαρες ενδειξεις;;;;
Για δωσε καμμια 'σοβαρη ενδειξη'.
Μονο δυο βιντεο υπαρχουν που μπορει να θεωρηθουν σοβαρα, το gimbal και το tictac. Και σε αυτα παιζεται το τι ακριβως δειχνουν...
Κοιτα, αμα ηταν σοβαροι στην αντιμετωπιση του φαινομενου θα εκαναν τα ακολουθα:
1) θα καλουσαν σε ανακριση οσους ειπαν στον Grusch οτι ειδαν εξωγηινα σκαφη. Και μετα θα καλουσαν οσους ανεφεραν αυτοι.
2) αφου τα εξωγηινα σκαφη βγαινουν στο San Diego επανηλειμενα, θα εβαζαν συστημα παρακολουθησης εκει.
Στα τετοια τους ομως, διοτι το ολο θεμα ειναι για να γινεται ντορος και τα αμερικανακια να μην προσεχουν τα αλλα σοβαρα που γινονται...