Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 06 Σεπ 2023, 17:02

masterridley έγραψε:
06 Σεπ 2023, 03:00
Casp έγραψε:
05 Σεπ 2023, 18:38
Για τις γλωσσες που εγραψα, δεν το εγραψα καλα. R ξερω οντως καλα γιατι εκανα ενα χρονο ολοκληρο και το τελικο μου project που μας πηρε πανω απο 6μηνο, ηταν σε R (data analysis). Matlab καναμε πολλες εργασιες επι 2 χρονια στο πανεπιστημιο και επισης fortran και C++ εκανα ενα χρονο στο τμημα φυσικης (2 χρονια fortran και 1 C++). Απλα εχω 2 χρονια που δουλευα αεροδρομιο και δεν εχω ασχοληθει καθολου με προγραμματισμο, και αυτος μου ειπε πως θελει αμεσα βοηθεια, γι αυτο παραξενευτηκα που με πηρε εμενα. Πηγα σημερα για να μου δωσει access σε 2 πληρωμενα courses που εχουν σε python και sql (επειδη ξεκιναω την Δευτερα) και μονο το ενα απο τα 2 διαρκει 30 ωρες. Μακαρι να μαθω ευκολα και να μην εχω θεμα…
Χμμμ αληθοφανές.. ζητάω ταπεινά συγνώμη και επιστρέφω στην θέση (ανεπιθύμητου, αλλά pro bono) συμβουλάτορα.

Παρεμπ, γιατί δεν το κοίταξες για προγραμματιστική δουλειά; Αφού έχει καλό μισθό και περνάς ωραία γενικά.

Αλήθεια λέω!

Εικόνα
Εχω πολλες ανασφαλειες. Ποτε δεν πιστευα, ουτε πιστευω, πως ειμαι εξυπνη και οτι μπορω να τα καταφερω. Γι αυτο δεν εψαχνα τιποτα σχετικο με το αντικειμενο μου. Μετα το αεροδρομιο και την παραιτηση ομως, μου εστριψε, και με «πιεζε» και η λατρεια (εννοω πιστευε σε μενα και ηθελε το καλο μου) και ειπα να ρισκαρω και να κανω το βημα. Αν και ναι, ξερω, ειδικα η δουλεια του data analyst ειναι παρα πολυ πιεστικη, ηξερα απο το πτυχιο οτι δεν κανει για τις ικανοτητες μου και τον χαρακτηρα μου, αλλα αν δεν δοκιμαζα και δεν ρισκαρα, θα το μετανιωνα μια ζωη και δεν θα δικαιουμουν να λεω οτι δεν παρουσιαζονται ευκαιριες.

Επισης κανεις δεν με επαιρνε χωρις εμπειρια. Γο αυτο παραξενευτηκα τοσο που με πηρε αυτος. Θελω να δωσω το 100% και ο,τι γινει.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 06 Σεπ 2023, 17:08

enaon έγραψε:
05 Σεπ 2023, 23:04
vagabondo έγραψε:
05 Σεπ 2023, 20:41
Η Naida παίζει να έχει φορέσει τα στέφανα με τον καμεραμάν. :roll:

Δηλαδή τώρα δεν έχεις ούτε μία φίλη; :-?
προσπαθησα να φανταστώ πως έγινε, θα μίλαγε η πολυκατοικία με το απεναντι κτιριο και δεν πρόσεξε, και επιθυμησα την Δανάη.

την διώχνει σιγα σιγα απο ολους, πρωτα η οικογενεια, μετα οι καρδιακοι φιλοι, πολυ .. συμπεριφορα.
Ημουν μετα απο 2η συνεχομενη νυχτερινη βαρδια (02:30-10:30) με ελαχιστο υπνο (2 ωρες) γνωριζοντας οτι η γιαγια μου ειναι στα τελευταια της. Ηθελα να την προλαβω, ημουν ανησυχη, αυπνη και γενικα σκατα. Επρεπε πρωτα να παω νοσοκομειο να κανω rapid test και μετα να παω στην κλινικη στην Λευκωσια για να την προλαβω την ωρα των επισκεψεων. Υπηρχε ενας στυλος/μπαρα στην εξοδο του παρκινγκ στις αρχες και ηταν παρα πολυ στενη η εξοδος (λιγες ΜΕΡΕΣ μετα το ατυχημα που ειχα, την εβγαλαν…) και ακριβως εξω ειχε σταματημενο φορτηγο. Οπως εκανα αλτ για να δω αν ερχεται καποιος και με εμποδιζε στην ορατοτητα το φορτηγο, δεν ειδα οτι ημουν σχεδον κολλημενη στον τοιχο. Οταν το καταλαβα, το αγνοησα ΠΑΝΤΕΛΩΣ και απλα ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ και ετριψα ολη την πορτα του συνοδηγου χωρις καν να με νοιαζει. Επειδη η μοναδικη μου εγνοια ηταν να προλαβω το επισκεπτηριο.

Μπορεις να ειρωνευεσαι οσο θες, αλλα η συγκεκριμενη περιοδος ηταν απο τις δυσκολοτερες της ζωης μου.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 06 Σεπ 2023, 17:09

Casp έγραψε:
Χθες δεν σταματουσε να με δαγκωνει (το κανει συχνα) και οταν τον ρωτησα γιατι το κανει μου ειπε πως με αγαπαει και θελει να με φαει. Ξυπνησαμε στις 4 το πρωι και ειχε ορεξεις και δεν μπορουσαμε να κανουμε πολλα επειδη ημουν αδιαθετη
Σαν φίλος σου, δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι προφανώς έλκεται από το αίμα και είναι μάλλον σίγουρα ανθρωποφάγος...

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεγεών την 06 Σεπ 2023, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 06 Σεπ 2023, 17:10

Λεγεών έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:09
Casp έγραψε:
Χθες δεν σταματουσε να με δαγκωνει (το κανει συχνα) και οταν τον ρωτησα γιατι το κανει μου ειπε πως με αγαπαει και θελει να με φαει. Ξυπνησαμε στις 4 το πρωι και ειχε ορεξεις και δεν μπορουσαμε να κανουμε πολλα επειδη ημουν αδιαθετη
Σαν φίλος σου, δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ότι ίσως έλκεται από το ανθρώπινο αίμα και είναι ανθρωποφάγος...

Εικόνα
Κανενα προβλημα αφου ειμαι κι’ εγω :g094:

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 06 Σεπ 2023, 17:25

Casp έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:00
[
Το επομενο ΣΚ θα παμε 2ημερο Θεσσαλονικη, επειδη βρηκαμε φθηνα εισητηρια. Κλεινουμε 10 μηνες την Δευτερα και θα ειναι με αδεια μια βδομαδα επειδη ειναι ο πολιτικος γαμος της αδερφης του. Ενα ταξιδι εκανε ολο κι’ ολο, κι’ αυτο πριν χρονια στην Αθηνα. Θα ειναι η πρωτη φορα που θα παμε καπου εκτος Κυπρου μαζι. Κλεισαμε εισητηρια και ξενοδοχειο για ενα βραδυ, και σημερα μαθαινω πως στις 16 εχω συγγενικο γαμο.

Καλώς τα παιδιά.

Σας κάνω πρόγραμμα άμα λάχει. Θα πάμε στου Σιντ για σουβλάκια και στου Χελλη για κρουασάν Τσάμπιον.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 06 Σεπ 2023, 17:26

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:25
Casp έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:00
[
Το επομενο ΣΚ θα παμε 2ημερο Θεσσαλονικη, επειδη βρηκαμε φθηνα εισητηρια. Κλεινουμε 10 μηνες την Δευτερα και θα ειναι με αδεια μια βδομαδα επειδη ειναι ο πολιτικος γαμος της αδερφης του. Ενα ταξιδι εκανε ολο κι’ ολο, κι’ αυτο πριν χρονια στην Αθηνα. Θα ειναι η πρωτη φορα που θα παμε καπου εκτος Κυπρου μαζι. Κλεισαμε εισητηρια και ξενοδοχειο για ενα βραδυ, και σημερα μαθαινω πως στις 16 εχω συγγενικο γαμο.

Καλώς τα παιδιά.

Σας κάνω πρόγραμμα άμα λάχει. Θα πάμε στου Σιντ για σουβλάκια και στου Χελλη για κρουασάν Τσάμπιον.
Χωρις πλακα, εκτος απο την ανω πολη, πειτε μου που θα τον παω.
Τα τοπια μας αρεσουν και εχει επαγγελματικη καμερα. Επισης φτανουμε μεσημερι και φευγουμε την επομενη 3 το απογευμα, αρα δεν θα εχουμε πολλες ωρες :cry
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 06 Σεπ 2023, 17:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Σεπ 2023, 17:48

Casp έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:26
Τα τοπια μας αρεσουν και εχει επαγγελματικη καμερα. Επισης φτανουμε μεσημερι και φευγουμε την επομενη 3 το απογευμα, αρα δεν θα εχουμε πολλες ωρες :cry
Στον πρώτο κάδο που θα βρεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 06 Σεπ 2023, 17:50

Θα σου πω που θα τον βγάλεις για φαι. Θα είμαι στο δίπλα τραπέζι και θα παραγγείλω σφυρίδα με ποπκορν.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 06 Σεπ 2023, 17:54

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:48
Casp έγραψε:
Βγαλε κι αλλη χολη, μπορεις

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 06 Σεπ 2023, 17:56

Αν έχει χιούμορ ο τύπος, τα δικά του ρούχα θα πρέπει να τα κουβαλήσει με σακούλες αντί για βαλίτσα/σακ-βουαγιάζ.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Σεπ 2023, 17:57

Casp έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:54
ΓΑΛΗ έγραψε:
Casp έγραψε:
Εσύ θα βγάλεις πολύ περισσότερη όταν τελειώσει το ρομάντσο. Στα είπα μια, δυο, τρεις (και δεν ήμουν η μόνη) από εδώ και πέρα θα κάνω πλάκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 06 Σεπ 2023, 18:04

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:57
Casp έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:54
ΓΑΛΗ έγραψε:

Εσύ θα βγάλεις πολύ περισσότερη όταν τελειώσει το ρομάντσο. Στα είπα μια, δυο, τρεις (και δεν ήμουν η μόνη) από εδώ και πέρα θα κάνω πλάκα.
Κανε ο,τι θες, δικο σου προβλημα.
Εγω και να φαω τα μουτρα μου, τουλαχιστον θα ξερω πως εγω το επελεξα

Τουλαχιστον η «φιλη» τον γνωρισε και εχει αποψη. Εσεις εχετε τελειωτικη αποψη απο το ιντερνετ για τις ζωες των αλλων. Και εγω πρεπει να κατσω να σας ακουσω κιολας :smt005:

Ημουν μια φορα μαλακισμενη, ημουν και δευτερη. Αν τριτωσει, θα ειμαι αξια της μοιρας μου

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 06 Σεπ 2023, 18:05

vantono έγραψε:
06 Σεπ 2023, 17:56
Αν έχει χιούμορ ο τύπος, τα δικά του ρούχα θα πρέπει να τα κουβαλήσει με σακούλες αντί για βαλίτσα/σακ-βουαγιάζ.
:oops:

Με backpack θα παμε, we travel light, σιγα μην διναμε λεφτα για να παρουμε και βαλιτσα. Για βολτα θα παμε.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 06 Σεπ 2023, 18:08

Casp έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:04
Τουλαχιστον η «φιλη» τον γνωρισε και εχει αποψη.
Με την βιβλική έννοια του όρου;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 » 06 Σεπ 2023, 18:09

Casp έγραψε:
06 Σεπ 2023, 18:04

Τουλαχιστον η «φιλη» τον γνωρισε και εχει αποψη. Εσεις εχετε τελειωτικη αποψη απο το ιντερνετ για τις ζωες των αλλων. Και εγω πρεπει να κατσω να σας ακουσω κιολας :smt005:
Κάτσε τώρα γιατί οι ιντερνετικές απόψεις βασίστηκαν στις δικές σου αναλυτικοτατες περιγραφές.
Δεν σου φταίνε οι φορουμιστες σ' αυτό...
Yippie Kay Yay

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών