Δεν του ειπα πως θελω να τους μιλησει. Του ειπα πως δεν το κανει για να εχει την ησυχια του, και εκει ηταν που μου ειπε πως παντα ερχομαι με παραπονα παρα να του πω τι θα ηθελα να κανει. Και επηρεαστηκα, πολυ κακως, απο το σχολιο σου χθες και του ανοιξα αυτη την συζητηση. Θα τους μιλησουμε μονο αν φυγουμε απο εδω, για να ξερουν τον λογο που φευγουμε ενω το διαμερισμα ειναι δικο μου. Ουτε εγω θελω αλλους μπελαδες στο κεφαλι μου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 13:08Ε, αν κάθε φορά που του λες τι θα ήθελες να κάνει, σου εξηγεί και το βουλώνεις επειδή έχει δίκαιο... όλα καλά.Casp έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 12:47Δεν δουλευει αεροδρομιο. Παιρνει οσα επαιρνα εγω στο αεροδρομιο, με νορμαλ ωραρια, 2 ρεπο και ολες τις Κυριακες ελευθερες. Δεν ειναι πλουσιοι αλλα μια περουσια εστω και μικρη την εχουν. Το ξερω πως το γραφεις για αρνητικο το οτι μενει με την γιαγια του, του εκανα και εγω θεμα για να παμε να μεινουμε μαζι και μου αρχιζε για το οικονομικο και οτι θα τα δινουμε ολα για να μενουμε σε τρυπες και του ειπα κατσε τοτε με την γιαγια σου (οταν δουλευα αεροδρομιο και τυγχαινε να σχολαω ξημερωματα πχ 4 το πρωι, αναγκαστικα εμενε εκει). Θυμωσε βεβαια και σας ειπα που οποτε με βλεπει στο αμην κανει πισω και ψαχνει ο ιδιος για διαμερισμα και μου λεει πως θα δωσει προκαταβολη ολο τον μισθο του. Το ξερω οτι αν του πω θα το κανει. Οπως χθες που του εκανα θεμα γιατι δεν μιλαει στους γονεις του, μου ειπε παντα εχεις ενα παραπονο, παντα. Ελα και πες μου απλα τι θες να κανω και θα το κανω! Ε μετα μου εξηγησε γιατι δεν τους μιλαει και το βουλωσα γιατι εχει δικαιο.
Να υποθέσω ότι κάθε φορά που νοιώθει αδικημένος, βουρκώνουν τα όμορφα ματάκια του;
Οχι δεν βουρκωνει, αντιθετα τους τελευταιους μηνες εγω κλαιω στον ωμο του και αυτος ειναι παντα διπλα μου.
Σημερα κανονισε με τον κολλητο του (μετα απο την συζητηση που ειχαμε που του ειπα να βγαινει εξω) και μου λεει το πρωι «το θυμασαι οτι σημερα θα βγω μετα την δουλεια με τον ταδε ετσι;;» και του λεω «ναι το θυμαμαι, ΣΤΑΜΑΤΑ σε παρακαλω να αγχωνεσαι!». Και μου λεει «δεν μπορω να ξερω ομως πως θα καθεσαι μονη και θα στεναχωριεσαι και θα σκεφτεσαι» και του ειπα πως θα ειμαι μια χαρα. Δεν ξερω γιατι εχεις τοσο κακη εικονα για εκεινον, αλλα οχι, δεν ειναι χειριστικος. Αντιθετα δεν αντεχει να με βλεπει εμενα σκατα και κανει κυριολεκτικα ο,τι μπορει για να μην ειμαι εγω ετσι.