Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar » 03 Αύγ 2023, 11:54

Thor έγραψε:
01 Αύγ 2023, 17:12
axilmar έγραψε:
01 Αύγ 2023, 11:32
Thor έγραψε:
31 Ιούλ 2023, 12:09
Ξεχνα τη μεγαλη συχνοτητα, δεν προκυπτει απο πουθενα.
Γιατι να ξεχασω την μεγαλη συχνοτητα; ο David Grusch ειπε οτι οι ΗΠΑ εχουνε τουλαχιστον 12 εξωγηινα σκαφη.

Να τη ξεχασεις γιατι δεν την εχω αναφερει εγω, σε μενα απαντας, οχι στον Grusch.

Thor έγραψε:
Αν ενα μητρικο σκαφος το οποιο εχει κανει το ταξιδι αποστειλει μη επανδρωμενα σκαφη κατα εκατονταδες στη Γη, δεν ειναι και τελειως απιθανο καποιο να εχει παθει βλαβη και να επεσε.
Τελειως απιθανο δεν ειναι, αλλα το να πεφτουν με τοση μεγαλη συχνοτητα στην Αμερικη και μονο ειναι.

Μιλαμε τωρα για τεχνολογια που ελεγχει τον χωροχρονο.

Το 12 απο μονο του δεν λεει κατι, δεν ξερεις για τι χρονικη κλιμακα μιλαει.
Thor έγραψε:
Δεν προκειται να το ξαναπω, με κουρασατε.
Οποιος θελει το δεχεται, οποιος δε θελει, δεν το δεχεται, δεν υπαρχει κατι αλλο να πουμε πανω σ'αυτο.
Εχεις κολλησει, γι'αυτο.

Εσυ εχεις κολλησει,ξεκολλα να παμε παρακατω.

Και γω θα γουσταρα να εχουν ερθει εξωγηινοι εδω, αλλα πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες.

Δεν υπαρχει ουδεμια αποδειξη για την υπαρξη εξωγηινης τεχνολογιας στην Γη.
Αποδειξεις δεν υπαρχουν, οπως τουλαχιστον τις οριζεις εσυ στο μυαλο σου, αλλα υπαρχουν σοβαρες ενδειξεις και δεν μπορουμε να σφυραμε αδιαφορα και να χωνουμε το κεφαλι μας στην αμμο.
Ας ειμαστε ρεαλιστες οπως λες κι ας εχουμε τους οριζοντες της σκεψης μας πιο διευρυμενους.
Στα παπαρια μου τι εχεις αναφερει εσυ και τι οχι.

Ο συγκεκριμενος μαρτυρας λεει οτι εχουν οι ΗΠΑ 12 και πανω σκαφη απο το 1947 μεχρι σημερα.

Που ακριβως ειναι οι σοβαρες ενδειξεις;;;;

Για δωσε καμμια 'σοβαρη ενδειξη'.

Μονο δυο βιντεο υπαρχουν που μπορει να θεωρηθουν σοβαρα, το gimbal και το tictac. Και σε αυτα παιζεται το τι ακριβως δειχνουν...

Κοιτα, αμα ηταν σοβαροι στην αντιμετωπιση του φαινομενου θα εκαναν τα ακολουθα:

1) θα καλουσαν σε ανακριση οσους ειπαν στον Grusch οτι ειδαν εξωγηινα σκαφη. Και μετα θα καλουσαν οσους ανεφεραν αυτοι.

2) αφου τα εξωγηινα σκαφη βγαινουν στο San Diego επανηλειμενα, θα εβαζαν συστημα παρακολουθησης εκει.

Στα τετοια τους ομως, διοτι το ολο θεμα ειναι για να γινεται ντορος και τα αμερικανακια να μην προσεχουν τα αλλα σοβαρα που γινονται...

Άβαταρ μέλους
break
Phorum.gr user: break

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break » 03 Αύγ 2023, 12:38

axilmar έγραψε:
03 Αύγ 2023, 11:54
Ο συγκεκριμενος μαρτυρας λεει οτι εχουν οι ΗΠΑ 12 και πανω σκαφη απο το 1947 μεχρι σημερα.
Και μην ξεχνάς ότι ο συγκεκριμένος δεν ισχυρίζεται καν ότι τα έχει δει. Λέει ότι του είπαν ότι υπάρχουν. Και ποιοι του είπαν το είπαν ; Δεν μας λέει. Οπότε και αυτοί οι άλλοι μπορεί να μην έχουν δει κάτι αλλά να μετέφεραν τι είπαν κάποιοι άλλοι άλλοι.

Βασικά αυτό που μάθαμε είναι ότι κυκλοφορεί μία φήμη.

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 03 Αύγ 2023, 14:58

Dwarven Blacksmith έγραψε:
02 Αύγ 2023, 20:22
Άλγεβρα Boole γράφεται. Από audiobook την έμαθες;
Και ήμουν έτοιμος να γράψω η Άλγεβρα Bull δίνει φτερααααα κυριολεκτικά....

Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 03 Αύγ 2023, 15:24

Bill Hicks έγραψε:
02 Αύγ 2023, 18:24
Thor έγραψε:
02 Αύγ 2023, 12:18

μαρτυριες αξιωματουχων που συμμετειχαν σε επιτροπες διερευνησης του φαινομενου και αναφερουν οτι, υπαρχουν απτες αποδειξεις οχι μονο για τις εμφανισεις, αλλα και για τις επαφες και για την αντιστροφη μηχανικη που εχει εφαρμοστει
Εικόνα
:toiletp:
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Άβαταρ μέλους
Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 03 Αύγ 2023, 15:30

Λοξίας έγραψε:
02 Αύγ 2023, 19:58
Κοίτα Σφυροκουβαλητή Thor...

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν μας έχουν επισκεφθεί εξωγήινοι...μπορεί ναι, μπορεί όχι.
Ο τρόπος όμως που υποστηρίζεις εσύ τέτοιες επισκέψεις, κάνοντας λόγο και για αντίστροφη μηχανική, θυμίζει την μαλακιστή ιδέα της ταινίας Independence Day", όπου ένας κομπιουτερο-ιός της γήινης τεχνολογίας του 2.000, εισέβαλε σε ένα εξωγήινο κομπιούτερ τεχνολογίας μερικών δεκάδων χιλιάδων χρόνων μπροστά μας και το κατέστρεψε!

Δηλαδή, βρήκαμε ένα διαστημόπλοιο ποιος ξέρει πόσες δεκάδες χιλιάδες χρόνιας προηγμένης τεχνολογίας, και έπεσαν πάνω του τα σαΐνια κομπιουτεράδες και μηχανολόγοι της ΝΑΣΑ και το πλάκωσαν στο reverse engineering, με αποτέλεσμα να έχουμε και εμείς την θαυμαστή τεχνολογία των εξωγηίνων;

Κάτι τέτοιο, πάνω κάτω, λες;
Κοιτα να δεις, δεν ειναι δικηγορος κανενος πρωτον και δευτερον ασχολουμαι με το φαινομενο τελειως ερασιτεχνικα για λογους χαλαρωσης και αποδρασης απ'τη καθημερινη ρουτινα.
Εμενα προσωπικα με αυτα που εχω δει και διαβασει μ'έχουν πεισει.
Απο κει και περα δεν με ενδιαφερει πώς το βλεπετε εσεις οι υπολοιποι, μου ειναι παντελως αδιαφορο.
Αν εχετε αποριες μπορειτε να αποταθειτε σε αυτους που ισχυριζονται αυτα που ισχυριζονται και το ξαναλεω, δεν ειμαι δικηγορος τους.

Άβαταρ μέλους
Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 03 Αύγ 2023, 15:32

hellegennes έγραψε:
02 Αύγ 2023, 23:24
Thor έγραψε:
02 Αύγ 2023, 15:55
hellegennes έγραψε:
02 Αύγ 2023, 15:47
Τι είχαμε στην Αταλάντη; Έπεσε ούφο και το έχει στην κατοχή της η Ελλάδα;
https://docuventa.gr/atalanti-1990-pio- ... in-ellada/

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου του 1990 εμφανίστηκαν πάνω από το βουνό της Πεντέλης περίπου 12 ή 13 (για άλλους 17) ιπτάμενα αντικείμενα, τα οποία κρατούσαν μια πορεία το ένα πίσω από το άλλο και κατευθύνονταν προς τη Βόρεια Ελλάδα.

Με αξιοσημείωτα γρήγορη ταχύτητα πέρασαν πάνω από τη Λαμία, τη Λάρισα, την Κοζάνη, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και κάνοντας στροφή διέσχισαν τον εναέριο χώρο πάνω από τα Ιωάννινα, το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι και έφτασαν ως τη νότια Πελοπόννησο. Σε μια νέα στροφή τους προς το βορρά κατευθύνθηκαν αυτή τη φορά προς την κωμόπολη της Αταλάντης και τη Λαμία.

Ήταν γύρω στις 21:30 το βράδυ όταν δεκάδες κάτοικοι της περιοχής έγιναν αυτόπτες μάρτυρες ενός περίεργου και εντυπωσιακού γεγονότος. Ένα από τα ιπτάμενα αντικείμενα φαίνεται πως έπιασε φωτιά, αφού είχε γίνει κατακόκκινο και έβγαζε έναν έντονο μαύρο καπνό. Ακούστηκαν τρεις διαδοχικές εκρήξεις και κρότοι από μέταλλα και το άγνωστο “σκάφος” έπεσε στο έδαφος στον λόφο κοντά στο χωριό Μεγαπλάτανος και λίγα χιλιόμετρα από την Αταλάντη.

https://www.vice.com/el/article/epzxmj/ ... thn-ellada

Στις 19 Οκτωβρίου του 1990 το κέντρο έρευνας και τεχνολογίας της Ελληνικής Πολεμικής αεροπορίας, εξέδωσε μια δήλωση σχετικά με το γεγονός στην Αταλάντη. Η έκθεση βεβαιώνει ότι τα συντρίμμια που βρέθηκαν, ήταν γήινης προέλευσης, δεδομένου ότι υπήρχαν αριθμητικές και αλφαβητικές ενδείξεις. Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως τα συντρίμμια μεταφέρθηκαν στη NASA!
https://www.news247.gr/afieromata/otan- ... 82137.html
Α, πάλι μου 'πες, σου 'πα. Πώς γίνεται όμως όλα αυτά να συνέβαιναν την εποχή που δεν είχε ο καθένας από 10 κάμερες, ε; Μετά σταμάτησαν να μας επισκέπτονται ή βρήκαν τρόπο την τελευταία δεκαετία, μετά από εκατομμύρια χρόνια, να μην πέφτουν συνέχεια τα σκάφη τους.

Από την άλλην, με τέτοια συχνότητα που έπεφταν στα 80's και 90's, θα έπρεπε όλοι να είχαμε δει μέχρι τώρα. Χέσε τα αρχαιολογικά ευρήματα. Θα έπρεπε να είναι τόσο συχνές οι επισκέψεις που θα ήταν καθημερινότητα για όλους μας.

Εδώ για να πέσει 1 αεροπλάνο πρέπει να κάνουμε 7 εκατομμύρια πτήσεις, εμείς τα νιουμπάκια, οι γήινοι. Αν έπεφταν τόσο συχνά τα ούφο, θα έπρεπε ο ουρανός να είναι συνέχεια γεμάτος.
case closed, εχουν απαντηθει αρκουντως ολες οι ερωτησεις, να περασει το επομενο παρατραγουδο παρακαλω.

Άβαταρ μέλους
Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 03 Αύγ 2023, 15:33

axilmar έγραψε:

Στα παπαρια μου τι εχεις αναφερει εσυ και τι οχι.

Για δωσε καμμια 'σοβαρη ενδειξη'.

Μονο δυο βιντεο υπαρχουν που μπορει να θεωρηθουν σοβαρα, το gimbal και το tictac. Και σε αυτα παιζεται το τι ακριβως δειχνουν...

Κοιτα, αμα ηταν σοβαροι στην αντιμετωπιση του φαινομενου θα εκαναν τα ακολουθα:

1) θα καλουσαν σε ανακριση οσους ειπαν στον Grusch οτι ειδαν εξωγηινα σκαφη. Και μετα θα καλουσαν οσους ανεφεραν αυτοι.

2) αφου τα εξωγηινα σκαφη βγαινουν στο San Diego επανηλειμενα, θα εβαζαν συστημα παρακολουθησης εκει.

Στα τετοια τους ομως, διοτι το ολο θεμα ειναι για να γινεται ντορος και τα αμερικανακια να μην προσεχουν τα αλλα σοβαρα που γινονται...
Στο πατο σου τα παπαρια σου.

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 03 Αύγ 2023, 16:46

Thor έγραψε:
03 Αύγ 2023, 15:30
Λοξίας έγραψε:

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν μας έχουν επισκεφθεί εξωγήινοι...μπορεί ναι, μπορεί όχι.
Ο τρόπος όμως που υποστηρίζεις εσύ τέτοιες επισκέψεις, κάνοντας λόγο και για αντίστροφη μηχανική, θυμίζει την μαλακιστή ιδέα της ταινίας Independence Day", όπου ένας κομπιουτερο-ιός της γήινης τεχνολογίας του 2.000, εισέβαλε σε ένα εξωγήινο κομπιούτερ τεχνολογίας μερικών δεκάδων χιλιάδων χρόνων μπροστά μας και το κατέστρεψε!

Δηλαδή, βρήκαμε ένα διαστημόπλοιο ποιος ξέρει πόσες δεκάδες χιλιάδες χρόνιας προηγμένης τεχνολογίας, και έπεσαν πάνω του τα σαΐνια κομπιουτεράδες και μηχανολόγοι της ΝΑΣΑ και το πλάκωσαν στο reverse engineering, με αποτέλεσμα να έχουμε και εμείς την θαυμαστή τεχνολογία των εξωγηίνων;

Κοιτα να δεις, δεν ειναι δικηγορος κανενος πρωτον και δευτερον ασχολουμαι με το φαινομενο τελειως ερασιτεχνικα για λογους χαλαρωσης και αποδρασης απ'τη καθημερινη ρουτινα.
Απο κει και περα δεν με ενδιαφερει πώς το βλεπετε εσεις οι υπολοιποι, μου ειναι παντελως αδιαφορο.
Αν εχετε αποριες μπορειτε να αποταθειτε σε αυτους που ισχυριζονται αυτα που ισχυριζονται και το ξαναλεω, δεν ειμαι δικηγορος τους.
Δεν σε λογάριασα δικηγόρο κανενός...μια απορία εξέφρασα και μην αρπάζεσαι.
Καλά κάνεις και ασχολείσαι και δεν είσαι ο μόνος.
Το 1969 διάβασα και εγώ Νταίνικεν και ενθουσιάστηκα.
Με τα πολλά...έγινα και επίτιμο μέλος του αμερικάνικου μη κερδοσκοπικού οργανισμού Ancient Astronaut Society, καθώς έγραψα μία ίδεα για κάποια περίεργα σχήματα πάνω σε κάποιους πέτρινους δίσκους (έμοιαζαν πάρα πολύ με τυπωμένα κυκλώματα)...
Το έχω αναφέρει και στο παλιό φόρουμ και το αναφέρω και τώρα, μόνο και μόνο για να μην θεωρείς ότι γράφω επιθετικά.
Αλλά και για να τονίσω, ότι μετά απο τόσα χρόνια και διάβασμα, έχω μάθει να είμαι πολύ επιφυλακτικός και να μην ενθουσιάζομαι με την πρώτη είδηση. Υπάρχουν λογικές απορίες και ερωτήσεις που χρήζουν ήρεμης απάντησης και όχι τύπου "ψάξε να βρεις"...
Αυτό.

Άβαταρ μέλους
Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 03 Αύγ 2023, 17:12

Λοξίας έγραψε:
03 Αύγ 2023, 16:46
Thor έγραψε:
03 Αύγ 2023, 15:30
Λοξίας έγραψε:

Δεν σε λογάριασα δικηγόρο κανενός...μια απορία εξέφρασα και μην αρπάζεσαι.
Καλά κάνεις και ασχολείσαι και δεν είσαι ο μόνος.
Το 1969 διάβασα και εγώ Νταίνικεν και ενθουσιάστηκα.
Με τα πολλά...έγινα και επίτιμο μέλος του αμερικάνικου μη κερδοσκοπικού οργανισμού Ancient Astronaut Society, καθώς έγραψα μία ίδεα για κάποια περίεργα σχήματα πάνω σε κάποιους πέτρινους δίσκους (έμοιαζαν πάρα πολύ με τυπωμένα κυκλώματα)...
Το έχω αναφέρει και στο παλιό φόρουμ και το αναφέρω και τώρα, μόνο και μόνο για να μην θεωρείς ότι γράφω επιθετικά.
Αλλά και για να τονίσω, ότι μετά απο τόσα χρόνια και διάβασμα, έχω μάθει να είμαι πολύ επιφυλακτικός και να μην ενθουσιάζομαι με την πρώτη είδηση. Υπάρχουν λογικές απορίες και ερωτήσεις που χρήζουν ήρεμης απάντησης και όχι τύπου "ψάξε να βρεις"...
Αυτό.
Αμα σου τα εκαναν και σενα τσουρεκια, καπως ετσι φανταζομαι θα αντιδρουσες.
Οι συγκεκριμενοι απλα δε στριβουν, δε δεχονται διαφορετικη αποψη απ'τη δικη τους και οι ερωτησεις που κανουν, δεν ειναι ''αθωες'', τις κανουν για να πικαρουν τον συνομιλητη τους.
Τοσα χρονια στα φορουμ πλεον μπορω να ξεχωρισω τους κακοπροαιρετους.
Τωρα, οσον αφορα τα ερωτηματα σου, ολα αυτα μεσα σε ενα κυκεωνα πληροφοριων γεματο μπουρδες, ξεχωριζουν καποια τα οποια ''φωναζουν'' οτι χρειαζονται μια περαιτερω διερευνηση.
Αυτα υποστηριζω εγω, δεν ενθουσιαζομαι με τη πρωτη ειδηση οπως λες, ειμαι και γω σκεπτικιστης.
Αλλα βαζοντας στη ζυγαρια ολα αυτα, μου προκυπτει οτι,ναι, μας επισκεπτονται.
Αν καποιος αλλος δεν πειθεται, με γεια του, με χαρα του, δεν ειναι δουλεια μου να πεισω κανεναν, ουτε να απανταω σε καθε χαζη ερωτηση που μου γινεται.
Νομιζω οτι πιο σαφης δεν μπορω να γινω.

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 03 Αύγ 2023, 17:30

axilmar έγραψε:

Μονο δυο βιντεο υπαρχουν που μπορει να θεωρηθουν σοβαρα, το gimbal και το tictac.
Εικόνα
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 03 Αύγ 2023, 17:41

hellegennes έγραψε:
02 Αύγ 2023, 08:59
Αν ξέρετε κάποιον εύκολο τρόπο ψηφιοποίησης έχω ακόμη τα περισσότερα της ανθολογίας. Τα έκανα συλλογή. Κάποτε είχα όλα τα τεύχη αλλά πλέον μου λείπουν μερικά δανεισμένα.
Πίκρα οι δανεισμοί. Όπως και τα ανιψάκια (όχι του Ντόναλντ).
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 03 Αύγ 2023, 18:18

break έγραψε:
02 Αύγ 2023, 21:21
OANNHSEA έγραψε:
02 Αύγ 2023, 20:21
Ένα αεροσκάφος με έλικες δεν μπορεί να πετάξει πάνω από την ταχύτητα του ήχου!!! Είναι τόσο απλό!!!
Δεν ήταν όμως περιορισμός της Φυσικής. Το ελικοφόρο δεν μπορούσε να το κάνει αλλά κάτι άλλο μπορούσε.

ΑΑΑΑ!!!!! ΜΑΛΙΣΤΑ!!

Αλλά δεν υπάρει πάντα αυτό το κάτι άλλο να δοκιμάσεις. Εκεί διαφωνούμε.

Εγώ σαν μηχανολόγος σχεδιαστής που είμαι, γράφω ότι υπάρχει πάντα - ΜΑ ΠΑΝΤΑ!!! κάτι άλλο να δοκιμάσεις.
Απλά τις περισσότερες φορές δεν το έχεις τώρα και πρέπει να περιμένεις ή δεν το ξέρεις ότι υπάρχει...

Εσύ πιστεύεις ότι η γνώση και η τεχνολογία δεν έχει όρια. Εγώ πιστεύω ότι έχει. Κάποια στιγμή απλώς βρίσκεις τοίχο στα όρια της Φυσικής. Πάνω από την ταχύτητα του φωτός δεν μπορείς να πας. Κάτω από ένα μόριο διάδρομο στην σιλικόνη δεν μπορείς να χαράξεις. Υπάρχει όριο στο πόση ενέργεια μπορείς να αποθηκεύσεις ανά μάζα. Υπάρχει όριο στο πόση επιτάχυνση μπορείς να δώσεις ανά ενέργεια και μάζα. Κλπ κλπ.

Μέχρι στιγμής, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει...
Και όταν βρίσκεις κάποιον τοίχο (όπως με τους έλικες.... :003: ), υπάρχουν τρεις τρόποι να τον περάσεις - από πάνω, από κάτω ή να ανοίξεις μία νέα πόρτα... Τόσο απλά...

Δεν πρόκειται να καταλήξουμε κάπου γιατί απλώς δεν συμφωνούμε σε αυτό το απλό πράγμα: στο αν έχει η τεχνολγία όρια και αν έχουμε αρχίσει να τα ακουμπάμε.

Ούτε κατά φαντασία να τα "ακουμπάμε"!!!
Π.χ. ποιός ξέρει που θα καταλήξουν οι έρευνες για το κβαντικό τούνελ ή οι έρευνες για τα σωματίδια στους επιταχυντές...

Οπότε απλώς συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. :P
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 03 Αύγ 2023, 20:06

Kαλή είναι και η σειρά στο Νετφλιξ.
https://www.netflix.com/gr-en/title/81018709

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 04 Αύγ 2023, 13:33

H ιστοσελίδα ειναι αυτη

https://www.thedrive.com/the-war-zone

Γνωστη ιστοσελιδα που ασχολείται με στρατιωτικα θέματα κλπ.

Εχει αυτο το αρθρο

https://www.thedrive.com/the-war-zone/p ... ing-ranges

Pilots Are Seeing Some Very Strange Things In Arizona’s Military Training Ranges

U.S. fighter jets are having worrisome aerial encounters in Arizona’s restricted air combat training areas, which fits with a broader trend.

BYJOSEPH TREVITHICK, TYLER ROGOWAY|PUBLISHED AUG 2, 2023 2:54 PM EDT

Encounters with small unidentified "objects," sometimes in swarm-like groups of as many as eight. Sightings of other objects, including some characterized as drones, flying at altitudes up to 36,000 feet and as fast as Mach 0.75. Another apparent small drone actually hitting the canopy of an F-16 Viper causing damage. These incidents and many more, all occurred in or around various military air combat training ranges in Arizona since January 2020.

The events are described in reports from the Federal Aviation Administration (FAA) filed over roughly a three-year period. Overall, the data points to what are often categorized as drones, but many of which are actually unidentified objects, as well as what do appear to be drones, or uncrewed aerial systems (UAS), intruding into these restricted warning areas with alarming regularity.

...

The reports of unidentified objects, especially the ones involving groups of them flying together, are particularly interesting given the surge in interest in recent years in what are now often referred to as unidentified aerial phenomena (UAP), but have previously been more commonly known as unidentified flying objects (UFO).

Members of Congress are increasingly pushing for more declassification and general transparency from the U.S. military and Intelligence Community on these matters. These calls from legislators have only grown in the wake of allegations of a massive coverup from intelligence official and Air Force veteran turned whistleblower David Grusch, which you can read more about here.

Beyond all that, Arizona is, of course, no stranger to reports of unusual drone activity and UAP sightings. In 2016, a Tucson Police helicopter had an encounter with a mysteriously capable drone in the skies over that city. Some five years later, a U.S. Customs and Border Protection helicopter was involved in an incident with a similarly puzzling UAS.

The War Zone was the first to report on the worrying appearance of drone swarms over the Palo Verde Nuclear Power Plant in Arizona across multiple nights in September 2019. There's also the matter of the crews of an American Airlines flight and a Phoenix Air charter business jet reporting encounters with what appeared to be the same UAP in the skies over the southern part of the state near the border with New Mexico the year before. The state is home to the notorious Phoenix Lights mass sighting in 1997, which remains a topic of discussion to this day, too.

Κλπ

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 04 Αύγ 2023, 15:00

Αφού παρακολούθησα την σειρά στο Νέτφλιξ μου δημιουργήθηκε η απορία. Η τεχνολογία τους φαίνεται να είναι πολύ προηγμένη σύμφωνα με τις περιγραφές. Τα σκάφη που θεάθηκαν έχουν τόσο εκλεπτυσμένη τεχνολογία ακόμη και σχήματα που φαίνονται σαν από έναν ονειρικό κόσμο.
Λένε ότι παρακολουθούν τις εγκαταστάσεις πυρηνικών στην Γη και ενδιαφέρονται για την διατήρηση του οικοσυστήματος της Γης.
Γιατί δεν έρχονται τότε σε επαφή να μας δώσουν την ωραία τεχνολογία τους για να σταματήσουμε να ανατινάσσουμε πράγματα και να ζούμε σε αρμονία με το περιβάλλον έχοντας απίστευτες πηγές ενέργειας που δεν ρυπαίνουν τον πλανήτη; :003:
Το ντοκιμαντέρ βέβαια ισχυρίζεται ότι διάφορα υλικά και εξωγήινα σκάφη βρίσκονται ήδη στην κατοχή διαφόρων χωρών και γίνονται έρευνες (αντίστροφη μηχανική).

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών