AlienWay έγραψε: ↑06 Σεπ 2023, 13:27Σχετικά με το μεγεθυσμένο, υπάρχει μια διελκυστίνδα βλακείας μεταξύ αυτών που προσπαθούν να κρατικοποιήσουν τη συγκεκριμένη ευθύνη, αλλά και όσων θεωρούν ότι πρέπει να υπερασπιστούν τη συγκεκριμένη ενέργεια γιατί θεωρούν ότι θίγει την κυβέρνηση (;).Χαοτικός έγραψε: ↑06 Σεπ 2023, 13:18Φταίει το κράτος για το περιστατικό;
Δεν είδα όλο το νήμα αλλά κάπου μου φαίνεται ότι κάποιοι λίγο πολύ το ισχυρίζονται.
Φταίει ο καπετάνιος; Δεν ξέρω. Κάποιος σχετικός μπορεί να ξέρει. Αλλά είναι δυνατόν να λέμε τι έπρεπε να κάνει ο καπετάνιος αν δεν είμαστε σχετικοί;
Αν έσβηνε τις μηχανές λέτε πιο πάνω το καράβι θα ήταν ακυβέρνητο και αυτό θα ήταν επικίνδυνο. Κι εδώ κάνω μόκο γιατί και πάλι δεν ξέρω. Απλά μου φαίνεται λογικό. Μπορεί το πλοίο να χτύπαγε στην προβλήτα.
Το αν ταξίδεψε ήδη 40 λεπτά όπως ειπώθηκε, ναι είναι περίεργο.
Αλλά νομίζω ότι συζήτηση τόσες σελίδες έχει γαμηθεί και γι αυτό φταίει η μαλακία που κουβαλάει στο κεφάλι του ο καθένας. Αυτό το ξέρω.
Εν προκειμένω η μαλακία είναι που κάποιοι ενεργοποιούν (όπως πάντα) τον ρόλο του τιμωρού και ψάχνει να βρει σε πόσους πιο πολλούς μπορούμε να ρίξουμε ποινή.
Δεν παίζει να μην έχει πάει το θέμα στο τι ψηφίζει το πλήρωμα. Βάζω στοίχημα.
Χαλαρώστε ρε.
Κρίμα τον άνθρωπο.
Και τα δυο είναι προβληματικά. Το να υποστηρίζει κάποιος τα συμφέροντα της εταιρίας γιατί θεωρεί ότι όλο και κάποια διαπλοκή θα παίζει με το κόμμα που ψήφισε, είναι κουτοπονηριά και δικαιολογεί τη διαπλοκή των συμφερόντων.

Ο Γιαννόπουλος είναι αυτός που υπερασπίζεται; Ποιος θα περίμενε!
Απαντήθηκε από τι σκοτώθηκε ο άνθρωπος;
Έχω ακούσει παλιά διάφορα. ότι σε τραβάει προς την προπέλα και σε χτυπάει.
Ότι το κύμα που κάνει έχει τέτοια πίεση που αυτή σε σκοτώνει
Στην συγκεκριμένη περίπτωση κιόλας, ότι σε πετάει με δύναμη στο μπετόν.
Τι έγινες τελικά ξέρετε;