Περίεργο δεν είναι απλά σκέφτομαι ότι όλες οι δυσκολίες της προέρχονται απ΄αυτό.. Απο το ότι δεν θέλει στην ουσία να ξεκόψει κι αν το κάνει τελικά θα είναι απο ανάγκη .kongrosian έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 12:53μπορεί να θέλει να τους συνεφερει οικογενειακως. να τους σκεφτεται ακομα. και τον αδερφο της. που ειναι το περιεργο;Γυφτάκι έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 12:47Εγώ νομίζω ότι η Casp δεν θέλει να ξεκόψει απο τους γονείς της .. Αν ήθελε θα το είχε κάνει χρόνια πριν . Θέλει να καταλάβουν και να της φέρονται κανονικά σαν σε ενήλικο άτομο. Και γι αυτό βάζει μεσολαβητή τη μάνα της η την φίλη της μάνας της. Δραστικές λύσεις δεν θέλει.
Sos
Re: Sos
Casp, νομίζω ότι στην παρούσα φάση δε σε οφελεί να συνεχίσεις να γράφεις στο νήμα αυτο. Εύχομαι καλή δύναμη και να βγει κάτι καλό απ' όλο αυτό για σένα και τον αδερφό σου.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Ρε αλήτες....ένα ουσιαστικό και ενδιαφέρον νήμα έχει όλο το Ίδρυμα, θέτε να το κλείσουμε;
Θα αρχίσει πάλι ο Άριστος για τα εμβόλια και οι κομμουνισταί τα σεντόνια....
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Otto Weininger
Έτσι ακριβώς έπρεπε να απαντήσεις και στον πατέρα σου.
Από το τηλέφωνο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν το παίρνω προσωπικά. Γιατί είναι σαφές ότι θυμώνεις με όλους μόνον αυτοί θίγουν τον γλυκούλη.Casp έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 12:58Γαλη να σου πω κατι; Χεσμενη την εχω την γνωμη σου. Και ξερεις γιατι; Επειδη γραφεις με τοση σιγουρια χωρις να ξερεις τι σου γινεται. Μονο μεχρι την δευτερη γραμμη διαβασα και καταλαβα, δεν χρειαζεται να διαβασω περισσοτερα. Μεινε με την γνωμη σου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 12:56Είπαμε, να απευθυνθεί σε αστυνομία ή δικηγόρο. Δεν θέλει.
Πορτοκαλάδα δε θέλει, λεμονάδα δε θέλει, επιβεβαίωση για τον άντρα που διάλεξε θέλει.
Κι αν δεν την έχει από ΟΛΟΥΣ (φίλους, γνωστούς, συγγενείς, μπορεί και περαστικούς) πέφτει στα μωσαϊκά.
Από την αρχή της ιστορίας αυτό συμβαίνει. Είτε υπάρχουν απειλές είτε όχι. Αυτές είναι το κερασάκι στην τούρτα.
Ο τύπος μια χαρά κρύβεται κάτω από τη φούστα της, η οικογένεια του είναι τελείως απούσα από τη φάση (προφανώς γιατί δεν θέλει να την ανακατέψει) και αφήνει την casp να βγάλει το φίδι από την τρύπα.
Και η casp μπήκε στο τριπάκι να λέει ότι "χωρίς αυτόν δεν θα άντεχε" και ότι "θυσιάζεται για χάρη της" ενώ ο τύπος δεν έχει χάσει απολύτως τίποτα και απλώς παραμένει παθητικός.
Αναφορικά δε με την οικογένεια της casp, αυτή ήταν πάντα προβληματική, δεν έγινε πρόσφατα. Αλλά η casp είδε την οικογένεια της ως εχθρό, μόνον όταν ο ίδιος πατέρας που βάραγε τη μάνα της, έθιξε τον γλυκούλη της.
Αυτό είναι όλο.
Συγγνώμη για τον κυνισμό αλλά είτε παίζει τρολάρισμα είτε όχι, έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.
Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, το οτιδήποτε άλλο είναι ανεκτό έως ασήμαντο ως στοιχείο προβληματισμού.
Είτε αφορά στους πχορουμίτες είτε στους δικούς σου.
Γιατί στην τελική ρε casp, είναι πολύ βαρύ για την οποιαδήποτε οικογένεια να έχει ένα παιδί με ψυχολογικά προβλήματα και επιθετικές εξάρσεις. Και πολύ πιο ζόρικο για όλους τους γονείς να διαπραγματευθούν με μια τέτοια συνθήκη δια βίου. Το κατά πόσον οι δικοί σου περίμεναν μια στήριξη από σένα σε αυτό το θέμα (είτε είναι λογικό είτε παράλογο) δεν το ξέρω. Απλώς υποθέτω ότι ίσως αυτός είναι ο λόγος, που δεν θέλουν να κάνεις εσύ οικογένεια ή να αναλάβεις συντροφικές δεσμεύσεις, είτε το αντιλαμβάνονται συνειδητά είτε όχι. Γιατί σε οικογένειες που οι συνθήκες βίας είναι καθημερινότητα, η βία εκλαμβάνεται ως μία απολύτως φυσική πρακτική.
Οπότε, θες να κάνεις έναν πιο ανθρώπινο διάλογο μαζί τους για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους (με τη βοήθεια ειδικών ή όχι); Να το κάνεις.
Θες να κόψεις τελείως τον ομφάλιο λώρο, χωρίς συναισθηματισμούς και ενοχές; Κι αυτό μπορείς να το κάνεις.
Απλώς κάνε κάτι, εκτός από το να γκρινιάζεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με βαση οσα εγραψε η κασπ τα ψυχολογικα προβληματα ισως προέκυψε σαν αποτελεσμα της οικογενειας και δεν ειναι η αιτια του dysfunction. Ολα αυτα ειναι μιξη nature & nurture αλλα χωρις να ξερουμε τπτ για το nature το nurture κομματι θα μπορουσε ανετα να οδηγησει σε τετοια αποτελεσματα.Γιατί στην τελική ρε casp, είναι πολύ βαρύ για την οποιαδήποτε οικογένεια να έχει ένα παιδί με ψυχολογικά προβλήματα και επιθετικές εξάρσεις.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ρε φίλε, όταν μας λες οτι ο πατέρας σου θέλει να σε σκοτώσει και δεν ξέρεις τι να κάνεις, εμείς τί περιμένεις να σου πούμε; Κάτσε να φας ξυλίκι, εσύ κι ο γκόμενός σου; Το φυσιολογικό είναι να σου πούμε, πάνε κάνε καταγγελία και γράψτους στ'αρχίδια σου. Αν πάλι εσύ, ΔΕΝ επιθυμείς να πάρεις τη γαμωζωή σου στα χέρια σου και να ξεκόψεις, σου χρωστάει κανένας να λούζεται την κλάψα σου και την άρνησή σου; Όχι. Στο έχω ξαναπεί άπειρες φορές και παλαιότερα. Ζήσε μωρή μαλάκω και δείξε πυγμή. Απ'ότι φαίνεται όμως προτιμάς να εξισσοροπείς τα ανόμοια. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ, ΔΕΝ ΔΕΝ.Casp έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 12:39Οταν γραφεις και οι 8 στους 10 πιστευουν οτι βγαζεις ιστοριες απο το μυαλο σου και χωρις καν να γνωριζουν ενα ατομο και την σχεση που εχετε αναπτυξει σου λενε οτι ειναι χειριστικος και οτι θα σε χτυπαει κιολας, πως θελεις να αντιδραω; Να λαμβανω στα σοβαρα αυτα τα σχολια και να θελω να απανταω και να δινω εξηγησεις; Αν καποιοι πιστευουν πως λεω ψεματα, ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Το τελευταιο που μου λειπει αυτη την στιγμη ειναι να καθομαι να προσπαθω να πεισω αν λεω αληθεια ή οχι! Προφανως και θα υπαρχουν «κενα» στην ιστορια απο την στιγμη που εχω κοψει καιρο απο το φορουμ και δεν συνεχιζω να γραφω την καθημερινοτητα μου!Πασιφάη έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 12:27Κοίταξε, είναι απλό. ΕΣΥ τα γράφεις κι εμείς σου απαντάμε. Ανέκαθεν ίσχυε το ότι αν δεν σου άρεσαν κάποια σχόλια, δαιμονιζόσουν. Ε, ρε κοπελιά άμα δεν σ'αρέσει τί μπαίνεις και γράφεις,ζητάς συμβουλές, αφού είμαστε για τον πέοντα;Casp έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 12:20
Απο σενα ειδικα δεν περιμενα αυτο το σχολιο. Οχι δεν την παλευουμε. Ευχαριστημενος;
Αη παρατηστε με που ακομη και τωρα μου πετατε μες τα μουτρα καποιοι οτι λεω ψεματα και βγαζω σεναρια απο το κεφαλι μου.
Δεν θα κατσω να απαντησω στις ερωτησεις γιατι πρωτο δεν πιστευετε αυτα που γραφω, δευτερο, δεν γνωριζετε ακριβως την φαση οσο και να εξηγησω, και τριτο, ειστε εξπερτ στο να κατηγορειτε τους παντες και τα παντα. Εδω δεν γνωριζετε καν τι ανθρωπος ειναι η λατρεια και τι χειριστικο τον ειπατε, τι οτι θα με χτυπαει οταν μεινω εντελως μονη μου. Σε τι διαφερετε λοιπον απο τους γονεις μου;
Αη παρατηστε με ρε, εγω φταιω που συνεχιζω να κανω λογκ ιν
Ζήτησε επαγγελματική βοήθεια, πήγαινε στην αστυνομία, κάνε καταγγελία και γάμησε τα sos threads εδώ μέσα.Θα την ακούσουμε κι απο πάνω. Ε, μα πια.
Όσο γι'αυτούς που σε ρωτούν παράταιρες μαλακίες, μην απαντάς. Ρε πούστη μου, 30 χρονών γυναίκα είσαι. Όχι 15χρονο που μαθαίνει τώρα τι πάει να πει ζωή.
Στην τελική, άπαξ και δεν αντιλαμβάνεσαι, πούτσα μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τίμιο. Εγώ θα του έλεγα και τις στάσεις που τον ''τρώω''.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 13:24Έτσι ακριβώς έπρεπε να απαντήσεις και στον πατέρα σου.
Από το τηλέφωνο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Mα δεν διαφωνώ σ' αυτό ούτε υποστηρίζω ότι είναι γνωμάτευση αυτό που έγραψα. Και για να το αποσυνδέσουμε από το θέμα της casp (για να μην υπάρχουν παρανοήσεις) σαφώς και τα όποια ψυχολογικά προβλήματα μπορεί να προκύψουν από τη χ ή ψ συμπεριφορά του περιβάλλοντος, όπως μπορεί να είναι αποτέλεσμα εγγενών ή επίκτητων συνηθειών όπως εξαρτήσεις κλπYochanan έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 13:54Με βαση οσα εγραψε η κασπ τα ψυχολογικα προβληματα ισως προέκυψε σαν αποτελεσμα της οικογενειας και δεν ειναι η αιτια του dysfunction. Ολα αυτα ειναι μιξη nature & nurture αλλα χωρις να ξερουμε τπτ για το nature το nurture κομματι θα μπορουσε ανετα να οδηγησει σε τετοια αποτελεσματα.Γιατί στην τελική ρε casp, είναι πολύ βαρύ για την οποιαδήποτε οικογένεια να έχει ένα παιδί με ψυχολογικά προβλήματα και επιθετικές εξάρσεις.
Γιατί δεν υπάρχουν μόνον γονείς που δέρνουν* τα παιδιά αλλά και παιδιά που δέρνουν τους γονείς τους. Εννοώ ότι αυτές οι καταστάσεις είναι ένας φαύλος κύκλος (θυτών και θυμάτων) που κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει την αρχή του αλλά για τον χ ή ψ λόγο εκλαμβάνονται ως κανονικότητα και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Το δύσκολο είναι να ξεφύγει κάποιος από κάτι που θεωρούσε μέχρι χθες ως κάτι κανονικό, φυσικό, λογικό, όσο δυσάρεστο και να ήταν. Αν καταλάβει ότι δεν είναι ούτε φυσικό ούτε λογικό, φεύγει ή τουλάχιστον αποστασιοποιείται πολύ πιο εύκολα.
*Το "δέρνω" με την έννοια τόσο της σωματικής όσο και της ψυχολογικής βίας.
Η σωματική βία γίνεται άμεσα αντιληπτή, η ψυχολογική όχι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Ακόμα καλύτερα. Διότι αν πάθει εγκεφαλικό απο τα νεύρα του, δε θα μπορεί να δείρει κανέναν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αυτό που λες έχει τεκμηρθωθεί πλήρως κλινικά σχετικά πρόσφατα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 10:46Η λατρεία δεν πρόκειται να σαπίσει κανέναν στο ξύλο. Ούτε καν ο πατέρας.foscilis έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 10:21έκανα ένα γρήγορο search και δουλειά υπήρχε ακόμα 3 Ιουνίου που μπαίναμε στο διαμέρισμα με τη λατρεία, τώρα δεν έχουμε δουλειά και έχουμε μια πολύ οργισμένη οικογένεια που η λατρεία θα σαπίσει στο ξύλο. Holy shit κι όλα αυτά τα προέβλεψα από τον τρόπο που της την έπεσε αρχικά.
Όσοι βαράνε γενικώς και δεν είναι ήδη σε κάποιο ίδρυμα, έχουν επαρκέστατη επίγνωση του πότε/που/ποιον βαράνε. Συνήθως είναι "εντός" και όχι "εκτός" εαυτού.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αυτό που λέω είναι τεκμηριωμένο εδώ και πολλά χρόνια, τόσο σε οικογενειακούς όσο και σε γηπεδικούς ή κοινωνικούς αγώνες.sys3x έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 14:29Αυτό που λες έχει τεκμηρθωθεί πλήρως κλινικά σχετικά πρόσφατα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 10:46Η λατρεία δεν πρόκειται να σαπίσει κανέναν στο ξύλο. Ούτε καν ο πατέρας.foscilis έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 10:21
έκανα ένα γρήγορο search και δουλειά υπήρχε ακόμα 3 Ιουνίου που μπαίναμε στο διαμέρισμα με τη λατρεία, τώρα δεν έχουμε δουλειά και έχουμε μια πολύ οργισμένη οικογένεια που η λατρεία θα σαπίσει στο ξύλο. Holy shit κι όλα αυτά τα προέβλεψα από τον τρόπο που της την έπεσε αρχικά.
Όσοι βαράνε γενικώς και δεν είναι ήδη σε κάποιο ίδρυμα, έχουν επαρκέστατη επίγνωση του πότε/που/ποιον βαράνε. Συνήθως είναι "εντός" και όχι "εκτός" εαυτού.
Ουσιαστικώς, είναι η ίδια ακριβώς νοοτροπία σε διαφορετικό πλαίσιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.