Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 18 Αύγ 2023, 13:13

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Αύγ 2023, 13:08
Casp έγραψε:
18 Αύγ 2023, 12:47
ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Αύγ 2023, 11:07

1. Kάτι σχετικό με τη δουλειά της casp, σε επίγειες υπηρεσίες αεροδρόμιου, δεν θυμάμαι τους τεχνικούς όρους.
2. Δεν ξέρω.
3. Αδέρφια έχει, μια αδερφή σίγουρα που έχει γνωριστεί με την casp.
4. Mένει με τη γιαγιά του.
Δεν δουλευει αεροδρομιο. Παιρνει οσα επαιρνα εγω στο αεροδρομιο, με νορμαλ ωραρια, 2 ρεπο και ολες τις Κυριακες ελευθερες. Δεν ειναι πλουσιοι αλλα μια περουσια εστω και μικρη την εχουν. Το ξερω πως το γραφεις για αρνητικο το οτι μενει με την γιαγια του, του εκανα και εγω θεμα για να παμε να μεινουμε μαζι και μου αρχιζε για το οικονομικο και οτι θα τα δινουμε ολα για να μενουμε σε τρυπες και του ειπα κατσε τοτε με την γιαγια σου (οταν δουλευα αεροδρομιο και τυγχαινε να σχολαω ξημερωματα πχ 4 το πρωι, αναγκαστικα εμενε εκει). Θυμωσε βεβαια και σας ειπα που οποτε με βλεπει στο αμην κανει πισω και ψαχνει ο ιδιος για διαμερισμα και μου λεει πως θα δωσει προκαταβολη ολο τον μισθο του. Το ξερω οτι αν του πω θα το κανει. Οπως χθες που του εκανα θεμα γιατι δεν μιλαει στους γονεις του, μου ειπε παντα εχεις ενα παραπονο, παντα. Ελα και πες μου απλα τι θες να κανω και θα το κανω! Ε μετα μου εξηγησε γιατι δεν τους μιλαει και το βουλωσα γιατι εχει δικαιο.
Ε, αν κάθε φορά που του λες τι θα ήθελες να κάνει, σου εξηγεί και το βουλώνεις επειδή έχει δίκαιο... όλα καλά.

Να υποθέσω ότι κάθε φορά που νοιώθει αδικημένος, βουρκώνουν τα όμορφα ματάκια του;
Δεν του ειπα πως θελω να τους μιλησει. Του ειπα πως δεν το κανει για να εχει την ησυχια του, και εκει ηταν που μου ειπε πως παντα ερχομαι με παραπονα παρα να του πω τι θα ηθελα να κανει. Και επηρεαστηκα, πολυ κακως, απο το σχολιο σου χθες και του ανοιξα αυτη την συζητηση. Θα τους μιλησουμε μονο αν φυγουμε απο εδω, για να ξερουν τον λογο που φευγουμε ενω το διαμερισμα ειναι δικο μου. Ουτε εγω θελω αλλους μπελαδες στο κεφαλι μου.

Οχι δεν βουρκωνει, αντιθετα τους τελευταιους μηνες εγω κλαιω στον ωμο του και αυτος ειναι παντα διπλα μου.
Σημερα κανονισε με τον κολλητο του (μετα απο την συζητηση που ειχαμε που του ειπα να βγαινει εξω) και μου λεει το πρωι «το θυμασαι οτι σημερα θα βγω μετα την δουλεια με τον ταδε ετσι;;» και του λεω «ναι το θυμαμαι, ΣΤΑΜΑΤΑ σε παρακαλω να αγχωνεσαι!». Και μου λεει «δεν μπορω να ξερω ομως πως θα καθεσαι μονη και θα στεναχωριεσαι και θα σκεφτεσαι» και του ειπα πως θα ειμαι μια χαρα. Δεν ξερω γιατι εχεις τοσο κακη εικονα για εκεινον, αλλα οχι, δεν ειναι χειριστικος. Αντιθετα δεν αντεχει να με βλεπει εμενα σκατα και κανει κυριολεκτικα ο,τι μπορει για να μην ειμαι εγω ετσι.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Αύγ 2023, 13:26

Casp έγραψε:
18 Αύγ 2023, 13:13
ΓΑΛΗ έγραψε:
Casp έγραψε:
18 Αύγ 2023, 12:47

Δεν δουλευει αεροδρομιο. Παιρνει οσα επαιρνα εγω στο αεροδρομιο, με νορμαλ ωραρια, 2 ρεπο και ολες τις Κυριακες ελευθερες. Δεν ειναι πλουσιοι αλλα μια περουσια εστω και μικρη την εχουν. Το ξερω πως το γραφεις για αρνητικο το οτι μενει με την γιαγια του, του εκανα και εγω θεμα για να παμε να μεινουμε μαζι και μου αρχιζε για το οικονομικο και οτι θα τα δινουμε ολα για να μενουμε σε τρυπες και του ειπα κατσε τοτε με την γιαγια σου (οταν δουλευα αεροδρομιο και τυγχαινε να σχολαω ξημερωματα πχ 4 το πρωι, αναγκαστικα εμενε εκει). Θυμωσε βεβαια και σας ειπα που οποτε με βλεπει στο αμην κανει πισω και ψαχνει ο ιδιος για διαμερισμα και μου λεει πως θα δωσει προκαταβολη ολο τον μισθο του. Το ξερω οτι αν του πω θα το κανει. Οπως χθες που του εκανα θεμα γιατι δεν μιλαει στους γονεις του, μου ειπε παντα εχεις ενα παραπονο, παντα. Ελα και πες μου απλα τι θες να κανω και θα το κανω! Ε μετα μου εξηγησε γιατι δεν τους μιλαει και το βουλωσα γιατι εχει δικαιο.
Ε, αν κάθε φορά που του λες τι θα ήθελες να κάνει, σου εξηγεί και το βουλώνεις επειδή έχει δίκαιο... όλα καλά.

Να υποθέσω ότι κάθε φορά που νοιώθει αδικημένος, βουρκώνουν τα όμορφα ματάκια του;
Δεν του ειπα πως θελω να τους μιλησει. Του ειπα πως δεν το κανει για να εχει την ησυχια του, και εκει ηταν που μου ειπε πως παντα ερχομαι με παραπονα παρα να του πω τι θα ηθελα να κανει. Και επηρεαστηκα, πολυ κακως, απο το σχολιο σου χθες και του ανοιξα αυτη την συζητηση. Θα τους μιλησουμε μονο αν φυγουμε απο εδω, για να ξερουν τον λογο που φευγουμε ενω το διαμερισμα ειναι δικο μου. Ουτε εγω θελω αλλους μπελαδες στο κεφαλι μου.

Οχι δεν βουρκωνει, αντιθετα τους τελευταιους μηνες εγω κλαιω στον ωμο του και αυτος ειναι παντα διπλα μου.
Σημερα κανονισε με τον κολλητο του (μετα απο την συζητηση που ειχαμε που του ειπα να βγαινει εξω) και μου λεει το πρωι «το θυμασαι οτι σημερα θα βγω μετα την δουλεια με τον ταδε ετσι;;» και του λεω «ναι το θυμαμαι, ΣΤΑΜΑΤΑ σε παρακαλω να αγχωνεσαι!». Και μου λεει «δεν μπορω να ξερω ομως πως θα καθεσαι μονη και θα στεναχωριεσαι και θα σκεφτεσαι» και του ειπα πως θα ειμαι μια χαρα. Δεν ξερω γιατι εχεις τοσο κακη εικονα για εκεινον, αλλα οχι, δεν ειναι χειριστικος. Αντιθετα δεν αντεχει να με βλεπει εμενα σκατα και κανει κυριολεκτικα ο,τι μπορει για να μην ειμαι εγω ετσι.
Αν κατάλαβα καλά, οι γονείς του είναι πλήρως αποστασιοποιημένοι από τη φάση, γουστάρουν που υπάρχει κάποιος να προσέχει το γιο τους (δική σου έκφραση) αλλά θα πρέπει να τους εξηγήσετε γιατί ΘΑ φύγετε από το διαμέρισμα ΣΟΥ.

Ο πληθυντικός και η υποχρέωση αναφοράς για το που θα μείνετε στους δικούς ΤΟΥ γονείς, από πού προέκυψε βρε casp;

Καπάκι, σου έκανε τη χάρη να βγει με τον φίλο του για να μη στενοχωριέσαι.
Μια χαρά.

Κοινοί φίλοι, να βγείτε παρέα όπως όλα τα νορμάλ ζευγάρια, δεν υπάρχουν;
Άσχετα με τους προσωπικούς φίλους του καθένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 18 Αύγ 2023, 13:50

Casp έγραψε:
18 Αύγ 2023, 10:18
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
18 Αύγ 2023, 10:13
Τελικά γιατί δεν θέλουν τον λατρεία;

Τι σου λένε πως τους χαλάει με δαυτον;
Τα εγραψα σε αλλη σελιδα. Οσους ξερει ο μπαμπας μου που ειναι απο Λαρνακα, ειναι «μαντηες» (ετσι τους αποκαλει), τσιγκουνηδες, ο,τι φανε ο,τι πιουνε, απαταιωνες, ψευτες και δεν συμμαζευεται. Λογω κακων εμπειριων δηλαδη πληρωνουμε εμεις ολα τα σπασμενα. Και ειναι τοσο μα τοοοοσο κολλημενοι που ειναι βεβαιοι και δεν κανουν πισω οοοο,τι και να πω. 2 πραγματα πηγα να πω και τον ειδα που φουντωσε. Πώς να μιλησει κανεις λογικα και ηρεμα με αυτον τον ανθρωπο; Γι αυτο δεν θελω ουτε εγω να τους φερω σε επαφη. Δεν θα εχει κανενα νοημα. Ισα ισα, δραμα θα εχουμε.

Εντιτ, ναι σωστα, και επειδη ειναι κοντος.
Μια κλανια τόπος (μισή Καλλιθέα σε πληθυσμό) και έχουνε και εχθρητες η μια γειτονιά με την άλλη :003:
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 18 Αύγ 2023, 14:03

Beria έγραψε:
18 Αύγ 2023, 13:50
Casp έγραψε:

Τα εγραψα σε αλλη σελιδα. Οσους ξερει ο μπαμπας μου που ειναι απο Λαρνακα, ειναι «μαντηες» (ετσι τους αποκαλει), τσιγκουνηδες, ο,τι φανε ο,τι πιουνε, απαταιωνες, ψευτες και δεν συμμαζευεται. Λογω κακων εμπειριων δηλαδη πληρωνουμε εμεις ολα τα σπασμενα. Και ειναι τοσο μα τοοοοσο κολλημενοι που ειναι βεβαιοι και δεν κανουν πισω οοοο,τι και να πω. 2 πραγματα πηγα να πω και τον ειδα που φουντωσε. Πώς να μιλησει κανεις λογικα και ηρεμα με αυτον τον ανθρωπο; Γι αυτο δεν θελω ουτε εγω να τους φερω σε επαφη. Δεν θα εχει κανενα νοημα. Ισα ισα, δραμα θα εχουμε.

Μια κλανια τόπος (μισή Καλλιθέα σε πληθυσμό) και έχουνε και εχθρητες η μια γειτονιά με την άλλη :003:
Γνωρίζονται καλύτερα, δεν είναι απρόσωπο το μίσος αλλά δικαιολογημένο.

Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός » 18 Αύγ 2023, 14:07

Casp έγραψε:

Γενικά, δεν έχω παρακολουθήσει,
Όμως αυτό που λες δεν κάνει ακατόρθωτο να τον συμπαθησουν.
Το κάνει απλά παρα πολυ δυσκολο (ίσως, αν ισχυει μόνο αυτό) .

Στο χέρι σας είναι να του δείξετε ποιος είναι και ποια ειναι η σχέση σας. Στο τέλος, η αλήθεια θα φανεί, όπως κ να χει.

Αν και τότε, με πολυ επιμονή, δεν αλλάξει,
Τότε μην ασχοληθεις ξανά να τον συμπαθησουν
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 18 Αύγ 2023, 14:09

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Αύγ 2023, 13:26
Casp έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Αν κατάλαβα καλά, οι γονείς του είναι πλήρως αποστασιοποιημένοι από τη φάση, γουστάρουν που υπάρχει κάποιος να προσέχει το γιο τους (δική σου έκφραση) αλλά θα πρέπει να τους εξηγήσετε γιατί ΘΑ φύγετε από το διαμέρισμα ΣΟΥ.

Ο πληθυντικός και η υποχρέωση αναφοράς για το που θα μείνετε στους δικούς ΤΟΥ γονείς, από πού προέκυψε βρε casp;

Μια χαρά.

Υπαρχουν κοινοι φιλοι και βγαινουμε αλλα σπανια. Οταν θα εβγαινε με τον κολλητο του μου ειχε πει να παω κι εγω αλλα δεν ηθελα να ειμαι στα ποδια τους. Την Παρασκευη (σημερα) θα πηγαινα σε ταβερνα αλλα ακυρωθηκε, γι αυτο ειχε κανονισει επειδη δεν θελει να καθεται σπιτι. Δεν ειναι νορμαλ επι τοσο καιρο να τον ψαχνει ο κολλητος του ή να βγαινανε εστω 2 ή 3 φορες την βδομαδα οταν εγω δουλευα και πλεον να τον βλεπει μια ή καμια φορα επειδη εμεινα εγω χωρις δουλεια. Γι αυτο οταν καναμε την συζητηση μου ειπε πως θα προσαρμοζοταν στα νεα δεδομενα και θα ξεκοβε και του ειπα οχι. Δεν σημαινει πως επειδη εχει μια σχεση θα ξεκοψει απο ολους. Μεχρι και εδω βρηκες προβλημα.

Δεν ειναι υποχρεωση. Αλλα δεν θελει να γινει σκατα με τους δικους του ή να παρεξηγησουν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ. Οι δικοι του δεν ειναι σαν τους δικους μου.

Δεν εχω να σου απαντησω κατι αλλο γιατι ειναι προφανες οτι εχεις ηδη τα δικα σου συμπερασματα για εκεινον και δεν θα σου κανω την χαρη να ξανατσακωθουμε
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 18 Αύγ 2023, 14:13

Περιμένω την στιγμή που θα προτείνει κάποιος στην τύπισσα να αγοράσει ηλεκτρικό αυτοκίνητο/ πατίνι ή να ψηφίσει Κασιδιάρη.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Αύγ 2023, 14:59

Casp έγραψε:
18 Αύγ 2023, 14:09
ΓΑΛΗ έγραψε:
Casp έγραψε:

Μια χαρά.

Υπαρχουν κοινοι φιλοι και βγαινουμε αλλα σπανια. Οταν θα εβγαινε με τον κολλητο του μου ειχε πει να παω κι εγω αλλα δεν ηθελα να ειμαι στα ποδια τους. Την Παρασκευη (σημερα) θα πηγαινα σε ταβερνα αλλα ακυρωθηκε, γι αυτο ειχε κανονισει επειδη δεν θελει να καθεται σπιτι. Δεν ειναι νορμαλ επι τοσο καιρο να τον ψαχνει ο κολλητος του ή να βγαινανε εστω 2 ή 3 φορες την βδομαδα οταν εγω δουλευα και πλεον να τον βλεπει μια ή καμια φορα επειδη εμεινα εγω χωρις δουλεια. Γι αυτο οταν καναμε την συζητηση μου ειπε πως θα προσαρμοζοταν στα νεα δεδομενα και θα ξεκοβε και του ειπα οχι. Δεν σημαινει πως επειδη εχει μια σχεση θα ξεκοψει απο ολους. Μεχρι και εδω βρηκες προβλημα.

Δεν ειναι υποχρεωση. Αλλα δεν θελει να γινει σκατα με τους δικους του ή να παρεξηγησουν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ. Οι δικοι του δεν ειναι σαν τους δικους μου.

Δεν εχω να σου απαντησω κατι αλλο γιατι ειναι προφανες οτι εχεις ηδη τα δικα σου συμπερασματα για εκεινον και δεν θα σου κανω την χαρη να ξανατσακωθουμε
Εννοείς ότι δεν είσαι σοβαρός λόγος για να γίνει σκατά με τους δικούς του;

Ή κάτι άλλο;

Ενιγουέι, προτείνω μια μετριοπαθή και οικονομική λύση. Να αφήσεις το διαμέρισμα ως έχει και να μείνετε παρέα στη γιαγιά του μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 18 Αύγ 2023, 15:02

Η θειά τρώει μανιτάρια μαγικά, θεωρεί ψεύτικά τα πάντα όλα και πάνω σ'αυτά δίνει συμβουλές για να γίνει αρεστή.
Διττή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Ντροπής πράματα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 18 Αύγ 2023, 15:13

Yochanan έγραψε:
17 Αύγ 2023, 18:38
Thor έγραψε:
17 Αύγ 2023, 16:55
foscilis έγραψε:
16 Αύγ 2023, 15:21
Εγώ δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο δε θέλει ο μπαμπάς τη λατρεία.
Οιδιποδειο συμπλεγμα.
Εικόνα

????
:p2:
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Αύγ 2023, 15:27

Thor έγραψε:
18 Αύγ 2023, 15:13
Yochanan έγραψε:
Thor έγραψε:

Οιδιποδειο συμπλεγμα.
Εικόνα

????
Αέναος κύκλος γύρω από το ίδιο σημείο ή κάτι τέτοιο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι » 18 Αύγ 2023, 15:37

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Αύγ 2023, 14:59
Casp έγραψε:
18 Αύγ 2023, 14:09
ΓΑΛΗ έγραψε:

Μια χαρά.

Εννοείς ότι δεν είσαι σοβαρός λόγος για να γίνει σκατά με τους δικούς του;

Ή κάτι άλλο;

Ενιγουέι, προτείνω μια μετριοπαθή και οικονομική λύση. Να αφήσεις το διαμέρισμα ως έχει και να μείνετε παρέα στη γιαγιά του μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα.
:smt005:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Αύγ 2023, 15:42

Γυφτάκι έγραψε:
18 Αύγ 2023, 15:37
ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Αύγ 2023, 14:59

:smt005:
Μιλάμε για ρουά ματ πρόταση/κίνηση.

Αν γίνει, θα ξεκαθαρίσουν όλα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 18 Αύγ 2023, 17:22

Thor έγραψε:
18 Αύγ 2023, 15:13
Yochanan έγραψε:
Thor έγραψε:

Οιδιποδειο συμπλεγμα.
Εικόνα

????
Οδοποιο συμπλεγμα. :oops:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 18 Αύγ 2023, 19:00

Ο πατέρας της Casp είναι διαταραγμένος, παρανοϊκός, μάλλον υπερβολικά θρησκόληπτος, πιθανόν
να θέλουν να της φορτώσου την φροντίδα του αδερφού εφ όρου ζωής για αυτό την θέλουν μόνη της.
Από ό,τι γράφει η ίδια δεν την θέλουν με κανένα. Ο λόγος θεωρώ πως είναι ο παραπάνω, δεν θέλουν
να χαθεί ο αδερφός της στα ιδρύματα. Το θέμα είναι να καταλάβει η ίδια και να πει στον εαυτό της
πως δεν έχει οικογένεια και δεν χρειάζεται. Αν θελήσει κάποια στιγμή μπορεί να φτιάξει δική της. Αφού
γράφει πως έχει δικό της διαμέρισμα η καλύτερη λύση είναι να το νοικιάσει/πουλήσει και να φύγει αλλού, Κύπρος ή
Ελλάδα, εκείνη ξέρει. Μέχρι τότε καλό είναι να πάει σε αστυνομία και δικηγόρο να τους εξηγήσει πως κινδυνεύει και
να κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Κατ' ιδίαν συνομιλίες πατέρα και γλυκούλη να αποφευχθούν.
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών